Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Shurmur fia érkezik PS QB-nak ideiglenesen, úgy néz ki 😀 Tavaly a Chiefsnél volt 3. számú QB.A Stafford-rajongóknak meg reménysugár, hogy azt nyilatkozta komolyan át fogja gondolni a jövőjét Detroitban.
ja és:
— Laura Lock (@LauraLockRocks) November 30, 2020
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve
kiváncsi vagyok h non contract yearben is hozza-eBolles on next steps: “my goal now is to chase greatness. The goal before was to get a contract and take care of my family…my goal now is to chase greatness, you talk about Kobe Bryant, LeBron James, Joe Staley, Joe Thomas, they’re chasing greatness…that’s what I want to become
— Brandon Krisztal (@BKDenverSports) November 30, 2020
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Teljesen egyetertek. Gusztustalan eljaras volt ez is es volt is mar es meg lesz is.Nem nagyon látom értelmet ezeknek a provokatív kérdéseknek. Szerintem tudod nagyon jól mire gondolt Cruyffista.Hinton egyébként megérdemelné, hogy kapjon egy esélyt ezek után valamelyik tét nélküli meccsen a szezon végén kezdő slot WR-ként. Ilyenekből lehetnek sikersztorik.Nem ket W-re voltatok, maximum ideiglenesen. A 10/6-hoz mindent nyerni kellett volna es lehet az se lenne eleg. Ha azt mondod hogy realisan meg tudtadok volna nyerni minden hatralevot akkor igen. Es el is fogom fogadni, akkor mar csak a kerdesem miert is akarjatok az edzot kirugni?
Lindsay és Callahan sérülése remélem nem komoly. Kevés játékosaink közé tartoznak, akik miatt érdemes meccseket nézni.
En ugyan a NO-nak drukkoltam, de erre csak csovalni tudta az ember a fejet.Nekem ugyan nincs semmilyen PO-reményem, de 2 győzelemre voltunk a meccs előtt tőle. Egy tavalyihoz hasonló szezonbefelyezéssel még akár össze is jöhetett volna. Erre azért nem lehet azt mondani, hogy mindegy. Nem valószínű, de nem mindegy, matematikailag meg főleg. Pláne, hogy múlthéten azt a Miamit verték meg végig jobb csapat látszatát keltve, akik nagy győzelmeket arattak az NFC élcsapatai ellen. A jelenlegi Broncos egy boom or suck csapat, bárkit képesek megverni (kivéve a Chiefs), és bárkitől képesek kikapni. Esélyesebb volt a NO még Hillel is, de azért bőven lettek volna kérdések meg izzadtság, ha van QB.
Viszont szerintem ertheto ha a csapat nem beszel a liga ellen. Egesz egyszeruen ugyanaz a celjuk. Persze ertheto a szurkolok megnyilvanulasai, de a liga es a csapat harca a meccs elott volt zart ajtok mogott. Nyilvanosan viszont az egyseg volt a varhato attol a ponttol.
Hogy miert nem toltak el, hogy kicsit is versenykepesebb legyen a meccs arra tenyleg csak arra tudok mar gondolni hogy nektek nem szamitott volna egy + W es igy nem kellett a NO eletebe belenyulni. De nem igazsagos az biztos.
no
Reálisan nézve top 1 körös picken max CB erkezhetne értéken prémium posztra. DE, OL, WR van.Nekem feláll a szőr a hátamon az első körös CB-ktől. Inkább húzzuk ki az egyik elit OT prospectet, és cseréljük el JaWuan Jamest. Szerintem a várakozásokkal ellentétben gyengébb a támadófalunk, mint a cornereink teljesítménye, nem is kicsivel. Oda hoznám a minőséget.
FLZOLI
Cruyffista
no
Teljesen mindegy kinek mennyi esélye van nyerni vagy éppen a po-ra, szerintem elfogadhatatlan, hogy az nfl így kényszerit csapatokat pályára lépni. Ennél az is jobb lett vna ha játék nélkül kap w-t a Saints, mert csak a mázlin múlt, hogy nem lett több komolyabb sérülés ebből. De persze a játékosok biztonsága az első a ligának, mint az tudjuk.
roberto23
Nem is en hoztam fel a PO-t, de az lett a reagalas hogy nem hianyzott nektek a W- ami raadasul egy gyenge valasz kereses volt a reszemrol a megmagyarazhatatlanra.
több mint 5 éve
Nem nagyon látom értelmet ezeknek a provokatív kérdéseknek. Szerintem tudod nagyon jól mire gondolt Cruyffista.Hinton egyébként megérdemelné, hogy kapjon egy esélyt ezek után valamelyik tét nélküli meccsen a szezon végén kezdő slot WR-ként. Ilyenekből lehetnek sikersztorik.Nem ket W-re voltatok, maximum ideiglenesen. A 10/6-hoz mindent nyerni kellett volna es lehet az se lenne eleg. Ha azt mondod hogy realisan meg tudtadok volna nyerni minden hatralevot akkor igen. Es el is fogom fogadni, akkor mar csak a kerdesem miert is akarjatok az edzot kirugni?
Lindsay és Callahan sérülése remélem nem komoly. Kevés játékosaink közé tartoznak, akik miatt érdemes meccseket nézni.
En ugyan a NO-nak drukkoltam, de erre csak csovalni tudta az ember a fejet.Nekem ugyan nincs semmilyen PO-reményem, de 2 győzelemre voltunk a meccs előtt tőle. Egy tavalyihoz hasonló szezonbefelyezéssel még akár össze is jöhetett volna. Erre azért nem lehet azt mondani, hogy mindegy. Nem valószínű, de nem mindegy, matematikailag meg főleg. Pláne, hogy múlthéten azt a Miamit verték meg végig jobb csapat látszatát keltve, akik nagy győzelmeket arattak az NFC élcsapatai ellen. A jelenlegi Broncos egy boom or suck csapat, bárkit képesek megverni (kivéve a Chiefs), és bárkitől képesek kikapni. Esélyesebb volt a NO még Hillel is, de azért bőven lettek volna kérdések meg izzadtság, ha van QB.
Viszont szerintem ertheto ha a csapat nem beszel a liga ellen. Egesz egyszeruen ugyanaz a celjuk. Persze ertheto a szurkolok megnyilvanulasai, de a liga es a csapat harca a meccs elott volt zart ajtok mogott. Nyilvanosan viszont az egyseg volt a varhato attol a ponttol.
Hogy miert nem toltak el, hogy kicsit is versenykepesebb legyen a meccs arra tenyleg csak arra tudok mar gondolni hogy nektek nem szamitott volna egy + W es igy nem kellett a NO eletebe belenyulni. De nem igazsagos az biztos.
no
Reálisan nézve top 1 körös picken max CB erkezhetne értéken prémium posztra. DE, OL, WR van.Nekem feláll a szőr a hátamon az első körös CB-ktől. Inkább húzzuk ki az egyik elit OT prospectet, és cseréljük el JaWuan Jamest. Szerintem a várakozásokkal ellentétben gyengébb a támadófalunk, mint a cornereink teljesítménye, nem is kicsivel. Oda hoznám a minőséget.
FLZOLI
Cruyffista
no
Teljesen mindegy kinek mennyi esélye van nyerni vagy éppen a po-ra, szerintem elfogadhatatlan, hogy az nfl így kényszerit csapatokat pályára lépni. Ennél az is jobb lett vna ha játék nélkül kap w-t a Saints, mert csak a mázlin múlt, hogy nem lett több komolyabb sérülés ebből. De persze a játékosok biztonsága az első a ligának, mint az tudjuk.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Azért nézd már meg azokat győzelmeket is....Hinton egyébként megérdemelné, hogy kapjon egy esélyt ezek után valamelyik tét nélküli meccsen a szezon végén kezdő slot WR-ként. Ilyenekből lehetnek sikersztorik.Nem ket W-re voltatok, maximum ideiglenesen. A 10/6-hoz mindent nyerni kellett volna es lehet az se lenne eleg. Ha azt mondod hogy realisan meg tudtadok volna nyerni minden hatralevot akkor igen. Es el is fogom fogadni, akkor mar csak a kerdesem miert is akarjatok az edzot kirugni?
no
FLZOLI
Cruyffista
no
De amúgy ha szorul a hurok vagy az ellenfél taktikát vált onnantól meg van lőve a csapat, és jön a puha D# meg a konzervatív O#. Tipikus looser mentalitás, amit az egész edzői brigád hordoz.
Fangio is úgy áll bambán a vonal mellett mint egy kivénhedt latino Caldwel, semmi tűz vagy magabiztosság nem süt róla. Néha napján eszébe jut, hogy amúgy lehetne kreatív blitz-eket is hívni, de amúgy úgy megy át az ellen a védelmen hogy csak úgy porzik.
Itt cidriztünk a követőben Fitzmagic 90 yardos majdnem GW drive-ja alatt mert semmi ellenállás nem volt 😊
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 5 éve
Hinton egyébként megérdemelné, hogy kapjon egy esélyt ezek után valamelyik tét nélküli meccsen a szezon végén kezdő slot WR-ként. Ilyenekből lehetnek sikersztorik.Oké, de most itt a Lawrence VS 3db 1. körös pick a kérdés mondjuk.
no
FLZOLI
Cruyffista
Erre mondtam, hogy prémium posztra Sutton/Judy, Bolles, Chubb/Von/Reed itt van így jó eséllyel nem kell költeni a következő 2-3 évben, így én simán mondanék egy all-int a QB draftra vagy a piacon egy bizonyított, esetleg cserélhető emberre.
CB, OL posztra persze mindig jól jön a pótlás, de mivel úgyse tudunk oda draftolni így akkor már inkább egy hail mary Lawrence-re.
több mint 5 éve
Hinton egyébként megérdemelné, hogy kapjon egy esélyt ezek után valamelyik tét nélküli meccsen a szezon végén kezdő slot WR-ként. Ilyenekből lehetnek sikersztorik.Nem ket W-re voltatok, maximum ideiglenesen. A 10/6-hoz mindent nyerni kellett volna es lehet az se lenne eleg. Ha azt mondod hogy realisan meg tudtadok volna nyerni minden hatralevot akkor igen. Es el is fogom fogadni, akkor mar csak a kerdesem miert is akarjatok az edzot kirugni?
no
FLZOLI
Cruyffista
több mint 5 éve
Hinton egyébként megérdemelné, hogy kapjon egy esélyt ezek után valamelyik tét nélküli meccsen a szezon végén kezdő slot WR-ként. Ilyenekből lehetnek sikersztorik.Lindsay és Callahan sérülése remélem nem komoly. Kevés játékosaink közé tartoznak, akik miatt érdemes meccseket nézni.
no
FLZOLI
több mint 5 éve
Ez szánalmas minden oldalról. Szerencsétlen Hinton még egész jól megúszta, de hát ez megyei szintű produkció volt tőle.
Az edzői brigád nálam már nem téma, VJ szerű kriplik, de ők legalább már rutinból hozzák ezt a hitvány semmit.
Úgyse lesz ilyen, de én örülnék neki ha az idei draft top qb prospectért odaadnánk a házat és egy új stábbal szépen nekiindulni egy új útnak.
Reálisan nézve top 1 körös picken max CB erkezhetne értéken prémium posztra. DE, OL, WR van.
több mint 5 éve
Sztem kicsit beszartak a NO draftpick elvétele után. Lock, mint jó vezér magára vállalja; ha csak őt büntetik, Elway v Fangio kifizeti neki a pult alatt, a liga meg látja, h itt szigor van. A csapat beszopta a meccset, Lock kanosszát jár, hátha a ligának ennyi elég. (hátha tényleg ez a helyzet)
több mint 5 éve
Egyébként az érdekelne, hogy abban a szobában akkor csak a QBk voltak? Ha igen, akkor mi a fenéért ültek ők össze csak külön edző nélkül? Vagy vajon volt ott velük edző is, ennek a csodálatos embernek a stábjából? Mert ha igen, akkor az miért nem szólt rájuk? Vagy ha rájuk szólt és esetleg nem vették fel akkor se a maszkot, akkor miért nem szólt Fangio-nak? Ha meg szólt róla, akkor miért nem tett ő valamit?
Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
A QB-k azért nem fognak szólni, nyilvánosan legalábbis biztos nem, mert Lock már magára vállalta a dolgot, Twitteren tett ki egy közleményt:— Drew Lock (@DrewLock23) November 29, 2020
Ettől függetlenül szerintem egy HC-nak minimum valami olyat kellett volna mondania, hogy "tudom, a srácok hibáztak, de emberek vagyunk és hibázunk", de hogy megtámadja őket, az nálam egy undorító lépés és nem illik a pozíciójához...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Az év dolgozója. Miközben a QB-k meg megutálják.lehet ezzel megmentett egy 7. körös picket.En nem vedtem Fangio-t, de nem latom hogy nekimenne barki a liganak ebben a helyzetben. Ezt a csatat a zold asztalnal vesztette el a csapat es biztosan nem Fangio volt. Ettol meg ki lehet rugni.Én csak azt nem értem miért kellett a liga mellett kiállnia a csapata helyett. Simán mondhatta volna, hogy hibáztunk és átvizsgáljuk az eddigi protokollt. De ő odaszart ahonnan eszik. Tuti ledobálnám párszor a QB-k helyében, mint a Csontdarálóban tette Sandler a bíróval.
no
Matthew99
gedam

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
gedam
6 478
lehet ezzel megmentett egy 7. körös picket.En nem vedtem Fangio-t, de nem latom hogy nekimenne barki a liganak ebben a helyzetben. Ezt a csatat a zold asztalnal vesztette el a csapat es biztosan nem Fangio volt. Ettol meg ki lehet rugni.Én csak azt nem értem miért kellett a liga mellett kiállnia a csapata helyett. Simán mondhatta volna, hogy hibáztunk és átvizsgáljuk az eddigi protokollt. De ő odaszart ahonnan eszik. Tuti ledobálnám párszor a QB-k helyében, mint a Csontdarálóban tette Sandler a bíróval.
no
Matthew99
több mint 5 éve
En nem vedtem Fangio-t, de nem latom hogy nekimenne barki a liganak ebben a helyzetben. Ezt a csatat a zold asztalnal vesztette el a csapat es biztosan nem Fangio volt. Ettol meg ki lehet rugni.Én csak azt nem értem miért kellett a liga mellett kiállnia a csapata helyett. Simán mondhatta volna, hogy hibáztunk és átvizsgáljuk az eddigi protokollt. De ő odaszart ahonnan eszik. Tuti ledobálnám párszor a QB-k helyében, mint a Csontdarálóban tette Sandler a bíróval.
no

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Az a baj, hogy ezzel a sztorival elég durva precedenst teremtettek ( ha ugyanez megtörténik a PO-ban, vagy SB előtt 1 héttel...) másrészt ezzel kb kimondta a liga, hogy semmilyen szinten nem érdekli a sportrésze a dolognak, csakis az üzleti, azaz a meccseknek darabszámra meg kell lenni. Hogy aztán ott mi történik... számukra érdektelen. A számukra könnyebb utat választották, ahelyett hogy kidolgoztak volna egy értelmes protokollt, amiből előre tudható lenne, hogy milyen esetben mi fog történni.
több mint 5 éve
Én azért nem b*sztatom a ligát, mert a covidot nem tudják kezelni. Szerintem a lehetőségekhez képest magát a pandémiát jól kezelik, az esetszámok jóval alacsonyabbak annál, amit én vártam. Ennél jobban szerintem nem nagyon lehetett volna.egesz egyszeruen mennie kell a meccseknek, mert a bajnoksag indulasa elott az volt a velemeny hogy de jo lenne ha lenne, akarmilyen de legyen. Ezt nyujtjak most. Ezen a heten nem neztem meccset eloben, csak hatterben a RZ-t. Nem emlekszem ilyenre.
De a lemenedzselése az eseteknek színvonal alatti. Érthetetlen, hogy a _bizonyítottan_ hibázó Titans miatt átrendezik egy csomó csapat teljes schedule-jét, bye weekeket tologatva arrébb, majd néhány fordulóval később simán belezavarnak a meccsbe csapatokat irányító nélkül. Ez a denveri sztori egyenesen vicc kategória. Fangio meg ugyanúgy nem érzi a helyét a történetben, ahogy idény elején sem érezte, csak akkor meg fordítva mondott marhaságot. El kéne tőle köszönni.
peterk2005
A hozzaallas egyszeru a ligatol. 1 kerdes: kontrollalt a helyzet vagy nem. Ha igen, akkor nem szamit semmi-sem az igazsagossag sem a sportertek. Ha nem akkor halaszt es belenyulnak, de sem az igazsag sem a sportertek nem valtozik igazan, de biztosan nem szempont.
A Titans szerencses volt mert tolni kellett a fenti szerint es aranylag "konnyen" megoldhato volt.
En nem vedtem Fangio-t, de nem latom hogy nekimenne barki a liganak ebben a helyzetben. Ezt a csatat a zold asztalnal vesztette el a csapat es biztosan nem Fangio volt. Ettol meg ki lehet rugni.
több mint 5 éve
Én azért nem b*sztatom a ligát, mert a covidot nem tudják kezelni. Szerintem a lehetőségekhez képest magát a pandémiát jól kezelik, az esetszámok jóval alacsonyabbak annál, amit én vártam. Ennél jobban szerintem nem nagyon lehetett volna.De a lemenedzselése az eseteknek színvonal alatti. Érthetetlen, hogy a _bizonyítottan_ hibázó Titans miatt átrendezik egy csomó csapat teljes schedule-jét, bye weekeket tologatva arrébb, majd néhány fordulóval később simán belezavarnak a meccsbe csapatokat irányító nélkül. Ez a denveri sztori egyenesen vicc kategória. Fangio meg ugyanúgy nem érzi a helyét a történetben, ahogy idény elején sem érezte, csak akkor meg fordítva mondott marhaságot. El kéne tőle köszönni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
2 dolgot irtam.En ugyan a NO-nak drukkoltam, de erre csak csovalni tudta az ember a fejet.Ez egy sport, egy liga, ahol meccseken dőlnek el a dolgok, nem önkényes sorrend felállításán.
no
Nekünk valszeg nem számít egy W, de a No-nak számít egy L. Meg a maradék 30 csapatból azoknak, akik mondjuk szintén PO esélyesek.
Lecsó
Az egyiket es ez a fontosabb, hogy ne varjatok hogy a liga-csapat ne egy kovet fujjon. Ez nem egy sport csak. A mi ronkhajitasunk is sport, de elhalaszthato, mert a sport maga lebonyolithato lenne biztonsagosan de a get together a lenyege. Penz nincs benne.
Ellenben az NFL-el. A sport ertekerol es nagysagarol nehez beszelni mikor lehetsz barmilyen szar barmennyi ideig ( es ettol fuggetlenul gazdasagilag a helyzet remek ).
Egy "versenysportban" sikeresnek kell lenni es akkor vagy a fazeknal, egy ujjaepitest is ugy kell kivitelezni hogy a "sporban magaban" is kell erteket hoznod a tobbiekkel szemben. Ez olyan mintha pizza hut ettermei versenyeznenek egymassal. Mindenki sikeres es senki nem fogja szidni a Pizza Hut-ot. A sport maga is lenyeges hisz az a termek, de...
A masikkal adtam egy otletet a nehezen megmagyarazhatorol. Nem gondolom hogy nyertetek volna, ha van QB de elogadom ha ugy erzed. De a liga pontosan itt ( es mashol is ) leszarta a "sport erteket". A "biztonsag" az elso ( ezzel is inkabb sajat magat vedi ) es a penz.
több mint 5 éve
Na idén már nincsenek nagy célok, a Chiefs és a Bills ellen még a tisztes helytállás se túl esélyes, a Panthers bemutatja majd milyen egy épülő csapat normális edzővel és potens game manager QB-val. Szóval marad a choker bowl a Chargers ellen, meg esetleg az utolsó fordulóban lábon lőhetjük a Raiderst
több mint 5 éve
En ugyan a NO-nak drukkoltam, de erre csak csovalni tudta az ember a fejet.Ez egy sport, egy liga, ahol meccseken dőlnek el a dolgok, nem önkényes sorrend felállításán.
no
Nekünk valszeg nem számít egy W, de a No-nak számít egy L. Meg a maradék 30 csapatból azoknak, akik mondjuk szintén PO esélyesek.
több mint 5 éve
En ugyan a NO-nak drukkoltam, de erre csak csovalni tudta az ember a fejet. Viszont szerintem ertheto ha a csapat nem beszel a liga ellen. Egesz egyszeruen ugyanaz a celjuk. Persze ertheto a szurkolok megnyilvanulasai, de a liga es a csapat harca a meccs elott volt zart ajtok mogott. Nyilvanosan viszont az egyseg volt a varhato attol a ponttol.
több mint 5 éve
Nyilvánvalüan nem működnek a liga covid preventációs lépései, nem most, kb a 3. hét óta egyértelműen megbukott, de az nem lehet hogy azok a bizonyos intézkedések voltak rosszak, a felelősségpingpongban kell néhány bűnbak. Na most a Broncos covid nélkül is egy choker-loser-béna franchise. Nincs tulaj, aki bármit számonkérhetne a ligán, leszámítva a kifejeztten Broncos drukkereket senki sincs, aki felháborodna ezen, hisz nincs egyetlen játékosunk se, akit rajtunk kívül bárki ismerne egyáltalán, max IR-en, szóval ideális scapegoatok vagyunk.Hogy a vén fasz a QB-kat dobja be a busz alá, az remélem azt jelzi, hogy melegnek érzi a feneke alatt a padot, és ezért próbálja hárítani a felelőséget. Akárhogy is, ez így tremendous job. Remélem elveszik az 1. körös pickünket és akkor a következő losing seasont is meg tudjuk máris magyarázni és minden maradhat ahogy van.
Tremendous job.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Csak nem jott ossze amit kertem... Jobbulast a serulteknek!!!

több mint 5 éve
gedam
6 478
A pofám leszakad, belekényszerítenek minket egy ilyen majomparádéba, ez a vén fasz meg még bólogat is hozzá. Eddig is tudtam, hogy alkalmatlan a pozíciójára, most csak nyilvánvalóvá tette megint...mivel az egész szezon a maszk hordására és tesztelésre van felépítve (teljesen elhibázott ötlet, mást kellett volna kitalálni), ezért az nfl végsőkig meg fogja védeni a döntését és túlzott szigorral lép fel a maszkot nem hordókkal szemben. de egyébként ez faszság, mert pályán, play közben nem kell hordani. a játékos meg úgy van vele, ha a pályán nem kapja el, egy teremben sem fogja elkapni. a mi erőnléti edzőnk, aki szuperterjesztő lett sem mindig hordta a maszkot. szerintem egy olyan edző, aki medicinlabdát dobál, rángatja a kötelet, együtt mozog a játékosokkal mondjuk 6-8 órát, máshol sem biztos, hogy végig hordja a maszkot. a csapatok meg szeretnék elkerülni a nagyobb büntit és inkább házon belül próbálnak büntetni. sajnos így mindig lesz egy-egy egyéni felelős, akire ráverik, hogy miatta van az egész. pedig alapvetően a kigondolt rendszerbe van belekódolva a hiba, máshol is lesz még nagy-nagy gebasz. majd előveszik a vizesfiút, hogy maszk nélkül tüsszentett.
StormST