Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ó de kár, hogy ellenetek nem játszunk, kellene az a PR-fumble 😊

több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982
Cyrus Jones korábbi Pats és Ravens PR/CB jött waivers-rol, Coty Sensabaugh pedig ment.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 6 éve
Szombaton mi is küldünk valakit Kaepernick nyílt edzésére vagy mi a tökömre.

Ezzel szerintem el is dőlt ki lesz az új qb. 😉
roberto23
tebow?
Negritis
Egyértelmű.

Közben Callahan úgy néz ki IR... Vicc...

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 075 — The Mathematician

roberto23
tebow?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Akkor már inkább Mariota vagy Winston.
Bőven fiatalok még annyira, hogy ki lehessen hozni belőlük valamit egy jó rendszerben
FLZOLI
keenum nem volt elég? 😀
Negritis
Igaz, akkor toljuk fullba a nosztalgiát, és jöjjön Eli. Manningel nem tévedhet Elway.
FLZOLI
inkább archie

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Bőven fiatalok még annyira, hogy ki lehessen hozni belőlük valamit egy jó rendszerben
FLZOLI
keenum nem volt elég? 😀
Negritis
Igaz, akkor toljuk fullba a nosztalgiát, és jöjjön Eli. Manningel nem tévedhet Elway.

több mint 6 éve
FLZOLI
Mondjuk ha Lock az utolsó két meccsen annyira penge lenne, hogy biztos lenne a kezdő szerepe jövőre, mögé backup-nak el tudnám képzelni Mariota-t. Kezdőnek semmiképp sem. Plusz ki tudja mennyire nyírták ki az önbizalmát a Titans-ben.

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 6 éve
FLZOLI
keenum nem volt elég? 😀

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 6 éve
StormST Denver Broncos 12 842 — SB 50 Champion @ Grund
Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki Newton elmúlt négy éve után felhúzza a szemöldökét ezeken a mondatokon
Wyatt
Én sose tartottam akkora kalibernek, mint sokan, de a SB50 óta még annál is kevésbé tartom komoly franchise QB alapanyagnak. Lehet ezért megköveznek majd egy páran, de én így látom...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Foresz Denver Broncos 956 — Broncos
Ha Newton használható lenne (akár csak jövő időben is) akkor a Panthers nem engedné el.És ennyi.Ezen felesleges agyalni.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki Newton elmúlt négy éve után felhúzza a szemöldökét ezeken a mondatokon

több mint 6 éve
StormST Denver Broncos 12 842 — SB 50 Champion @ Grund
Ha már Lock, tegnap edzésbe állt ő és Patrick is, minden bizonnyal ők jönnek majd vissza IR-ról (úgyh Riddick egy újabb jól sikerült FA igazolás). És a csoda, Callahan edzésbe állt és jelen állás szerint hétvégén játszani is fog. | Mondjuk itt pár tartottunk párszor idén... |
roberto23
Riddick apróért jött Bookerrel versenyezni. Lehet neki nagyobb szerepet szántak volna, de ez elhanyagolható. Bookernek érzésre nincs 10 offensive snapje, passz játékban (ebben hozhatott volna többet Riddick) meg így is bőven kiveszi a részét Lindsay és Freeman.
 twitter.com/LateRoundQB/status/1193994316320006144

Flacco, James, Callahan a kezdőbe lettek volna hozva. Egyrészt a pénzt költhettük volna másra, másrészt így olyan mintha nem hoztunk volna kezdőt ezekre a posztokra. Fangio said the status of RT Ja'Wuan James (knee) is "up in the air." Bármit is jelentsen ez.
Callahan csodát majd elhiszem, ha pályára lép.
 twitter.com/MaseDenver/status/1193971655263031302
Do. Or do not. There is no try
Black_Adder
Valamiért úgy rémlett, hogy viszonylag sokat perkálunk Riddick-nek is, de így tényleg nem oszt, nem szoroz.
roberto23
1 évre adtunk neki 2,5 milliót, nem jó, de nem is tragikus... 😀

Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Newton a tavalyi szezont, és az ideit is sérüléssel kezdte meg, így az ezekben nyújtott teljesítménye nem teljesen mérvadó. Most úgy tűnik, hogy a következőre teljesen fel fog épülni. Én az ő nevét nem mosnám össze Winstonékkal. Ha egészséges és motivált, és ez a kulcs, akkor mondjuk egy _nem első körért még jobb döntés is lehet, mint 2 éve Cousins lett volna full garantált maxért.
Cruyffista
már bocsánat de mire építed ezt?
ez kb olyan mintha abban bíznánk hogy RG3 lassan megint felépíti magát
nem egy random Newton-nyira vagyunk februártól, nincs értelme rizikózni vele

több mint 6 éve
Ha már Lock, tegnap edzésbe állt ő és Patrick is, minden bizonnyal ők jönnek majd vissza IR-ról (úgyh Riddick egy újabb jól sikerült FA igazolás). És a csoda, Callahan edzésbe állt és jelen állás szerint hétvégén játszani is fog. | Mondjuk itt pár tartottunk párszor idén... |
roberto23
Riddick apróért jött Bookerrel versenyezni. Lehet neki nagyobb szerepet szántak volna, de ez elhanyagolható. Bookernek érzésre nincs 10 offensive snapje, passz játékban (ebben hozhatott volna többet Riddick) meg így is bőven kiveszi a részét Lindsay és Freeman.

Flacco, James, Callahan a kezdőbe lettek volna hozva. Egyrészt a pénzt költhettük volna másra, másrészt így olyan mintha nem hoztunk volna kezdőt ezekre a posztokra. Fangio said the status of RT Ja'Wuan James (knee) is "up in the air." Bármit is jelentsen ez.
Black_Adder
Valamiért úgy rémlett, hogy viszonylag sokat perkálunk Riddick-nek is, de így tényleg nem oszt, nem szoroz.

több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
roberto23

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Newton a tavalyi szezont, és az ideit is sérüléssel kezdte meg, így az ezekben nyújtott teljesítménye nem teljesen mérvadó. Most úgy tűnik, hogy a következőre teljesen fel fog épülni. Én az ő nevét nem mosnám össze Winstonékkal. Ha egészséges és motivált, és ez a kulcs, akkor mondjuk egy _nem első körért még jobb döntés is lehet, mint 2 éve Cousins lett volna full garantált maxért.

Nyilván én is annak örülnék a legjobban, ha Lock hozna két 400 yardos csodameccset a szezon végén, és nyálcsorgatva várnánk a következő idényt.

Ellenkező esetben az se lenne rossz, ha a drafton Tua vagy Burrow leesne hozzánk, de szerintem ahhoz ez a 3 győzelem már nagyon sok az idei mezőnyben. Főleg, hogy a Bengals, Dolphins biztosan QB-t húz, és a Redskinsnél is kiderülhet még, hogy Haskins kevés, és Cardinals mintára idén is irányítót húznak. A Falcons még biztosan nyer meccseket, a Giants pedig játszik még a Miamival, Redskinsszel, ahogy a Jets is. Valahol ebben a bolyban fogunk beérkezni, főleg hogy mi szinte csak olyan csapatokkal játszunk, akiknek a rájátszás múlik rajta.

Én Tuánál, Burrownál, de egy Chase Young + 100%-os Newton / bíztató Lock kombónál is a földhöz tudnám csapkodni a seggem, csak kezdjünk már valamit ezzel az állóvízzel.
több mint 6 éve
komolyan nem értem mit lát bárki is Newton-ban
szerencsétlen csávó sztem elfogyott fizikálisan
a mi Pass Protection-nünk mögé betenni?! way to kill him

@peterk nem gondoltam komolyan Brees-t én sem, de kb ő az egyetlen akiben látok is valamit az elméletben elérhető QB-k közül
Negritis
Nyilván ennek csak akkor van ertelme, ha fizikailag teljesen rendben lenne jövőre. Mondjuk akkor miért cserélné el a Panthers...

több mint 6 éve
Gerichill Denver Broncos 547

@peterk nem gondoltam komolyan Brees-t én sem, de kb ő az egyetlen akiben látok is valamit az elméletben elérhető QB-k közül
Negritis
Gondolom mindenki reménykedik benne, hogy 2015-ös teljesítményét esetleg meg tudná közelíteni. Vele kapcsolatban tényleg a sérülések, és az azokból adódó formahanyatlás az, ami komoly kérdőjel, és ami a leigazolását zsákbamacskává teszi.
Szerintem tipikusan az az eset, hogy vagy óriásit lehet vele nyerni, vagy nagyon nagyot bukni, de szerintem sem ér meg ennyi kockázatot.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Én eddig nagyon ellene voltam, hogy offseason-ben megint jöjjön egy veterán qb, de tényleg nem tűnik reálisnak az Allen-Lock kettős jövőre. Szóval ha Newton tényleg elérhető lesz, és még egészséges is én no brain megpróbálnám elhozni. 2 meccs alapján Lock-ról semmi nem fog kiderülni, de eddig úgy is az volt a duma Elway-ék részéről, hogy még nem áll készen, szóval felőlem ücsöröghet még pár évet a kispadon, ha közben harcolunk a WC-ért. De nekem az is oké, ha Allen valami csoda folytán fr qb lesz, csak valami legyen már.

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 815 — The only discipline that lasts, is self discipline
én nem akarok egy washed up newton, mariota, winston, tannehill, ... projektet
láttuk hogy azok mire jók

brees más kérdés lenne, at is láttuk mire lehet képes
Negritis
Brees? Mondjuk a denveri magaslaton még lehet, hogy tudja hozni magát, elrepül a labdája 30 yardra is. 😊 (Viccet félretéve, én rajta nagyon látom, hogy öregszik. Szerintem a mostani "vének" közül ő lesz az első aki abbahagyja. Ő nem Favre, hogy itt fáj meg ott fáj, de egyébként a karja még a régi. Neki maximum New Orleansban van még értelme játszani 1 v. 2 évet, ahol minden köré épült. Elmenni máshová számára nincs értelme, ahogy Bradynek sem.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
én nem akarok egy washed up newton, mariota, winston, tannehill, ... projektet
láttuk hogy azok mire jók

brees más kérdés lenne, at is láttuk mire lehet képes

több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Newtonért szerintetek mi lenne a reális ellenérték?

Nagyon nyomnak most minket, és a Bears-t, mint reális cserepartner a Panthersnek. Valószínűleg az AFC-be előbb cserélnék hasonló offer esetén, mert a Bears nekik rivális wildcard-hely szempontjából. Múltkor írtam, hogy Cousins volt a legjobb QB aki kiment a piacra FA-ként, vagy csereopcióként az utóbbi években. Nos, azért egy egészséges Cam szerintem lazán veri. Csakhát ki tudja, hogy miután most végleg felépül tavaszra, mennyi marad a dinamikusságából, ami meghatározta a játékát... Nem tudom van-e lehetőség ilyenkor private workoutra, de az mondjuk nem lenne rossz, ha tényleg gondolkodunk egyáltalán benne.