Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 14 éve
Cox és Vickerson nem utazott a csapattal Londonba sajnos. A csapat hajnalban ért földet Angliában, még lesz pár meeting meg zárt kapus edzés a meccsig...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Injury update:DNP: Ayers, McBath, Cox, Vickerson
Limited: Royal, Woodyard
Goodman és Dawkins ma is teljes edzést végeztek
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Ma kezdődik a rájátszás az MLS-ben, és több Broncos-játékos szurkol a Rapids-ért, tegyetek így ti is. 😛http://www.youtube.com/watch?v=deHz-Ip5IpU&
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
AKi nem tudná miről van szó 😊http://www.youtube.com/watch?v=DoLcl87g47s
Ajánlom figyelmébe a Florida 94-es játékosát is főleg 6. és a 7. perc között 😀
De a két csapatból rengetegen játszottak ezen a meccsen. Tebow, Ray McDonald, Jarvis Moss az egyik Troy Smith, Ted Ginn Jr. és Alex Boone a másik oldalon.
+ Marcus Thomas aki addigra már ki lett rúgva.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mekkora 2006 retro lesz a Troy Smith-Tebow párbaj 😀egyik se jobb nála, csak nagyobb.Combos. 3 év alatt 14 meccs, 2 kezdőként. 48 comp/89, 3 TD, 1 int. PR:79,7diverdocJó a statokat én is meg tudom nézni, de abból nem feltétlen derül ki, h hogy játszik. Valószínűleg Alex jobb nála, hisz alapból ő kezdő nálatok, sőt Troy csak 3rd QB, mert Carr is előtte volt a DC-n. /*Azért vicces lenne, ha két 1/1 lenne a cseréje 😀*/Black_Adder
NFL-ben ez számít 😛
a Heisman menőbb, mint 1/1-nek lenni.
Be is újítok hétvégére egy Troy Smith siget 😀Höri
több mint 14 éve
Van valakinek szabad jegye vasárnapra? 😀 Lehet elmennék 😛JC6diverdoc-nak írj PM-et ha még nem tetted,neki van 1 fölös jegye ha komoly az érdeklődés.
több mint 14 éve
Azért lehet, hogy TTT kedvéért el fogom ordítani magam vasárnap: JMD TAKARODJ!!! Persze csak vereség esetén és remélem nem vágnak ki a stadionból 😀 viccet félretéve a jó öreg WEAPON X remélem játszik. Nagyon kell ő a csapatba.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
egyik se jobb nála, csak nagyobb.Jó a statokat én is meg tudom nézni, de abból nem feltétlen derül ki, h hogy játszik. Valószínűleg Alex jobb nála, hisz alapból ő kezdő nálatok, sőt Troy csak 3rd QB, mert Carr is előtte volt a DC-n. /*Azért vicces lenne, ha két 1/1 lenne a cseréje 😀*/Black_AdderAlex amúgy se sokkal jobb Troynál. Nem tudom igazából, h Baltimoreban milyen volt, de nem is ezen fog múlni.Combos. 3 év alatt 14 meccs, 2 kezdőként. 48 comp/89, 3 TD, 1 int. PR:79,7diverdoc
Black_Adder
NFL-ben ez számít 😛
a Heisman menőbb, mint 1/1-nek lenni.
Be is újítok hétvégére egy Troy Smith siget 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Van valakinek szabad jegye vasárnapra? 😀 Lehet elmennék 😛
több mint 14 éve
Jó a statokat én is meg tudom nézni, de abból nem feltétlen derül ki, h hogy játszik. Valószínűleg Alex jobb nála, hisz alapból ő kezdő nálatok, sőt Troy csak 3rd QB, mert Carr is előtte volt a DC-n. /*Azért vicces lenne, ha két 1/1 lenne a cseréje 😀*/Alex amúgy se sokkal jobb Troynál. Nem tudom igazából, h Baltimoreban milyen volt, de nem is ezen fog múlni.Combos. 3 év alatt 14 meccs, 2 kezdőként. 48 comp/89, 3 TD, 1 int. PR:79,7diverdoc
Black_Adder
Amúgy Drew Bledsoe pl.: 2× sérült meg, egyszer egy Tom Brady jött a helyére egyszer egy Tony Romo, előtte egyikük se nagyon játszott, úgyh akár örülni is lehetett volna az aktuális ellenfeleknek, aztán utána mégse örültek. Na ilyentől azért most nem félek...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Alex amúgy se sokkal jobb Troynál. Nem tudom igazából, h Baltimoreban milyen volt, de nem is ezen fog múlni.Combos. 3 év alatt 14 meccs, 2 kezdőként. 48 comp/89, 3 TD, 1 int. PR:79,7
Black_Adder
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Azért az ilyen nagy érdeklődésű meccsekre JMD általában jól fel szokta rázni a csapatot, most is sokan fognak figyelni ránk, még ha gyengébb is az ellenfél. Meg Tibi is ott fogja rázni a kerítést fenyegetően az első sorban. 😀Troy Smith lesz a QB-nk Londonban. Kiváncsi vagyok ez Nektek jó hír-e?Ellenünk úgy is mindenki nagy napot fog ki, és Alex amúgy se sokkal jobb Troynál. Nem tudom igazából, h Baltimoreban milyen volt, de nem is ezen fog múlni.
És sajna Mays is maródi 😕 (na ez tuti jó)diverdoc
Szvsz az az igazság, h a meccs rajtunk múlik, mi vagyunk az inkonzisztensebb csapat, tudunk sokkal jobban játszani nálatok, de rosszabbul is... Kicsit bízom benne, h egy ilyen vereség után felszívjuk magunkat, meg akarjuk mutatni, h tudunk játszani. Ha nem akkor tényleg hagyjuk josht angliában...Black_Adder
több mint 14 éve
Troy Smith lesz a QB-nk Londonban. Kiváncsi vagyok ez Nektek jó hír-e?Ellenünk úgy is mindenki nagy napot fog ki, és Alex amúgy se sokkal jobb Troynál. Nem tudom igazából, h Baltimoreban milyen volt, de nem is ezen fog múlni.
És sajna Mays is maródi 😕 (na ez tuti jó)diverdoc
Szvsz az az igazság, h a meccs rajtunk múlik, mi vagyunk az inkonzisztensebb csapat, tudunk sokkal jobban játszani nálatok, de rosszabbul is... Kicsit bízom benne, h egy ilyen vereség után felszívjuk magunkat, meg akarjuk mutatni, h tudunk játszani. Ha nem akkor tényleg hagyjuk josht angliában...
több mint 14 éve
Troy Smith lesz a QB-nk Londonban. Kiváncsi vagyok ez Nektek jó hír-e?És sajna Mays is maródi 😕 (na ez tuti jó)
több mint 14 éve
Dawkins és Goodman tegnap edzett, bár a londoni játékuk lehetőségéről még nem volt szó.Akik 100%, hogy nem utaznak a csapattal: Woodyard, McBath és Ayers.
Tegnap egyébként rajtuk kívül csak Royal, Cox és Vickerson nem edzett. Cox esetében még az agyrázkódás utáni vizsgálatok mennek, közelebbit csak a következő napokban fognak tudni mondani...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én arra gondoltam hogy felelevenítem a kihalófélben lévő angol huligán kultúrát, vegyítve egy kis balkáni mentalitássaljeeeee! :cool: segítek elátkozniGreengoMégiscsak van egy szabad jegyem a vasárnapi meccsre, ha vkit esetleg érdekelnediverdocmost már kell. De csak azért hogy megmutassam JMDnek hogy európában mit kap egy edző a vasárnapi meccsért...haromt
több mint 14 éve
jeeeee! :cool: segítek elátkozniMégiscsak van egy szabad jegyem a vasárnapi meccsre, ha vkit esetleg érdekelnediverdocmost már kell. De csak azért hogy megmutassam JMDnek hogy európában mit kap egy edző a vasárnapi meccsért...haromt
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mégiscsak van egy szabad jegyem a vasárnapi meccsre, ha vkit esetleg érdekelnediverdocmost már kell. De csak azért hogy megmutassam JMDnek hogy európában mit kap egy edző a vasárnapi meccsért a szurkolóktól...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Dawkinsal mi a helyzet?Ott lesz Londonban?Greengogondolom ott lesz de nem tudni még játszik-e
több mint 14 éve
Dawkinsal mi a helyzet?Ott lesz Londonban?
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Mégiscsak van egy szabad jegyem a vasárnapi meccsre, ha vkit esetleg érdekelne
több mint 14 éve
Broncos Re-Sign DL Le Kevin Smith
több mint 14 éve
Leginkább az a baj, h ha jönne egy új HC az meg valszeg azzal kezdené, h azt veri szét amit JMD felépített (mint ahogy JMD azzal kezdte, h szétverte amit Shanny felépített), úgyh vagy értelmes HC kell, vagy több időt adni JMDnek. Utóbbival az a bajom, h azokból a játékosokból akik a pecc cserepadjára se férnek, nem lehet ütőképes csapatot építeni, hiába próbálja. Ha a szezon végéig nincs előrelépés, akkor váltani kell.Én alapból nem mondom, hogy mindenképpen el kell küldeni, meg szezon közben nem is sok értelme lenne, viszont az kétségtelen, hogy most valamit rosszul csinál és én a Raiders meccs közben teljesen tanácstalannak láttam, amire egy NFL HC-nál nem lehet magyarázat...StormSTLitton eléggé ki van akadva Josh-ra, várható még szerintem pár ilyen rajz, hacsak valami csodát nem művel... 😛StormSTA kezdetektől fogva utálja, és most itt az alkalom, hogy elverje rajta a port. Szerintem túl reagálja, de nem állok neki védeni Josh-t, mert engem is ott hagyattok az angoloknál. 😛TheMileHighCity
Rövid távon sikereket akarok látni!
több mint 14 éve
Briggs-t már ki is tettük, ezek szerint Woodyard visszatér hamarosan.
több mint 14 éve
Valamilyen szinten biztos benne van, szóval nem is mentem fel teljesen, de azért túlzás, amit Drew előad ellene (bár ez mókás, és ő is poénnak szánta 😊). A játékosok és az edzők szerintem éppúgy hibásak a vasárnap előadott produkció miatt, de mivel nem ismerjük az egész hátterét, így nem szidnám jobban egyik oldalt sem a másiknál.Én alapból nem mondom, hogy mindenképpen el kell küldeni, meg szezon közben nem is sok értelme lenne, viszont az kétségtelen, hogy most valamit rosszul csinál és én a Raiders meccs közben teljesen tanácstalannak láttam, amire egy NFL HC-nál nem lehet magyarázat...StormSTLitton eléggé ki van akadva Josh-ra, várható még szerintem pár ilyen rajz, hacsak valami csodát nem művel... 😛StormSTA kezdetektől fogva utálja, és most itt az alkalom, hogy elverje rajta a port. Szerintem túl reagálja, de nem állok neki védeni Josh-t, mert engem is ott hagyattok az angoloknál. 😛TheMileHighCity