Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Arról meg, hogy milyen meccset adnak írtam már pár adekvátabb topicba, de a lényeg:A SportTv kereskedelmi tévé.
Ma Magyarországon az NFL iránt érdeklődőknek a nagy része (50-60%) Pats szimpatizáns. Logikus, hogy igyekeznek őket kiszolgálni.
Ahogy logikus, hogy ha neked lenne egy saját tévéd te is azt adnád, amivel a nézőidnek örömet szerzel, nem olyat, amivel nem.
A kereskedelmi tévének nem célja a népnevelés semmilyen szinten. Se kulturálisan, se sokszínűség tekintetében, se sehogy.
Egy kereskedelmi rádió is olyan zenét ad amit a (milliókért kikutatott) hallgatói, másnéven a célcsoportja szívesen hallgatnak.
Nem Zappát vagy Charlie Parkert vagy Albinonit, hanem Lady GaGa-t, Adele-t, X-faktorosokat, Megasztárokat.
Teljesen logikus.
Üzlet.
több mint 12 éve
szaba
10 551
Sobri, ha az Úr nagybetűs, az isten miért kisbetűs?
több mint 12 éve
egy kicsit hajaz már ez a Tebow dolog az orleansi szűz storyra..Több magyarázat is lehetséges, isten útjai kifürkészhetetlenek ugyanis.
egyre több a párhuzam!
(szüzesség,hangok,győzelmek,haterek...) csak a végén meg ne égettessék vala... 😉
a 7-1 pedig valóban fantasztikus de az az 1 veszi el nekem kicsit a nagybetűs csoda mivoltát....
ettől függetlenül le a kalappal a csapat és Tebow előtt kiváncsian várom a folytatást...yooker
Lehet a Lionst is a PO-ba szánja az Úr, hogy kiszedje a GB-t, vagy ilyesmi, és kellett pont ez a W nekik, a Broncos meg simán PO-ba jut így is.
Vagy ez egy jelzés, hogy az Úré a dicsőség és a győzelem, ha adja fogadni kell, ha nem adja, azt is.
Vagy lehet Tebow előző este magához nyúlt, és ez volt a figyelmeztetés.
Vagy nem követte a hangok utasításait pontosan.
Próbáld meg a dolgokat ne a saját logikád szerint értelmezni, hanem értsd meg, hogy nagyobb összefüggések vannak, amiket elménk fel sem ér.
több mint 12 éve
Dawkins és Goodman ma már újra edzettek. 😊xrace77Ez jó. Goodman sem egy világverő, de azért Harris mint RCB főleg Brady ellen nem lenne életbiztosítás.
szerk: ja egyébként lövésem sincs, hogy Gronkót, hogy a francba fogjuk valamennyire is tartani... 😕
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8251287a/article/beyond-tebow-broncos-backup-plan-changes-with-quinn?module=HP11_cpÉrdekes cikk.
Dawkins meg elnyűhetetlen. A király.
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Dawkins és Goodman ma már újra edzettek. 😊
több mint 12 éve
Időről időre előkerül ez a téma, de kérnénk mindenkit, fejezzétek be, attól, hogy itt egymást fricskázzátok a Sport TV még nem fog másképpen közvetíteni.
több mint 12 éve
Amúgy csak megjegyzem, hogy idén szvsz nem a Pats dominál, inkább a Packersnek látjuk minden meccsét 😊
több mint 12 éve
szaba
10 551
Te szaba, tudod milyen meccs volt az akkori sport1-es közvetítés előtt, 7 órás kezdéssel? 😀Lebutázlak. Buta. 😀
Kansas City Chiefs - DENVER BRONCOS 10 - 17 😀
Azért írtam. Szerintem nem hülyeség 😀 De butázz le 😕 brühühühJC6
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ki írta, hogy te vagy a világegyetem középpontja? Ki írta, hogy ezek csak rád vonatkoznak? Nem én vagyok azért szánalmas, mert te nem tudsz szöveget értelmezni, és kössz, de kihagyom, bár nem tudom kit kéne megbasznom:mad: :mad: :mad:Látom Te is érted a lényeget...pc_xEz a lényeg, mi más lenne, ha 2-3 éve másról nem megy itt a sírás, hogy a köcsögbuzipeccet adják állandóan... Kit érdekel? Nem izgat, akkor nem nézed, megkeresed a saját csapatod meccset, nézed aztán örülsz. Nem pedig sírsz állandóan, hogy nem adják a meccseteket, vagy sírsz azért, mert adják, és biztosan le lesznek húzva. ViccWyatt
Kezd nagyon elegem lenni...
Állandóan sírok? Baszd meg!
Mikor sírtam, h nem adják a meccsemet? IDÉZZ!
Ezt leszámítva mikor sírtam, h Pats, meccset adnak (az állandósághoz ugye min 2 kéne...)? IDÉZZ!
Úgy általában ezt leszámítva mikor sírtam bármelyik meccs miatt (az állandósághoz ugye min 2 kéne)? IDÉZZ!
Ne csak vakon vádolj, h állandóan sírok! Támaszd is alá! Ez így egészen pontosan rágalmazás! :mad:
Azt szeretném, h minél több csapat képernyőre kerüljön, de már ez is baj, mert csak Pats meccs legyen, és felháborító ha valaki egyszer nem így gondolja...
Szóval bár elakartam kerülni ennek a vitának a folytatását, mert kurvára OFF itt, de szerintem meg te vagy a szánalmas!Black_Adder
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Te szaba, tudod milyen meccs volt az akkori sport1-es közvetítés előtt, 7 órás kezdéssel? 😀Kansas City Chiefs - DENVER BRONCOS 10 - 17 😀
Azért írtam. Szerintem nem hülyeség 😀 De butázz le 😕 brühühüh
több mint 12 éve
:mad: :mad: :mad:Ez a lényeg, mi más lenne, ha 2-3 éve másról nem megy itt a sírás, hogy a köcsögbuzipeccet adják állandóan... Kit érdekel? Nem izgat, akkor nem nézed, megkeresed a saját csapatod meccset, nézed aztán örülsz. Nem pedig sírsz állandóan, hogy nem adják a meccseteket, vagy sírsz azért, mert adják, és biztosan le lesznek húzva. ViccWyattKomolyan mondom ez már szánalmas. Hogy még amikor a saját csapata meccsét adják, akkor is inkább hisztizik, mert az ellenfél a Patriots 😂 😂 😂 Asszem ennél nincs lejjebb 😀WyattLátom Te is érted a lényeget...pc_x
Kezd nagyon elegem lenni...
Állandóan sírok? Baszd meg!
Mikor sírtam, h nem adják a meccsemet? IDÉZZ!
Ezt leszámítva mikor sírtam, h Pats, meccset adnak (az állandósághoz ugye min 2 kéne...)? IDÉZZ!
Úgy általában ezt leszámítva mikor sírtam bármelyik meccs miatt (az állandósághoz ugye min 2 kéne)? IDÉZZ!
Ne csak vakon vádolj, h állandóan sírok! Támaszd is alá! Ez így egészen pontosan rágalmazás! :mad:
Azt szeretném, h minél több csapat képernyőre kerüljön, de már ez is baj, mert csak Pats meccs legyen, és felháborító ha valaki egyszer nem így gondolja...
Szóval bár elakartam kerülni ennek a vitának a folytatását, mert kurvára OFF itt, de szerintem meg te vagy a szánalmas!
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
még a szezon elején kérdeztem emailben olyat hogy a Chiefsnél nyílván nem megoldás Cassel, de arról se beszéltekbezzeg Hasselbackről meséltek bőven
egyébként lényegtelen, évi 1x szoktam próbálkozni
nyílván kapnak 100 emailt-smst oszt tudnak "szelektálni"
nbanél se szoktam annyira a kommentárra figyelni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
szaba
10 551
Az a vicces, hogy amikor küldöm az sms-t meg az e-mailt, halkan, csendben, tisztelettudóan megérdeklődve Faragó úrtól, hogy MIT JÁTSZOTT A KANSAS?????? Erre olyanokat olvas be, hogy a fülem kettéáll... Nem is gondoltam volna soha, hogy a cenzúra oda is beférkőzött.JC6Te vagy a buta. Nem olvasnak be hülyeséget. Ez pedig az. Meg amúgy is, úgy kezdik a közvetítést, hogy megmutatják az eredményeket, aki lemarad róla, nézze meg ahol tudja.
szerk: hülyeség alatt azt értem, ha vkit totál direkt kérdez hülyét. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az a vicces, hogy amikor küldöm az sms-t meg az e-mailt, halkan, csendben, tisztelettudóan megérdeklődve Faragó úrtól, hogy MIT JÁTSZOTT A KANSAS?????? Erre olyanokat olvas be, hogy a fülem kettéáll... Nem is gondoltam volna soha, hogy a cenzúra oda is beférkőzött.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ez a lényeg, mi más lenne, ha 2-3 éve másról nem megy itt a sírás, hogy a köcsögbuzipeccet adják állandóan... Kit érdekel? Nem izgat, akkor nem nézed, megkeresed a saját csapatod meccset, nézed aztán örülsz. Nem pedig sírsz állandóan, hogy nem adják a meccseteket, vagy sírsz azért, mert adják, és biztosan le lesznek húzva. ViccKomolyan mondom ez már szánalmas. Hogy még amikor a saját csapata meccsét adják, akkor is inkább hisztizik, mert az ellenfél a Patriots 😂 😂 😂 Asszem ennél nincs lejjebb 😀WyattLátom Te is érted a lényeget...pc_x
több mint 12 éve
nem várom hogy stat huszárok előhúzzák, de azért vicc h mondjuk 20% pats, 10% colts, 10% steelers&packers a maradék meg a többi csapat meccseha véletlen ezekkel játszik akkor van esély, vagy csüt-hétfő este
és én pl örülök h ezt adják, mer szar a netem, de azért a "szakértőket" meg a cenzúrázott sms-eket nem szeretem hallgatni
szóval megértem h "Edmund" mér akadt ki
és szeretjük a divathuszárokat 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Komolyan mondom ez már szánalmas. Hogy még amikor a saját csapata meccsét adják, akkor is inkább hisztizik, mert az ellenfél a Patriots 😂 😂 😂 Asszem ennél nincs lejjebb 😀WyattLátom Te is érted a lényeget...
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Komolyan mondom ez már szánalmas. Hogy még amikor a saját csapata meccsét adják, akkor is inkább hisztizik, mert az ellenfél a Patriots 😂 😂 😂 Asszem ennél nincs lejjebb 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm testvérem! Aztán ma többet ne húzd fel magad!
több mint 12 éve
Az oldalról ahova a link vezet. Alul ott van az összes recent videó, jobb klikk, hivatkozás mentése másként.Tebow be volt drótozva a hétvégén. 😊Uhh, köszi!!
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d8250f44d/Sound-FX-Tim-Tebow
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d825100af/Sound-FX-Tim-Tebow-s-comebackxrace77
Jobb, mint egy másfél órás film, eskü. Hogy lehetne letölteni? Nagyon kell...JC6
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tebow be volt drótozva a hétvégén. 😊Uhh, köszi!!
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d8250f44d/Sound-FX-Tim-Tebow
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d825100af/Sound-FX-Tim-Tebow-s-comebackxrace77
Jobb, mint egy másfél órás film, eskü. Hogy lehetne letölteni? Nagyon kell...
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Tebow be volt drótozva a hétvégén. 😊 http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d8250f44d/Sound-FX-Tim-Tebow
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d825100af/Sound-FX-Tim-Tebow-s-comeback
több mint 12 éve
Akkor se örülnék ha Pats-Broncos lenne ha ez lenne az egyetlen választható. ezt próbáltam meg leírni (mindegy h 1-ből 3-ból vagy 32-ből, mindegy h ki miatt, ezért nem is akartam először számokkal jönni).Számomra különösen ez a legérdekesebb összecsapás, meg semlegeseknek is lehet, de ettől én még nem örülök, h megint egy csapat meccse lesz amiből X év alatt kb X*10et adtak. Mindegy hogy ki/mi miatt, ezt tekintsétek általános kritikának, ne a sportTV-jének.
Somoskovig: Köszönöm a helyesbítést / pontosítást.