Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért a WildCat is nagyot szólt először 😛Wildcat... Régen volt, tán igaz se volt! 😊 Az én emlékeimben akkor egy egész meccs alatt futottak rajtunk annyit, mint Ti egy bő negyed alatt.
Fox a világ legkonzervatívabb edzője, nem megy neki a 4&1-nek. (Igazából a Titans ellen neki ment, és nem jött össze, 4× is ugyanazt a semmit hívta...) A vikes ellen is csak a 4. negyedben ment neki a 2 pontosnak, ami végül az utolsó TD-nk volt. Egy ilyen játékossal, mint Tebow nehezen érthető. a 3&shortoknál se sokat használjuk, pedig...
Cosby azért is érthetetlen mert esélye nem lett volna visszahordani...
Nálunk az egyik legjobb punter mégis rendre vesztesen jövünk ki a fieldposition harcból, mert nekünk nem jó a 20 yard, mi csinálunk belőle 10-et, illetve egy holding miatt inkább 5-öt... A puntoknál is csak akkor csinálunk FC-t, ha az inside 5 és simán bepattogna az endzone-ba, lásd pl Jets, de sok más példa is lenne rá.
van 2 visszahordott TD-nk, mindkettő Lechler ellen, aki szvsz nagyon overrated, állandóan túl rúgja a coverteamet, néha van egy-két jó visszahordás ezen kívül is, de összességében nagyon szopóra jövünk ki belőle...Black_Adder
Igen, Jake annyit emlegeti Fox konzervatív felfogását, még én is tudok róla. De akkor is, futottak, mint állat, a Def-etek levette Brady-éket, sok minden adva volt, hogy bevállalja. Ha meg annyira konzervatív, akkor meg miért hajigáltat Tebow-val 8 pontos hátrányban félidő utolsó két percében? Ott nagyon kicsúszott a meccs a kezéből. Valahol ezt tükrözte vissza a muffed punt.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Ez igen!!!Azért a WildCat is nagyot szólt először 😛
Gratulálok a tegnapi teljesítményetekhez! Az első negyedben asztalra tett cuccal (fantasztikus játékkal) még nem lepte meg senki a BB-féle Pats-et.
Az elemzésedhez csak annyit, hogy talán-talán Fox nekizavarhatta volna TT-t annak a 4th&1-nek. 20-6-ról felállni, még ennél is nehezebb, esetleg lehetetlen lett volna, vagy sokkal kisebb különbséggel fordulunk a 4. negyedbe. Számomra ott bicsaklott meg először a tökéletes gépezet. S valóban a félidő végi utolsó labdabirtoklásotok kezelése edzői oldalról szinte megmagyarázhatatlan. Plusz a muffed punt-ért is elő lehetne venni az edzőt. Persze, szörnyű butaság kiejteni, de talán lehetett volna szólni neki előtte, hogy a hátralévő időben nem óhajtunk támadást vezetni, hagyja kipattogni a p...ba.
Szóval, mintha először/legalább annyira az edzői stáb is megzavarodott a meccs levezénylésében, mint a csapat.
Aki a Ti csoportotokban tisztán látja a PO esélyeket, az nagy mágus. 😊tomi-tomi
Fox a világ legkonzervatívabb edzője, nem megy neki a 4&1-nek. (Igazából a Titans ellen neki ment, és nem jött össze, 4× is ugyanazt a semmit hívta...) A vikes ellen is csak a 4. negyedben ment neki a 2 pontosnak, ami végül az utolsó TD-nk volt. Egy ilyen játékossal, mint Tebow nehezen érthető. a 3&shortoknál se sokat használjuk, pedig...
Cosby azért is érthetetlen mert esélye nem lett volna visszahordani...
Nálunk az egyik legjobb punter mégis rendre vesztesen jövünk ki a fieldposition harcból, mert nekünk nem jó a 20 yard, mi csinálunk belőle 10-et, illetve egy holding miatt inkább 5-öt... A puntoknál is csak akkor csinálunk FC-t, ha az inside 5 és simán bepattogna az endzone-ba, lásd pl Jets, de sok más példa is lenne rá.
van 2 visszahordott TD-nk, mindkettő Lechler ellen, aki szvsz nagyon overrated, állandóan túl rúgja a coverteamet, néha van egy-két jó visszahordás ezen kívül is, de összességében nagyon szopóra jövünk ki belőle...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Azért Ball fumble-jét az edzői stábra kenni elég meredek. Könyörgöm, kb. 15 éve tudnia kéne, hogy hogyan fogja a labdát, az már régen rossz, ha a negyedik NFL szezonjában kell megtanítani neki. Egyébként nem azzal van a gond, hogy fogja, hanem azzal, hogy nem védi meg a labdát, amikor bemegy a tömegbe... 😛Most a sérülteket kéne összeszedni gyorsan (gondolok itt főleg Dawkins-ra és McGahee-re), meg a fejekben a helyére tenni ezt a meccset, aztán a Bills ellen úgy kell pályára lépni, mintha a SB-ban játszanának... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Ez igen!!!de ez nem így megy, h mutatogatunk, de hát ott is szabálytalanság volt... Nem. 3és20+nál akkor se szabálytalnkodsz, ha ellened 20 különbözőt követnek el.- rengeteg rengeteg rengeteg büntetés egész szezonban a védelemben. 3és20+ra automatic 1st downt. Bazd meg!Azért azt nézd meg, hogy abban a playben mekkora Holding volt... Ha rendesen fújják azt, akkor mondjuk ott tartjuk őket 10-en belül, jöhet a punt és máris más a leányzó fekvése.
Black_Adder
De a Holdingok nem befújása elég látványos volt, ennek is köze volt a kisebb pressure-höz :/pc_x
Minden meccses kérdéses a holdingok befújása, nem csak a mieinken, ez van... de ha nem tetszik, akkor abból induljunk ki, h világ méretű összeesküvés van ellenünk, és azért ne szabálytalankodjunk.
Ez nem a bírókon ment el, hanem elsősorban a 3 fumbleön saját 20on belül. Arról nem a bírók tehetnek.
Most kijött több gyerekbetegség a csapaton, ennyit tud. Szenzációs volt a 6-0, de ma nem volt szerencsénk, az ellenfél nem volt extra mértékben sújtva a sérülésektől, bár Chung meg Carter, szóval ezt még nem is mondanám, és máris....
Nem az a baj, h kikaptunk, vagy h simán kikaptunk, hanem h a hibáink terén a lehető legkisebb előrelépés se mutatkozik. A timemenedzsmentet azok a kutyán lovagló majmok jobban csinálták volna
Passprotection 0 zéró. azért nem sackelték sokszor Tebowt, mert nem is támadták a futásra figyelnek. De ha valaki megpróbálja, Phins, Lions, Bears, Pats, akkor azonnal összeomlik a zseb. 4 sack, + a majdnem safety, ami Tebow egyedüli érdeme h nem lett az, meg az első TD is egy sima sack volt.
Ha reálisan nézzük, jövőre mindenhova visszajönnek a sérültek, miénk a leggyengébb csapat a divízióban.
És nem azért kaptunk ki, mert elmaradt a csoda, nem sőt egyedül Tebow játszotta azt amit tud, 200 passzolt 100 futott yard, 2TD, ezzel simán lehet meccset nyerni... Most a csapat gyengesége jött elő
Simán benne van, h idén is lemaradunk a PO-ról, a Bills se lesz triviális idegenben, a Chiefs meg, uccsó fodulóban mindig kikapunk divízióriválistól, ráadásul Orton, az a cut kísérteni fog minket... 10-6, 9-7, 8-8 egyaránt benne van, de ilyen hibákkal nem lehet. A Vikes ellen belefértek, senki más ellen nem fognak.
Fox ahelyett h azt mondja még nem tudja ki riáynít jövőre, inkább iratkozzon be egy timemanagement kurzusra BB-hez vagy valakihez.
A védelmünk egyébként 20. hely fölött pontban, passzolt, futott és összyardokban. Sokkal jobbak mint számítottam, ezért nem ekéztem őket eddig, és nem akarom őket nagyon most se, de tegnapi alapján, nem Tebow volt túlértékelt, hanem a védelem. Raiders ellen nem ők nyerték meg, semmi esetre se, Chiefsből hiányzott Charles és Moeaki, Jets ellen nagyon királyok voltak, de hiányzott Green és Tomlinson, SD ellen az OL hiányzott, meg még pont novemberben volt, Vikes ellen kaptunk 32 pontot, Bears Cutler és Forte nélkül. Most jött egy PO offense, az egyik PO csapat az AFC-ből akivel találkoztak a 2! azaz 2 közül (ha mi nem jutunk be akkor 3) és 41 pont.
Szerencsés sorsolás, szerencse a meccseken, Tebow magic, kimagasló EGYÉNI teljesítmények a védelemben, összekovácsolódott csapat, ennyi. Rövid távon ez elég, hosszú távon nem.
Irracionális volt ez a 6-0, sőt a 7-2. A csapat valós ereje alapján, ez max 5-4, de inkább 4-5 és akkor már sehol se lennénk.
Hogy ez a Tebow faktor, vagy nem, arról nem érdemes vitatkozni.Black_Adder
Gratulálok a tegnapi teljesítményetekhez! Az első negyedben asztalra tett cuccal (fantasztikus játékkal) még nem lepte meg senki a BB-féle Pats-et.
Az elemzésedhez csak annyit, hogy talán-talán Fox nekizavarhatta volna TT-t annak a 4th&1-nek. 20-6-ról felállni, még ennél is nehezebb, esetleg lehetetlen lett volna, vagy sokkal kisebb különbséggel fordulunk a 4. negyedbe. Számomra ott bicsaklott meg először a tökéletes gépezet. S valóban a félidő végi utolsó labdabirtoklásotok kezelése edzői oldalról szinte megmagyarázhatatlan. Plusz a muffed punt-ért is elő lehetne venni az edzőt. Persze, szörnyű butaság kiejteni, de talán lehetett volna szólni neki előtte, hogy a hátralévő időben nem óhajtunk támadást vezetni, hagyja kipattogni a p...ba.
Szóval, mintha először/legalább annyira az edzői stáb is megzavarodott a meccs levezénylésében, mint a csapat.
Aki a Ti csoportotokban tisztán látja a PO esélyeket, az nagy mágus. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
...Black_AdderEgyet értek.
A pályán kialakult hibákat nem is a játékosokra hárítanám elsősorban, hanem az edzői stábra.
- hogy nem lehet megtanítani Ball-nak, hogy hogy fogja a labdát?
- mi a francért nem tudunk a saját 20-asunkról kezdeni? minek nekünk visszafutni? egyszer jött be a szezonban, max kétszer, 14 meccsen...
- a time management egy vicc. saját magunkat vertük meg.
Bár hozzá kell tenni, hogy McGahee nagyon hiányzott az első negyed után... A futójáték meghalt, a passzjáték sok esetben esélytelen volt, a védelem meg nem tudott közel kerülni TB-hez.
Bízom a srácokban, hogy felállnak most a padlóról és megmutatják, hogy megérdemlik az AFC West első helyét.
Egy Broncos szurkolónak szörnyű volt látni azokat a dolgokat, amiket ki is emeltél, és be kell látni, nem vagyunk nagy csapat.
De eddig én kellemesen csalódtam a srácokban (természetesen a 6. meccstől kezdődően 😛)
Tutibiztos, hogy megmutatják a hátralévő 2 meccsen. Ja, és a Bills-nek is úgy kell nekimenni, mint a Pecc-nek, az első perctől fogva! Nem szabad esélyt adni. Von kinyírja a Friccet! 😀
több mint 12 éve
de ez nem így megy, h mutatogatunk, de hát ott is szabálytalanság volt... Nem. 3és20+nál akkor se szabálytalnkodsz, ha ellened 20 különbözőt követnek el.- rengeteg rengeteg rengeteg büntetés egész szezonban a védelemben. 3és20+ra automatic 1st downt. Bazd meg!Azért azt nézd meg, hogy abban a playben mekkora Holding volt... Ha rendesen fújják azt, akkor mondjuk ott tartjuk őket 10-en belül, jöhet a punt és máris más a leányzó fekvése.
Black_Adder
De a Holdingok nem befújása elég látványos volt, ennek is köze volt a kisebb pressure-höz :/pc_x
Minden meccses kérdéses a holdingok befújása, nem csak a mieinken, ez van... de ha nem tetszik, akkor abból induljunk ki, h világ méretű összeesküvés van ellenünk, és azért ne szabálytalankodjunk.
Ez nem a bírókon ment el, hanem elsősorban a 3 fumbleön saját 20on belül. Arról nem a bírók tehetnek.
Most kijött több gyerekbetegség a csapaton, ennyit tud. Szenzációs volt a 6-0, de ma nem volt szerencsénk, az ellenfél nem volt extra mértékben sújtva a sérülésektől, bár Chung meg Carter, szóval ezt még nem is mondanám, és máris....
Nem az a baj, h kikaptunk, vagy h simán kikaptunk, hanem h a hibáink terén a lehető legkisebb előrelépés se mutatkozik. A timemenedzsmentet azok a kutyán lovagló majmok jobban csinálták volna
Passprotection 0 zéró. azért nem sackelték sokszor Tebowt, mert nem is támadták a futásra figyelnek. De ha valaki megpróbálja, Phins, Lions, Bears, Pats, akkor azonnal összeomlik a zseb. 4 sack, + a majdnem safety, ami Tebow egyedüli érdeme h nem lett az, meg az első TD is egy sima sack volt.
Ha reálisan nézzük, jövőre mindenhova visszajönnek a sérültek, miénk a leggyengébb csapat a divízióban.
És nem azért kaptunk ki, mert elmaradt a csoda, nem sőt egyedül Tebow játszotta azt amit tud, 200 passzolt 100 futott yard, 2TD, ezzel simán lehet meccset nyerni... Most a csapat gyengesége jött elő
Simán benne van, h idén is lemaradunk a PO-ról, a Bills se lesz triviális idegenben, a Chiefs meg, uccsó fodulóban mindig kikapunk divízióriválistól, ráadásul Orton, az a cut kísérteni fog minket... 10-6, 9-7, 8-8 egyaránt benne van, de ilyen hibákkal nem lehet. A Vikes ellen belefértek, senki más ellen nem fognak.
Fox ahelyett h azt mondja még nem tudja ki riáynít jövőre, inkább iratkozzon be egy timemanagement kurzusra BB-hez vagy valakihez.
A védelmünk egyébként 20. hely fölött pontban, passzolt, futott és összyardokban. Sokkal jobbak mint számítottam, ezért nem ekéztem őket eddig, és nem akarom őket nagyon most se, de tegnapi alapján, nem Tebow volt túlértékelt, hanem a védelem. Raiders ellen nem ők nyerték meg, semmi esetre se, Chiefsből hiányzott Charles és Moeaki, Jets ellen nagyon királyok voltak, de hiányzott Green és Tomlinson, SD ellen az OL hiányzott, meg még pont novemberben volt, Vikes ellen kaptunk 32 pontot, Bears Cutler és Forte nélkül. Most jött egy PO offense, az egyik PO csapat az AFC-ből akivel találkoztak a 2! azaz 2 közül (ha mi nem jutunk be akkor 3) és 41 pont.
Szerencsés sorsolás, szerencse a meccseken, Tebow magic, kimagasló EGYÉNI teljesítmények a védelemben, összekovácsolódott csapat, ennyi. Rövid távon ez elég, hosszú távon nem.
Irracionális volt ez a 6-0, sőt a 7-2. A csapat valós ereje alapján, ez max 5-4, de inkább 4-5 és akkor már sehol se lennénk.
Hogy ez a Tebow faktor, vagy nem, arról nem érdemes vitatkozni.
SzerénySzámításaimSzerint
Bejutunk,
ha megnyerjük a Chiefst. AKkor biztosan. A Bills nem is számít.
ha megverjük a Billst, és a SD kikap a Chiefstől vagy a SD-től
kikapunk mindkét meccsen a raiders megveri a chiefst de kikap a SD-től, az SD viszont kikap a Lionstől.
Ha mindenki 8-8-cal zár (KC veri a Raiderst és minket, SD veri a Lionst, Raiders veri az SD-t) akkor a KC nyer jobb divízi mérleggel...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Az egyik repülőtéren egy újfajta droggal buktak le. A neve: Tebow.Mit okoz az szer???
Berosálok 😀JC6
Megtérít? 😉
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csak én látom úgy, hogy hanyagoljuk Decker-t?
több mint 12 éve
Rég láttam a pecct, el is felejtettem mennyire antipatikusak, brédi rángatozása és önajnározása hányingerkeltő még mindig. De hát, Boston-ban ez mindennapos, meg a bírói hátszél is.A Bills-t verni kell a jövő héten, Tebow nem kaphat ki december 24-én, mert akkor idén elmarad a Karácsony. 😛
több mint 12 éve
- rengeteg rengeteg rengeteg büntetés egész szezonban a védelemben. 3és20+ra automatic 1st downt. Bazd meg!Azért azt nézd meg, hogy abban a playben mekkora Holding volt... Ha rendesen fújják azt, akkor mondjuk ott tartjuk őket 10-en belül, jöhet a punt és máris más a leányzó fekvése.
Black_Adder
De a Holdingok nem befújása elég látványos volt, ennek is köze volt a kisebb pressure-höz :/
több mint 12 éve
szaba
10 551
Banyek, azt hittem lesz 2 nyugisabb hetünk - de főleg egy! - erre nyer az SD...Tőlünk nem kell félni. A tie-breakerben jobbak vagytok nálunk (ahogy a Chiefs is), mi elsősorban most a Jetset és a Bengals figyeljük magunkon kívül, hogy meglegyen a 6. hely.
Amúgy, ha már mindenki fikáz valakit (😀) akkor én jövök: Carter. Leszarom, hogy sackelte Brady-t, 3 olyan miss tackle-t csinált, hogy nyert rajta a Pats +50 - 100 yardot.JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Banyek, azt hittem lesz 2 nyugisabb hetünk - de főleg egy! - erre nyer az SD...Amúgy, ha már mindenki fikáz valakit (😀) akkor én jövök: Carter. Leszarom, hogy sackelte Brady-t, 3 olyan miss tackle-t csinált, hogy nyert rajta a Pats +50 - 100 yardot.
több mint 12 éve
Számomra az a vicces, hogy ez a meccs 4 dolgon ment el:- A 3 fumble, ebből Ball-é a szokásos majomsága volt (nem fogja rendesen azt a labdát, amikor középen fut); Tebow-é benne volt, nem ették meg az átadást, nem is látta a védőt; Cosby meg egy idióta fasz, eddig elégedett voltam vele, de most már látszik, hogy egy idióta fasz...
- Harris iszonyat gyenge. Hetek óta megy itt róla a fényezés, de én sose láttam benne az a "hű de nagy" játékost, iszonyatosan nagy hibákat vét, lemarad, bután mozog. OK, hogy most sokszor Welker került rá, de akkor is iszonyat fogalmatlanul mozog...
- Nincs MLB-nk, akinek akár csak halvány fogalma is lenne a coverage-ről. DJ se egy álom, de ő legalább néha nem cseszi el, Mays meg Woody viszont szimplán mondva fos...
- Dawkins kiesése nagyon fájt, hiányzott az ész a pályáról...
Ezekhez még hozzá jönnek a buta egyéni hibák (Ayers hands to the face ((ennél komolyabbakat nem mindig fújnak be, de esélyt se szabad adni)), McBean facemask, stb.) és máris kész van a baj...
DE!
Ez a csapat 4-12 után jött, QB váltással szezon közepén, új edzői stábbal. Vissza lehet nézni, a 6-10 ill. 7-9-es jóslatokat tartotta mindenki reálisnak, utóbbit inkább már optimistának...
Én nagyon bízom benne, hogy nem engedjük, hogy a Bills megszakítsa a nyeretlenségi sorozatát és akkor már a pozitív mérleg mindenképpen, a PO meg nagyon sanszosan meg lesz.
Mellesleg: a WC se esélytelen, ha valamelyik csoportellenfelünk kiütne minket, mivel azonos állásnál a Jets és a Bengals is bukik velünk szemben, mivel ugyebár megvertük őket... 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én gratulálni szeretnék nektek a mai meccshez, de inkább az eddigi szezon második feléhez összességében, meg amit véghezvitt a csapat , és szerintem lehet kellett is egy picit ez a vereség hogy újra a földön járjön mindenki Denverben, és hogy ne a csodákban bizzanak hanem a további kemény munkában 😊 Szimpatikus a csapat, szimpatikus Tebow, csak az a hihetetlen médiacirkusz nem volt már az ami ment itt körülötte, de ez valószinűleg nagy mértékben csökkenni fog a mai este után. Lényeg a lényeg hogy szép jövő áll a Broncos előtt szerintem 😊 Sok sikert a továbbiakban, és lehet találkozunk mégegyszer majd a PO-ban 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kell 2 CB meg egy MLB...Meg egy SS, mert Dawk már nem sokáig lesz velünk, de ez a sec valami katasztrófa..., főleg, ha kiesnek a fontos emberkék...
több mint 12 éve
Na csak megpróbálom összeszedni az összes pozitívumot.+ Nem volt túl sok 3and out. sőt 40% 3rdnél...
+ Tebow jól FUT.
+ Colquitt szokásos, csak ő egyedül kevés a győzelemhez
+ NYERT A LIONS
- rengeteg rengeteg rengeteg büntetés egész szezonban az OL-ben
- rengeteg rengeteg rengeteg büntetés egész szezonban a védelemben. 3és20+ra automatic 1st downt. Bazd meg!
- rengeteg egyéni hiba, írtam már többször
- secondary Dawk nélkül rettenet. Nagyon hiányzott Dawk.
- Clock management újra. nem csak az volt szar amit kiemeltem. Fox tanulhatna kicsit BBtől...
- Cosbyt elzavartam már a picsába? Ha nem akkor most igen...
- fumble, fumble, fumble. a 2. negyed rémálom volt...
- extra point LOL 😂
- valaki összeszámolja h hány misstackle volt? Becsülni kb snap*4-gyel lehetne...
- McGahee megint sérüléssel bajlódik. Sajnos RB-nél az ő korában semmi meglepő nincs. Ball viszont a TD ellenére se alkalmas a feladatra...
A legnagyobb baj azzal van, amit meccsek óta negatívumnak írok. Büntetések, timemanagement, fölösleges visszhordási kírésletek, semmi előrelépés nincs. Haaz edői stáb elvárja TT-től a fejlődést, akkor ők is tegyenek már valamit.
Kell 2 CB meg egy MLB...
szerk: + Clady contract year. Egyre olcsóbbnak tűnik...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
2010: 4-122009: 8-8
2008: 8-8
2007: 7-9
2006: 9-7
.........
több mint 12 éve
A védelemhez: Brady a második negyedtől szinte csak Harris-re dobált, meg az üresen futkározó TE-knek. Champ-re egész meccsen nem dobott, Goodman-re is szinte csak az első TD-t. Woody és Mays iszonyat halványak coverage-ben, ez ilyen jó TE-knél kijön simán.Von és Doom jó, de ezúttal emberükre akadtak, igaz pár holding-ot még lehetett volna fújni...
Jah, igen, a zebrákról inkább nem beszélnèk, mert csak felbaszom az agyam...
több mint 12 éve
Nem minden playnél az a cél, h földre vidd az irányítót, a legtöbb esetben arra figyeltetek, h ne fusson.háát azért passznál volt pár több eset is amikor bőven volt ideje, futás az ment, ha 6OL játékossal akkor 6al, csak a második félidőben már nem lehetett ezt erőltetni, a védelemtől meg mint írtam is, én személy szerint többet vártam. Mondjuk ebben szerintem közrejátszott az, hogy Solder és Light jól tartották a Doom-Miller párost (bár volt ugye olyan, hogy csak be nem fújt szabálytalanság árán)Habifasza egy emberismerő vagy Te is! Nem hiszem, hogy akár az eredménykövetőben is lett volna egy mocskolódó szó Tebowra.Pass protection nem létezett, amikor akartátok vagy sackeltétek, vagy megoldotta lábon zsebből kimozdulva...
Egyébként van mire építenek, az tisztán kivehető. A futás blokkolás mocskos jó, passz protection is sokszor elég szép volt, a védelem meg tényleg király (jó én speciel többet vártam ettől a csapatrészetektől és Deckertől).
Egy szó mint 100, sok sikert a Playoffban.Habi
Futás blokkolás 6OL-lel optionből ment.
A védelemnek ma alig-alig volt jó megmozdulása. Tán ha 2 támadást kivédekeztünk mielőtt eldőlt volna a meccs...Black_Adder
Nálunk hasonló, 5 men rushsal nagyobb nyomás lett volna Bradyn, de üresen maradt volna Gronko, mondjuk Hernandez is bőven elég volt neki...
Az option futásokat leszámítva nem volt semmi pozitívum... Semmi.
Ez lehet elég lesz a PO-ra, LEHET. Annál többre viszont nem, vagy csak az újabb csoda...
Egyelőre csak legyen legalább winning season, és ne 0-3-mal zárjuk a szezont mint általában....
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
2 dolog: 1. párszor nem dobtak zászlót a Pats-re :S
2. meg szoktam nézni a többi meccs összefoglalóját is, és nagyon sok trick play-t nyomnak, ellenben mi? "kis" csapatoknak ez is nagy fegyver...
több mint 12 éve
háát azért passznál volt pár több eset is amikor bőven volt ideje, futás az ment, ha 6OL játékossal akkor 6al, csak a második félidőben már nem lehetett ezt erőltetni, a védelemtől meg mint írtam is, én személy szerint többet vártam. Mondjuk ebben szerintem közrejátszott az, hogy Solder és Light jól tartották a Doom-Miller párost (bár volt ugye olyan, hogy csak be nem fújt szabálytalanság árán)Pass protection nem létezett, amikor akartátok vagy sackeltétek, vagy megoldotta lábon zsebből kimozdulva...Hmmm pedig a pecces trollokat vártam előbb...akikefasza egy emberismerő vagy Te is! Nem hiszem, hogy akár az eredménykövetőben is lett volna egy mocskolódó szó Tebowra.
Egyébként van mire építenek, az tisztán kivehető. A futás blokkolás mocskos jó, passz protection is sokszor elég szép volt, a védelem meg tényleg király (jó én speciel többet vártam ettől a csapatrészetektől és Deckertől).
A védelemnek ma alig-alig volt jó megmozdulása. Tán ha 2 támadást kivédekeztünk mielőtt eldőlt volna a meccs...Black_Adder
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kiakasztotok ezzel a számolgatással 😀 Verjük meg a Bills-t, ma kapjon ki az SD, jövőhéten az OAK és nincs miről beszélni 😀 Orton-t meg - bár semmi bajom vele emberileg, de komolyan - törjük ketté.Ja igen, a time management. Besírtam. Legyen ennyi elég.
több mint 12 éve
Pass protection nem létezett, amikor akartátok vagy sackeltétek, vagy megoldotta lábon zsebből kimozdulva...fasza egy emberismerő vagy Te is! Nem hiszem, hogy akár az eredménykövetőben is lett volna egy mocskolódó szó Tebowra.Picsát.Hmmm pedig a pecces trollokat vártam előbb...akike
Semmivel nem lett rosszabb mint eddig.
Kicsit inkább a túlmagasztalók lesznek majd csöndben.Bazzani
A védelemnek ma alig-alig volt jó megmozdulása. Tán ha 2 támadást kivédekeztünk mielőtt eldőlt volna a meccs...
több mint 12 éve
Ne hallgass rájuk hülyék. mi divízióban 3-2, ha kikapunk a kc-től, akkor 3-3. Raiders 2-2, ha verik az SD-t és a KC-t akkor 4-2, és akkor ugye mindketten 9-7, egymás ellen 1-1, divízió mérlegben meg ők a jobbak.Mindenhol ezt írták/mondták, én csak ezt tudom... 😊StormSTA Raiders ellen miénk a tie-breaker, ez biztos...Ha kikapunk a KC-től, ők viszont verik a SD-t és a KC-t akkor jobb a divízió mérlegük, egymás ellen meg 1-1Black_Adder
A Raiders még megy KC-be és fogadja a Chargers-t. Ha a Chiefs megveri őket is, akkor kilövi a Raders-t a PO-ból, ellenkező esetben az utolsó fordulóban lehet egy ki-ki meccs...
A Chargers ha ma kikap, akkor csak nehezen juthat a PO-ba, bár ahogy nézem ők ellenünk egálnál jobbak. Viszont még mennek jövő héten a szintén PO-ra hajtó Lions-hoz, akik a Chiefs-hez hasonlóan kikaparhatják nekünk a gesztenyét... 😊
De ha nyerjük mindkét meccsünket, akkor bent vagyunk, így erre kell koncentrálni... 😊StormST
Ha a KC-t verjük, és úgy tie, akkor mi vagyunk a jobbak...
több mint 12 éve
fasza egy emberismerő vagy Te is! Nem hiszem, hogy akár az eredménykövetőben is lett volna egy mocskolódó szó Tebowra.Hmmm pedig a pecces trollokat vártam előbb...akikefumble, fumble, fumble, elment a 2. negyedben. Szánalmas teljesítmény volt... Jöhet az antitebowklub anyázni...Black_AdderPicsát.
Semmivel nem lett rosszabb mint eddig.
Kicsit inkább a túlmagasztalók lesznek majd csöndben.Bazzani
Egy szó mint 100, sok sikert a Playoffban.
JT Daniels fan