Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 11 175 — SB 50 Champion @ Grund
Litton gyors volt:

Mellé még írt egy elég kemény cikket is. Szerinte (és lehet abban valami, amit mond) a játékosok azon akadtak ki, hogy valszeg a londoni meccset egy mini-vakációnak tekintették és Josh ugyebár bejelentette csütörtökön, hogy a csapat csak csütörtökön utazik ki és ez lehet, hogy nem tetszett sok embernek. A 49ers már Londonban van egyébként... 😛

Ha tényleg ezen sértődött meg a sok primadonna, akkor nem érdemlik meg, hogy felvegyék a narancs-kék mezt, nekem ez a véleményem...

Meg ekézi még egy jó adagot JMD-t, mert neki nem a Broncos múltja vagy a szurkolók számítanak, hanem csak saját maga, amiben igaza is van...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
No, kicsit megnyugodva..... lófaszt! :mad:

JMD magára vállalta a vereséget a meccs után (mert volna mást tenni), de azt továbbra is tartom, hogy nem lesz személyi következménye ennek a valaminek, ami este volt (meccsnek nem nevezném).

Ráadásul, a londoni meccs miatt, hétfőn semmilyen edzés vagy megbeszélés nem lesz, pedig pont most kéne, kb. 1000 kör az INVESCO körül, meg 1000 lépcsőzés a lelátó felső végéig. Lélektelen szar előadás volt, mindenkitől kivétel nélkül...

Jelen pillanatban a 8-8-at is nagy álomnak látom, ezek után nem tudom kit tudunk megverni...

Pár kérdés merült fel bennem így hirtelen:
- Mi a faszért nem dobtuk be Tebow-t vagy Quinn-t?
- Mi a faszért Vaughn ment be, amikor Cox lesérült, miért nem Thompson?
- Mi a faszért nem lehetett egyszer se látni, hogy JMD üvölt a játékosaival? Máskor még kis hibákért is üvöltözik, most meg semmi. Vagy előre bejelentették a játékosok, hogy ez lesz és fölöslegesnek tartotta?

Láttam én már edzőbuktatást, igaz persze más sportban, de annak volt kb. ugyanilyen játékképe. Lehet, hogy egy leckét akartak adni JMD-nek, de ha így van, akkor bekaphatják és minden játékosnak az egész INVESCO jegybevételét levonnám a fizetéséből, meg persze az edzőknek is...

Egyébként meg új HC nem lesz, főleg így, hogy bizonytalan a következő szezon, semmilyen komoly edzőt nem találsz 8-9 meccsre, meg egyébként se Bowlen stílusa a szezon közbeni HC csere...

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Engem inkább az aggaszt, hogy most jönnek a nyerhető meccsek, és mindig ezek a legnehezebbek, amikor rajtunk van a győzelmi kényszer, hajlamosak vagyunk egy kis csapat ellen nem annyira komolyan felkészülni, és máris meglephetnek minket. Kis túlzással simán reálisabbnak tűnik, hogy szoros küzdelmet tudunk vívni egy Colts-szal vagy egy Jets-szel, vagy verni egy Titans-t idegenben, minthogy gond nélkül, esélyeshez méltóan legyőzzünk egy Raiders-t vagy egy 49ers-t. Már pedig nem fog beleférni sok botlás... Én jobban félek a további programtól, mint az eddigi részétől. :rolleyes:TheMileHighCity
...innen lesz csak igazán nagy szopás ez a szezon... 😕

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Nyugi, már csak kis idő, jön Tebow, és a győzelmek futószalagon. Go TebowSobri Jóska
Addig még a Kisöcsit kéne elküldeni vhova OCnek, mert a HC-nek még kevés.xrace77
Majd beletanul. Belichick se elsőre lett a király. Csak türelem, ha már számolhat Tebow-val, mondjuk jövőre, akkor simán nyeri a csoportot a Broncos, utána meg akármi lehet, és lesz is.

több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Nyugi, már csak kis idő, jön Tebow, és a győzelmek futószalagon. Go TebowSobri Jóska
Addig még a Kisöcsit kéne elküldeni vhova OCnek, mert a HC-nek még kevés.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Nyugi, már csak kis idő, jön Tebow, és a győzelmek futószalagon. Go Tebow

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyetlen ember volt ma a pályán a Broncosban az pedig DJ. A többiek egytől egyig mind egy nagy rakás sz@r. Ez már valamilyen törvényszerű dolog, hogy a Raidersnek nálunk jön ki a lépés? Tavaly még a dagi is tudott nálunk valamit felmutatni. És higgyétek el nem JMD fog az öltözőben ordibálni (a kis f@sz), hanem Dawkins. Egyébként, ha jövőhéten is kikapunk Londonban, akkor tuti ki fogják baszni.akike
Dawkins a legnagyobb király.
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
A végén majdnem belevertem egyet a gépbe, amikor láttam, hogy valamelyik játékosunk röhög a padon...JC6
Gaffney és Lloyd virultak. Az ilyen tényleg vérlázító, egy profitól valahol az volna a minimum hogy legalább nem mutatja ki hogy le se szarja, hogy a csapatát épp most baszták agyon.
több mint 14 éve
akike Denver Broncos 808 — Move the Chains
Egyetlen ember volt ma a pályán a Broncosban az pedig DJ. A többiek egytől egyig mind egy nagy rakás sz@r. Ez már valamilyen törvényszerű dolog, hogy a Raidersnek nálunk jön ki a lépés? Tavaly még a dagi is tudott nálunk valamit felmutatni. És higgyétek el nem JMD fog az öltözőben ordibálni (a kis f@sz), hanem Dawkins. Egyébként, ha jövőhéten is kikapunk Londonban, akkor tuti ki fogják baszni.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát mocskosul remélem, hogy lesz valamilyen személyi következménye ennek az undormánynak, amit most lenyomott a csapat...

De persze nem lesz, mert JMD magától nem megy, Bowlen meg úgyse bassza ki...StormST
A végén majdnem belevertem egyet a gépbe, amikor láttam, hogy valamelyik játékosunk röhög a padon...
több mint 14 éve
Hát mocskosul remélem, hogy lesz valamilyen személyi következménye ennek az undormánynak, amit most lenyomott a csapat...

De persze nem lesz, mert JMD magától nem megy, Bowlen meg úgyse bassza ki...

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Minden Broncos drukker küldi JMDnek (nem túl) sok szeretettel: http://www.youtube.com/watch?v=jsaTElBljOE
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát 12-4 már nem lesz...Black_Adder
én a 8-8-nak is fogok örülni....

ki írja majd a meccs utáni összefoglalót? írhatom én? egy mondatban lerendezem...
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
hát 12-4 már nem lesz...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
És elvonul mint egy durcás kisgyerek akinek elvették a távirányítós autóját.
De nem
Kisfiam, TE MAGAD basztad el az autót!haromt

ez jó.

😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
És elvonul mint egy durcás kisgyerek akinek elvették a távirányítós autóját.
De nem
Kisfiam, TE MAGAD basztad el az autót!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
bazzeg, van értelme néznem??????
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Remélem utoljára láttam ezt a tuskót a Broncos edzőjeként.

legyen valami történelmi 89-0 és akkor talán kibasszák.
remélem ortonék is ezt akarják már
több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
2000. 😊

Majd írok vmit később.

szerk. TAKARODJ!!!!!
több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
John Elway - # 23 from Top 100 Greatest Players
http://www.youtube.com/watch?v=N4fok3bII4A

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Black_Adder beharangozója a mai Raiders-meccs előtt:
http://denversports.blog.hu/2010/10/23/broncos_vs_raiders_beharangozo

Ez is érdekes, a játékosaink, akik évek óta szoptak máshol, most meg virágzanak. 😊

QB Kyle Orton
On track for record-setting passing season and has contract extension.

WR Brandon Lloyd
With 663 yards receiving, already nearing a career high.

G Stanley Daniels
Languished on Jets' and Packers' practice squads.

LB Mario Haggan
Didn't start a game in five years with Buffalo; has started every game the past two years with Denver.

LB Jason Hunter
Didn't start a game in four seasons in Green Bay and Detroit but has started five games this year.

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Még egy összefoglaló a Jets elleni derbiről StormST tollából:

http://denversports.blog.hu/2010/10/22/broncos_vs_jets_szivfajdito_vereseg_megtizedelve_de_nem_megszegyenulve

😉

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Injury report:
Ayers, Dawkins, Goodman, McBath, Woody OUT
Royal, Bailey, Vickerson Q

A Raidersből pedig:
John Henderson, Thomas Howard, Chaz Schillens, Travis Goethel OUT
Brandon Myers, Michael Bennett, Tyvon Branch, Jason Campbell, Bruce Gradkowski, Darren McFadden Q

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Decker. Mondjuk nem az a gyors valami ami kéne slotba, de hát ez vanharomt
Jah, őt még úgyse próbáltuk ki, hátha tud valami olyat hozzátenni, hogy attól többet láthassuk idén a pályán... 😊StormST
Játszott ő már a Jets ellen is jópár snapet a 2. félidőben, és akkor sem az oldalvonal mellett játszott. Elég jól mozgott, külön figyeltem őt. Nem egy Welker/Amendola, az egyzser szent, de nem is olyan routokat fog futni.

A rookiek amúgy szépen kezdenek nálatok játékba lendülni. Beadles kezdő, Thomas lassan kezdő, Decker is szerepet kap és Tebow is nyomta a Jets ellen a wildcatoptionfranctuggyamit. Ja és a CB-k is faszányosak. Nekünk jönnének be így a hátsó körös CB-k...Robilluma
Waltont se hagyd ki 😊

több mint 14 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Decker. Mondjuk nem az a gyors valami ami kéne slotba, de hát ez vanharomt
Jah, őt még úgyse próbáltuk ki, hátha tud valami olyat hozzátenni, hogy attól többet láthassuk idén a pályán... 😊StormST
Játszott ő már a Jets ellen is jópár snapet a 2. félidőben, és akkor sem az oldalvonal mellett játszott. Elég jól mozgott, külön figyeltem őt. Nem egy Welker/Amendola, az egyzser szent, de nem is olyan routokat fog futni.

A rookiek amúgy szépen kezdenek nálatok játékba lendülni. Beadles kezdő, Thomas lassan kezdő, Decker is szerepet kap és Tebow is nyomta a Jets ellen a wildcatoptionfranctuggyamit. Ja és a CB-k is faszányosak. Nekünk jönnének be így a hátsó körös CB-k...

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!