Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
burzum4ever
66
Sziasztok!Holnap egy komolytalan egyetemi tárgyon (gazdaságpszichológia) egy komolytalan előadást kell tartanom. A Tebow-hyperól fogok beszélni, mert arra nem kell annyit készülnöm. Ha esetleg valaki olvasott jó cikket arról, hogy mi az, ami magával ragadja a tömegeket Tebow kapcsán, akkor kérem linkelje be (vagy küldj el nekem PM-be)!
Köszönöm!
több mint 12 éve
Ráadásul pont most nem érdemes sírni a Pecc miatt, az este 10 órás műsorsáv legérdekesebb meccse lesz és nem csak a TT vs. TB mortal kombat miatt.Max. 2 meccset kínálnak fel az amcsik, van, hogy csak egyet.somoskovigNe legyél már ennyire demagóg!A 4 órás sávban általában több meccs van felkínálva, általában 3-4 különböző meccs, amik közül hogy, hogynem rendre packers vagy pats meccs születik. Kicsit se volt szánalmas, amikor büszkék voltak rá, h X év után először kerül képernyőre mondjuk a Lions.
Évek óta minden műsorban elmondják, hogy azt a meccset közvetítik, amelyiket az NFL 4-órás műsorsávban felajánl Európának.
Osszd ki Goodell-éket amiatt, hogy a Pats & Packers meccsek túlnyomó többsége ebben sávban, és amiatt is, hogy jóformán a Pats & Packers párossal akarják a népszerűségüket terjeszteni.never_the_answer
Egyébként kurvára nem számít a megállapításomban, h a SprotTV, Goodell vagy Isten miatt van így, csak a tény, hogy így van. Az h "sajnos", az meg az én saját önálló véleményem. Nem kell vele egyetérteni, de nem is egy olyan amiről érdemes vitát indítani a Broncos topicban. Ja elnézést, ezt semmi esetben sem ér felhozni, itt szabadon lehet offolni bármiről...
Mindennap fel kell basznom az agyamat...Black_Adder
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Max. 2 meccset kínálnak fel az amcsik, van, hogy csak egyet.A 4 órás sávban általában több meccs van felkínálva, általában 3-4 különböző meccs, amik közül hogy, hogynem rendre packers vagy pats meccs születik. Kicsit se volt szánalmas, amikor büszkék voltak rá, h X év után először kerül képernyőre mondjuk a Lions.adja sajnos. Csak pecc és packers meccseket adnak... :mad: Black_AdderNe legyél már ennyire demagóg!
Évek óta minden műsorban elmondják, hogy azt a meccset közvetítik, amelyiket az NFL 4-órás műsorsávban felajánl Európának.
Osszd ki Goodell-éket amiatt, hogy a Pats & Packers meccsek túlnyomó többsége ebben sávban, és amiatt is, hogy jóformán a Pats & Packers párossal akarják a népszerűségüket terjeszteni.never_the_answer
Egyébként kurvára nem számít a megállapításomban, h a SprotTV, Goodell vagy Isten miatt van így, csak a tény, hogy így van. Az h "sajnos", az meg az én saját önálló véleményem. Nem kell vele egyetérteni, de nem is egy olyan amiről érdemes vitát indítani a Broncos topicban. Ja elnézést, ezt semmi esetben sem ér felhozni, itt szabadon lehet offolni bármiről...
több mint 12 éve
Az is csak a MNF miatt.A 4 órás sávban általában több meccs van felkínálva, általában 3-4 különböző meccs, amik közül hogy, hogynem rendre packers vagy pats meccs születik. Kicsit se volt szánalmas, amikor büszkék voltak rá, h X év után először kerül képernyőre mondjuk a Lions.adja sajnos. Csak pecc és packers meccseket adnak... :mad: Black_AdderNe legyél már ennyire demagóg!
Amúgy még mindig nem lettünk volna.
több mint 12 éve
A 4 órás sávban általában több meccs van felkínálva, általában 3-4 különböző meccs, amik közül hogy, hogynem rendre packers vagy pats meccs születik. Kicsit se volt szánalmas, amikor büszkék voltak rá, h X év után először kerül képernyőre mondjuk a Lions.Ne legyél már ennyire demagóg!A sport1 adja a meccset?JC6adja sajnos. Csak pecc és packers meccseket adnak... :mad: Black_Adder
Mindennap fel kell basznom az agyamat...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tegnap előtt ránéztem a twitterre. TT-nek akkor 44 ezer körüli követője volt. Tegnap este ez a szám 47 ezer fölé ment. Pontos számot nem tudok, csak eszembe jutott. Azért kemény, 1 nap alatt +3ezer 😀
több mint 12 éve
egy kicsit hajaz már ez a Tebow dolog az orleansi szűz storyra..egyre több a párhuzam!
(szüzesség,hangok,győzelmek,haterek...) csak a végén meg ne égettessék vala... 😉
a 7-1 pedig valóban fantasztikus de az az 1 veszi el nekem kicsit a nagybetűs csoda mivoltát....
ettől függetlenül le a kalappal a csapat és Tebow előtt kiváncsian várom a folytatást...
több mint 12 éve
Denverben asszem 73 óta nem volt olyan szezon, amikor (legalább papíron) ne lett volna telt ház. JMD idejében volt olyan, hogy üres helyek voltak a lelátón, de a jegyeket akkor is megvették, viszont egyébként a Bronco Nation mindig kiállt a csapat mellett és mindig ki is fognak... 😊Mellesleg nálunk már 73 előtt, akkor, amikor még győztes szezonunk se volt, akkor se nagyon lehetett jegyet kapni, mert ez egy ilyen város. Rockies is 2006 óta minden évben a top 10-15 környékén zár jegyeladásban... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Ne csak Tebowról szóljon az oldal. MHRre felkerült 5 kulcs def play a hétvégéről. 😊áh, imádom DJ játékát. Hihetetlen az az erő amivel megindul, Barber hozzá sem tudott szagolni, a másodiknál meg a pálya durva amit megfutott a sack előtt. Kibaszott nagy playa. 😊
Von Miller tackle Bears
DJ Williams sack 1
DJ Williams sack 2
Dumervil sack
Marion Barber fumble
Dawkins, Goodman és Bruton ma nem edzettek.xrace77
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Ne csak Tebowról szóljon az oldal. MHRre felkerült 5 kulcs def play a hétvégéről. 😊 Von Miller tackle Bears
DJ Williams sack 1
DJ Williams sack 2
Dumervil sack
Marion Barber fumble
Dawkins, Goodman és Bruton ma nem edzettek.
több mint 12 éve
Alakulhatott volna úgy is, hogy a focit medencében játszák, feszítet víztükörrel, és csak Tebow tudna rendesen, a vízen állva passzolni.A többi qb meg idétlenkedne csípővonalig kitempózva, és köpködhetné a vizet minden sack után.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Alakulhatott volna úgy is h a Colts 13-0 és a Packers 0-131999. 05. 15-én este bekapcsoltad a tv-t és láttad a GB-t játszani. Alakulhatott volna úgy is, hogy megtetszett volna akkor a zöldsárga és azóta is sajtfejű lennél.
Alakulhatott volna úgy is h megnyerjük az első 4 SB-t és elveszítjük az utolsó 2-t.
Alakulhatott volna úgy is h.... ennek mi értelme van?
Amikor már nem marad mivel szopatni Tebowt az lesz majd, "de hát alakulhatott volna úgy is h szar lesz"?Black_Adder
Hát nem szép? 😀
több mint 12 éve
ja nem azért linkeltem be, h cáfoljam az állításodat.Palmerrel avg +12 ezer és nem uccsók, mint idén, ergó Dalton csökkenést idézett elő...Fikció, de vajon Tebow megtöltené a Bengals stadiont???akikeHa máshogy nem, megvenné az összes jegyet és ingyen osztaná az árváknak 😊
szerk:
http://espn.go.com/nfl/attendanceBlack_Adder
szerk: 2009-ben 97,7 %-os kihasználtság.akike
amúgy kicsit nehéz elképzelni hogy hogyan alakulhatott így, nálunk legalábbis Daltonnal is közel teltház lenne...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Palmerrel avg +12 ezer és nem uccsók, mint idén, ergó Dalton csökkenést idézett elő...Ha máshogy nem, megvenné az összes jegyet és ingyen osztaná az árváknak 😊A Cincy Palmerrel se mindig tudta megdönteni, a Broncosban viszont Tebow nélkül is teltház lenne, szóval ebből csak annyi következik, h Broncos > BengalsBlack_AdderFikció, de vajon Tebow megtöltené a Bengals stadiont???akike
szerk:
http://espn.go.com/nfl/attendanceBlack_Adder
szerk: 2009-ben 97,7 %-os kihasználtság.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Még szép, hogy hivatásos szakírók bőszen revideálják a szezon elötti baromságaikat.Ezt augusztus 25-én írtam, ugye akkor még simán Orton volt az első számú irányító.
Mivel Tebow-nak jó kapcsolatai vanank fent, teljesen mindegy, hogy most hanyadik qb, ha majd kell, intézkednek fentről, ő fog kezdeni, és győzelmet győzelemre halmoz vala, így aggodalomra semmi ok, csak bízzatok, és megadatik.Sobri JóskaAzóta ugye volt a nyitó 1-4, majd jött Tebow 7-1.
Namost akit ez így nem győz meg, vagy a véletlennel, szerencsével jön, és nem hisz a saját szemének vagy megkérdőjelez tényeket, triviális dolgokat, az olyan szinten buta, hogy nemhogy szakírónak alkalmatlan hanem tulajdonképpen még egy zsák krumplinak is.
több mint 12 éve
Az nem Hoge volt? Vagy mindketten?Trotter is írta cikkben és twitteren is.
Azon egyébként nagyon kiakadtam Ryal Leaf KC elleni meccsét alulmúlni ahhoz azért jobban meg kéne dolgozni...Black_Adder
Egyébként sztem nem kell itt messzire visszamenni. Trotter a 13. hét után összegezte a QBket (mindjárt felkutatom a cikket), az ugye nem volt rég. Ahol tuti, hogy Rodgers volt az első, és Palko a máso... ja izé, utolsó. Aztán Tebow asszem 5 (vagy 6?). Szóval megtért a nagy hater is! Győz ike! Ja nem. Győz az ige!
Meg is van a cikk:
http://sportsillustrated.cnn.com/vault/article/web/COM1192926/index.htm
Úgy értem Palkonál rosszabb kezdő QB nincs a ligában. Vagyis előző héten szerinte sem volt.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ha máshogy nem, megvenné az összes jegyet és ingyen osztaná az árváknak 😊Fikció, de vajon Tebow megtöltené a Bengals stadiont???akikeElőre bocsátom, hogy senkit nem akarok megbántani, csak a Dalton Who? avagy Tebow Who? vitára tennék pontot.A Cincy Palmerrel se mindig tudta megdönteni, a Broncosban viszont Tebow nélkül is teltház lenne, szóval ebből csak annyi következik, h Broncos > BengalsBlack_Adder
Bengals-Texans meccset is megnéztem ismétlésbe (mondjuk én Yates miatt - mégiscsak TarHeel volt 😊 ) és még nekem is feltűnt, hogy Bengals stadion felső karéja meglehetősen üres volt. Szerintem idén jó a Cinci és jó Dalton is (mondjuk van egy AJ Greenje!!!)de, hogy a picsába nem tud megtölteni egy stadiont??? És itt jön az, hogy szerintem ebben Tebow > Dalton. (Denver otthoni meccsen nem hiszem, hogy egy gombostűt le lehet ejteni)akike
szerk:
http://espn.go.com/nfl/attendance
több mint 12 éve
Az nem Hoge volt? Vagy mindketten?De azt ugye tudjátok ki írta cikket?Ez a szar geci részrehajló Sports illustrated, nézzétek már meg milyen címlapot csinált... 😛 😊Ebből is látszik, hogy az SI egy bulvárlap.
Flamere fel, Tebow-haterek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
StormST
Csak megsúgom, hogy a kép akkor készült, amikor Tebow megpróbálta sorozatban a második sikeres passzát elereszteni, de ma megtanulhattuk, hogy ez még nem sikerült neki. 😛xrace77
Az a Jim Trotter, aki Tebowt a legrosszabb valaha volt starter nfl QBnek nevezte nem is oly' rég.ulpianus
Azon egyébként nagyon kiakadtam Ryal Leaf KC elleni meccsét alulmúlni ahhoz azért jobban meg kéne dolgozni...
több mint 12 éve
Fikció, de vajon Tebow megtöltené a Bengals stadiont???Előre bocsátom, hogy senkit nem akarok megbántani, csak a Dalton Who? avagy Tebow Who? vitára tennék pontot.A Cincy Palmerrel se mindig tudta megdönteni, a Broncosban viszont Tebow nélkül is teltház lenne, szóval ebből csak annyi következik, h Broncos > BengalsBlack_Adder
Bengals-Texans meccset is megnéztem ismétlésbe (mondjuk én Yates miatt - mégiscsak TarHeel volt 😊 ) és még nekem is feltűnt, hogy Bengals stadion felső karéja meglehetősen üres volt. Szerintem idén jó a Cinci és jó Dalton is (mondjuk van egy AJ Greenje!!!)de, hogy a picsába nem tud megtölteni egy stadiont??? És itt jön az, hogy szerintem ebben Tebow > Dalton. (Denver otthoni meccsen nem hiszem, hogy egy gombostűt le lehet ejteni)akike
több mint 12 éve
Hogy 7-1el a csapat mindig felhozzátok Tebow védelmében és ebben igazatok is van, de JMD-vel is 6-1es (?) kezdés volt és utána mi lett. Ráadásul a meccsek nagyrésze teljesen máshogy is alakulhatott volna.Alakulhatott volna úgy is h a Colts 13-0 és a Packers 0-13
Bírom Tebowt meg minden, de amit most leírtam az tény és én vele kapcsolatban pont azt érzem, hogy ha ez a faktor megfordul akkor simán benne van egy 3-5 is a következő nyolc meccsre. Nem tudom, hogy ti ezzel, hogy vagytok.tamasboldizsar
Alakulhatott volna úgy is h megnyerjük az első 4 SB-t és elveszítjük az utolsó 2-t.
Alakulhatott volna úgy is h.... ennek mi értelme van?
Amikor már nem marad mivel szopatni Tebowt az lesz majd, "de hát alakulhatott volna úgy is h szar lesz"?
több mint 12 éve
Előre bocsátom, hogy senkit nem akarok megbántani, csak a Dalton Who? avagy Tebow Who? vitára tennék pontot.A Cincy Palmerrel se mindig tudta megdönteni, a Broncosban viszont Tebow nélkül is teltház lenne, szóval ebből csak annyi következik, h Broncos > Bengals
több mint 12 éve
Előre bocsátom, hogy senkit nem akarok megbántani, csak a Dalton Who? avagy Tebow Who? vitára tennék pontot.Bengals-Texans meccset is megnéztem ismétlésbe (mondjuk én Yates miatt - mégiscsak TarHeel volt 😊 ) és még nekem is feltűnt, hogy Bengals stadion felső karéja meglehetősen üres volt. Szerintem idén jó a Cinci és jó Dalton is (mondjuk van egy AJ Greenje!!!)de, hogy a picsába nem tud megtölteni egy stadiont??? És itt jön az, hogy szerintem ebben Tebow > Dalton. (Denver otthoni meccsen nem hiszem, hogy egy gombostűt le lehet ejteni)
több mint 12 éve
szaba
10 551
Amid the fanfare of Sunday's 13-10 overtime win over the Bears, Broncos linebacker Wesley Woodyard experienced an encounter with Tebow he will not soon forget.Kőkemény valóság. 😀 Óriási. 😀
"Tebow came to me and said, 'Don't worry about a thing,' because God has spoken to him," Woodyard told The Denver Post this week.
"I believe in a big God and special things can happen," he said, after he erased a 10-0 deficit against Chicago in the final 2:08 of regulation. "It's not necessarily prophesying, but sometimes you can feel God has a big plan."
Woodyard, for one, has no lingering doubts: "For all the Tebow haters: You better start believing."
😀JC6
több mint 12 éve
Ráadásul a meccsek nagyrésze teljesen máshogy is alakulhatott volna.tamasboldizsarTévedsz.
Nem alakulhatott volna másként.
És egzakt bizonyítékom is van erre, mégpedig az, hogy nem alakult.
Ezek bizony csak így alakulhattak, és így is alakultak.
Ezzel a kifacsart logikával az a baj, hogy mi történhetett volna, meg mennyire máshogy alakulhatott volna minden, hogyha pl a 15.században nem az európaiak fedezik fel Amerikát, hanem az amerikaiak Európát, akkor most fejek gurulnának az ulmi székesegyház, vagy a Notre Dame lépcsőin lefelé, és alapjaiban kicsit más világ lenne.
Dehát pont azért nem ez történt, mert ez nem történhetett.
Ráadásul.
több mint 12 éve
De azt ugye tudjátok ki írta cikket?Ez a szar geci részrehajló Sports illustrated, nézzétek már meg milyen címlapot csinált... 😛 😊Ebből is látszik, hogy az SI egy bulvárlap.
Flamere fel, Tebow-haterek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
StormST
Csak megsúgom, hogy a kép akkor készült, amikor Tebow megpróbálta sorozatban a második sikeres passzát elereszteni, de ma megtanulhattuk, hogy ez még nem sikerült neki. 😛xrace77
Az a Jim Trotter, aki Tebowt a legrosszabb valaha volt starter nfl QBnek nevezte nem is oly' rég.
Állat vagyok, ami enni kér...