Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Beharangozó a Jets-meccs előtt by Black_Adder:

http://denversports.blog.hu/2010/10/16/broncos_vs_jets_beharangozo

Én már narancssárgába öltözve várom az estét. 😀TheMileHighCity
hát ez a szép nagy verés megéri hogy felvegyem az Orange Champ mezem
Jarvis Moss a kezdő OLB-nk bazmeg. Ezt nehéz megemészteni
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win

Így van! Büszkén kell viselni, ha valaki a Fővárosi Közterület fenntartónál melózik. Bár hogy vasárnap sem veszed le, az már túlzott lojalitás sztem. 😊

A cikkről annyit, hogy a legpancserabb QB címre én mást jelöltem volna (Nem, nem Casselt 😛), de rendben.ulpianus
Egy 'egyik' lemaradt onnan, nem akartam elvitatni Jamarcus 'érdemeit'...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Így van! Büszkén kell viselni, ha valaki a Fővárosi Közterület fenntartónál melózik. Bár hogy vasárnap sem veszed le, az már túlzott lojalitás sztem. 😊 ulpianus
Vedd úgy, hogy kaptál egy mínuszt. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus

Így van! Büszkén kell viselni, ha valaki a Fővárosi Közterület fenntartónál melózik. Bár hogy vasárnap sem veszed le, az már túlzott lojalitás sztem. 😊

A cikkről annyit, hogy a legpancserabb QB címre én mást jelöltem volna (Nem, nem Casselt 😛), de rendben.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve

Én már narancssárgába öltözve várom az estét. 😀

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 11 175 — SB 50 Champion @ Grund
Lehet fényezni Phonso-t most, de én úgy gondolom, hogy Cox-tól már most 1000-szer többet láttunk idén, mint tavaly Phonso-tól, igaz több lehetőséget is kapott, de nem érzem, hogy vesztettünk volna a CB poszton...

Feljött végül a PS-ből McCarthy és a LB Alexander, ezt Andre Brown és Batiste bánhatja...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Más: Alfi a 3. pick-ét szedte, ja és TD-re is váltotta 😀 De persze nekünk Nate Jones jobb...akike
2.számú CB-vé nőtte ki magát,mondjuk ez nálunk nem nagy dolog,de fényévekkel jobb mint Wade. Amúgy ez volt az első NFL TD-je.
Köszönjük a cserét. 😉Bazzani
😛 Nem szívesen, de nem is mi intéztük... 😛StormST
3 - Number of consecutive games in which Alphonso Smith has an interception.

3 - Number of receptions Dan Gronkowski has for the Denver Broncos this season since being traded for Alphonso Smith.

0 - Number of NFL cornerbacks with more interceptions than Smith this season.

300,000,000,000 - Alphonso Smith's touchdown dance points.

4 - Number of total interceptions the Detroit Lions had throughout the 2008 season.

😀

több mint 14 éve
akike Denver Broncos 808 — Move the Chains
Moreno és Bay-Bay ma már teljesen edzett, utóbbi az utolsó két napon tünetmentes volt, így a játéka elég valószínűnek tűnik vasárnapra... 😊StormST
Ja és talán belátjuk, hogy érdemes csak WR-ként számítani rá, és megkímélni a KR okozta sérülésektől.

S posztra aktiváltuk a PS-ből Kyle McCarthy-t elsődlegesen ST feladatokra.akike
kit basztunk ki mccarthy miatt?haromt
Ezt elb@sztam... Még csak akarjuk aktiválni, természetesen, eddig még senkit nem raktunk ki.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Moreno és Bay-Bay ma már teljesen edzett, utóbbi az utolsó két napon tünetmentes volt, így a játéka elég valószínűnek tűnik vasárnapra... 😊StormST
Ja és talán belátjuk, hogy érdemes csak WR-ként számítani rá, és megkímélni a KR okozta sérülésektől.

S posztra aktiváltuk a PS-ből Kyle McCarthy-t elsődlegesen ST feladatokra.akike
kit basztunk ki mccarthy miatt?
több mint 14 éve

S posztra aktiváltuk a PS-ből Kyle McCarthy-t elsődlegesen ST feladatokra.

több mint 14 éve
Moreno és Bay-Bay ma már teljesen edzett, utóbbi az utolsó két napon tünetmentes volt, így a játéka elég valószínűnek tűnik vasárnapra... 😊

több mint 14 éve
StormST összefoglalója a Ravens elleni mérkőzésünkről:

http://denversports.blog.hu/2010/10/14/broncos_at_ravens_baltimore_i_vendegjatek_amit_szivesen_elfelejtenenk

😉

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve

több mint 14 éve
Injury report:

DNP: Ayers, Dawkins, Goodman, McBath, Bay-Bay, Woodyard
LP: Moreno, Larsen
FP: Haggan, Andre Brown

Érdekes módon Jamal is edzett, pedig ő csütörtökön nem szokott, valamint valamilyen okból Beadles az első csapattal edzett és kapott több snap-et is RT-ben Harris helyén. Én Daniels-ről még nem olvastam semmi konkrétat, de úgy tűnik most is Hochstein lesz a kezdő...

több mint 14 éve
Shawne Marrimen? 😛Black_Adder
Kint elindultak róla a tippelések, de ez csak akkor lesz aktuális, amikor már nem lesz sérült. Nem lenne nagy hülyeség, ha nem lenne akkora fasz, amekkora... 😛StormST
Igen, én se tudom, h mi lenne jobb: Mossal kiszopni, vagy Merrimannel nyerni. Talán mégis inkább az előbbiBlack_Adder
Moss-al nyerni... 😀

Igazából ez edzői és GM kérdés. Le kell ülni beszélni vele, mert lehet, hogy csak a szar közegtől tűnik ő is szar embernek... 😛

több mint 14 éve
Chris Ellis-t 3 napja rakta ki a Bills.
mind az öt meccsükön játszott, szerintem rá kéne lecsapni az FA-k közül, jobb képességű, mint Barnes.Höri
Kint elindultak róla a tippelések, de ez csak akkor lesz aktuális, amikor már nem lesz sérült. Nem lenne nagy hülyeség, ha nem lenne akkora fasz, amekkora... 😛StormST
Igen, én se tudom, h mi lenne jobb: Mossal kiszopni, vagy Merrimannel nyerni. Talán mégis inkább az előbbi

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Természetesen az egyetlen valamire való FA OLB-t is hagytuk hogy aláirassa a Chargersz Antwan Barnes személyében. Okos vagy JMD.
Ha Moss/Hunter megsérül a Jets ellen akkor ki lesz az OLB? Martindale beáll? Ő max DT-nek...haromt
mind az öt meccsükön játszott, szerintem rá kéne lecsapni az FA-k közül, jobb képességű, mint Barnes.Höri
Kint elindultak róla a tippelések, de ez csak akkor lesz aktuális, amikor már nem lesz sérült. Nem lenne nagy hülyeség, ha nem lenne akkora fasz, amekkora... 😛

több mint 14 éve
Természetesen az egyetlen valamire való FA OLB-t is hagytuk hogy aláirassa a Chargersz Antwan Barnes személyében. Okos vagy JMD.
Ha Moss/Hunter megsérül a Jets ellen akkor ki lesz az OLB? Martindale beáll? Ő max DT-nek...haromt
Shawne Merriman? 😛

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mind az öt meccsükön játszott, szerintem rá kéne lecsapni az FA-k közül, jobb képességű, mint Barnes.

több mint 14 éve
Látom JMD-t nagyon "szeretitek" akárcsak LoMo-tThundersNFL
JMD-vel én most kivárásos állásponton vagyok. A sérülésekről nem ő tehet, a 2-3 mérleg nem vészesen rossz, most viszont kezd szorulni a hurok az Ayers-Dawkins páros kiesésével, ezt kéne valahogy megoldani, kíváncsian várom a megoldást, ha nem is a Jets ellen, a Raiders ellen mindenképpen...

több mint 14 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 022 — !SuPeR6BoWL!
Látom JMD-t nagyon "szeretitek" akárcsak LoMo-t

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha Moss/Hunter megsérül a Jets ellen akkor ki lesz az OLB? haromt
http://www.inewscatcher.com/timages/f26e6a3cdffcffabd256aad472664fbe.jpg
😛TheMileHighCity
bocsánat hogy erre nem gondoltam
több mint 14 éve
Ha Moss/Hunter megsérül a Jets ellen akkor ki lesz az OLB? haromt
http://www.inewscatcher.com/timages/f26e6a3cdffcffabd256aad472664fbe.jpg
😛

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha Moss/Hunter megsérül a Jets ellen akkor ki lesz az OLB? Martindale beáll? Ő max DT-nek...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Law nem lenne rossz, mert szegény Cox-nak kicsit sok, hogy lassan minden meccsen kezdő, főleg ugye hogy Champ a párja, Jones meg úgysem megoldás. Mondjuk én Thompson-ra is kíváncsi lennék már, az előidényben jó volt, viszont ha jól emlékszem még egyik alapszakasz-meccsen sem öltözhetett be, pedig lehetne returner is, nehogy Bay-Bay után Royalt is legyalulják.
LB-nek hozni kéne DJ tesóját. 😊TheMileHighCity
játszott Thompson szinte minden meccsen. Igaz csak coverteamben, meg a hailmary passzoknál.
Cox alapvetően nagyon nem rossz. Sőt. Nincs azzal gond hogy ő a kezdő, azzal van a baj, hogy Nate Jones a nickel...