Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
Írtam egy cikkféleséget a blogra a Broncosról. xrace77 meg is dicsérte, ajánlom a figyelmetekbe:http://bowlhu.blog.hu/2011/11/20/denver_broncos_gameplan_pro_es_kontra
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
én ezután már semmin sem csodálkozom:
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jézus 😀
több mint 13 éve
én ezután már semmin sem csodálkozom:ne add a hülyét 😛..meg azért elég komoly lenne Tim mellett egy 150 centis nő...JC6
közös fotó timmel, rávasalás lepedőre, kész.
van ilyenből millióHöri
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ne add a hülyét 😛..meg azért elég komoly lenne Tim mellett egy 150 centis nő...
van ilyenből millióHöri
több mint 13 éve
ne add a hülyét 😛...kishasziŐ a fjúcsör vájf?Habi
van ilyenből millió
több mint 13 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
" Strong safeties: Egyetlen egy. Legyen az Brian Dawkins. Kell egyáltalán kampányolni mellette? Jó igen, coverageben már nem a régi, de a boxban még mindig pusztít. És 2 sackje is van. Pont azt tudom rá mondani, mint Bailey-re: Megvan a szavazó bázisa, van esélye kijutni, de necces lesz neki, nagyon necces. Minden szavazatra szüksége lenne, a DSB-re is. Polamalut kiszorítani nem lenne kis fegyvertény. Feltétlenül támogassuk őt, ha valaki, akkor ő mindenképp megérdemli, ha más miatt nem, az eddigi pályafutása miatt. "Köszönöm.
több mint 13 éve
Black_Adder "felhívása" a Pro Bowl szavazásra! 😀http://denversports.blog.hu/2011/11/20/nfl_pro_bowl_szavazas_2011
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
JC6! Kérlek vegyél vissza, mert szörnyű stílusban írsz, és nagyon sokat! Sokat szerepelsz, és talán egy kicsit antipatikussá teszed a vallásosakat és a Tebowt kedvelőket. Túl sértődékenyen viselkedsz.Ezentúl csukd be a szemed, ha látod a hsz-em.
burzum4ever
több mint 13 éve
burzum4ever
66
Denver szurkoló vagyok. Tebow a kedvenc játékosom. A vallás fontos szerepet tölt be az életemben.JC6! Kérlek vegyél vissza, mert szörnyű stílusban írsz, és nagyon sokat! Sokat szerepelsz, és talán egy kicsit antipatikussá teszed a vallásosakat és a Tebowt kedvelőket. Túl sértődékenyen viselkedsz.
Szerettem olvasni ezt a topikot, főleg Black Adder írásai miatt, de ez az utóbbi pár oldal szörnyű.
A jópofizás Tebow hitével kapcsolatban aranyos, de maradjon a foci a fő témája a topiknak!
több mint 13 éve
Miért, a DEN - NYJ meccs mellett kik játszottak még? RotW és a többi szavazás csak a MNF után lehetne, nem? Kajak nem értem, de lehet csak én... 😀JC6Az általad írtakból is tök logikusan következik szerintem hogy most a 10. heti díjazottakról van szó 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Mindenki más játszik a héten még (kivéve a byeweekes csapatok) ezért csak kedden lesz vége a fordulónak és ezért írt Black jövőhetet...Millernek megint nem jött össze a rookie of the week, de jövőhéten újra esélyes lehet.Miért, a DEN - NYJ meccs mellett kik játszottak még? RotW és a többi szavazás csak a MNF után lehetne, nem? Kajak nem értem, de lehet csak én... 😀JC6
Tebow viszont ismét nyert a never say never-en.Black_Adder
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Millernek megint nem jött össze a rookie of the week, de jövőhéten újra esélyes lehet.Miért, a DEN - NYJ meccs mellett kik játszottak még? RotW és a többi szavazás csak a MNF után lehetne, nem? Kajak nem értem, de lehet csak én... 😀
Tebow viszont ismét nyert a never say never-en.Black_Adder
több mint 13 éve
Millernek megint nem jött össze a rookie of the week, de jövőhéten újra esélyes lehet.Tebow viszont ismét nyert a never say never-ön.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
szaba
10 549
Amúgy én Timre szavaztam 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
off: Sobri ide vagy oda, eszméletlenül tetszik a sig, amit most dobott fel nemrég... áhh
több mint 13 éve
http://i691.photobucket.com/albums/vv274/nflperdiem/ortonjack.gifJC6Gondolom ismeritek,de egyből ez ugrott be😊
http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Kyle_Orton
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=252994#p252994És hogy néz ki Sobri?zolika26Egyre jobban szimpatikus nekem ez az ulpianus srác 😊 😛Én láttam ma egy Tebow mezes srácot Bp-n. Hihetlen hogy ennyire túlvan hypolva hogy mezét veszik amikor sokkal jobb játékosok mezeit lehetne megvenni. 😀Toca
Szerintem nem kéne mindenhol, mindenben az "ellenséget" keresni, kötekedni, minden szarra, hypre, gyűlöletkeltésre, szításra, köpdösésre odafigyelni.
Holnap meg beírja valaki, hogy az M3-as kivezető melletti Shell kút wc-jében "forza Tíbó" volt felírva a tükörre... könyörgöm... nagyon unalmas, hogy minden kis semmiségre itt egyes emberek berágnak és jönnek ide sírni...JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://i691.photobucket.com/albums/vv274/nflperdiem/ortonjack.gif
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Én 😀 . Tebow egyelőre egy ígéret, Rivers ritka szar formában van, Palmer ex-bengals és amit leművelt azért nem igazán kedvelem, Casselt pedig csípem, még ha olyan amilyen 😊 .Ők négyen az AFC WEST irányítói. (mármint Cassel már nem, mert lesérült. De Palkot ki a tököm választaná?)ulpianusés Casselt? 😀Höri
de én nem értek a focihoz!
Jah és ha már Denver topik, Von Miller for DRoY 😊!
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
És hogy néz ki Sobri?Egyre jobban szimpatikus nekem ez az ulpianus srác 😊 😛Én láttam ma egy Tebow mezes srácot Bp-n. Hihetlen hogy ennyire túlvan hypolva hogy mezét veszik amikor sokkal jobb játékosok mezeit lehetne megvenni. 😀Toca
Szerintem nem kéne mindenhol, mindenben az "ellenséget" keresni, kötekedni, minden szarra, hypre, gyűlöletkeltésre, szításra, köpdösésre odafigyelni.
Holnap meg beírja valaki, hogy az M3-as kivezető melletti Shell kút wc-jében "forza Tíbó" volt felírva a tükörre... könyörgöm... nagyon unalmas, hogy minden kis semmiségre itt egyes emberek berágnak és jönnek ide sírni...JC6
http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Egyre jobban szimpatikus nekem ez az ulpianus srác 😊 😛Én láttam ma egy Tebow mezes srácot Bp-n. Hihetlen hogy ennyire túlvan hypolva hogy mezét veszik amikor sokkal jobb játékosok mezeit lehetne megvenni. 😀
több mint 13 éve
A Chiefs front office. 😊Ők négyen az AFC WEST irányítói. (mármint Cassel már nem, mert lesérült. De Palkot ki a tököm választaná?)ulpianusés Casselt? 😀Höri