Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Beharangozó a Jets-meccs előtt by Black_Adder:hát ez a szép nagy verés megéri hogy felvegyem az Orange Champ mezem
http://denversports.blog.hu/2010/10/16/broncos_vs_jets_beharangozo
Én már narancssárgába öltözve várom az estét. 😀TheMileHighCity
Jarvis Moss a kezdő OLB-nk bazmeg. Ezt nehéz megemészteni
több mint 14 éve
Egy 'egyik' lemaradt onnan, nem akartam elvitatni Jamarcus 'érdemeit'...Beharangozó a Jets-meccs előtt by Black_Adder:Így van! Büszkén kell viselni, ha valaki a Fővárosi Közterület fenntartónál melózik. Bár hogy vasárnap sem veszed le, az már túlzott lojalitás sztem. 😊
A cikkről annyit, hogy a legpancserabb QB címre én mást jelöltem volna (Nem, nem Casselt 😛), de rendben.ulpianus
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Vedd úgy, hogy kaptál egy mínuszt. 😛Én már narancssárgába öltözve várom az estét. 😀TheMileHighCityÍgy van! Büszkén kell viselni, ha valaki a Fővárosi Közterület fenntartónál melózik. Bár hogy vasárnap sem veszed le, az már túlzott lojalitás sztem. 😊 ulpianus
több mint 14 éve
Beharangozó a Jets-meccs előtt by Black_Adder:Így van! Büszkén kell viselni, ha valaki a Fővárosi Közterület fenntartónál melózik. Bár hogy vasárnap sem veszed le, az már túlzott lojalitás sztem. 😊
A cikkről annyit, hogy a legpancserabb QB címre én mást jelöltem volna (Nem, nem Casselt 😛), de rendben.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Beharangozó a Jets-meccs előtt by Black_Adder:http://denversports.blog.hu/2010/10/16/broncos_vs_jets_beharangozo
Én már narancssárgába öltözve várom az estét. 😀
több mint 14 éve
Lehet fényezni Phonso-t most, de én úgy gondolom, hogy Cox-tól már most 1000-szer többet láttunk idén, mint tavaly Phonso-tól, igaz több lehetőséget is kapott, de nem érzem, hogy vesztettünk volna a CB poszton...Feljött végül a PS-ből McCarthy és a LB Alexander, ezt Andre Brown és Batiste bánhatja...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
3 - Number of consecutive games in which Alphonso Smith has an interception.😛 Nem szívesen, de nem is mi intéztük... 😛StormSTMás: Alfi a 3. pick-ét szedte, ja és TD-re is váltotta 😀 De persze nekünk Nate Jones jobb...akike2.számú CB-vé nőtte ki magát,mondjuk ez nálunk nem nagy dolog,de fényévekkel jobb mint Wade. Amúgy ez volt az első NFL TD-je.
Köszönjük a cserét. 😉Bazzani
3 - Number of receptions Dan Gronkowski has for the Denver Broncos this season since being traded for Alphonso Smith.
0 - Number of NFL cornerbacks with more interceptions than Smith this season.
300,000,000,000 - Alphonso Smith's touchdown dance points.
4 - Number of total interceptions the Detroit Lions had throughout the 2008 season.
😀
több mint 14 éve
Ezt elb@sztam... Még csak akarjuk aktiválni, természetesen, eddig még senkit nem raktunk ki.kit basztunk ki mccarthy miatt?haromtMoreno és Bay-Bay ma már teljesen edzett, utóbbi az utolsó két napon tünetmentes volt, így a játéka elég valószínűnek tűnik vasárnapra... 😊StormSTJa és talán belátjuk, hogy érdemes csak WR-ként számítani rá, és megkímélni a KR okozta sérülésektől.
S posztra aktiváltuk a PS-ből Kyle McCarthy-t elsődlegesen ST feladatokra.akike
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kit basztunk ki mccarthy miatt?Moreno és Bay-Bay ma már teljesen edzett, utóbbi az utolsó két napon tünetmentes volt, így a játéka elég valószínűnek tűnik vasárnapra... 😊StormSTJa és talán belátjuk, hogy érdemes csak WR-ként számítani rá, és megkímélni a KR okozta sérülésektől.
S posztra aktiváltuk a PS-ből Kyle McCarthy-t elsődlegesen ST feladatokra.akike
több mint 14 éve
Moreno és Bay-Bay ma már teljesen edzett, utóbbi az utolsó két napon tünetmentes volt, így a játéka elég valószínűnek tűnik vasárnapra... 😊StormSTJa és talán belátjuk, hogy érdemes csak WR-ként számítani rá, és megkímélni a KR okozta sérülésektől.
S posztra aktiváltuk a PS-ből Kyle McCarthy-t elsődlegesen ST feladatokra.
több mint 14 éve
Moreno és Bay-Bay ma már teljesen edzett, utóbbi az utolsó két napon tünetmentes volt, így a játéka elég valószínűnek tűnik vasárnapra... 😊
több mint 14 éve
StormST összefoglalója a Ravens elleni mérkőzésünkről:http://denversports.blog.hu/2010/10/14/broncos_at_ravens_baltimore_i_vendegjatek_amit_szivesen_elfelejtenenk
😉
több mint 14 éve
több mint 14 éve
Injury report:DNP: Ayers, Dawkins, Goodman, McBath, Bay-Bay, Woodyard
LP: Moreno, Larsen
FP: Haggan, Andre Brown
Érdekes módon Jamal is edzett, pedig ő csütörtökön nem szokott, valamint valamilyen okból Beadles az első csapattal edzett és kapott több snap-et is RT-ben Harris helyén. Én Daniels-ről még nem olvastam semmi konkrétat, de úgy tűnik most is Hochstein lesz a kezdő...
több mint 14 éve
Moss-al nyerni... 😀Igen, én se tudom, h mi lenne jobb: Mossal kiszopni, vagy Merrimannel nyerni. Talán mégis inkább az előbbiBlack_AdderShawne Marrimen? 😛Black_AdderKint elindultak róla a tippelések, de ez csak akkor lesz aktuális, amikor már nem lesz sérült. Nem lenne nagy hülyeség, ha nem lenne akkora fasz, amekkora... 😛StormST
Igazából ez edzői és GM kérdés. Le kell ülni beszélni vele, mert lehet, hogy csak a szar közegtől tűnik ő is szar embernek... 😛
több mint 14 éve
Igen, én se tudom, h mi lenne jobb: Mossal kiszopni, vagy Merrimannel nyerni. Talán mégis inkább az előbbiKint elindultak róla a tippelések, de ez csak akkor lesz aktuális, amikor már nem lesz sérült. Nem lenne nagy hülyeség, ha nem lenne akkora fasz, amekkora... 😛StormSTChris Ellis-t 3 napja rakta ki a Bills.Shawne Marrimen? 😛Black_Adder
mind az öt meccsükön játszott, szerintem rá kéne lecsapni az FA-k közül, jobb képességű, mint Barnes.Höri
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Kint elindultak róla a tippelések, de ez csak akkor lesz aktuális, amikor már nem lesz sérült. Nem lenne nagy hülyeség, ha nem lenne akkora fasz, amekkora... 😛Shawne Marrimen? 😛Black_AdderTermészetesen az egyetlen valamire való FA OLB-t is hagytuk hogy aláirassa a Chargersz Antwan Barnes személyében. Okos vagy JMD.Chris Ellis-t 3 napja rakta ki a Bills.
Ha Moss/Hunter megsérül a Jets ellen akkor ki lesz az OLB? Martindale beáll? Ő max DT-nek...haromt
mind az öt meccsükön játszott, szerintem rá kéne lecsapni az FA-k közül, jobb képességű, mint Barnes.Höri
több mint 14 éve
Shawne Merriman? 😛Természetesen az egyetlen valamire való FA OLB-t is hagytuk hogy aláirassa a Chargersz Antwan Barnes személyében. Okos vagy JMD.Chris Ellis-t 3 napja rakta ki a Bills.
Ha Moss/Hunter megsérül a Jets ellen akkor ki lesz az OLB? Martindale beáll? Ő max DT-nek...haromt
több mint 14 éve
Természetesen az egyetlen valamire való FA OLB-t is hagytuk hogy aláirassa a Chargersz Antwan Barnes személyében. Okos vagy JMD.Chris Ellis-t 3 napja rakta ki a Bills.
mind az öt meccsükön játszott, szerintem rá kéne lecsapni az FA-k közül, jobb képességű, mint Barnes.
több mint 14 éve
Látom JMD-t nagyon "szeretitek" akárcsak LoMo-tThundersNFLJMD-vel én most kivárásos állásponton vagyok. A sérülésekről nem ő tehet, a 2-3 mérleg nem vészesen rossz, most viszont kezd szorulni a hurok az Ayers-Dawkins páros kiesésével, ezt kéne valahogy megoldani, kíváncsian várom a megoldást, ha nem is a Jets ellen, a Raiders ellen mindenképpen...
több mint 14 éve
Látom JMD-t nagyon "szeretitek" akárcsak LoMo-t
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
bocsánat hogy erre nem gondoltamHa Moss/Hunter megsérül a Jets ellen akkor ki lesz az OLB? haromthttp://www.inewscatcher.com/timages/f26e6a3cdffcffabd256aad472664fbe.jpg
😛TheMileHighCity
több mint 14 éve
Ha Moss/Hunter megsérül a Jets ellen akkor ki lesz az OLB? haromthttp://www.inewscatcher.com/timages/f26e6a3cdffcffabd256aad472664fbe.jpg
😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Természetesen az egyetlen valamire való FA OLB-t is hagytuk hogy aláirassa a Chargersz Antwan Barnes személyében. Okos vagy JMD.Ha Moss/Hunter megsérül a Jets ellen akkor ki lesz az OLB? Martindale beáll? Ő max DT-nek...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Law nem lenne rossz, mert szegény Cox-nak kicsit sok, hogy lassan minden meccsen kezdő, főleg ugye hogy Champ a párja, Jones meg úgysem megoldás. Mondjuk én Thompson-ra is kíváncsi lennék már, az előidényben jó volt, viszont ha jól emlékszem még egyik alapszakasz-meccsen sem öltözhetett be, pedig lehetne returner is, nehogy Bay-Bay után Royalt is legyalulják.játszott Thompson szinte minden meccsen. Igaz csak coverteamben, meg a hailmary passzoknál.
LB-nek hozni kéne DJ tesóját. 😊TheMileHighCity
Cox alapvetően nagyon nem rossz. Sőt. Nincs azzal gond hogy ő a kezdő, azzal van a baj, hogy Nate Jones a nickel...