Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
burzum4ever
66
Most jöttem rá, hogy Szenteste játszunk, ami elég hülyeségnek tűnik innen Európából, persze biztos azért csinálják, mert így éri meg nekik...Nem tudom majd élőben nézni, nálam ilyenkor a család az első. Tudtok esetleg tippet adni, hogy utólag le lehet-e tölteni valahogy, és ha igen, akkor honnan és hogyan? Elég hülye vagyok az ilyesmihez, úgyhogy nagyon megköszönném, ha részletesebben, 3-4 sorban leírná valaki (akár PM-ben, akár itt), hogy mit kell tenni. Talán másokat is érint.
Nagyon köszönöm és áldott, boldog karácsonyt minden szurkolótársnak!
több mint 12 éve
Ja ezt most a bears ellenire mondtam.Sajnos azonban az a sack nem lett sack, a statisztikusok sima tackle for loss-nak írták be, pedig a Broncos még rá is kérdezett, hogy nem volt-e sack, de mivel rossz volt a snap és Brady alig tudta felszedni, így úgy ítélték meg, hogy biztos futott volna. Von tehát maradt 11,5-nél, a 2,5 sack-et szerző Aldon Smith pedig beelőzte a rookie-k között. Remélem azért ettől még a DRoY nem kerül veszélybe... 😛StormSTPár törött láb és kéz szerintem nem érne annyit, hogy egy kicsit felkészültebb legyen a maradék... 😛StormSTDe hátha legalább Ball is megfázna a hidegben 😛
Egyébként Miller nagyon menő volt amikor sack után a törött kezével pacsizott 😊Black_Adder
Von Miller több oldalú játékos, mint Aldon Smith, botrány lenne, ha nem ő lenne a Rookie of the Year, hát még ha DRoY se...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
De hátha legalább Ball is megfázna a hidegben 😛ha van vmi értelmes szerűség a rosteren felőlem 😀
Black_Adder
de ha pl thomasnak kell futni vagy JJnek akkor agyfaszt kapok
viszont legalább tom nézni a meccset mer nem inviteles netem van fuckyeah
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Sajnos azonban az a sack nem lett sack, a statisztikusok sima tackle for loss-nak írták be, pedig a Broncos még rá is kérdezett, hogy nem volt-e sack, de mivel rossz volt a snap és Brady alig tudta felszedni, így úgy ítélték meg, hogy biztos futott volna. Von tehát maradt 11,5-nél, a 2,5 sack-et szerző Aldon Smith pedig beelőzte a rookie-k között. Remélem azért ettől még a DRoY nem kerül veszélybe... 😛De hátha legalább Ball is megfázna a hidegben 😛Pedig nem ártott volna nekik, h a hó miatt csúszós labdával eddzenek! 😛Black_AdderPár törött láb és kéz szerintem nem érne annyit, hogy egy kicsit felkészültebb legyen a maradék... 😛StormST
Egyébként Miller nagyon menő volt amikor sack után a törött kezével pacsizott 😊Black_Adder
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
De hátha legalább Ball is megfázna a hidegben 😛Pár törött láb és kéz szerintem nem érne annyit, hogy egy kicsit felkészültebb legyen a maradék... 😛StormSTDawkins és Bruton questionable, a többi sérült (igen, McGahee is) probable az utolsó, a sok hó miatt dome-ban tartott edzés után. A csapat, ha minden jól megy, hamarosan repül Buffalo-ba...StormSTPedig nem ártott volna nekik, h a hó miatt csúszós labdával eddzenek! 😛Black_Adder
Egyébként Miller nagyon menő volt amikor sack után a törött kezével pacsizott 😊
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Pár törött láb és kéz szerintem nem érne annyit, hogy egy kicsit felkészültebb legyen a maradék... 😛Dawkins és Bruton questionable, a többi sérült (igen, McGahee is) probable az utolsó, a sok hó miatt dome-ban tartott edzés után. A csapat, ha minden jól megy, hamarosan repül Buffalo-ba...StormSTPedig nem ártott volna nekik, h a hó miatt csúszós labdával eddzenek! 😛Black_Adder
több mint 12 éve
Dawkins és Bruton questionable, a többi sérült (igen, McGahee is) probable az utolsó, a sok hó miatt dome-ban tartott edzés után. A csapat, ha minden jól megy, hamarosan repül Buffalo-ba...StormSTPedig nem ártott volna nekik, h a hó miatt csúszós labdával eddzenek! 😛
több mint 12 éve
Dawkins és Bruton questionable, a többi sérült (igen, McGahee is) probable az utolsó, a sok hó miatt dome-ban tartott edzés után. A csapat, ha minden jól megy, hamarosan repül Buffalo-ba...
több mint 12 éve
szaba
10 551
Banyek, 3 nap alatt nem tudom hány száz km-t vezettem le az országban, de sehol egy üzenet, hogy: nem valamelyikőtöket láttam az M3/5/7-en? 😀Küldök egy pm-t.
Broncos ikon befigyel az 5. ajtón 😛
Szomorú... 😕 😀JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Banyek, 3 nap alatt nem tudom hány száz km-t vezettem le az országban, de sehol egy üzenet, hogy: nem valamelyikőtöket láttam az M3/5/7-en? 😀Broncos ikon befigyel az 5. ajtón 😛
Szomorú... 😕 😀
több mint 12 éve
szvsz írtam már egyébként, de saját számításaim szerint bejutunk, ha:1.) Nyerjük a hátralévő két meccset. Ekkor simán jobb mérleggel nyerjük a Westet, minden más meccstől függetlenül
2.) Csak egy meccset nyerünk
a.) A Billst verjük (és a KC-től kikapunk). Ez esetben a chargers és a chiefs kiesik a versenből. KC-nek max 8-8 lehet a mérlege, Chargersnél jobbak vagyunk tiebreakben. Ha viszont a Gayders hozza a hátralévő 2 meccsét, akkor ők is 9-7 és nekik 4-2 a divízió mérlegük, nekünk viszont csak 3-3. Tehát ebben az esetben ők nyernék a divíziót. Mi bent lehetnénk wildcardon, ha se a Jets se a Bengals se a Titans nem nyeri mindkét meccsét. Lehet szurkolni a Giantsnek és a Ravensnek és Texansnak.
Leegyszerűsítve. Bejutunk a rájátszásba, ha megverjük a Billst és nem nyeri meg mindkét hátralévő meccsét a Raiders vagy (Jets és Bengals és titans)
b.) A chiefset verjük: Biztos divízió győztesek vagyunk a többi meccstől függetlenül
3.) Mindkét hátralévő meccsünket bukjuk.
Na ez mér jóval bonyolultabb, mert ez esetben bárki megnyerheti a csoportot.
Chiefs nyeri, ha rajtunk kívül ütik a Raiderst is és a Raiders üti a SDt
SD nyer h hozza a hátra levő két meccsét (Lions+Raiders)
Raiders nyer ha hozza hátra levő két meccsét (KC+SD)
Látszik, h rajtunk kívül mindenkinek mindkét hátralévő meccsét meg kell nyernie ha meg akarja nyerni a divíziót, feltéve h jól számolom.
Ugyanakkor
1.) Ha a KC nyer 2-t nekünk kell nyerni legalább 1-et (az egyik ugye ellenük van, tehát akkor a Billst kell) mivel akkor 4-2-vel állnának divízióban
2.) Ha a SD nyer 2-t nekünk kell nyerni legalább 1-et, különben rosszabb lenne a mérlegünk
3.) Ha a Raiders nyer 2-t nekünk kell meg kell verni a KC-t. Akkor nyerjük a tie-t ha tie, vagy ha a Billst is verjük, akkor a mérlegünk is jobb. De a KC ellen mindenképp nyernünk kell...
Wild cardhoz az kéne h veszítse el mindkét meccsét a Jets Bengals és Titans. Csak matematikailag lehetséges
A divízió számolgatásból következik ugyan, de azért leírom még egyszer. Karácsonyi ajándékként bejutunk, ha nyerünk is kikap a Raiders a KC-től.
Ha Orton veri a gayderst de kikap tőlünk akkor zseniális húzás volt kirakni, mégha ő is kérte, ls ezzel egyáltalán nem is számoltunk. Ha viszont fordítva, és kikap a Raiderstől, de megver minket, akkor epic fail. Ha a KC behúzza mindkét meccsét és ők jutnak be, akkor szintén epic fail.
1 hét múlva sokkal tisztább lesz a kép. Remélem addigra már bejutunk, de igazából a szezont az jelképezné legjobban ha az utolsó fordulóban egy 4th quarter comebackkel nyernénk a divíziót 😀 Utolsó fordulóban az utolsó pillanatban, erről szól ma Broncos fannak lenni 😀 //csak az elmúlt 5 év rossz tapasztalatai ne lennének...
több mint 12 éve
Ha adná isten szombaton kikapna a Chargers és a Raiders, mi pedig legyőzzük a Buffalo-t számolgatni se kell már tovább, mert megvan a PO. 😂aztecehhez elég a raidersnek kikapnia, ha mi nyerünk...
több mint 12 éve
aztec
1 360
Ha adná isten szombaton kikapna a Chargers és a Raiders, mi pedig legyőzzük a Buffalo-t számolgatni se kell már tovább, mert megvan a PO. 😂
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Lechler-t idén a neve viszi, ez nyilvánvaló..Von-t Suggs verte meg, Doom-ot Carter (aki kiesik) és még valaki, Champ, Dawkins és McGahee esetében meg gondolom a szokásos nevek lehetnek... 😛
több mint 12 éve
nem hiszem, pl én a kézi-kosár 'allstar' meccseket se tartom sokra, jó poén de ...amúgy 1x én is szavaztam, de a nyílvánosságra hozott NBA szavazatok alapján (évről évre, nem idén 😀) nem sokat nyom a latba kis hazánk 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Persze, hogy elismerés, viszont ezzel a dologgal kapcsolatban 100%-ig veled vagyok.De hát no, ha amcsik lennénk, biztos máshogy néznénk 😛
több mint 12 éve
Állítólag Tebow harmadik lett az AFC QB-k között Brady és BB mögött a Pro Bowl szavazáson a szurkolói szavazatoknál...Egész jó eredmény. Mondjuk colquitt >> Lechler idén, de mindegy. a többieket nem tudom ki előzte meg, de egész korrekt helyezéseknek tűnnek...
A többi helyezett:
- McGahee 5. hely
- Doom 3. hely DE-ben
- Von 2.(!) hely OLB-ben
- Champ 4. hely
- Dawkins 3. hely SS-ben
- Colquitt 2.(!) hely
A játékosok és edzők ezen a héten szavaznak...StormST
JC6: Bevallom, szavaztam 1× becsületből... Ettől a hozzáállásom az egészhez még nem változott, de a játékosoknak ez végül is valahol egy elismerés...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ti hányszor szavaztatok? 😀 Én nem merem megmondani 😀
több mint 12 éve
Állítólag Tebow harmadik lett az AFC QB-k között Brady és BB mögött a Pro Bowl szavazáson a szurkolói szavazatoknál...A többi helyezett:
- McGahee 5. hely
- Doom 3. hely DE-ben
- Von 2.(!) hely OLB-ben
- Champ 4. hely
- Dawkins 3. hely SS-ben
- Colquitt 2.(!) hely
A játékosok és edzők ezen a héten szavaznak...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Dawkins - Polamalu. Huhú 😀
több mint 12 éve
Mindenféle dolgoktól függhet ki megy, ki marad. Új DC például ha nem is rúgja ki a szerződésben levőket, de a szerződéshosszabbítás kérdésessé válhat.A listáról Chiefses McGraw már két éve folyamatosan sérült, és öreg is. Ha Berry visszatér (aki 2010ben az összes def playben a SS volt, nem túlzok, szó szerint), és drafoltnak egy cserét mögé, akkor lehet nem tartják meg az öreget. Szvsz ez így valószínű például. Más kérdés, hogy McGraw mögötti tartalék és egyben FS csere: Piscitelli is FA lesz. De ő olyan rossz, hogy nem tudom kell-e a világon bárkinek? Jó is, hogy nincs a listán. Semmire nem jó játékos, csak idegesíteni engem.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
amúgy az is kérdés hogy mennyire van szükség és hely máshol S-re 😀 szóval ha nincs rá igény, akkor ócsóé is meglehet boltolni őket 😀Szerem pl. Polamalu biztos jön ide veterán minimumért 😛
persze ez minden posztra állNegritis
Bár Dawkinsra se hittük volna 😀
több mint 12 éve
Természetesen nem (vagy csak nem tudok róla), csak elírtam. Javítom...[Tudom, hogy a Sensabaugh név predesztinál az NFL-re, de már a Steelers-nek is van egy Sensabaugh-ja?tomi-tomi
Gerald Sensabaugh (Steelers)
Nyugodtan lehet álmodozni, egyik se tűnik elérhetőnek, és szvsz szükségünk sincs ilyen szintű S-re. Legalábbis azt a pénzt másra is elkölthetnénk. Persze tényleg előrelépés lenne Carterhez képest 😛 😊Black_Adder
több mint 12 éve
amúgy az is kérdés hogy mennyire van szükség és hely máshol S-re 😀 szóval ha nincs rá igény, akkor ócsóé is meglehet boltolni őket 😀persze ez minden posztra áll
több mint 12 éve
[Tudom, hogy a Sensabaugh név predesztinál az NFL-re, de már a Steelers-nek is van egy Sensabaugh-ja?
Gerald Sensabaugh (Steelers)
Nyugodtan lehet álmodozni, egyik se tűnik elérhetőnek, és szvsz szükségünk sincs ilyen szintű S-re. Legalábbis azt a pénzt másra is elkölthetnénk. Persze tényleg előrelépés lenne Carterhez képest 😛 😊Black_Adder
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)