Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 3 éve
Mit kell róla tudnunk ?Sean Desai Seahawks associate HC/Defense assistant is érkezik DC interjúra.A legjobb hír!
roberto23
Helmut _Professional drinker
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Allbright szerint ezek a prioritások:A harmadik körtõl el is kezdhetik megtalálni õket.
- OL
- speedster WR
- iDL
- punter
Cruyffista

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Allbright szerint ezek a prioritások:- OL
- speedster WR
- iDL
- punter
több mint 3 éve
Sean Desai Seahawks associate HC/Defense assistant is érkezik DC interjúra.A legjobb hír!
roberto23
több mint 3 éve
Sean Desai Seahawks associate HC/Defense assistant is érkezik DC interjúra.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Flores-t behivtuk DC interjúra.Vagy alakul neki egy HC állás..
Úgy látszik nem sikerült Evero-t meggyőzni tegnap.
roberto23
El kell engedni… Jó barátságban…
több mint 3 éve
Flores-t behivtuk DC interjúra. Úgy látszik nem sikerült Evero-t meggyőzni tegnap.
több mint 3 éve
Szerettem volna ha annak idején RW a Saintsbe jött volna... Most SP is már denveri lett.Kiváncsi leszek a munkára és persze drukkolok nekik.
NOLA-ban évekig fosch lesz csak.
Go Broncos, sok sikert kivánok!

több mint 3 éve
Az rendben van, de milyen lett a pizza? 😁mikor csinálok akkor jó 😀
Assurbanapli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mondjuk csípem Everot, meg nagyon szeretném, hogy maradjon. Ha HC állást kap, az oké. De azért gondolom ő is a pálya szélén állt, s látta az O teljesítményét. Értem a lojalitást Hackett felé, de azért ebben a sportágban a sértve érzés (ha ez igaz) nem a legjobb tulajdonság. Ha ennyire ragaszkodik Hackett haverhoz, akkor menjen, amerre lát. Szerintem elég nagyot nyerhet, ha megismétli egy jobb O mellett az idei teljesítményét. Mert annál rosszabb nem lehet. Szóval nagyon ne győzködjük szerintem..
több mint 3 éve
Az rendben van, de milyen lett a pizza? 😁ez a film nem hogy nem nagy szám, hanem SZARÍrtam h nem nagy szám, idjúsági film is, de Az is az emberhez tartozik, ő kb ezt láttatja magáról. Nem ellenére csinálták, azt sem gondolnám hogy a pénzért csinálta 🥸Ifjúsági sport film, nem nagy szám, de az ő beleegyezésével nevével mutatják be azt az évet amikor eltiltották és ‘nyaralt’1 évet, mialatt próbálta rendezni a családi viszonyait.Szerintem ez a film botrány szart lett, de mindjárt jön Negri-kollegám megcáfolni 😅
Ha a mi edzőnk lenne biztOs megnézném mihez járult hozzá, ha már a karakter szóba került. /játékfilm, nem doksi/
www.netflix.com/tudum/home-team
ozibozi
jobbágy#JC6
Simán jól jött ki belőle. Megvolt a célközönsége.
ozibozi
még a kategóriáján belül is
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
ez a film nem hogy nem nagy szám, hanem SZARÍrtam h nem nagy szám, idjúsági film is, de Az is az emberhez tartozik, ő kb ezt láttatja magáról. Nem ellenére csinálták, azt sem gondolnám hogy a pénzért csinálta 🥸Ifjúsági sport film, nem nagy szám, de az ő beleegyezésével nevével mutatják be azt az évet amikor eltiltották és ‘nyaralt’1 évet, mialatt próbálta rendezni a családi viszonyait.Szerintem ez a film botrány szart lett, de mindjárt jön Negri-kollegám megcáfolni 😅
Ha a mi edzőnk lenne biztOs megnézném mihez járult hozzá, ha már a karakter szóba került. /játékfilm, nem doksi/
ozibozi
jobbágy#JC6
ozibozi
még a kategóriáján belül is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
plusz még cameozik is benneÍrtam h nem nagy szám, idjúsági film is, de Az is az emberhez tartozik, ő kb ezt láttatja magáról. Nem ellenére csinálták, azt sem gondolnám hogy a pénzért csinálta 🥸Ifjúsági sport film, nem nagy szám, de az ő beleegyezésével nevével mutatják be azt az évet amikor eltiltották és ‘nyaralt’1 évet, mialatt próbálta rendezni a családi viszonyait.Szerintem ez a film botrány szart lett, de mindjárt jön Negri-kollegám megcáfolni 😅
ozibozi
jobbágy#JC6
ozibozi
több mint 3 éve
Írtam h nem nagy szám, idjúsági film is, de Az is az emberhez tartozik, ő kb ezt láttatja magáról. Nem ellenére csinálták, azt sem gondolnám hogy a pénzért csinálta 🥸Ifjúsági sport film, nem nagy szám, de az ő beleegyezésével nevével mutatják be azt az évet amikor eltiltották és ‘nyaralt’1 évet, mialatt próbálta rendezni a családi viszonyait.Szerintem ez a film botrány szart lett, de mindjárt jön Negri-kollegám megcáfolni 😅
ozibozi
jobbágy#JC6
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Befejezi a pizzáját és jön.. 😅Ifjúsági sport film, nem nagy szám, de az ő beleegyezésével nevével mutatják be azt az évet amikor eltiltották és ‘nyaralt’1 évet, mialatt próbálta rendezni a családi viszonyait.Szerintem ez a film botrány szart lett, de mindjárt jön Negri-kollegám megcáfolni 😅
ozibozi
jobbágy#JC6
Nem kell filmet néznünk. Kurva jó csapatunk és topikunk lesz. Black Karinthyzása feloldott 😋
több mint 3 éve
Ifjúsági sport film, nem nagy szám, de az ő beleegyezésével nevével mutatják be azt az évet amikor eltiltották és ‘nyaralt’1 évet, mialatt próbálta rendezni a családi viszonyait.Szerintem ez a film botrány szart lett, de mindjárt jön Negri-kollegám megcáfolni 😅
ozibozi
több mint 3 éve
Ifjúsági sport film, nem nagy szám, de az ő beleegyezésével nevével mutatják be azt az évet amikor eltiltották és ‘nyaralt’1 évet, mialatt próbálta rendezni a családi viszonyait.Ha a mi edzőnk lenne biztOs megnézném mihez járult hozzá, ha már a karakter szóba került. /játékfilm, nem doksi/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Nagyon remélem, hogy itt pozitív lesz az irány, "odahaza" nem sok jót remélek

több mint 3 éve
Szerintem ne vidd azt sehova, kell az ide, kezd túl pozitív lenni a hangulat itt. 😀Most ha nem haragszol nem megyek végig az összes meccsünkön az elmúlt másfél évtizedben, de nagy hirtelen emlékszem egy 2013-as NOLA-beli SF meccsre, ahol kétséges bírói ítélettel lett győzelem vagy egy 2019-es (talán) Steelers meccsre, amit én szégyellek a mai napig.Megyek, viszem máshova a negatív hullámokat, amíg nem borít ki a stáb első új tagja...
Gyurma Pappa
Black_Adder
Magamon is kezdem észrevenni, hogy egyre jobban lovalom bele magam a pozitív hullámba, nem árt, ha van egy kis negatív ellenpólus is.
több mint 3 éve
Dehogy vettem magamra, beszélgetünk.Most ha nem haragszol nem megyek végig az összes meccsünkön az elmúlt másfél évtizedben, de nagy hirtelen emlékszem egy 2013-as NOLA-beli SF meccsre, ahol kétséges bírói ítélettel lett győzelem vagy egy 2019-es (talán) Steelers meccsre, amit én szégyellek a mai napig.Nem haragszom, arról írj, amiről szívesen írsz. A hasonló hozzászólások miatt szoktam ide 15+ éve a fórumra, és régebben én is szívesen írtam a Broncos történelméről, szerintem nagyon pozitív a fogadtatása az írásodnak és merő rosszindulatként is értelmezhetted volna tőlem a Karinthy hasonlatot/átiratott, köszönöm, hogy nem tetted vagy nem adtál neki hangot.
Gyurma Pappa
Nekem jó pár pozitív élményre lenne szükségem, hogy újra hinni tudjak bárkiben az első meccse előtt vagy hogy bármi féle - akár jogos - magyarázat valamire ne szakítson fel egyszerre nagyon sok sebet az elmúlt 6 évből és az ne tükröződjön a hozzászólásomban
Megyek, viszem máshova a negatív hullámokat, amíg nem borít ki a stáb első új tagja...
Black_Adder
Egyébként kimondottan tetszett, bár harmadszorra értettem meg mindent 😂

több mint 3 éve
Most ha nem haragszol nem megyek végig az összes meccsünkön az elmúlt másfél évtizedben, de nagy hirtelen emlékszem egy 2013-as NOLA-beli SF meccsre, ahol kétséges bírói ítélettel lett győzelem vagy egy 2019-es (talán) Steelers meccsre, amit én szégyellek a mai napig.Nem haragszom, arról írj, amiről szívesen írsz. A hasonló hozzászólások miatt szoktam ide 15+ éve a fórumra, és régebben én is szívesen írtam a Broncos történelméről, szerintem nagyon pozitív a fogadtatása az írásodnak és merő rosszindulatként is értelmezhetted volna tőlem a Karinthy hasonlatot/átiratott, köszönöm, hogy nem tetted vagy nem adtál neki hangot.
Gyurma Pappa
Nekem jó pár pozitív élményre lenne szükségem, hogy újra hinni tudjak bárkiben az első meccse előtt vagy hogy bármi féle - akár jogos - magyarázat valamire ne szakítson fel egyszerre nagyon sok sebet az elmúlt 6 évből és az ne tükröződjön a hozzászólásomban
Megyek, viszem máshova a negatív hullámokat, amíg nem borít ki a stáb első új tagja...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Na Fangio úgy néz ki tényleg Miami-ba költözik. Payton pedig ma fog beszélni Evero-val az esetleges maradásáról.
több mint 3 éve
Black_AdderValld be h te is érzed h jó lesz ez, nem kell a szokásos kertelés! 😀
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Másrészt ha csillagozzuk a vereségeket, akkor csillagozzuk a győzelmeket is. Vagy ha egyátalán nem volt egyetlen olyan győzelme sem, amit meg az ellenfél nyert meg gyakorlatilag csak történt valami, akkor az nagyobb említést érdemel mint amúgy a vereségek magyarázata.Nagyon szívesen megteszem: a SB évben ha Favre nem akkora ego bajnok, és a rendes játékidő végén kisétál 2 yard futással passz helyett, akkor más a történelem. Azt a meccset sokkal simábban le lehetett volna hozni. 2017-ban a Panthers ellen, Camre dobtak egy minimum kétséges, de inkább simán teljesen hibás groundingot, egy 30 yardos FG-vel egyenlített volna a Carolina, pedig már 2-szer megvertük abban az évben őket.
Black_Adder
Az L az L, mindösszesen árnyalni akarom a képet. Egyébként a VIkes vereség után sem verte rá Marcusra a meccset. Igazából a 8 PO vereségből 3-ra mondom azt, hogy Payton részéről nem lehetett sokkal többet tenni a végkifejlet tekintetében, de előtte kihozta, és nyerhető pozícióba rakta a csapatot. Kétszer a védelem égette meg, egyszer a bírók. A két 'Hawks elleni vereség, a Vikes és a Bears elleni zakó és ugye a TB elleni elhullásnál is jeleztem, hogy én is az ő felelősségének tartom. Hol simán nagy volt a kabát hol meg rossz döntéseket hozott a meccsben.
Most ha nem haragszol nem megyek végig az összes meccsünkön az elmúlt másfél évtizedben, de nagy hirtelen emlékszem egy 2013-as NOLA-beli SF meccsre, ahol kétséges bírói ítélettel lett győzelem vagy egy 2019-es (talán) Steelers meccsre, amit én szégyellek a mai napig.

több mint 3 éve
Hát kérem szépen, először is: ez még nem végleges PO mérleg - ez csak afféle lenyomat, amit ideiglenesen kiosztottak nekem. A többieknek tényleges a PO mutatója, de az enyémet föl kellett küldeni a minisztériumba, mivel tévedések derültek ki, amiket sürgősen orvosolni kell. Igen. Különben a bowlhu fórum Denver Broncos topicja foglalkozni fog az esesttel éves rendszeres újedző értékelői középülésen. A komisszár úr, mikor ideadta nekem a PO mérleget beszédet tartott: kicsit zavarban volt és tiszteltette a fórumozókat. Kérlek, kedves Payton, mondta légy szíves közöld a szurkolóiddal, miszerint sajnálatos tévedés történt a PO mérlegeddel, hibás tételek csúsztak bele. A bélyeghatósági szabályrendelet szerint, sajnos, így is ki kell adni a PO mérleget, de kérnelek kell, kedves Payton, közöld a szurkolóval, miszerint ez csak olyan statisztika, aminek az adatai nem jelentenek semmit. Kérd meg kedves szurkolóidat, ne haragudjanak ezért a tévedésért, az igazi PO mérleget csakhamar kiállítjuk - egyelőre kéretem őket, hogy írják alá ezt, mert az összes iratokat átküldtük a rendőrségre, ahol a nyomozás miatt szükség van erre az aláírásra; de hangsúlyozd kérlek, hogy ez csak formaság. A főkapitány személyesen átírt a new orleansi Superdome-ba, hogy került be a bizonyítványomba a Vikings ellen ez a... ez a... betű, ami ugyancsak egy közönséges betű, az jelenti hogy egyszer játszottam ellenük - de esetleges félreértésekre ad alkalmat.Tudnillik Keenum, a Vikes QB, az csak helyettes QB náluk, még nem is adhat TD-t, mert előbb vizsgáznia kell osztályzástanból a főegyetemen. Ő csak helyettes TD-t adhat, amit másképp kell érteni, majd ha letette a vizsgát, akkor az összes statisztikában kiigazítják a meccsek kimenetelét igazi W-kre és L-ekre. Most egyelőre kéreti a szurkolókat, ne tessék haragudni és üzeni 2× nyertem a Vikes ellen, egyszer 21-20-ra egyszer 24-23-ra tessék ezt összeadni, számtani középarányost venni, kijön a W, aláhúzva.
Ramsből? Hát Ramsből már januárban játszottam, kérdezte az defensive pass interference definícióját, s én mondtam, hogy a passz interferencia (PI) olyan szabálytalanság, amely akkor fordul elő, amikor egy játékos megzavarja egy jogosult elkapó képességét, hogy tisztességes kísérletet tegyen egy előrepassz elkapására. De akkor a mellettem ülő fiúval összeveszett, akinek 1 gyűrűje van Los Angelesből és nem írta be a DPI-t véletlenül. Akkor szóltam, a bírói kar megnézte a videót, mondta tényleg nem írta be véletlenül, de ezt most , de ezt most már nem lehet kiigazítani, mert ebből neki a médiánál kellemetlenségei támadnak, nagyon kért, hogy ne firtassam a dolgot most egyelőre, és tegyem meg neki, hogy most egyezzem bele a vereségbe, jövőre kijavítja győzelemre és nem kell játszani a következő héten. A győzelmet mindjárt be is vezette a születési bizonyítványomba, komisszári aláírással.
Zimmernek pikkje van rám play designból, arról nem tehetek. És nem akart kihívni javítani, pedig a törvényszékben benne van, hogy januárig ki kell hívni a fiút javítani, mert másképpen nem érvényes a továbbjutás, és a Shanahan, a legjobb tanuló is mondta, hogy le lehet győzni a Zimmert, de nem akartam, mert úgyis pikkje van rám, pedig a meccsbe nekem majdnem ugyanaz jött ki, mint 49ersnek.
Ezt!?... Ez nem L, hanem W, csakhogy a komisszár úr olyan furcsán írja a W-t, vletlenül felhúzza a vízszintes részét az L-nek aztán meg tükrözi. Csak a vezetéknevet tessék aláírni... de mostanában ne tessék bemenni az stadionba... a kaput kiemelték... most átalakítják, új öltöző, új gyep, új kijelző felújított szurkolói karély... nincs kapu, nem lehet bemenni... majd egy-két hónap múlva
Tudom, hogy fasz vagyok. De, ha így elkezdjük csillagozni a verségeket, akkor egyrészt tavaly is tök jók voltunk, és semmi oka nem volt Hackett menesztésének.
Másrészt ha csillagozzuk a vereségeket, akkor csillagozzuk a győzelmeket is. Vagy ha egyátalán nem volt egyetlen olyan győzelme sem, amit meg az ellenfél nyert meg gyakorlatilag csak történt valami, akkor az nagyobb említést érdemel mint amúgy a vereségek magyarázata.
Mondjuk itt meg kell jegyezni, hogy Peyton PO mérlegét is érte annyi kritika, mint Paytonét. Sőt nálunk is 4-ből 2× 1&done volt, az nem jó arány. Az 5-3mas mérleg önmagában egyáltlaán nem kiemelkedő. Mégis nosztalgiával emlékszünk vissza arra a 4 évre, és még csak magyarázni sem kell hozzá a bizonyítványt. (khm Rahim Moore)
Igazából Denverben nem változott semmi. Minden ugyanolyan pozitív. Csak 11-15 között egyértelmű volt, hogy miért jó, azóta meg egyre hosszabb magyarázatok vannak az meccsek és szezonok végén, hogy valójában miért is pozitív az 5-11, 6-10, 7-9, 5-11, 7-10, 5-12...
Most ha 13 év alatt hoz 9 PO szereplés meg egy gyűrűt, azt ma aláírnám. Nem tenném tőle a legmagasabb polcra Paytont, de nálam talán keskenyebbek a magasan lévő polcok mint az átlag, ha én értékelek azok általában egy gauss-görbe szerű dolgot rajzolnak ki, ha imdb-t vagy bármi más értékelő cuccot nézzek a szelső érékek bőven felülreprezentáltak.
Viszont az első mérföldkő neki is, hogy 9 meccs alatt szerezzen 4 győzelmet. Mármint 4 olan győzelmet, hogy a Broncos mellé kerül a W, nem olyat, amit "gyakorlatilag megnyer, csak...", olyanból volt bőven az elmúlt 6 évben is. Jogos is. Konkrétan olyan miatt vesztettünk meccset hogy Miller nem segítette fel Tyrod Taylort 15 yard automatic 1st down.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data