Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Ha már Watson-trade, a Houston elvileg Tua-t nem akarja belevonni a bizniszbe, úgyh a Miami-nak a trade előtt kellene elboltolnia Tua-t, és nyilván mi is feljöttünk, mint potenciális célállomás. Amit persze Klis barátunk rögtön cáfolt is. Bevallom én már nem örülnék semmilyen mozgolódásnak. Nincs Tua-val bajom, de reményeim szerint januárban új edzői kar jön, válasszák ki ők kivel akarnak továbbmenni, ne úgy hozzuk őket, hogy a legfontosabb poszt már kvázi el van döntve. Remélem Paton már inkább a potenciális HCkon töri a fejét.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
más: pass rush statokat tud valaki? összevetésben érdekelne a liga többi csapatával. szerintem baromi ciki, hogy a raiders ligautolsó fala ellen nem tudtunk odaérni Carrhoz, de egész szezonban kifejezetten rossznak érzem eddig őket. ami azért vicces, mert a Steelers, Raiders és most a Browns ellen is úgy hivatkoznak rá nagyon sok helyen, hogy ez döntheti el a meccset a javunkra. lolA PFF csapat pass rush rating rangsor:
Cruyffista
1. Raiders 84.5 (134 pressure 6 meccs alatt)
2. Washington 83.2 (123 pressure, 6 meccs)
3. Cardinals 79.6 (104 pressure, 6 meccs)
4. Steelers 79.3 (89 pressure, 6 meccs)
5. Vikings 77.9 (110 pressure, 6 meccs)
6. Browns 77.7 (117 pressure, 6 meccs)
7. Rams 76.9 (134 pressure, 6 meccs)
8. Jets 76.1 (94 pressure, 5 meccs)
9. Eagles 74.9 (90 pressure, 6 meccs)
10. Chargers 74.5 (96 pressure, 6 meccs)
...
23. Colts 68.0 (87 pressure, 6 meccs)
24. Broncos 66.1 (91 pressure, 6 meccs)
25. Titans 65.5 (116 pressure, 6 meccs)
26. Giants 64.1 (84 pressure, 6 meccs)
27. Buccaneers 64.0 (127 pressure, 6 meccs)
28. Bengals 63.7 (102 pressure, 6 meccs)
29. Patriots 61.8 (93 pressure, 6 meccs)
30. Falcons 61.1 (66 pressure, 5 meccs)
31. Sains 59.6 (87 pressure, 5 meccs)
32. Chiefs 59.5 (99 pressure, 6 meccs)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ez a lista egyebkent rendesen hányingerkeltően néz ki a Bills DC-jétől eltekintve. bár sokat elmond a kínálatról, hogy a hétvégi Browns-Cards után olvastam egy olyat valamelyik Schefter-Rapsheet félétől, hogy..: "Vance Joseph, the leading candidate for HC interviews in January is 1-0 as an interim HC."www.milehighreport.com/2021/10/14/22726325/will-george-paton-hire-the-right-coach-if-the-broncos-fire-vic-fangio
több mint 4 éve
más: pass rush statokat tud valaki? összevetésben érdekelne a liga többi csapatával. szerintem baromi ciki, hogy a raiders ligautolsó fala ellen nem tudtunk odaérni Carrhoz, de egész szezonban kifejezetten rossznak érzem eddig őket. ami azért vicces, mert a Steelers, Raiders és most a Browns ellen is úgy hivatkoznak rá nagyon sok helyen, hogy ez döntheti el a meccset a javunkra. lolugyanolyan szar a séma mint az elmúlt 2 évben bármikor
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
mondjuk a browns listáról több játékosnál probable-t írnak roton. meglátjuk. nálunk bolles és teddy lehet nem játszanak. ha így lesz, én rypient kezdetném. lockot garrett egy nap alatt kivideózza és széttöriközben watson úgy néz ki még a héten a dolphins játékosa lehet, közel a trade a texansszal. én amíg az ügye van, nem bánom hogy paton úgy döntött, hogy nem megy rá
más: pass rush statokat tud valaki? összevetésben érdekelne a liga többi csapatával. szerintem baromi ciki, hogy a raiders ligautolsó fala ellen nem tudtunk odaérni Carrhoz, de egész szezonban kifejezetten rossznak érzem eddig őket. ami azért vicces, mert a Steelers, Raiders és most a Browns ellen is úgy hivatkoznak rá nagyon sok helyen, hogy ez döntheti el a meccset a javunkra. lol
több mint 4 éve
chubb, jewell, ajEz mondjuk egy komplett kezdő támadósor lenne, ami ott azért nem szitokszó 😀Sztem sérültek nálunk is akadnakMilyen jó lesz egy HC nélküli csapat után egy backup qb-s csapattól is kikapni. 😀Kell még előny, adnak előnyt.
roberto23
The Browns could be without these players on TNF:iktriad
QB Baker Mayfield
RB Kareem Hunt
RB Nick Chubb
WR Jarvis Landry
WR Odell Beckham Jr (Shoulder)
OT Jack Conklin (Knee)
OT Jedrick Wills (Ankle)
C JC Tretter (Knee)
LB Jeremiah Owusu-Koramoah
Negritis
Wyatt
hamler, jeudy
albert o, oje, bassey
sterns
több mint 4 éve
Ezt mi az egészséges játékosaink tudásával és a vezetőedzőnk felkészültségével kompenzáljuk a fair play jegyében...Milyen jó lesz egy HC nélküli csapat után egy backup qb-s csapattól is kikapni. 😀Kell még előny, adnak előnyt.
roberto23
QB Baker Mayfield
RB Kareem Hunt
RB Nick Chubb
WR Jarvis Landry
OT Jack Conklin (Knee)
OT Jedrick Wills (Ankle)
C JC Tretter (Knee)
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Ez mondjuk egy komplett kezdő támadósor lenne, ami ott azért nem szitokszó 😀Sztem sérültek nálunk is akadnakMilyen jó lesz egy HC nélküli csapat után egy backup qb-s csapattól is kikapni. 😀Kell még előny, adnak előnyt.
roberto23
QB Baker Mayfield
RB Kareem Hunt
RB Nick Chubb
WR Jarvis Landry
OT Jack Conklin (Knee)
OT Jedrick Wills (Ankle)
C JC Tretter (Knee)
Negritis

több mint 4 éve
Sztem sérültek nálunk is akadnakMilyen jó lesz egy HC nélküli csapat után egy backup qb-s csapattól is kikapni. 😀Kell még előny, adnak előnyt.
roberto23
QB Baker Mayfield
RB Kareem Hunt
RB Nick Chubb
WR Jarvis Landry
OT Jack Conklin (Knee)
OT Jedrick Wills (Ankle)
C JC Tretter (Knee)
több mint 4 éve
Milyen jó lesz egy HC nélküli csapat után egy backup qb-s csapattól is kikapni. 😀Kell még előny, adnak előnyt.
roberto23
The Browns could be without these players on TNF:
QB Baker Mayfield
RB Kareem Hunt
RB Nick Chubb
WR Jarvis Landry
OT Jack Conklin (Knee)
OT Jedrick Wills (Ankle)
C JC Tretter (Knee)
több mint 4 éve
Nem lehetne athivni kicsit? 😊Michael Malone-nal együtt!
youtu.be/5wRBGnPYnrc
Negritis
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Ha már Denver és QBk, egy ismerős arc lesz az ellenfél irányítója holnap éjjel.Milyen jó lesz egy HC nélküli csapat után egy backup qb-s csapattól is kikapni. 😀
QB Case Keenum to start versus Broncos.
— Cleveland Browns (@Browns) October 20, 2021
iktriad
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Ha már Denver és QBk, egy ismerős arc lesz az ellenfél irányítója holnap éjjel. QB Case Keenum to start versus Broncos.
— Cleveland Browns (@Browns) October 20, 2021
több mint 4 éve
Nem lehetne athivni kicsit? 😊youtu.be/5wRBGnPYnrc
több mint 4 éve
Big Ben mellbe dobta párszor szegénytCoach Fangio announced that LB Alexander Johnson will miss the remainder of the season with a torn pec.
— Denver Broncos (@Broncos) October 18, 2021
Join us in wishing him a speedy recovery. 🙏 pic.twitter.com/5ZgL2ZX7DU
vicc
Negritis
több mint 4 éve
Na legyen egy kis jó hír is máraMy honest assessment is changes need to be made.
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) October 17, 2021
They'll likely clean house after the season, but you'll probably see a coordinator let go before then. https://t.co/pFdgvyjGS8
I think the best way for me to put it from my personal conversations is that this staff is losing this team... https://t.co/72LA6mMu71
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) October 18, 2021
legalább egy éve erről kéne szólnia mindennek a szikláshegységben de jobb később, mint soha...
több mint 4 éve
Coach Fangio announced that LB Alexander Johnson will miss the remainder of the season with a torn pec.
— Denver Broncos (@Broncos) October 18, 2021
Join us in wishing him a speedy recovery. 🙏 pic.twitter.com/5ZgL2ZX7DU
vicc
több mint 4 éve
Üdv a földön mindenki, remélem senki sem esett túl nagyotreménykedni lehetett hogy a fosnál jobbak vagyunk, és hogy nem lesz belőlünk sima szar... nem jött be, ezt már a Ravens ellen lehetett látni
Black_Adder
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
laptopon megy a meccs tv-n meg játszok max 😊Jelen állás szerint ez határozottan jobb programnak tűnik 😀Az elmúlt 3 hét elérte, hogy valószínűleg olyat teszek amire 6 éve nem volt példa, kihagyok egy Broncos meccset, ez a teljesítmény miatt én ugyan nem fogok hajnalban felkelnicovid miatt kaptunk egy extra szabadnapot ellövöm rá, de ha nagyon fosok leszünk akkor god of warozok
Vonster
Negritis
Vonster
több mint 4 éve
Jelen állás szerint ez határozottan jobb programnak tűnik 😀Az elmúlt 3 hét elérte, hogy valószínűleg olyat teszek amire 6 éve nem volt példa, kihagyok egy Broncos meccset, ez a teljesítmény miatt én ugyan nem fogok hajnalban felkelnicovid miatt kaptunk egy extra szabadnapot ellövöm rá, de ha nagyon fosok leszünk akkor god of warozok
Vonster
Negritis
több mint 4 éve
Az elmúlt 3 hét elérte, hogy valószínűleg olyat teszek amire 6 éve nem volt példa, kihagyok egy Broncos meccset, ez a teljesítmény miatt én ugyan nem fogok hajnalban felkelnicovid miatt kaptunk egy extra szabadnapot ellövöm rá, de ha nagyon fosok leszünk akkor god of warozok
Vonster
több mint 4 éve
Üdv a földön mindenki, remélem senki sem esett túl nagyot
több mint 4 éve
Az elmúlt 3 hét elérte, hogy valószínűleg olyat teszek amire 6 éve nem volt példa, kihagyok egy Broncos meccset, ez a teljesítmény miatt én ugyan nem fogok hajnalban felkelni
több mint 4 éve
A tegnapi meccshez csak annyit, hogy Fangio-t nagyon csúnyán outcoacholta egy beugró HC.nem az hogy outcoacholtak minket, hanem volt gameplan b+
A védelem megint minősíthetetlen volt, Carr-ék úgy és annyiszor mentek át rajtunk, ahogy akartak. Secondary, mint olyan, kb nem is létezett. Az, hogy egy ilyen defense keretből ennyire futja Mastermind-nak szerintem mindent elmond. Pláne, hogy nemhogy nem fejlődött az egység tavalyhoz képest, de szemre még rosszabb is. És most nem lehet arra fogni, hogy UDFA srácok rohangálnak CB poszton, mert a világ pénzét és egy elsőkörös cetlit is rááldoztunk a posztra. De hogy ezek alapján minek... Ja, és akkor arról még nem is beszéltem, hogy passrush meccsek óta nincs megint. Szánalom.
Az offense meg hozta a szokásos semmit, garbage time pontokkal meg int-ekkel.
roberto23
nálunk meg nem
vicc