Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 951 — we almost always almost win
kicsit furcsán látjátok a dolgot.
Amíg nem lesz futójáték, addig semmi esélyünk nincs semmire.
Orton és a WR-ek játszanak ember felettit eddig, de a redzone offense amiatt ilyen szar hogy minden ellenfél tudja hogy semmit sem tudunk futni. Ott a legfontosabbak a playactionök de ha 90-10 arányban passzolunk senki nem hiszi el őket. Ráadásul én nem feltétlen kenném a running game hiányát az RB-kre. Sokkal inkább JMD-re és a falra. Szar a calling is de egyszerűen nincs push az OL közepén.
A running game hiánya azt is hozza magával, hogy rövidebbek a drive-ok időben. Még TD esetén is. A védelem alig tud pihenni, ergo a végére meghalnak.

Egyszóval mindenért a futás hiánya a felelős. De mint láttuk az Morenoval sem megy igazán nem hogy ezzel az idióta Maroneyval, aki egyszerűen nem NFLbe való. Ezzel a robbanékonysággal kiröhögnék ha most jelentkezne a draftra...haromt
Hát az biztos, h nagyon kell egy G a következő drafton (vagy Mankins 😊), mert eddig Beadles nem igazán vált be. Cserének jó lehet mert több helyen bevethető, de másnak nem.Black_Adder
Beadles idén még nem is játszott G-t, viszont Harris helyén RT-ben szerintem elég jól megállta a helyét... 😛

Futónk nincs jó, Moreno szerintem akkor se volt igazán egészséges, amikor játszott, ahogy Buckhalter is. Maroney meg fos, sajnos nem megoldás, de egyelőre szerintem nincs jobb a keretben...StormST
Na igen, de ha bevált volna, akkor nem Stanley Daniels kezdene, hanem ő. És a drafton inkább a fal közepe volt a need, mint a széle😛

Futók: Hát most hiányzott White...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
McBath milyen volt?JJ Tiller
McBath már tavaly is jó volt. Csak eltörte a kezét. Sokat játszott Clarkon 1-1ben. Én bírom eléggé. Csak hát sérülékeny szegény
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 281 — no es importante
McBath milyen volt?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
akike Denver Broncos 808 — Move the Chains
Bey-Bey sérüléséről mi hír? Elég csúnyán odavágta a csuklóját vagy a vállát.

Egyébként a volt Bronco-k közül Marshallnak is kijött a lépés. 166 yard 1 TD (Mondjuk Lloyd jobb volt 3 yarddal kevesebb elkapásból 😀 )

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 11 166 — SB 50 Champion @ Grund
Orton és a WR-ek játszanak ember felettit eddig, de a redzone offense amiatt ilyen szar hogy minden ellenfél tudja hogy semmit sem tudunk futni. Ott a legfontosabbak a playactionök de ha 90-10 arányban passzolunk senki nem hiszi el őket. Ráadásul én nem feltétlen kenném a running game hiányát az RB-kre. Sokkal inkább JMD-re és a falra. Szar a calling is de egyszerűen nincs push az OL közepén.
A running game hiánya azt is hozza magával, hogy rövidebbek a drive-ok időben. Még TD esetén is. A védelem alig tud pihenni, ergo a végére meghalnak.

Egyszóval mindenért a futás hiánya a felelős. De mint láttuk az Morenoval sem megy igazán nem hogy ezzel az idióta Maroneyval, aki egyszerűen nem NFLbe való. Ezzel a robbanékonysággal kiröhögnék ha most jelentkezne a draftra...haromt
Hát az biztos, h nagyon kell egy G a következő drafton (vagy Mankins 😊), mert eddig Beadles nem igazán vált be. Cserének jó lehet mert több helyen bevethető, de másnak nem.Black_Adder
Beadles idén még nem is játszott G-t, viszont Harris helyén RT-ben szerintem elég jól megállta a helyét... 😛

Futónk nincs jó, Moreno szerintem akkor se volt igazán egészséges, amikor játszott, ahogy Buckhalter se. Maroney meg fos, sajnos nem megoldás, de egyelőre szerintem nincs jobb a keretben...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve

Hát az biztos, h nagyon kell egy G a következő drafton (vagy Mankins 😊), mert eddig Beadles nem igazán vált be. Cserének jó lehet mert több helyen bevethető, de másnak nem.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Egyszóval mindenért a futás hiánya a felelős. De mint láttuk az Morenoval sem megy igazán nem hogy ezzel az idióta Maroneyval, aki egyszerűen nem NFLbe való. Ezzel a robbanékonysággal kiröhögnék ha most jelentkezne a draftra...
több mint 14 éve
kicsi off:
Melyik a legerősebb divízió? Nézzük a stat-eket:
Total offense 1. SD (2. Broncos)
Passing offense 1. Broncos (2. SD)
Rushing offense 1. KC (4. Raiders)

Mindenkit lesöpör az AFC West 😂

több mint 14 éve
az elkapó gárdánk NFL top3 (ha nem top1)StormST
nem akarom forgatni a kést, de a top1 ellen most játszottatok.Höri
Így gondolod te. Szerintem nektek jobb QB-tek van, akitől még a közepes elkapók is csillognak, nekünk viszont gyengébb irányítóval is hozzák a yard-okat a WR-ek, sokszor szarabb passzokból... 😊

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Én úgy érzem, hogy jelenleg csak egy-két apróság hiányzik. Orton egyre jobb, az elkapó gárdánk NFL top3 (ha nem top1), a futójáték is mutatott 1-2 halvány jelet, azt kéne összerakni valahogy és jók lehetünk, a védelem Goodman nélkül is tartotta magát, futás ellen főleg, PM ellen meg ez a passz védekezés elég jó volt, csak Nate Jones takarodjon, de nagyon gyorsan...StormST
Én is ehhez a véleményhez állok a legközelebb... Szerintem megint csak pár dolgot kéne kijavítanunk, mint az első vereség után, főleg jobban figyelni bizonyos helyzetekben, és jók lehetünk. Most lesz igazán nehéz a schedule (értsd: a Colts azért nem volt "nehéz", mert alapból vereségre vettük), fontos meccsek jönnek, és el kell hozni párat, mert a sok korai fiaskó lehet elvenné később a kedvünket...

Maroney-val nem igazán voltam kibékülve, az első félidőben hülyeség volt, hogy annyira görcsösen erőltettük, de a másodikban a rövid passzoknál bevált, ott esetleg használhatnánk akkor is, ha már lesz Moreno.

Orton hihetetlen volt. Tudom, hogy red zone offense failed, clutch moments failed, de leszarom, majd jobb lesz, nagyon örülök neki, hogy ennyire jól játszott, ő biztos nem elégedett magával, és legközelebbre több TD-vel együtt fog 500 yardot dobni. 😛

Komoly lehetőséget szalaszottunk el, de nézem a jó oldalát - nem azt, hogy végre nem 40-10 nagyságrenddel kaptunk ki tőlük 😀 - hogy bőven voltak bíztató jelek, és ha egy Colts ellen így játszunk, akkor elég sokra vihetjük. Persze, lehet hogy kell egy Colts hozzá, hogy így tudjunk játszani... :/

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az elkapó gárdánk NFL top3 (ha nem top1)StormST
nem akarom forgatni a kést, de a top1 ellen most játszottatok.

több mint 14 éve
Ezzel a red zone strategyvel bármelyik Nfl csapat meg tudta volna magát verni....

Valaki elmondhatja JMD-nek, hogy nem kell minden 4-nek nekimenni...

Bosszantó, hogy megoldottuk Moreno hiányát, de a saját nagyképűségünket nem tudtuk legyőzni.... 😕 😕 😕KiP
Szerintem abban a sok bevállalt 4th down-ban benne volt a McKinley-faktor is, JMD nagyon meg akarta nyerni ezt a meccset, ettől görcsös lett. A 4&1 a goal line-on vállalható, annak neki lehet menni, a többi meg már abból jött...

Én úgy érzem, hogy jelenleg csak egy-két apróság hiányzik. Orton egyre jobb, az elkapó gárdánk NFL top3 (ha nem top1), a futójáték is mutatott 1-2 halvány jelet, azt kéne összerakni valahogy és jók lehetünk, a védelem Goodman nélkül is tartotta magát, futás ellen főleg, PM ellen meg ez a passz védekezés elég jó volt, csak Nate Jones takarodjon, de nagyon gyorsan...

több mint 14 éve
Ezzel a red zone strategyvel bármelyik Nfl csapat meg tudta volna magát verni....

Bosszantó, hogy megoldottuk Moreno hiányát, de a saját nagyképűségünket nem tudtuk legyőzni.... 😕 😕 😕KiP
Szvsz pont Moreno hiányzott a győzelemhez (vagy egy Nate Jones sérülés...)

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Bosszantó, hogy megoldottuk Moreno hiányát, de a saját nagyképűségünket nem tudtuk legyőzni.... 😕 😕 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kurva biztosra vettem ezt a vereséget, de kurvára idegesít, hogy saját magunkat vertük meg.
több mint 14 éve
Orton carrierhigh 400+ meccse és Gaffney+Lloyd 100+ recieving yardjaira lehet építeni a jövőben, de az 5 redzone labdabirtoklásból 6 pont az nagyon kevés, így nem fog menni, ez egészen szánalmas...

A Maroney cutra sajnos nincs esély, de akkor legalább Nate Jones takarodjon

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Alphonso pick a Vikings ellen, Hillis 140 yard Baltimore ellen, JMD meg veri valahol a fejét a falba.tenorx
Még Marshalltól kéne egy nagy meccs hogy teljes legyen a kép.

Egyébként nem veri, annál nagyobb az egoja.Döme
Scheffler is elkapott egy TD-t a Lionsban.

Smitht mondjuk hülyeség idevenni mert ő nem a Shannygárda tisztogatása miatt repült hanem egy botrányrossz TC és egy rossz év után mint JMD draftja
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Alphonso pick a Vikings ellen, Hillis 140 yard Baltimore ellen, JMD meg veri valahol a fejét a falba.tenorx
Még Marshalltól kéne egy nagy meccs hogy teljes legyen a kép.

Egyébként nem veri, annál nagyobb az egoja.
több mint 14 éve
A lényeg itt a Baltimore D-n van... És nekünk természetesen nem kellett... :mad:

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 372 — Wrath of Khan
Alphonso pick a Vikings ellen, Hillis 140 yard Baltimore ellen, JMD meg veri valahol a fejét a falba.
több mint 14 éve
nos, úgy néz ki, hogy Champ játszani fog(expected to play), Goodman pedig game time decision...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Bears fanok is azt hitték, hogy átgyalogol rajtuk a Cowboys aztán mi lett a végeredmény? 😀 Ki tudja, hátha megússzuk 1 TD különbséggel, a győzelem igencsak nagy elvárás lenne. TT is tuti pályára lép, csak hogy Faragó Ricsi sorolhasson pár statisztikát. 😀
több mint 14 éve
Beharangozó a Colts-meccs előtt by Black_Adder:

http://denversports.blog.hu/2010/09/25/broncos_vs_colts_beharangozo

😊

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Orton fejbehajítja egy láthatatlan whiskey-s üveggel, aztán majd megmutathatja, hogy mekkora jani. 😛

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
csupa negatív hullám vagytok. Ayers az első playnél lenyírja Manninget és sima win 😛
haromt
Vagy ha ő nem, majd Moss 😂