Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
Úgy látom most magam előtt Sobri arcát, hogy röhög a gép előtt amikor írja be a dolgokat, meg olvassa a többiek hozzászólásait. Mondjuk az én arcomon is folyamatosan mosoly van. 😀Bruceszerinted a "többiek" arcán nincs mosoly? 😀 hidd el, hogy bőven van 😀
10vagyX: zseniális kép 😀😀
több mint 13 éve
Nyihhhááááá! 😀 😀 😀 😀Úgy látom most magam előtt Sobri arcát, hogy röhög a gép előtt amikor írja be a dolgokat, meg olvassa a többiek hozzászólásait. Mondjuk az én arcomon is folyamatosan mosoly van. 😀Bruce
? 😀tenorx
több mint 13 éve
LOL 😀 😀Úgy látom most magam előtt Sobri arcát, hogy röhög a gép előtt amikor írja be a dolgokat, meg olvassa a többiek hozzászólásait. Mondjuk az én arcomon is folyamatosan mosoly van. 😀Bruce
? 😀tenorx
több mint 13 éve
Úgy látom most magam előtt Sobri arcát, hogy röhög a gép előtt amikor írja be a dolgokat, meg olvassa a többiek hozzászólásait. Mondjuk az én arcomon is folyamatosan mosoly van. 😀Bruce
? 😀
több mint 13 éve
Úgy látom most magam előtt Sobri arcát, hogy röhög a gép előtt amikor írja be a dolgokat, meg olvassa a többiek hozzászólásait. Mondjuk az én arcomon is folyamatosan mosoly van. 😀
több mint 13 éve
Szerintem, ami ebbe a topikban folyik az elmúlt pár hétben az jóval több, mint 2-3 embert zavar.... hidd el nyugodtan. Csak vannak intelligens emberek, akik értelmetlen vitázásba nem mennek bele.Mi itt Tebow-ról beszéltünk, aki a Denver irányítója, isten választottja.A hitvitát meg kérték, hogy ne itt, így abba nem folynék bele egy hitetlennel.Sobri JóskaMár csak azért se menj bele, mert fogalmad sincs, hogy mit jelent ez a szó 😉
btw sorry, hogy csatlakoztam Sobri trollkodásához, ezentúl továbbra is csak olvasom ezt az új vicc topicot.fetomy
Ha neked ez vicc, az a te dolgod, ha neked ez trollkodás, szintúgy.
Én nem érzem annak, és 2-3 embertől eltekintve, a többséget nem is zavarja, sőt. (Nem én találtam ki magamnak, hogy tebowista pápa vagyok, a tisztség pedig kötelez.)Sobri Jóska
Én mindig is szerettem olvasni az itteni hozzászólok megnyilvánulásait, mert szimpatikus a csapat, de az elmúlt időkben nagyon megváltozott itt sok minden... és nem jó irányban...
Von Miller nagy király. Imádom. 😊
több mint 13 éve
És ha ezt ITT ÉS MOST befejeznénk és az utolsó ~15-20 hsz-t egy kedves moderátor törölné?Black_AdderTámogatom. A sok szkepticizmust, faszarcúzást, ellenvéleményt, trollkodást, kötözködést mind.
Minden vallásnak szüksége van inkvizítorra, aki rendet vág, ha elszabadul az eretnekség.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyébként miféle Isten lenne az, aki ilyen kis dolog miatt kiválaszt egy embert. Mintha ilyen nagy sportrajongó lenne az Isten, semmi mást nem akar, csak hogy Tebow SB-t nyerjen. Elég valószínű 😀 😀BruceFelmerül a kérdés, ha ez valóban így van Orton miért játszott eddig? Tebow miért nem hozta nekem a pontokat fantasyben? Lehet, hogy isten nem szereti a fantasy football ezért nem segített Tebownak? (hozzá teszem én kedvelem a denvert és Tebowt is)
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Egyébként miféle Isten lenne az, aki ilyen kis dolog miatt kiválaszt egy embert. Mintha ilyen nagy sportrajongó lenne az Isten, semmi mást nem akar, csak hogy Tebow SB-t nyerjen. Elég valószínű 😀 😀Bruce😂
...az utolsó ~15-20 hsz-t (inkább 20) egy kedves moderátor törölné?Black_AdderInkább mennjen a Vicc-topicba 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
És ha ezt ITT ÉS MOST befejeznénk és az utolsó ~15-20 hsz-t (inkább 20) egy kedves moderátor törölné?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Egyébként miféle Isten lenne az, aki ilyen kis dolog miatt kiválaszt egy embert. Mintha ilyen nagy sportrajongó lenne az Isten, semmi mást nem akar, csak hogy Tebow SB-t nyerjen. Elég valószínű 😀 😀BruceIsten mindenható.
Neki nem okoz nagyobb megoldandó problémát egy emberi élet lemenedzselése, mint neked egy lélegzetvétel.
Próbálj nagyobb léptékben gondolkodni, mint földi porhüvelyed mikrouniverzuma.
Egyébként pont ez a hit lényege.
Ami nem tudható, ami nem valószínű, ott jön be a hit.
És nem illik kigúnyolni más ember hitét.
több mint 13 éve
Egyébként miféle Isten lenne az, aki ilyen kis dolog miatt kiválaszt egy embert. Mintha ilyen nagy sportrajongó lenne az Isten, semmi mást nem akar, csak hogy Tebow SB-t nyerjen. Elég valószínű 😀 😀
több mint 13 éve
Úgy tudtam hogy a hívők Istent nagy I-vel írják 😊RataxesMár aki.
Rengeteg hívő van, rengeteg hit van, és nincsenek univerzális szabályok.
több mint 13 éve
Úgy tudtam hogy a hívők Istent nagy I-vel írják 😊Basszus, bocs az offért!
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Mi itt Tebow-ról beszéltünk, aki a Denver irányítója, isten választottja.A hitvitát meg kérték, hogy ne itt, így abba nem folynék bele egy hitetlennel.Sobri JóskaMár csak azért se menj bele, mert fogalmad sincs, hogy mit jelent ez a szó 😉
btw sorry, hogy csatlakoztam Sobri trollkodásához, ezentúl továbbra is csak olvasom ezt az új vicc topicot.fetomy
Ha neked ez vicc, az a te dolgod, ha neked ez trollkodás, szintúgy.
Én nem érzem annak, és 2-3 embertől eltekintve, a többséget nem is zavarja, sőt. (Nem én találtam ki magamnak, hogy tebowista pápa vagyok, a tisztség pedig kötelez.)
több mint 13 éve
A hitvitát meg kérték, hogy ne itt, így abba nem folynék bele egy hitetlennel.Sobri JóskaMár csak azért se menj bele, mert fogalmad sincs, hogy mit jelent ez a szó 😉
btw sorry, hogy csatlakoztam Sobri trollkodásához, ezentúl továbbra is csak olvasom ezt az új vicc topicot.
több mint 13 éve
Én itt ülök a szgépem elött, nem értem mit zavar ez téged. Vagyis értem, kellemetlen ha a saját rasszista szarodba dörgölik a fenn hordott orrodat.Mit akarsz te egy faszarcú majomtól?azt, hogy takarodj még a fórum környékéről is. a személyeskedést nem véletlenül kezdtem, mivel veled nem lehet normális hangnemben beszélni, és nyugi nekem is megvan a véleményem a te megnyílvánulásaidról.
Sobri Jóska
az offért pedig elnézést kérek, és másokat is megkérnék (fetomy, Bazza, Amadeus valamint legutolsósorban téged is) hogy keressünk egy másik topikot, mert ez nem ide való.kristof
Tudod, van az interneten még kismillió karakter. Amiket én írok ne olvasd, ha ennyire kellemetlen számodra.
A személyeskedés meg nem való egy ilyen fórumra.
Én betartom a fórum írott, és íratlan szabályait, ha nem okoz nehézséget, próbáld te is.
És ha valakivel nem lehet beszélni, akkor azt javallom ne beszélj vele.
több mint 13 éve
Nem kell egyetérts, se te, se más.Természetesen isten útjai kifürkészhetetlenek, aki hitetlen nem érti ezeket a működési mechanizmusokat, de csak kövesd az eseményeket, és gúnyolódjál, ha neked ez okoz örömöt.Én abszolút lelki szegény vagyok, hiszen nem vagyok Sobri Jóska. Pedig Tebow a tanúm, hogy mindent megteszek, süllyedek és süllyedek egyre lejjebb, de csak nem sikerül leérni arra a szintre :/
És nyugodtan bekopizhatod ahol azt írtam én, vagy bárki is, hogy " Tebowhoz 6 Brady, 9 Montana és 27 Marino sem érhet fel, abszolút hiszem, hogy Tebow lesz az első QB, aki 14 SB-t nyer, és 23-szor lesz SB MVP (annak ellenére, hogy csak 14-en fog játszani), és jövőre már beválasztják a HOF-ba".
Persze biztos egyszerűbb így írogatnod, hogy nem olvasod el, azt, hogy más mit ír. Persze az is lehet, hogy elolvasod, csak nem érted meg, erről viszont nem tehetsz, boldogok a lelki szegények...Sobri Jóska
Egyébként szeretem, mikor hülyének állítasz be valakit, aki nem ért egyet veled 😊 Nagyon okos dolog, kifejezetten az intelligens emberek vitakezelési mechanizmusa 😉fetomy
Elég ha nem csúsztatsz, nem ferdítesz, nem állítasz valótlant.
Valamint a te első mondatod mit jelent, ha nem azt amit a másodikban sérelmezel?
A hitvitát meg kérték, hogy ne itt, így abba nem folynék bele egy hitetlennel.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mit akarsz te egy faszarcú majomtól?azt, hogy takarodj még a fórum környékéről is. a személyeskedést nem véletlenül kezdtem, mivel veled nem lehet normális hangnemben beszélni, és nyugi nekem is megvan a véleményem a te megnyílvánulásaidról.
Sobri Jóska
az offért pedig elnézést kérek, és másokat is megkérnék (fetomy, Bazza, Amadeus valamint legutolsósorban téged is) hogy keressünk egy másik topikot, mert ez nem ide való.
több mint 13 éve
Természetesen isten útjai kifürkészhetetlenek, aki hitetlen nem érti ezeket a működési mechanizmusokat, de csak kövesd az eseményeket, és gúnyolódjál, ha neked ez okoz örömöt.Én abszolút lelki szegény vagyok, hiszen nem vagyok Sobri Jóska. Pedig Tebow a tanúm, hogy mindent megteszek, süllyedek és süllyedek egyre lejjebb, de csak nem sikerül leérni arra a szintre :/
És nyugodtan bekopizhatod ahol azt írtam én, vagy bárki is, hogy " Tebowhoz 6 Brady, 9 Montana és 27 Marino sem érhet fel, abszolút hiszem, hogy Tebow lesz az első QB, aki 14 SB-t nyer, és 23-szor lesz SB MVP (annak ellenére, hogy csak 14-en fog játszani), és jövőre már beválasztják a HOF-ba".
Persze biztos egyszerűbb így írogatnod, hogy nem olvasod el, azt, hogy más mit ír. Persze az is lehet, hogy elolvasod, csak nem érted meg, erről viszont nem tehetsz, boldogok a lelki szegények...Sobri Jóska
Egyébként szeretem, mikor hülyének állítasz be valakit, aki nem ért egyet veled 😊 Nagyon okos dolog, kifejezetten az intelligens emberek vitakezelési mechanizmusa 😉
Rata: Igazad van, ezt elfelejtettem 😊 A harmadik alkalom azután lesz, mikor csinál egy 250 yardos drive-ot 😉
több mint 13 éve
...beválasztják a HOF-ba...fetomySzerintem Tebow többszörös HOF-tag lesz 😀 (háromszor tuti beválasztják)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
őszintén sajnállak titeket, kedves (és normálisan fórumozó) bronco fanek, hogy ekkora faszarcú majommal kell osztozkodnotok a topikon (de hát toleráns az oldal vezetősége, ez van...) aki ráadásul nem is a szurkolótok 'csak' Tebow miatt van itt.Mit akarsz te egy faszarcú majomtól?
gratulálok a jest legyőzőséhez, irigylésre méltó D#-tek van.
szerk. ja és off ugyan, de sobri, vhogy elfelejtettél válaszolni a gyűlölködjünk topikban...kristof
Nekem ez a személyeskedő stílus nem jön be, se a hitlerezésed, se a cigányozásod, se egyéb agyhalott megnyilvánulásod, nem hiszem, hogy azt akarod, hogy idomulva ehhez elküldjelek a faszba a faszarcommal, akkor nem meg nem tudom milyen válaszra vársz.
több mint 13 éve
Természetesen isten útjai kifürkészhetetlenek, aki hitetlen nem érti ezeket a működési mechanizmusokat, de csak kövesd az eseményeket, és gúnyolódjál, ha neked ez okoz örömöt.Amíg nem nyer SB-t nem engedi isten.Természetesen én is tudom, hogy Tebowhoz 6 Brady, 9 Montana és 27 Marino sem érhet fel, abszolút hiszem, hogy Tebow lesz az első QB, aki 14 SB-t nyer, és 23-szor lesz SB MVP (annak ellenére, hogy csak 14-en fog játszani), és jövőre már beválasztják a HOF-ba, csak érdekelt, hogy ő-e az egyetlen akit Isten (tehát Tebow fia) nem enged megsérülni annak ellenére, hogy annyiszor ütközik, ami még egy RB-nek is sok lenne? Trollkodás inkább tehát az lenne, ha megkérdezném, hogy mióta vagy szerelmes belé 😉 fetomy
Persze aki hitetlen annak ez nem érv, dehát nem is kell elfogadni, bele lehet kötni mindenbe, ha valakinek a trollkodás okoz élvezetet...Sobri Jóska
Persze biztos egyszerűbb így írogatnod, hogy nem olvasod el, azt, hogy más mit ír. Persze az is lehet, hogy elolvasod, csak nem érted meg, erről viszont nem tehetsz, boldogok a lelki szegények...
több mint 13 éve
őszintén sajnállak titeket, kedves (és normálisan fórumozó) bronco fanek, hogy ekkora faszarcú majommal kell osztozkodnotok a topikon (de hát toleráns az oldal vezetősége, ez van...) aki ráadásul nem is a szurkolótok 'csak' Tebow miatt van itt.Jut belőle másoknak is nyugi.
gratulálok a jest legyőzőséhez, irigylésre méltó D#-tek van.kristof