Újra működünk, köszi a türelmet!

Detroit Lions

34 feliratkozó

4 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 950 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Visszahoztátok tőlünk Anthony Pittmant.
5 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 703 — Axel Foley
Én már csak nevetek kínomban.

Szerkesztette: Bazzani

5 napja
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 828 — Detroit vs. everybody
 www.sportingnews.com/us/nfl/detroit-lions/news/david-montgomery-injury-update-lions-runnnig-back-miss-rest-season/612659396d7b9fa6b829ab6c
zacknorb
Najó

A kurva isten bassza meg ezt az egészet

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
5 napja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 123 — !SuPeR6BoWL!
Lassan több a sérült mint az egészséges nálatok....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 napja
oleewear Detroit Lions 230
 www.sportingnews.com/us/nfl/detroit-lions/news/david-montgomery-injury-update-lions-runnnig-back-miss-rest-season/612659396d7b9fa6b829ab6c
zacknorb
mi a k*rvaeletf*sza johet meg?
5 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 461 — Kinek mit intézett a kormánya
5 napja
mcneill torn acl
oleewear
Davis viszont "csak" 6hét.

5 napja
KeyG Baltimore Ravens 9 675
Campbell megint túlokoskodta magát az onside kickkel, kb az egész negyed ott volt még.
petey
Majd 50 kapott ponttal palyan nem levo defense-el ertheto hogy akart egyet csavarni, most nem jott be.
Blevi
Mindegy volt kb.
Egész pályán is végigmentek volna.
Innentől Aranycsapat üzemmód, ha többet tudunk szerezni mint a védelem beszopni akkor nyerünk.
Bazzani
azért egy egész pályás drive során bármi lehetett volna, így meg kaptak egy óriási előnyt. azért ez nem egy 4. kísérlet ami manapság sokkal jobban kivitelezhető. végülis mindegy, bőven belefért 1 L.
petey
Egyetlen egy alkalommal puntolt a Bills, szóval az a bármi FG vagy TD. Így viszont rövidpálya, gyors drive és hamar visszakapta a lasztit a Lions + nyertek 2-3 percet. Egyáltalán nem volt akkora hülyeség, mint aminek látszik, emiatt volt még idejük a végén.
labo7
Én sem gondolom hülyeségnek szerintem jó döntés volt én azt nem értettem, hogy utána miért nem próbálta meg megint. ( itt nem a meccsvégire gondolok )
Az első onside jól nézett ki.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
5 napja
mcneill torn acl
5 napja
labo7 San Francisco 49ers Wisconsin Badgers 462
Campbell megint túlokoskodta magát az onside kickkel, kb az egész negyed ott volt még.
petey
Majd 50 kapott ponttal palyan nem levo defense-el ertheto hogy akart egyet csavarni, most nem jott be.
Blevi
Mindegy volt kb.
Innentől Aranycsapat üzemmód, ha többet tudunk szerezni mint a védelem beszopni akkor nyerünk.
Bazzani
azért egy egész pályás drive során bármi lehetett volna, így meg kaptak egy óriási előnyt. azért ez nem egy 4. kísérlet ami manapság sokkal jobban kivitelezhető. végülis mindegy, bőven belefért 1 L.
petey
Egyetlen egy alkalommal puntolt a Bills, szóval az a bármi FG vagy TD. Így viszont rövidpálya, gyors drive és hamar visszakapta a lasztit a Lions + nyertek 2-3 percet. Egyáltalán nem volt akkora hülyeség, mint aminek látszik, emiatt volt még idejük a végén.
5 napja
petey
Igen. Én is ezt éreztem. Oké, hogy fut a szekér valami állat módon, O téren minden IS ül, de azért lehet az embernek olyan érzése, hogy oké a heavy calling, de ami sok az sok, még ennek a Lionsnek is.

Mindemellett gyógyulást a sérülteknek!

Nem tudom kit és milyen mértékben vigasztal, hogy ha van csapat a jelenlegi NFL-ben, aki ezt is elbírhatja, az a Lions egyedüliként.
PatrickSKOL
az a baj mar ezt nem birja, nagyjabol az utcarol beesett emberek fognak jatszani, es ami eddig ment a next man up az mar nem fog, rajatszasban elso korben bucsuzas aztan annyi lesz sajna ebben iden
hacsak az ellenfel nem balfasz offensive oldalon mert akkor van sansz hogy tullojuk oket pontban
6 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 983 — Csodabogár
petey
Blevi
Mindegy volt kb.
Bazzani

6 napja
PatrickSKOL Minnesota Vikings 413
petey
Igen. Én is ezt éreztem. Oké, hogy fut a szekér valami állat módon, O téren minden IS ül, de azért lehet az embernek olyan érzése, hogy oké a heavy calling, de ami sok az sok, még ennek a Lionsnek is.

Mindemellett gyógyulást a sérülteknek!

Nem tudom kit és milyen mértékben vigasztal, hogy ha van csapat a jelenlegi NFL-ben, aki ezt is elbírhatja, az a Lions egyedüliként.
6 napja
Egyszer régen írtam, hogy ha egyszer super bowlba jutunk, tuti lezuhan a repülő odafelé.

De arra, hogy nem marad a védelemből kb. senki, arra még én sem gondoltam.

DET UM
6 napja
petey
Blevi
Mindegy volt kb.

6 napja
Blevi 8 367 — Lions & Cowboys fan
petey
6 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 983 — Csodabogár

6 napja
Hutch - McNeill - Cominsky -Davenport

Anzalone - Rodriguez - Barnes

Davis - Melifonwu - Rakestraw -Dorsey

Egy teljes védelmet össze lehet rakni a sérültekből. És akkor még Wingo, Reevis-Maybin vagy Kyle Peko ki is maradt.

6 napja
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 106 — Big Penix Energy
Megbassza az anyját az összes geci sérülés.
MacPhisto
borzasztó ez a balszerencse. öreganyád haverjai is kellenek lassan.

6 napja
Davis, Dorsey és McNeill season ending.

Most lett vége a szezonnak kb és nem a vereség miatt. Ennyi sérülést már nem lehet majd kompenzálni.
A csoportot is bukjuk majd így alighanem.

6 napja
Megbassza az anyját az összes geci sérülés.

DET UM
10 napja
Jó hírek:

Alim McNeil, Josh Paschal, Levi Onwuzurike, Taylor Decker all back at Lions practice today. DJ Reader out there but doing some side work during individual drills

10 napja
A INSANE stat for the Detroit Lions:

The Lions defense has committed a league high 17 pass interferences penalties…

While the Lions offense has gotten an NFL low, ONE Pass interference call ALL SEASON 🤯

But we’re told the refs FAVOR the Lions?

11 napja
Ha az NFC döntőre (oda még be is kell jutni!) össze tudna állni a Hutch -McNeill - Reader - Smith védőfal akkor elég nyugodt lennék.
A támadók jó napjukon bárki ellen fel tudnak rakni 30pontot.
Nagyon kellene a 1st seed, nem nagyon vágyik a szervezetem egy újabb GB elleni thrillerre.
Bazzani
Ha minden úgy alakul, ahogy jelenleg kinéz (és ez persze egyáltalán nem biztos), akkor egy 1seed jelenti a PO második fordulójában a GB elleni meccset. (GB-DET, MIN-PHI)
gbol
Hát ahhoz at kell mennetek idegenben a Philly-n. Sőt először az alapszakaszban nyerni Seattle-ben meg Minny-ben.
Bazzani
Nem éppen, mert csak akkor találkozunk Philly-vel, ha 5. vagy 7. helyen jutunk be. Egyelőre a 6. néz ki nekünk. Azt feltételezve, hogy a 2.PHI veri a 7.-et (most WAS) és az 5. MIN a 4.-et (most TB), mi pedig a 3.-at (most SEA), akkor az általam írt párosítás jön össze. Az 6.GB vs. 1.DET és és 5.MIN vs. 2.PHI
gbol
Szerintem nem lesztek 6.ok.

11 napja
warr_b Washington Commanders 24 503 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ha az NFC döntőre (oda még be is kell jutni!) össze tudna állni a Hutch -McNeill - Reader - Smith védőfal akkor elég nyugodt lennék.
A támadók jó napjukon bárki ellen fel tudnak rakni 30pontot.
Nagyon kellene a 1st seed, nem nagyon vágyik a szervezetem egy újabb GB elleni thrillerre.
Bazzani
Ha minden úgy alakul, ahogy jelenleg kinéz (és ez persze egyáltalán nem biztos), akkor egy 1seed jelenti a PO második fordulójában a GB elleni meccset. (GB-DET, MIN-PHI)
gbol
Hát ahhoz at kell mennetek idegenben a Philly-n. Sőt először az alapszakaszban nyerni Seattle-ben meg Minny-ben.
Bazzani
Nem éppen, mert csak akkor találkozunk Philly-vel, ha 5. vagy 7. helyen jutunk be. Egyelőre a 6. néz ki nekünk. Azt feltételezve, hogy a 2.PHI veri a 7.-et (most WAS) és az 5. MIN a 4.-et (most TB), mi pedig a 3.-at (most SEA), akkor az általam írt párosítás jön össze. Az 6.GB vs. 1.DET és és 5.MIN vs. 2.PHI
gbol
Azt a 6th seed-et el fogjuk vinni előletek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta