Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 526 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
@AdamSchefter
·
10m
Players expected to play Sunday include Titans’ WR A.J. Brown, 49ers’ RB Elijah Mitchell, Steelers’ WR Chase Claypool and Chiefs’ WR Josh Gordon.

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 672 — "Montoya por favor!"
Teddy megkapta az engedélyt a fullos edzésre, ugyh szinte biztosan játszik vasárnap.
roberto23
MIlyen fintora azért a sorsnak, hogy bő egy hónapja a topic egy jelentős része még azon volt kiakadva, hogy hogy lehet Teddy-t kezdetni, amikor itt van a saját pick, Lock, akinek meg kellene adni az esélyt. Most meg ő a visszavárt messiás, Lock meg egy csere, aki jó lenne, ha nem kerülne pályáre. 😊

Nincs ebben semmi, én például pontosan a leírt módon gondolkodtam, csak ilyenkor mulatok saját magamon is. 😊
peterk2005
Önbizalomnövelésre és saját magam elfogadtatására valszeg az én orvosom is ezt az első 3 meccset írta volna fel és nem azt, hogy félidőben álljak be a hollók ellen...

Múlt héten bH2Onak is voltak rossz döntései és rossz dobásai is, de ahogy az első 3 meccsen nem biztos hogy rosszabb lett volna Lock, úgy azon a meccsen biztos nem volt jobb ő se, szóval semmi nem történt, ami alapján a sorrendnek változnia kellett volna, ha Teddy egészséges, ezért az az alap hozzáállás, hogy örüljünk ha az (meg egyébként is).

Aztán hogy mi lesz miután játszunk még 2-3 NFL csapat ellen, majd kiderül. Szerencsére megerősítettük a csapatot - 1 éves szerződésekkel - annyira, hogy jövőre nehezebb legyen QB-t húzni, úgyhogy bőven lehet még idő hogy kinyíljon az olló a 2 QB között
Black_Adder
Lehet a Ravens egy NFL csapat, de Lock hogy 5 méteres körzetben nem találta el Suttont (!) az sok mindent elmond azért…

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Teddy megkapta az engedélyt a fullos edzésre, ugyh szinte biztosan játszik vasárnap.
roberto23
MIlyen fintora azért a sorsnak, hogy bő egy hónapja a topic egy jelentős része még azon volt kiakadva, hogy hogy lehet Teddy-t kezdetni, amikor itt van a saját pick, Lock, akinek meg kellene adni az esélyt. Most meg ő a visszavárt messiás, Lock meg egy csere, aki jó lenne, ha nem kerülne pályáre. 😊

Nincs ebben semmi, én például pontosan a leírt módon gondolkodtam, csak ilyenkor mulatok saját magamon is. 😊
peterk2005
Önbizalomnövelésre és saját magam elfogadtatására valszeg az én orvosom is ezt az első 3 meccset írta volna fel és nem azt, hogy félidőben álljak be a hollók ellen...

Múlt héten bH2Onak is voltak rossz döntései és rossz dobásai is, de ahogy az első 3 meccsen nem biztos hogy rosszabb lett volna Lock, úgy azon a meccsen biztos nem volt jobb ő se, szóval semmi nem történt, ami alapján a sorrendnek változnia kellett volna, ha Teddy egészséges, ezért az az alap hozzáállás, hogy örüljünk ha az (meg egyébként is).

Aztán hogy mi lesz miután játszunk még 2-3 NFL csapat ellen, majd kiderül. Szerencsére megerősítettük a csapatot - 1 éves szerződésekkel - annyira, hogy jövőre nehezebb legyen QB-t húzni, úgyhogy bőven lehet még idő hogy kinyíljon az olló a 2 QB között
Black_Adder
Teljes mértékig egyetértek. Csak azon mulatok közben, hogy a szurkoló énemet meg mennyire nem érdeklik ezek a dolgok, az csak egyszerűen nyerni akar, mégpedig most. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
roberto23

peterk2005

Black_Adder
Hátha jövőre kipicsogja Wilson a cserét és mehet az all-in 😊

több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
roberto23

peterk2005

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
roberto23

peterk2005
egy lock-big ben qb csata pedig nézőcsalogató lenne.
gedam
Csak ne legyen 4&5 😀
több mint 4 éve
gedam 6 478
roberto23

peterk2005
egy lock-big ben qb csata pedig nézőcsalogató lenne.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
roberto23

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 904

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 672 — "Montoya por favor!"
Tradeljünk Geno Smithért 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Teddy, ha limitáltan is, de edzesbe állt ma. Így van esély a hétvégi játékára is.

További jó hír, hogy Surtain, Spencer, Glasgow és Risner is újra edzesbe állt.

több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Egyébként az sem igaz h a háttérben nem jeleztük volna előre:
Általános Doktor
Köszi, többször átpörgettem pedig de valahogy kimaradt.
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Egyébként az sem igaz h a háttérben nem jeleztük volna előre:

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
közösségi médiában bírózni a legallja, nincs annal szánalmasabb

- senki nem gyógyul meg tőle
- semmi következménye nincs, mármint utólag kioszthatnak pénzbüntetést sőt akár el is tilthatnak valakit, mondjuk 1 hét átfutással a Chargers ellen, na az pontosan miért is jó nekünk?
- de olyan szaga van, mintha erre fognánk a vereséget, amikor egyértelműen a jobb csapat nyert

Ha kritikát kell megfogalmazni a bíráskodással kapcsolatban, annak egészen biztosan van valami hivatalos csatornája és az nem a facebook meg twitter. Azoknak az egyetlen célja más emberek lejáratása és az emberek saját hibáinak másra terelése.

Nem az edző feladata ezzel foglalkozni és nem a social media ennek a csatornája.

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
A múltheti után is síkideg voltam 3-0 ide, 26-0 oda, mert megint elkezdődött a játékosok karrierjének szétcseszése ismét átlagtól eltérő sebességgel. Eddig rá lehetett fogni a balszerencsére. Jeudy-t, Hamlert vereség miatti idegből lekaszabolják, Risner lábát kiütik, nem tudsz ellene mit tenni. Talán Chubb lett volna védhető. Na de ez a tegnapi... Teddy-n nagyjából az 5. roughing the passer volt a meccsen. Egy félidő alatt. Nem mondom, hogy mind be kellett volna fújni. De fújjanak be egyet a 2-3. után, és utána minimális az esélye hogy így mennek oda. Back to back helmet to helmet. 0 zászló. Ez nem véletlen. Ez a zebrák felelőssége. Kibaszottul nincs tisztelet a játékosaink irányába.

És ami további baj, hogy nézem a nyilatkozatokat, a social media posztokat, senki nem fogalmazott meg semmilyen kritikát (az insidereken, szakírókon kívül). Nem arra gondolok, hogy ezen ment el a meccs, hanem arra, hogy felhívják a liga figyelmét a játékosok megóvására. Fangio is képes kiakadni a nyomorult statpaddingon, de egy szót nem szól amiért zászló nélkül kiütik az irányítóját.

Ezzel párhuzamosan Lamarék a második TD előtti meg nem adott roughing the passeren parádéznak Twitteren. Képzeljük el mivan akkor, ha kiütik 1-2 hétre zászló nélkül mint Teddy-t. Ezért lesz alkalmatlan Fangio HC-nak akkor is, ha pozitív szezon lesz a vége. Kibaszottul nincs érzéke ehhez az egész vezetősdihez. DC és nem HC. Pároslábbal kellett volna beleszállni ebbe a playbe, hogy felkapott téma legyen és foglalkozzon vele a liga. Így semmi nem fog változni.

Lehet rosszul emlékszem, de talán pont a Raiders-Ravensen volt, hogy Renfrow nem sérült meg, de csináltak egy összeállítást hogy le akarják séríteni a Ravens játékosok és beküldték a ligának. Lenne mit tanulni.

több mint 4 éve
Amúgy Sterns-t kihagytam, mit pozitív dolog. 7 védősnapp-et volt apályán, ebből jött 2 sack. Amihez jött még iden 2 PD és 1 INT. Eddig impozáns.
roberto23
az RZ D# nem volt rossz, de kurva sok yardot engedtünk

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Amúgy Sterns-t kihagytam, mit pozitív dolog. 7 védősnapp-et volt apályán, ebből jött 2 sack. Amihez jött még iden 2 PD és 1 INT. Eddig impozáns.

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 900
Hát, ez nagyon megalázó volt.
több mint 4 éve
Hát nehéz erről a meccsről bármi pozitívat írni. Szörnyű volt nézni. Mondanám, hogy kijózanító pofon volt, de reálisan nézve ez a Ravens ha úgy játszik, ahogy tud akkor bőven más kávéház hozzánk képest, de ez a játék, főleg offense oldalon minősíthetetlen volt.

Kezdjük azzal, hogy Lock teljesen elveszett. A fél előszezonban az első csapattal dolgozott, erre olyan színvonalon dobált, mint Hinton tavaly a Saints ellen. Teddy sem játszott pazarul, és sanszosan vele sem nyertünk volna, de legalább nem nézett volna ki ennyire szarul ez az egész. Nagyon remélem, hogy hétvégén már játszani tud, mert vele lehet esélyünk a Steelers ellen, Lock-al semmi. Nincs mese, jövőre a drafton muszáj lesz qb-t húzni, Teddy tökéletes lesz bridge qb-nak, Lock-ot pedig el kell engedni, hátha máshol magára talál, mert ez a sztori zátonyra futott. Ja és mellékesen Susmus megint hozta a tavalyi formáját. Gyönyörű hívásokkal operáltunk....

A védelem szerintem tette, ami elvárható, szépen limitálták Lamar-ékat, de így, h a támadósor semmit nem tett hozzá a végére belefáradtak.

A sérülések kapcsán pedig én feltenném a kérdést lassan, hogy biztos, hogy ez szimplán pech, vagy vmi a fizikai felkészítésnél csúszik ennyire félre? Mert ez már a 2. szezon zsinórban, ahogy 4 héten belül a fél csapat kidől. Én baromira nem értek hozzá, úgyh laikusként kérdezem, mert nekem ez már kicsit fura kezd lenni.

Mindenesetre szorítsunk Teddy gyors visszatéréséért, aztán go a Vasas ellen!

több mint 4 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Huh ez egy igazi jó kis flashback volt az előző évekből , legalábbis amíg nézni bírtam , kitartást annak aki nézni tudja még

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
xrace77 Denver Broncos 4 665
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553

Negritis
nem baj, jó lenne nyerni. Szerencsére WR és CB poszton megvagyunk, Jewell hiánya szarabb, Teddy meg tudja milyen szar OL mögül irányítani
Heisman
A nagyobb, összetettebb probléma, hogy mis is tudjuk, milyen, amikor szar OL mögül irányít 😀