NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
417
54
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Most még megy az adok-kapok. Erre céloztam 😊Schefter szerint ez még közel sem jelenti a sztori befejezését, Titans still in the mix.undisputedlyhát ha a sztori befejeződött volna akkor nem a halálfaszábankeleten edzene most Manning, hanem szokná a mérföldmagas levegőt DenverbenBlack_Adder
Várhatóan a Titans még nem adta fel, habár kétségtelenül jelez valamit a workout, hiszen a Titánok nem tudták kieszközölni.
több mint 12 éve
Schefter szerint ez még közel sem jelenti a sztori befejezését, Titans still in the mix.undisputedlyhát ha a sztori befejeződött volna akkor nem a halálfaszábankeleten edzene most Manning, hanem szokná a mérföldmagas levegőt Denverben
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
már az is baj, ha megnézik Workouton hogy milyen állapotban van mielőtt esetleg leigazolnák?A Broncos/Bowlen gépe pár perce felszállt és Durhambe tart, mennek Peytonért állítólag.gsnjaj...........StormST
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Schefter szerint ez még közel sem jelenti a sztori befejezését, Titans still in the mix.
több mint 12 éve
Elvihetnék Von Millert is, hogy segítsen tesztelni az ütésállóságát...Mert az az OL elég cudar.
több mint 12 éve
gsn
3 548
Bowlen nem megy, de mindenki más fontos, igen: Broncos traveling party includes Exec VP John Elway, HC John Fox, OC Mike McCoy, QB coach Adam Gase, GM Brian Xanders and a medical team.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Elway tuti, hogy megy http://www.denverpost.com/broncos/ci_20188486/denver-broncos-plane-headed-n-cMortensen szerint egyelőre még csak workout lesz a Duke egyetemen a Broncos döntéshozók jelenlétében. Ettől függetlenül ez nagy lépés.gsnÉs Bowlen tuti megy? Mert Elway-ről azt olvastam, hogy valahol Colorado-ban mászkál, Bowlen viszont az ilyenekre nem nagyon szokott menni, már ha tényleg csak workout... 😊StormST
Remélem, hogy ma, vagy holnap eldől a dolog. 😊
több mint 12 éve
Mortensen szerint egyelőre még csak workout lesz a Duke egyetemen a Broncos döntéshozók jelenlétében. Ettől függetlenül ez nagy lépés.gsnÉs Bowlen tuti megy? Mert Elway-ről azt olvastam, hogy valahol Colorado-ban mászkál, Bowlen viszont az ilyenekre nem nagyon szokott menni, már ha tényleg csak workout... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
gsn
3 548
Mortensen szerint egyelőre még csak workout lesz a Duke egyetemen a Broncos döntéshozók jelenlétében. Ettől függetlenül ez nagy lépés.
több mint 12 éve
Nos, akkor gratulálok nektek.Remélem Tebowt jó helyre tradelitek és nem győzik meg hogy érdemes maradnia.
több mint 12 éve
A Broncos/Bowlen gépe pár perce felszállt és Durhambe tart, mennek Peytonért állítólag.gsnjaj...........
több mint 12 éve
gsn
3 548
A Broncos/Bowlen gépe pár perce felszállt és Durhambe tart, mennek Peytonért állítólag.
több mint 12 éve
Na, hostoljuk Jameel McClaint. Mays helyén el is tudnám képzelniBlack_AdderHát én is, ha a Ravens-ben befért a kezdőbe, akkor nálunk simán kezdő lesz, bár azt nem tudom coverage-ben mennyire jó...
Mays közben a Saints-nél van visit-en, akik Vilma-tól akarnak szabadulni. Hát azért nem hiszem, hogy pont Mays-el kéne őt helyettesíteniük, de lelkük rajta... 😛
több mint 12 éve
Na, hostoljuk Jameel McClaint. Mays helyén el is tudnám képzelni
több mint 12 éve
Hillis a KCben, Royal a SDben, Dennis Allen a Raidersben (és akkor még lehet h játékosokat is áttérít az erő sötét oldalára tőlönk, mondjuk szerencsére pénzük az nincsen rá)...Black_AdderMOndjuk egy Woodyard M.Thomas duo simán ki tudunk fizetni ha akarunk...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Hillis a KCben, Royal a SDben, Dennis Allen a Raidersben (és akkor még lehet h játékosokat is áttérít az erő sötét oldalára tőlönk, mondjuk szerencsére pénzük az nincsen rá)...
több mint 12 éve
Eddie Royal, WR/PR, Broncos. Age: 26. Signed with Chargers (3 years)
...
fuck... azért ezt nem kellett volna 😕 Legalább ne a köcsögZhöz menne... Nagyon kedveltem
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
OFF: Arról érdeklődnék mit tudtok Brian Dawkinsról. Hallottam olyat, hogy a nyaksérülése miatt lehet visszavonul. Lehet tudni valami biztosat?dugo1993Én úgy tudom, hogy kínálunk neki még egy évet, míg ő értekezik a családdal, illetve az orvosokkal.
több mint 12 éve
dugo93
4 233
OFF: Arról érdeklődnék mit tudtok Brian Dawkinsról. Hallottam olyat, hogy a nyaksérülése miatt lehet visszavonul. Lehet tudni valami biztosat?
több mint 12 éve
Adams aláírt, pontosabbak később...
több mint 12 éve
Most olvasom, h Ti és Ten is érdeklődi John Abraham iránt, csak amíg nincs PM addig nincs további lépés sem...RolniValóban. Szerencs h a Titans is ugyanabban a cipőben jár mint mi, szóval miattuk nem csúszunk le róla. Ő is upgrade lenne Ayershez képest. Noha emellett Ayers is továbbra is hasznos tagja maradhatna a csapatnak
Mike Adams és Marcus Trufant van még a listán...
több mint 12 éve
Drága DE minek? Szerintem Ayers van annyira jó, hogy ne kelljen sok pénzt erre a posztra költeni....StormSTJöjjenek óccsóért, sőt fizessenek h a Broncosban játszhassanak. 😛 (valójában Manning is azért habozik, h összegyűljön neki egy rosterspotra való 😀)
Egyébként Upgrade lenne. Ayers nálam rotációs játékos, emellett mögöttük kicsit vékonyak vagyunk. Doom, Ayers, Miller(adott szituációban) teljesen rendben, de a többi nem nagyon jött be ott.
Na fokozom még, bár biztos kikezdtek miatta (mostanában egyébként is mindenki mindenért rám szállt) de egy olyan gondolat pattant ki a fejemből, h ki lehetne próbálni Ayers DT-nek, oda jóval szegényebb a felhozatal
Ja és ha már itt tartunk, Langford is 295 font, akár DT is lehet ezzel a súllyal, és ő szvsz tényleg nem lenne túl drága. Abszolút nem illett a 3-4-be, ellenben szvsz 4-3ban zúzna.
Carter meg szimplán nagyon jó játékos, ha van rá pénzünk, akkor Doommal és Millerrel kiegészülve nagyon brutál passrush lenne. Emellett mindenképp jelentős FAnak tartom
több mint 12 éve
A mellszélességet valóban nem te mondtad.Egy szóval nem írtam h teljes mellszélességgel mellette van. Utalni se utaltam rá. A hozok mellé competitiont, az nálam pont azt jelenti, hogy nem égetően szükséges mindenáron, akár a teljes offseasont beáldozva QB-t hozni.Nemrég meg teljes mellszélességgel Tebow mellett állt... Eléggé két arcú alak számomra.JC6Amíg Manning nem lett FA, addig arról volt szó, h Tebow kap még 1 évet kezdőként. Szóval ő se látja másképp 😛 Csak talált egy számára kihagyhatatlan lehetőséget, ennyi.Black_AdderNem akarok egyikőtökkel sem vitába szállni, de nekem PM talk előtt is az jött le, hogy kell mellé competition, de kap esélyt. TCig Ő a kezdő...nekem ez nem a teljes mellszélességet jelenti...ez meg, h áll minden igazolás hátha Manning mást akar majd magamellé(nekem így fest a helyzet) abszolút azt mutatja, h Timi fiú vékony jégen táncol...
BékeRolni
1.) Hozunk valakit hátha még jobb lesz, vagy további fejlődésre sarkallja a másikat
2.) Mindenáron hozunk valakit ELÉ, nem lesz kezdő, esélyt se kap
Nálam ez a kettő köszönő viszonyban sincs egymással.
És a szezonnak úgy vágtunk neki, h 1.). Innentől szvsz áll az amit mondtam.Black_Adder
Értem amit írsz...
Most olvasom, h Ti és Ten is érdeklődi John Abraham iránt, csak amíg nincs PM addig nincs további lépés sem...
több mint 12 éve
Egy szóval nem írtam h teljes mellszélességgel mellette van. Utalni se utaltam rá. A hozok mellé competitiont, az nálam pont azt jelenti, hogy nem égetően szükséges mindenáron, akár a teljes offseasont beáldozva QB-t hozni.Ezt Elway másképp látja a jelek szerint...RolniNemrég meg teljes mellszélességgel Tebow mellett állt... Eléggé két arcú alak számomra.JC6Nem akarok egyikőtökkel sem vitába szállni, de nekem PM talk előtt is az jött le, hogy kell mellé competition, de kap esélyt. TCig Ő a kezdő...nekem ez nem a teljes mellszélességet jelenti...ez meg, h áll minden igazolás hátha Manning mást akar majd magamellé(nekem így fest a helyzet) abszolút azt mutatja, h Timi fiú vékony jégen táncol...Ezt Elway másképp látja a jelek szerint...RolniAmíg Manning nem lett FA, addig arról volt szó, h Tebow kap még 1 évet kezdőként. Szóval ő se látja másképp 😛 Csak talált egy számára kihagyhatatlan lehetőséget, ennyi.Black_Adder
BékeRolni
1.) Hozunk valakit hátha még jobb lesz, vagy további fejlődésre sarkallja a másikat
2.) Mindenáron hozunk valakit ELÉ, nem lesz kezdő, esélyt se kap
Nálam ez a kettő köszönő viszonyban sincs egymással.
És a szezonnak úgy vágtunk neki, h 1.). Innentől szvsz áll az amit mondtam.
több mint 12 éve
Ezt Elway másképp látja a jelek szerint...RolniNemrég meg teljes mellszélességgel Tebow mellett állt... Eléggé két arcú alak számomra.JC6
Nem akarok egyikőtökkel sem vitába szállni, de nekem PM talk előtt is az jött le, hogy kell mellé competition, de kap esélyt. TCig Ő a kezdő...nekem ez nem a teljes mellszélességet jelenti...ez meg, h áll minden igazolás hátha Manning mást akar majd magamellé(nekem így fest a helyzet) abszolút azt mutatja, h Timi fiú vékony jégen táncol...Ezt Elway másképp látja a jelek szerint...RolniAmíg Manning nem lett FA, addig arról volt szó, h Tebow kap még 1 évet kezdőként. Szóval ő se látja másképp 😛 Csak talált egy számára kihagyhatatlan lehetőséget, ennyi.Black_Adder
Béke