Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ömmn Lloyd játszik a Raiders ellen?nDRoja
több mint 14 éve
nDRo
1 593
Ömmn Lloyd játszik a Raiders ellen?
több mint 14 éve
Jah, őt még úgyse próbáltuk ki, hátha tud valami olyat hozzátenni, hogy attól többet láthassuk idén a pályán... 😊Decker. Mondjuk nem az a gyors valami ami kéne slotba, de hát ez vanharomtCox a végén simán kiszorítja majd Goodmant, amennyit lehetőséget kap 😊Egy hete még azt mondtam volna, hogy Willis... 😛
Ha nem lesz Royal, akkor ki lesz slotban?Black_Adder
Szerintem majd aki épp arra jár, nem nagyon maradt olyan WR, aki alapból slot-ba való...StormST
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Decker. Mondjuk nem az a gyors valami ami kéne slotba, de hát ez vanEgy hete még azt mondtam volna, hogy Willis... 😛Injury report:Cox a végén simán kiszorítja majd Goodmant, amennyit lehetőséget kap 😊
DNP: Ayers, Dawkins, Goodman, McBath, Royal, Jamal (szokásos csütörtöki pihi), Woodyard
LP: Champ, VickersonStormST
Szerintem majd aki épp arra jár, nem nagyon maradt olyan WR, aki alapból slot-ba való...StormST
több mint 14 éve
Egy hete még azt mondtam volna, hogy Willis... 😛Injury report:Cox a végén simán kiszorítja majd Goodmant, amennyit lehetőséget kap 😊
DNP: Ayers, Dawkins, Goodman, McBath, Royal, Jamal (szokásos csütörtöki pihi), Woodyard
Szerintem majd aki épp arra jár, nem nagyon maradt olyan WR, aki alapból slot-ba való...
több mint 14 éve
Injury report:Cox a végén simán kiszorítja majd Goodmant, amennyit lehetőséget kap 😊
Ha nem lesz Royal, akkor ki lesz slotban?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Nem feltétlen sajnos mert legalább nem maradt rajtad 😊Megvan a tulajdonosa az egy jegynek, úgyhogy sajna tárgytalan.diverdoc
Ma megjöttek a jegyeim a meccsre. Lehet, hogy egy jegy felesleges lesz, ha vkinek esetleg kellene jelezze (ha nem zavarja, hogy örülni fogok mellette a meccs végén 😊 )diverdoc
több mint 14 éve
Megvan a tulajdonosa az egy jegynek, úgyhogy sajna tárgytalan.
Ma megjöttek a jegyeim a meccsre. Lehet, hogy egy jegy felesleges lesz, ha vkinek esetleg kellene jelezze (ha nem zavarja, hogy örülni fogok mellette a meccs végén 😊 )diverdoc
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Injury report:DNP: Ayers, Dawkins, Goodman, McBath, Royal, Jamal (szokásos csütörtöki pihi), Woodyard
LP: Champ, Vickerson
több mint 14 éve
Köszi. Ha azért vkinek esetleg mégis...Te örülsz ha kikap a csapatod? :rolleyes: 😛
Mikor kiderült, hogy a Broncos lesz az egyik résztvevő a londoni mérkőzésen, terveztem, hogy megnézem, de közbejött a lakásfelújítás, így sajnos kimarad most.
Biztos nagy élmény lesz élőben látni a kedvenc csapatodat. Jó utat!xrace77
több mint 14 éve
Szerintem sírás lesz a vége 😀Te örülsz ha kikap a csapatod? :rolleyes: 😛
Biztos nagy élmény lesz élőben látni a kedvenc csapatodat. Jó utat!xrace77
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
xrace77
4 515
Te örülsz ha kikap a csapatod? :rolleyes: 😛
Mikor kiderült, hogy a Broncos lesz az egyik résztvevő a londoni mérkőzésen, terveztem, hogy megnézem, de közbejött a lakásfelújítás, így sajnos kimarad most.
Biztos nagy élmény lesz élőben látni a kedvenc csapatodat. Jó utat!
több mint 14 éve
Ma megjöttek a jegyeim a meccsre. Lehet, hogy egy jegy felesleges lesz, ha vkinek esetleg kellene jelezze (ha nem zavarja, hogy örülni fogok mellette a meccs végén 😊 )
több mint 14 éve
9-en nem edzettek:Dawkins, Ayers, Royal, Goodman, Champ, McBath, Woodyard, Lloyd és Vickerson...
Végül is csak a kezdő secondary 3/4-e, nem gáz... 😛
több mint 14 éve
xrace77
4 515
The Broncos filled out their practice squad Wednesday, signing TE John Nalbone and DL Mitch Unrein.
több mint 14 éve
Azt már akkor elemezték a bemondók, hogy bátor dolog volt, egy trükkös futással simán TD-t csinálhattak volna... 😛Ehhez képest elvileg semmi nem történt... McD átaludta az egészet? 😊Ahogy várható volt, Willis IR-re is került.deny79Ha jól tudom ma van a tradedeadline, ezek után gondolom aktívak leszünk. Van pár poszt ahol ránk férne a sérültek pótlása, + ott az OL...Black_Adder
Közben kiderült, hogy a Jets 56 yardos field goal-jánál csak kilenc játékosunk volt a pályán... 😐TheMileHighCity
több mint 14 éve
Ehhez képest elvileg semmi nem történt... McD átaludta az egészet? 😊Ahogy várható volt, Willis IR-re is került.deny79Ha jól tudom ma van a tradedeadline, ezek után gondolom aktívak leszünk. Van pár poszt ahol ránk férne a sérültek pótlása, + ott az OL...Black_Adder
Közben kiderült, hogy a Jets 56 yardos field goal-jánál csak kilenc játékosunk volt a pályán... 😐
több mint 14 éve
Kint is van azóta egy elemzés róla. AFC Loosers ellenfeleinek mérlege:Igazából a sorsolás nehezén már túl vagyunk. A Jagset leszámítva a vereségeink vállalhatóak, míg a bolts az előzetesen könnyűnek tűnő csapatokon van túl és szoptak a KC-től a raiderstől, a seahawkstól és a ramstől. Szóval bizakodni lehet, de 4 éve már h egyfolytában csak bizakodunk...Black_AdderJelenleg a csoportgyőzelem közelebbinek tűnik, mint a WC.Majd idén megmutatjuk. Bízzunk benne. A télre visszatér Ayers, addigra talán kibasszuk Nate "kolonc" Jones-t és esetleg összeáll az OL és a futójáték is... 😛StormST
Kár h a seggfejz télen szokott belejönni, mi meg akkor omlunk össze...Black_Adder
Denver Broncos(2-4) 19 10 .655
San Diego Chargers(2-4) 13 14 .481
Oakland Raiders(2-4) 13 15 .464
Kansas City Chiefs(3-2) 10 15 .400
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Which Broncos jersey is your favorite? Original (1960-61): Vertically striped socks, brown and yellow pants and jersey, brown helmet with number on the side.
84 Votes, or 4.135 %
Orange Crush (1968-96): Orange jersey with blue helmet Bronco inside the big "D."
793 Votes, or 39.04 %
Super Bowl blue (1997-present): Both Super Bowls were won wearing these.
403 Votes, or 19.84 %
New orange: "Special" orange jerseys, with the present helmet, worn a couple times a year.
751 Votes, or 36.97 %
Egyértelmű, hogy a narancsok a legjobbak. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Broncos promoted LB Diyral Briggs from their practice squad.Black_Adderspecteamer ILB. nem egy nagy szám. vsz addig lesz rosteren amíg woodyard felépül
több mint 14 éve
Broncos promoted LB Diyral Briggs from their practice squad.
több mint 14 éve
Ahogy várható volt, Willis IR-re is került.deny79Ha jól tudom ma van a tradedeadline, ezek után gondolom aktívak leszünk. Van pár poszt ahol ránk férne a sérültek pótlása, + ott az OL...
több mint 14 éve
Ahogy várható volt, Willis IR-re is került.