Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
csak annyit válaszolok erre, hogy a divatfanok nem járnak fórumra, viszont bombázzák a kretén email-sms áradatot+1
ezért is rossz a közvetítés
-
jah és bocsi az általánosításért, de alapérvényű hogy akinek nem a mérete annak nem az ingeNegritis
Szerintem talán a Patriots csapat topciban van a legtöbb szakértőként elismert olvasó. Sőt százalékosan se színvonaltalan topic, legalábbis az egy commonpatsdrukkerre jutó szakértőpatsdrukker nem feltétlen rosszabb, mint máshol... A hsz számokban nem tudom, annyi időm nincs h ott az összeset mindig végigolvassam.
//És ez nem negatív kritika akar lenni a többiek részére, szerencsére minden csapathoz jut egy fórumozó aki konstruktív hozzászólásaival emeli a topic színvonalát, és ez megint csak a saját véleményem ami véleményem, amivel egyet lehet érteni meg nem, de újabb flamewart indítani felesleges. És nem azt akarom, h innentől senki ne merjen egy gondolatomnak se ellentmondani, csak h legyen mérlegelve, hogy megéri-e egy viszonylag jelentéktelen ügyben, egy abszolút szubjektív véleménnyel szembe szállni. Mivel szubjektivitáson alapul objektív érvek nincsenek rá, így az ebből kirabbanó esetleges vita parttalan lenne, ahogy az előző 2141 is az volt itt a topicban. Amit jó lenne elkerülni. És meint ez egy szubjektív vélemény, szubjektív mércével határozom meg, h számomra ki az, aki hozzáértő hozzászólásokkal jelentősen növeli számomra a fórum értékét, ki van ezen a szubjektív mérce fölött. Mivel a mérce szubjektív érdemben nem lehetne belekötni, mert annak a szubjektív függvénynek a karakterisztikája ami ezt meghatározza számotokra ismeretlen
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Hmm, hát ez vicces, nemtom, hogy volt e már róla itt szó, nem akarok visszaolvasni, mert annyi sületlenség folyik itt, ami teljesen irreleváns, hogy sajnálom rá az időt, szóval ez:http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8251a5d7/article/take-a-knee-and-a-day-off-students-suspended-for-tebowing?module=HP11_headline_stack
Eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen, hogy tebowing.com 😀 Brutál milyen hypeja van kinn. De hogy ezért eltintani sulitól, az se semmi 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Már a legelején amikor jöttek kötekedni tudtam h ez lesz, csak tudnám h ki van-e pécézve a Broncos topic, vagy mi...Remélem haromt visszajön valamikor és rendet tart majd.
//visszatérését nem csak emiatt remélem, és ez nem azt jelenti, h azzal lenne bajom, h túl sok patriots vagy bármilyen más drukker lenne, vagy hogy ők divatok lennének, csak örülnék ha ő itt lenne, ez a saját egyedüli véleményem, nincs benne se tény közlés se semmi, csak egy egyéni vélemény, amivel egyet lehet érteni vagy nem, de emiatt nem kéne flamewart indítani ebben a topicban (úgy is lesz), mert ez nem egy olyan vélemény ami tényeken alapulna, csak egy egyéni megállapítás, ami így ebben a formában, tekintettel haromt szurkolói beállítottságát, a Broncos topicban nem (annyira) off, viszont ha a flamewar más irányt vesz majd (márpedig úgy is így lesz, eddig is így volt, lásd legutóbb) onnantól off lesz, és Isten mint személy monoteista vallásban nagy betű, mint fogalom kis betű, de én sehogy se használtam ebben a hsz-ben, és hú mire is kell még figyelni, ha ez abszolút Tebow mentes hsz, szóval nem kell mondani, h tud-e két értelmes passzt elereszteni egymás után, vagy hogy le fog e sérülni vagy nem. Ja igen és a következő meccset vagy elveszítjük vagy megnyerjük, vagy a Pats nyeri meg vagy ők vesztik el, vagy döntetlen vagy egyéb, ezzel talán minden lehetséges kimenetel lezárva, hátha ebbe se lesz belekötve.
Persze ezzel max a támadási felületet tudom csökkenteni, itt úgy is mindenbe belekötnek, vadásznak erre a topicra, hogy hogyan cseszhetnék szét a fenébe, s teszik ezt sosem lankadó kitartással, és hibátlan sikerességgel...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
szaba
10 551
Az elmúlt pár oldal jobb, mint a vicc topic 😀PocsÉn is visszaolvastam, nevetséges. Inkább offtopik, mint csapattopik. Esküszöm, jobb nekünk, hogy ki van halva a topikunk, mint hogy ilyen nyavalyás trollkodás menjen állandóan. 😀
több mint 12 éve
burzum4ever
66
Vannak sérültjeink, akik nem játszhatnak vasárnap?
több mint 12 éve
Érdekes meccs lesz, az már biztos... 😊Dehogy, azért mert mindig divatosan öltözködik, mint én. Látod, én büszkén vállalom, hogy Pats fanként (és pláne nőként) nem lehetek más, mint divatszurkoló.Egyáltalán tisztában vagytok a szó fogalmával ? Mitől divatszurkoló a divatszurkoló ?gravediggerAttól, hogy nem azért szurkol, hogy a Pats nyerjen, hanem azért, hogy trendi legyen az új mez és Brady sérója?fetomy
DE komolyabbra: Nagyon várom ezt a meccset, nagyon kíváncsi vagyok Belichick és a nem túl acélos védelmünk mire képes ezzel a "Tebow-csoda" jelenséggel. A ti védelmeteknek se lesz rossz teszt a Pats offense. A meccs minden bizonnyal megmutatja, van-e keresnivalója ezeknek a csapatoknak a rájátszásban (mert, hogy úgy gondolom, ti is oda fogtok érni).lucas
Te meg mindig is divatszurkoló voltál, amióta csak ide jársz (talán régebben, mint én 😀)! 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Dehogy, azért mert mindig divatosan öltözködik, mint én. Látod, én büszkén vállalom, hogy Pats fanként (és pláne nőként) nem lehetek más, mint divatszurkoló.Egyáltalán tisztában vagytok a szó fogalmával ? Mitől divatszurkoló a divatszurkoló ?gravediggerAttól, hogy nem azért szurkol, hogy a Pats nyerjen, hanem azért, hogy trendi legyen az új mez és Brady sérója?fetomy
DE komolyabbra: Nagyon várom ezt a meccset, nagyon kíváncsi vagyok Belichick és a nem túl acélos védelmünk mire képes ezzel a "Tebow-csoda" jelenséggel. A ti védelmeteknek se lesz rossz teszt a Pats offense. A meccs minden bizonnyal megmutatja, van-e keresnivalója ezeknek a csapatoknak a rájátszásban (merthogy úgy gondolom, ti is oda fogtok érni).
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 12 éve
sztem a könyv témát hanyagoljuk az a húzása cinkes
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tebow könyvét kiadják magyarul?Jó lenne, ha a második részben sokat írna a Broncos-ról. Ha ír 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
csak annyit válaszolok erre, hogy a divatfanok nem járnak fórumra, viszont bombázzák a kretén email-sms áradatotÁmen
ezért is rossz a közvetítés
-
jah és bocsi az általánosításért, de alapérvényű hogy akinek nem a mérete annak nem az ingeNegritis
több mint 12 éve
csak annyit válaszolok erre, hogy a divatfanok nem járnak fórumra, viszont bombázzák a kretén email-sms áradatotezért is rossz a közvetítés
-
jah és bocsi az általánosításért, de alapérvényű hogy akinek nem a mérete annak nem az inge
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tényeg előre is elnézést kérek most még ezért az utolsó offért, engem ebben az egészben csak az általánositás zavar, az hogy minden Patriots szurkolót egy kalap alá vesztek ( többnyire, tisztelet a kivételnek )! Persze aláirom és létezik az a része a dolognak is amit ti mondtok, de ugyanúgy a Pats szurkolók között is vannak kivételek, sőt, igaz nem régóta vagyok a fórumon, de az itt jelenlévőkről azt gondolom hogy a nagy részük hűséges szurkoló és épp ezért nem szeretném azt ha többet felhoznánk ezt a témát mert szerintem nem is vita tárgya. Nekem senkivel semmi bajom, legyen az akármilyen csapatnak a szurkolója, mindenkinek joga van kifejteni a véleményét, és teljesen normális hogy ez sok esetben nem egyezik másokéval. Nah én be is fejeztem, meglátjuk vasárnap mi lesz 😊Üdv
több mint 12 éve
egyébként a divathuszár attól az hogy mikor elkezdni nézni a sportot akkor mondjuk a Colts a menő megveri a Bearstaztán ugye vannak jó évei, idén viszont 1/1 máris a packers vagy pats felé húz a szíve és úgy kárál mintha világéletébe mást se mondott volna
kb ennyi és sztem offoljuk a témát 😀
és a Pavlov kutya, Scrödinger macska , Gödel hipotézis(paradoxon legyen amit akartok mer brutál bizonyítás mind a 2 irányban)
jah és igen, vasárnap nem alázunk de nyerünk 😀
amúgy Sobri is divatfan, ha és amennyiben netán isten úgyakarná és TT-t elcserélnénk (kótyavetyélnénk, ne adja Ranagol!!!!) akkor egyből ahhoz a csapathoz vonulna ahol TTvan, de ő se igazi divatfan, hanem TT függő
több mint 12 éve
Schrödinger nemteljességi tételéhez annyit fűznék hozzá, hogy én például deklarált divatszurkoló vagyok itt a Broncosnál.Tebow által bespineződve, kovalensen kötődve a csapathoz.
De amint isten Tebow-t áthelyezi egy másik csapathoz, ott leszek divatszurkoló azonnal, míg világ a világ örökké.
Viszont a Pats esetén szintén divatszurkoló vagyok, hiszen már egy évtizede, Ricsi nélkül is azzá lettem, így nem kell hálásnak lennem senkinek sem, és ez az igazi divatság, hogy az ember megkedvel egy csapatot 7000 km távolságra, úgy, hogy sosem volt amerikai hazafi, csak mert az irányító 12-es számú mezben játszik. Vagyis a ruházat vitt rá a patrióta útra, nekem a divat mondja meg ki vagyok.
több mint 12 éve
ne keverd ide Pavlovot, mer Sobrinak már így is folyik a nyála állónapMinden ellentmondásmentes, ... formális-axiomatikus elméletben megfogalmazható olyan mondat, mely se nem bizonyítható, se nem cáfolható. 😛 Gödel-macskája 😛Akkor ezen mindenki szépen elgondolkodik, jó éjszakát! 😊
A kvantummechanikában divatszurkoló elvének nevezzük, amikor egy szurkoló (vagy drukker) ún. kevert állapotban van, azaz bizonyos tulajdonságait nem tudjuk egyértelműen megállapítani. A szurkoló addig marad ebben, amíg valamilyen módon meg nem állapítjuk, hogy valójában hol és milyen állapotban van. A probléma ott kezdődik, hogy játék (megfigyelés) hatására a csapatkötődés összeroppan, és a szurkoló egyértelműen a lehetséges állapotok egyikébe kerül.
Fontos megjegyezni, hogy a csapatkötődés (akár a drukker-függvény) csakis abban az esetben omlik össze, amint tudomást szerzünk az alany (ember, homicid, vagy az alatt) állapotáról. Közvetlenül maga a játék nem omlasztja össze a csapatkötődést (drukkerfüggvényt), csakis az, ha a játék eredményét megtudjuk; tehát ha a játék eredményét azelőtt eldobjuk, hogy megtudnánk, a csapatkötődés megmarad! Ez kényszerűen valamelyik állapotba taszítja az alanyt, ami Belicseknél döglött, vagy élő Quarterbacket eredményez, de sosem egyszerre a kettőt.sutianap
(Amit kifejtettél, arra Heisenberg (Gödel második szomszédja, btw. macskája ennél precízebben fogalmazott 😉 ) kutyája jött rá, ld. bizonytalan, mint a kutya vacsorája!)tomi-tomi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
El lehet innen húzni mindenkinek, aki nem tud a Denver Broncos-hoz mint csapathoz vagy hirekhez, stb., érdemben hozzászólni. Bele sem merek gondolni mi lesz itt, HA nyer a csapat vasárnap. Hány és hány ember jön majd osztani az észt...
több mint 12 éve
Minden ellentmondásmentes, ... formális-axiomatikus elméletben megfogalmazható olyan mondat, mely se nem bizonyítható, se nem cáfolható. 😛 Gödel-macskája 😛Akkor ezen mindenki szépen elgondolkodik, jó éjszakát! 😊
A kvantummechanikában divatszurkoló elvének nevezzük, amikor egy szurkoló (vagy drukker) ún. kevert állapotban van, azaz bizonyos tulajdonságait nem tudjuk egyértelműen megállapítani. A szurkoló addig marad ebben, amíg valamilyen módon meg nem állapítjuk, hogy valójában hol és milyen állapotban van. A probléma ott kezdődik, hogy játék (megfigyelés) hatására a csapatkötődés összeroppan, és a szurkoló egyértelműen a lehetséges állapotok egyikébe kerül.
Fontos megjegyezni, hogy a csapatkötődés (akár a drukker-függvény) csakis abban az esetben omlik össze, amint tudomást szerzünk az alany (ember, homicid, vagy az alatt) állapotáról. Közvetlenül maga a játék nem omlasztja össze a csapatkötődést (drukkerfüggvényt), csakis az, ha a játék eredményét megtudjuk; tehát ha a játék eredményét azelőtt eldobjuk, hogy megtudnánk, a csapatkötődés megmarad! Ez kényszerűen valamelyik állapotba taszítja az alanyt, ami Belicseknél döglött, vagy élő Quarterbacket eredményez, de sosem egyszerre a kettőt.sutianap
(Amit kifejtettél, arra Heisenberg (Gödel második szomszédja, btw. macskája ennél precízebben fogalmazott 😉 ) kutyája jött rá, ld. bizonytalan, mint a kutya vacsorája!)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Minden ellentmondásmentes, ... formális-axiomatikus elméletben megfogalmazható olyan mondat, mely se nem bizonyítható, se nem cáfolható. 😛 Gödel-macskája 😛Ettől azért egy kicsit bővebben kifejthetnéd, mert ezek nem igazi indokok...Én nem is értem egyébként hogy a Pats szurkolókat miért kell divatozni ? miért ? a divatszurkolók vagy ahogy fogalmaztál a divathuszárok akik azért kapják ezt a jelzőt mert mindig a legjobbnak szurkolnak, akkor most a Packers szurkolói is divatszurkolók ? vagy csak egszerüen bennünket tart mindenki a legjobbnak ? :/gravedigger1. Mert azok.
2. Mert azok.
3. Mert telerinyálják a fórumot ha esetleg majdnem kikap a csapat.
Tisztelet a kivételnek, ami azért akad ezen a fórumon.
Ui.: Azért csak lehet benne valami ha világszerte ezt mondják a Pats szurkolókról az emberekDelonso_
Egyáltalán tisztában vagytok a szó fogalmával ? Mitől divatszurkoló a divatszurkoló ?gravedigger
Fontos megjegyezni, hogy a csapatkötődés (akár a drukker-függvény) csakis abban az esetben omlik össze, amint tudomást szerzünk az alany (ember, homicid, vagy az alatt) állapotáról. Közvetlenül maga a játék nem omlasztja össze a csapatkötődést (drukkerfüggvényt), csakis az, ha a játék eredményét megtudjuk; tehát ha a játék eredményét azelőtt eldobjuk, hogy megtudnánk, a csapatkötődés megmarad! Ez kényszerűen valamelyik állapotba taszítja az alanyt, ami Belicseknél döglött, vagy élő Quarterbacket eredményez, de sosem egyszerre a kettőt.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Egyáltalán tisztában vagytok a szó fogalmával ? Mitől divatszurkoló a divatszurkoló ?gravediggerAttól, hogy nem azért szurkol, hogy a Pats nyerjen, hanem azért, hogy trendi legyen az új mez és Brady sérója?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ettől azért egy kicsit bővebben kifejthetnéd, mert ezek nem igazi indokok...1. Mert azok.nem várom hogy stat huszárok előhúzzák, de azért vicc h mondjuk 20% pats, 10% colts, 10% steelers&packers a maradék meg a többi csapat meccseÉn nem is értem egyébként hogy a Pats szurkolókat miért kell divatozni ? miért ? a divatszurkolók vagy ahogy fogalmaztál a divathuszárok akik azért kapják ezt a jelzőt mert mindig a legjobbnak szurkolnak, akkor most a Packers szurkolói is divatszurkolók ? vagy csak egszerüen bennünket tart mindenki a legjobbnak ? :/gravedigger
ha véletlen ezekkel játszik akkor van esély, vagy csüt-hétfő este
és én pl örülök h ezt adják, mer szar a netem, de azért a "szakértőket" meg a cenzúrázott sms-eket nem szeretem hallgatni
szóval megértem h "Edmund" mér akadt ki
és szeretjük a divathuszárokat 😀Negritis
2. Mert azok.
Ui.: Azért csak lehet benne valami ha világszerte ezt mondják a Pats szurkolókról az emberekDelonso_
Egyáltalán tisztában vagytok a szó fogalmával ? Mitől divatszurkoló a divatszurkoló ?
több mint 12 éve
delonso bazmeg soha nem ertettem veled egyet kis tulzassal de ez.😊
100/100Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
delonso bazmeg soha nem ertettem veled egyet kis tulzassal de ez.100/100
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez már 😂 ami itt megy
több mint 12 éve
1. Mert azok.nem várom hogy stat huszárok előhúzzák, de azért vicc h mondjuk 20% pats, 10% colts, 10% steelers&packers a maradék meg a többi csapat meccseÉn nem is értem egyébként hogy a Pats szurkolókat miért kell divatozni ? miért ? a divatszurkolók vagy ahogy fogalmaztál a divathuszárok akik azért kapják ezt a jelzőt mert mindig a legjobbnak szurkolnak, akkor most a Packers szurkolói is divatszurkolók ? vagy csak egszerüen bennünket tart mindenki a legjobbnak ? :/gravedigger
ha véletlen ezekkel játszik akkor van esély, vagy csüt-hétfő este
és én pl örülök h ezt adják, mer szar a netem, de azért a "szakértőket" meg a cenzúrázott sms-eket nem szeretem hallgatni
szóval megértem h "Edmund" mér akadt ki
és szeretjük a divathuszárokat 😀Negritis
2. Mert azok.
Ui.: Azért csak lehet benne valami ha világszerte ezt mondják a Pats szurkolókról az emberek