Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mindegy 😛

az is fontos szempont, hogy tavasszal FA lesz, tehát aki most claimeli az majd számíthat érte egy kompenzációs pickre ha továbbáll.

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
de ti már kifizettétek a 11/17-ed részét a fizetésének, szóval az új csapatának már csak kb 1.5 milliót kell rászánni 😉Höri
3,5 VAN MÉG VISSZA... 😛

8,8 misis egy éves hosszabbítást írt alá Orton tavaly erre a szezonra...StormST
abból 4.5 millió a base salary. ezt írták twitteren

estére kiderül.Höri
8,879 volt a teljes szerződése. 1,5m roster bonus, azt már megkapta, marad 7,379. Annak a 11/17 részét már megkapta, ami 4 774 647,06. Tehát összesen 6 274 647,06-ot fizettünk neki. Tehát 2 604 352,94 van még hátra a fizetéséből. NEM???

Most vagy én nem értek az NFL fizetési rendszeréhez vagy a bölcsészek a számokhoz, vagy mindkettő. 😛 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
3,5 misi van még vissza állítólag. Az a kérdés, hogy a QB need-es csapatok (Texans, Bears, stb.) mennyire tartják ezt soknak és ezért mennyire hajlandóak megkockáztatni egy nyílt versenyt a FA piacon. StormST
de ti már kifizettétek a 11/17-ed részét a fizetésének, szóval az új csapatának már csak kb 1.5 milliót kell rászánni 😉Höri
3,5 VAN MÉG VISSZA... 😛

8,8 misis egy éves hosszabbítást írt alá Orton tavaly erre a szezonra...StormST
abból 4.5 millió a base salary. ezt írták twitteren

estére kiderül.

több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
Orton Chiefs vagy Bears most úgy néz ki. Annyira nem örülnék ha maci lenne, mert sokkal erősebb csapat a miénknél, idejönnek megvernek minket és előre láltom a 100000 Orton>Tebow cikket...
Egyébként is milyen időzítés már, a Raiders ellen még pont nem, de ellenünk már igen, ne már...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Atwater, Mecklenburg és Terrel Davis a HOF elődöntőjében:
http://blog.denverbroncos.com/denverbroncos/three-broncos-named-hof-semifinalists/

Első kettőnek nagyon ott lenne a helye...Black_Adder
Az első kettőnek már ott lenne az helye régen, Mecklenburgnak már csak 10 éve, Atwater-nek meg amióta beérhet...

TD-nek is bent lehetne a helye, de sajnos szerintem az, hogy keveset játszott, mindig kívül fogja tartani a HoF-en...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Orton Chiefs vagy Bears most úgy néz ki. Annyira nem örülnék ha maci lenne, mert sokkal erősebb csapat a miénknél, idejönnek megvernek minket és előre láltom a 100000 Orton>Tebow cikket...
Egyébként is milyen időzítés már, a Raiders ellen még pont nem, de ellenünk már igen, ne már...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Atwater, Mecklenburg és Terrel Davis a HOF elődöntőjében:
http://blog.denverbroncos.com/denverbroncos/three-broncos-named-hof-semifinalists/

Első kettőnek nagyon ott lenne a helye...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
nagy a fizeése, szóval lehet előbb FA lesz és csak utána kel el. Akkor viszont már ő dönthet...Black_Adder
3,5 misi van még vissza állítólag. Az a kérdés, hogy a QB need-es csapatok (Texans, Bears, stb.) mennyire tartják ezt soknak és ezért mennyire hajlandóak megkockáztatni egy nyílt versenyt a FA piacon. StormST
3,5 VAN MÉG VISSZA... 😛

8,8 misis egy éves hosszabbítást írt alá Orton tavaly erre a szezonra...

több mint 13 éve
nagy a fizeése, szóval lehet előbb FA lesz és csak utána kel el. Akkor viszont már ő dönthet...Black_Adder
de ti már kifizettétek a 11/17-ed részét a fizetésének, szóval az új csapatának már csak kb 1.5 milliót kell rászánni 😉

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Visszamegy a Macikhoz vagy Texas felé veszi-e az irányt?atapapa
hát ha waiverre kerül, akkor nem ő dönti el 😊Höri
mondtam hogy ő dönti el? 😛
3,5 misi van még vissza állítólag. Az a kérdés, hogy a QB need-es csapatok (Texans, Bears, stb.) mennyire tartják ezt soknak és ezért mennyire hajlandóak megkockáztatni egy nyílt versenyt a FA piaconStormST
A Texans előzi a Bearst, viszont a Texans sapijában nem maradt 2 millió dollár sem a november végi adatok szerint.

több mint 13 éve
Így viszont sokkal korrektebb Ortonnal, aki végülis nem rossz, csak van nála jobb. Jó döntés szerintem is. Ja, és ez így egyértelmű állásfoglalás az első qb mellett.Sobri Jóska
Erre a szezonra igen, véglegesen még nem, sajnos...

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Now that Kyle Orton is no longer a Bronco, he has a few options.. the Texans, Bears, or stunt double for Dave Grohl.
LOL😀😀😀D

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Így viszont sokkal korrektebb Ortonnal, aki végülis nem rossz, csak van nála jobb. Jó döntés szerintem is. Ja, és ez így egyértelmű állásfoglalás az első qb mellett.

több mint 13 éve
3,5 misi van még vissza állítólag. Az a kérdés, hogy a QB need-es csapatok (Texans, Bears, stb.) mennyire tartják ezt soknak és ezért mennyire hajlandóak megkockáztatni egy nyílt versenyt a FA piacon. Nekünk jobb lenne, ha waiver-en menne el, szóval most szorítsunk ennek... 😊

Egyébként ilyenkor látszik, hogy a Broncos-nál azért még mindig normális, emberközeli a FO munka, mert ahogy az Elway is megmondta ma, azért raktuk ki, hogy találjon csapatot, pedig nyugodtan megtarthattuk volna és kockáztatunk is, mert így most Quinn lesz mindenképpen, nem csak papíron, a backup...

több mint 13 éve
nagy a fizeése, szóval lehet előbb FA lesz és csak utána kel el. Akkor viszont már ő dönthet...

több mint 13 éve
8. hét után elvileg az idei...

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 744 — Így remélem megfelelek nektek.....
hát ha waiverre kerül, akkor nem ő dönti el 😊Höri
Ilyenkor a tavalyi lista számít vagy már az idei mert akkor Colts? 😛
több mint 13 éve
hát ha waiverre kerül, akkor nem ő dönti el 😊

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Visszamegy a Macikhoz vagy Texas felé veszi-e az irányt?

több mint 13 éve
triangle 1 283
@AdamSchefter: Filed to ESPN: Denver Broncos waived quarterback Kyle Orton today.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem akarok hazabeszélni, de elég csak a két csapatot "összehasonlítani"..... ég és föld...ráadásul a Panthers-nek alig volt értékelhető támadása, a Lions ajándékozott nekik minimum 21 pontot...
több mint 13 éve
Igazából arról van szó melyik a reménytelenebb szituáció 5 perccel a vége előtt -3 a Jets ellen, vagy félidőben -17 a Panthers ellen. Mindkettő mellett lehet érvelni.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Tebow újabb comebackjének köszönhetően újra választható a Never Say Never-ön:
http://www.nfl.com/voting/never-say-never/2011/reg/11?module=HP11_content_stream_voting_gmc#playerId:09000d5d8243c117
Black_Adder
Eléggé meglepne ha nem Stafford vinné el ezt.Bazzani
Hát, Tebownak volt már elég 8 yard a rookie of the weekhez egyszer, de most én is azt hiszem, hogy csak a drive of the weekre esélyes...Black_Adder
Azt már kiosztották Vince Young 18 playes, 9 perces drivejának.
több mint 13 éve
Azért Stafford sokkal nagyobb hátrányban volt, szóval nagyon igaz rá a never say never. Pont ezt tette félidőben, ahogy Tebow meg az 55. percben.
Majd meglátjukBlack_Adder
Én is pont arra gondoltam,hogy 7-24ről elég nagy dolog nyerni.
De ez itt off,be is fejeztem.Bazzani
Én nem mondom, hogy nem érdemli meg, félre ne értsen senki... 😊

Én csupán arra céloztam volna, hogy egy félidőben 17-el vezető, de egyébként harmatos csapatot, jó félidei edzői változtatásokkal könnyebb lehet megverni, mint underdog-ként 95 yard-ot haladni az utolsó 6 percben -3-nál. De ez már tényleg csak megítélés és elfogultság kérdése... 😊

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Azért Stafford sokkal nagyobb hátrányban volt, szóval nagyon igaz rá a never say never. Pont ezt tette félidőben, ahogy Tebow meg az 55. percben.
Majd meglátjukBlack_Adder
Én is pont arra gondoltam,hogy 7-24ről elég nagy dolog nyerni.
De ez itt off,be is fejeztem.

több mint 13 éve
Majd meglátjuk

több mint 13 éve
Tebow újabb comebackjének köszönhetően újra választható a Never Say Never-ön:
http://www.nfl.com/voting/never-say-never/2011/reg/11?module=HP11_content_stream_voting_gmc#playerId:09000d5d8243c117
Black_Adder
Eléggé meglepne ha nem Stafford vinné el ezt.Bazzani
Engem meg az, ha igen... 😀

Persze ez soha nem arról szól, hogy ki érdemli meg jobban, hanem arról, hogy kinek nagyobb a tábora...

Mondjuk Tebow egy országos 2-esből csinált 1-est egy game-winning drive-al (igaz előtte szenvedett, de pont erről szól a Never Say Never), míg Stafford egy gyenge csapat ellen hozta eléggé szenvedve a kötelezőt. Ha azt nézzük, hogy ki nyújtotta a jobb teljesítményt, akkor simán Stafford a nyerő. Ha azt nézzük, hogy ki volt inkább "Never Say Never", akkor azért nem ennyire sima a helyzet... 😊