Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
Azért Kuzin nem Péjton.Ebben mondjuk igazat adok. De bízom benne, hogy nem a draftról akarjuk megoldani a QB kérdést. Cousins a mi emberünk szerintem, vele rögtön contenderek lennénk játékosok alapjánAz edzéseken nagyon...és ez a lényeg. QB-k közül a legjobban. És volt pár interjú is, ahol aztán pozitív volt a visszajelzés. A meccs kb. másodlagos...2 éve Wentz a meccsen egy nagy hulladék volt, INT-el, rossz játékkal.Azért itt még a Browns az 1/1 ellenére is hülye lenne, ha nem próbálkozna be Kirknél...Sanyinál is megtették, hiába ott a két jó pick QB-ra.Mayfield jól szerepelt? 😀
Ráadásul Josh Allen is bratyizott a Broncos stábbal a Senoior Bowlon, plusz ami érdekesebb, hogy VJ-ék külön kérték a szervezőket, hogy Mayfield hozzájuk legyen beosztva. Aki aztán jól is szerepelt.
Chargers LT
Vonster
Meg, ha meccs alapján akarjuk megnézni, mint tud Mayfield, elég visszatekinteni az őszre...sorra hozta a nagyszerű teljesítményeket, GW driveokat, stb.
Chargers LT
Vonster
több mint 8 éve
Csak a mostani játékos állomány alapján. De ez nem reális mert:Igen emiatt emeltem ki, hogy játékosok alapján. Az edzői munka lehet tönkreteszi az egészet. Viszont szerintem az nem lesz akkora probléma ha valaki távozik, a legfontosabb puzzle darab a helyére kerül (ha csak a játékosokat nézzük), játszótársat pedig lehet hozni a draftról miután a falember megvan. Ugyanez a helyzet a védelemben is ha Talib megy, nála annyi plusz van, hogy az öltözőben is fontos ember, azt pedig nehéz pótolni
1) nagyon jó heteink lesznek edzésen
2) ha lesz Unokatestvérek Kirk, akkor kiesik vmilyen más fontos elem
sickmyduck
Szerkesztette: Vonster
több mint 8 éve
Csak a mostani játékos állomány alapján. De ez nem reális mert: 1) nagyon jó heteink lesznek edzésen
2) ha lesz Unokatestvérek Kirk, akkor kiesik vmilyen más fontos elem
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 8 éve
Ebben mondjuk igazat adok. De bízom benne, hogy nem a draftról akarjuk megoldani a QB kérdést. Cousins a mi emberünk szerintem, vele rögtön contenderek lennénk játékosok alapjánAz edzéseken nagyon...és ez a lényeg. QB-k közül a legjobban. És volt pár interjú is, ahol aztán pozitív volt a visszajelzés. A meccs kb. másodlagos...2 éve Wentz a meccsen egy nagy hulladék volt, INT-el, rossz játékkal.Azért itt még a Browns az 1/1 ellenére is hülye lenne, ha nem próbálkozna be Kirknél...Sanyinál is megtették, hiába ott a két jó pick QB-ra.Mayfield jól szerepelt? 😀
Ráadásul Josh Allen is bratyizott a Broncos stábbal a Senoior Bowlon, plusz ami érdekesebb, hogy VJ-ék külön kérték a szervezőket, hogy Mayfield hozzájuk legyen beosztva. Aki aztán jól is szerepelt.
Chargers LT
Vonster
Meg, ha meccs alapján akarjuk megnézni, mint tud Mayfield, elég visszatekinteni az őszre...sorra hozta a nagyszerű teljesítményeket, GW driveokat, stb.
Chargers LT
több mint 8 éve
Az edzéseken nagyon...és ez a lényeg. QB-k közül a legjobban. És volt pár interjú is, ahol aztán pozitív volt a visszajelzés. A meccs kb. másodlagos...2 éve Wentz a meccsen egy nagy hulladék volt, INT-el, rossz játékkal.Azért itt még a Browns az 1/1 ellenére is hülye lenne, ha nem próbálkozna be Kirknél...Sanyinál is megtették, hiába ott a két jó pick QB-ra.Mayfield jól szerepelt? 😀
Chargers LT
Vonster
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Mayfield jól szerepelt? 😀Azért itt még a Browns az 1/1 ellenére is hülye lenne, ha nem próbálkozna be Kirknél...Sanyinál is megtették, hiába ott a két jó pick QB-ra.Én ebből a listából kb titeket vennélek komolyan: lóvét elő tudjátok teremteni és egész jó csapat áll rögtön rendelkezésre, csak ugye az egyetlen kérdőjel VJ.Let the biddig war begin!!!!a Browns és a Vikes biztos?
#Broncos, #Browns, #Cardinals, #Jets, #Bills, #Vikings, #Jaguars
StormST
a Jags is lehet hogy marad Bortlesnél
Negritis
Beki
Chargers LT
több mint 8 éve
Azért itt még a Browns az 1/1 ellenére is hülye lenne, ha nem próbálkozna be Kirknél...Sanyinál is megtették, hiába ott a két jó pick QB-ra.Én ebből a listából kb titeket vennélek komolyan: lóvét elő tudjátok teremteni és egész jó csapat áll rögtön rendelkezésre, csak ugye az egyetlen kérdőjel VJ.Let the biddig war begin!!!!a Browns és a Vikes biztos?
StormST
Negritis
Beki
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Az megvan amúgy, hogy ezt anno azért mondta, mert Lipcsei csinálta ezt a tarcsiknál és arra utalt?youtu.be/8U3hvh_yAl4?t=26helyben vagyunk nahh:Tényleg érdekelne már mit csinál VJ ezdéseken, hogy mindenki ennyire szeret vele dolgozni.
Josh Allen: It was fantastic to work with Broncos coaches
Zalán
Lehet nem dolgoznak, hanem piálnak/kurváznak...
Black_Adder
dankodavid
Tegyük hozzá, hogy a Chiefs a liga egyik legjobban fejlődő fiatal CB-jét is behozta ezzel a csoportba, meg még kaptak egy picket is, ha Mahones beválik, akkor még keményebb lesz a csoport, mint volt...Az rá is férne a csoportra 😊)
StormST

több mint 8 éve
twitter.com/greggrosenthal/status/958594663249797121Sztem a jacksonville-i jaguárok is ugyanezt feltudják mutatni, csak ott bortles a kérdőjel.Én ebből a listából kb titeket vennélek komolyan: lóvét elő tudjátok teremteni és egész jó csapat áll rögtön rendelkezésre, csak ugye az egyetlen kérdőjel VJ.Let the biddig war begin!!!!a Browns és a Vikes biztos?
StormST
Negritis
Beki
peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Sztem a jacksonville-i jaguárok is ugyanezt feltudják mutatni, csak ott bortles a kérdőjel.Én ebből a listából kb titeket vennélek komolyan: lóvét elő tudjátok teremteni és egész jó csapat áll rögtön rendelkezésre, csak ugye az egyetlen kérdőjel VJ.Let the biddig war begin!!!!a Browns és a Vikes biztos?
StormST
Negritis
Beki
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Én ebből a listából kb titeket vennélek komolyan: lóvét elő tudjátok teremteni és egész jó csapat áll rögtön rendelkezésre, csak ugye az egyetlen kérdőjel VJ.Let the biddig war begin!!!!a Browns és a Vikes biztos?
StormST
Negritis
több mint 8 éve
Az OT/OG részben nagyobb needed poszt. Ha sikerül leigazolni Kirt-t, Quenton Nelsont jó lenne elhozni a draftról!Mondjuk érdekes szitu lenne ha végső soron éppen egy Chiefs trade nyitná meg a lehetőséget, hogy ide kerüljön AFC Westbe.Tegyük hozzá, hogy a Chiefs a liga egyik legjobban fejlődő fiatal CB-jét is behozta ezzel a csoportba, meg még kaptak egy picket is, ha Mahones beválik, akkor még keményebb lesz a csoport, mint volt...Én most nem is látom, ez miért érte meg a Washingtonnak. Smith jó, ez kétségtelen, de ennyivel nem jobb (ha egyáltalán jobb) Cousins-nal. Plusz ugye idősebb is. Baromi nagy üzlet volt, az tuti. Csak a Chiefs részéről.
StormST
Viszont én azt gyanítom Kirk így nálunk fog kikötni. Jelen pillanatban legalábbis nagyobb esélyt látok rá, mint hogy drafton hozunk egy qb-t.
roberto23
levaisw3
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Én most nem is látom, ez miért érte meg a Washingtonnak. Smith jó, ez kétségtelen, de ennyivel nem jobb (ha egyáltalán jobb) Cousins-nal. Plusz ugye idősebb is. Baromi nagy üzlet volt, az tuti. Csak a Chiefs részéről.Kirk visszadobta az elé tett szerződést, tudja, hogy a következő csapatánál sokkal többet fog keresni... A WSH-nak így muszáj volt QB-t keríteni.
Viszont én azt gyanítom Kirk így nálunk fog kikötni. Jelen pillanatban legalábbis nagyobb esélyt látok rá, mint hogy drafton hozunk egy qb-t.
roberto23
több mint 8 éve
Mondjuk érdekes szitu lenne ha végső soron éppen egy Chiefs trade nyitná meg a lehetőséget, hogy ide kerüljön AFC Westbe.Tegyük hozzá, hogy a Chiefs a liga egyik legjobban fejlődő fiatal CB-jét is behozta ezzel a csoportba, meg még kaptak egy picket is, ha Mahones beválik, akkor még keményebb lesz a csoport, mint volt...Én most nem is látom, ez miért érte meg a Washingtonnak. Smith jó, ez kétségtelen, de ennyivel nem jobb (ha egyáltalán jobb) Cousins-nal. Plusz ugye idősebb is. Baromi nagy üzlet volt, az tuti. Csak a Chiefs részéről.
StormST
roberto23
több mint 8 éve
A Brownsban mindig benne van, hogy eladják az 1/1-et... akár Siemianért is 😀Let the biddig war begin!!!!a Browns és a Vikes biztos?
StormST
Negritis
több mint 8 éve
Senki se biztos...Let the biddig war begin!!!!a Browns és a Vikes biztos?
StormST
Negritis
A Vikesnak jelen pillanatban nincs szerződéssel rendelkező QB-ja, Kizerben csak a Browns bízik, mindenki más szerint oda kell egy rendes QB, a Jags meg egy jó QB-ra van a SB-tól, utóbbi kettő magánvélemény, az első meg tény... 😊
A lista egyébként nem tőlem van, egy NFL.com-os cikkben lettek ezek a csapatok felsorolva, de kb. egyetértek vele...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Let the biddig war begin!!!!a Browns és a Vikes biztos?
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Tegyük hozzá, hogy a Chiefs a liga egyik legjobban fejlődő fiatal CB-jét is behozta ezzel a csoportba, meg még kaptak egy picket is, ha Mahones beválik, akkor még keményebb lesz a csoport, mint volt...Én most nem is látom, ez miért érte meg a Washingtonnak. Smith jó, ez kétségtelen, de ennyivel nem jobb (ha egyáltalán jobb) Cousins-nal. Plusz ugye idősebb is. Baromi nagy üzlet volt, az tuti. Csak a Chiefs részéről.
StormST
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 8 éve
Tegyük hozzá, hogy a Chiefs a liga egyik legjobban fejlődő fiatal CB-jét is behozta ezzel a csoportba, meg még kaptak egy picket is, ha Mahones beválik, akkor még keményebb lesz a csoport, mint volt...

több mint 8 éve
Let the biddig war begin!!!!Na ez kemény lesz...
StormST
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Let the biddig war begin!!!!Remélem, hogy akk mááán Kirk kapitány hozzátok kerül, hogy QB fronton segítsetek kicsit nekünk. 😀
StormST
több mint 8 éve
Let the biddig war begin!!!! #Broncos, #Browns, #Cardinals, #Jets, #Bills, #Vikings, #Jaguars

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Banyek. Na, akkor valszeg Kuzin idejön..
több mint 8 éve
Eggyel kevesebb csapat lesz versenyben Cousinsért.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Mama said knock you out...
And I'm gonna knock you out...