Detroit Lions
34 feliratkozó
4 napja
Visszahoztátok tőlünk Anthony Pittmant. Well, well, well 👀🍢 @rob_deloach
— Mia O'Brien (@MiaOBrienTV) December 17, 2024
The #Jaguars have announced they've signed LB Kalen DeLoach to the Practice Squad. #Lions signed LB Anthony Pittman to their 53-man roster off #Jaguars' practice squad.
Former #Noles LB + Savannah native coming closer to home.
5 napja
www.sportingnews.com/us/nfl/detroit-lions/news/david-montgomery-injury-update-lions-runnnig-back-miss-rest-season/612659396d7b9fa6b829ab6cNajó
zacknorb
A kurva isten bassza meg ezt az egészet
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
5 napja
Lassan több a sérült mint az egészséges nálatok....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 napja
oleewear
230
www.sportingnews.com/us/nfl/detroit-lions/news/david-montgomery-injury-update-lions-runnnig-back-miss-rest-season/612659396d7b9fa6b829ab6cmi a k*rvaeletf*sza johet meg?
zacknorb
5 napja
KeyG
9 675
Én sem gondolom hülyeségnek szerintem jó döntés volt én azt nem értettem, hogy utána miért nem próbálta meg megint. ( itt nem a meccsvégire gondolok )Egyetlen egy alkalommal puntolt a Bills, szóval az a bármi FG vagy TD. Így viszont rövidpálya, gyors drive és hamar visszakapta a lasztit a Lions + nyertek 2-3 percet. Egyáltalán nem volt akkora hülyeség, mint aminek látszik, emiatt volt még idejük a végén.azért egy egész pályás drive során bármi lehetett volna, így meg kaptak egy óriási előnyt. azért ez nem egy 4. kísérlet ami manapság sokkal jobban kivitelezhető. végülis mindegy, bőven belefért 1 L.Mindegy volt kb.Campbell megint túlokoskodta magát az onside kickkel, kb az egész negyed ott volt még.Majd 50 kapott ponttal palyan nem levo defense-el ertheto hogy akart egyet csavarni, most nem jott be.
petey
Blevi
Egész pályán is végigmentek volna.
Innentől Aranycsapat üzemmód, ha többet tudunk szerezni mint a védelem beszopni akkor nyerünk.
Bazzani
petey
labo7
Az első onside jól nézett ki.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
5 napja
oleewear
230
mcneill torn acl
5 napja
labo7
462
Egyetlen egy alkalommal puntolt a Bills, szóval az a bármi FG vagy TD. Így viszont rövidpálya, gyors drive és hamar visszakapta a lasztit a Lions + nyertek 2-3 percet. Egyáltalán nem volt akkora hülyeség, mint aminek látszik, emiatt volt még idejük a végén.azért egy egész pályás drive során bármi lehetett volna, így meg kaptak egy óriási előnyt. azért ez nem egy 4. kísérlet ami manapság sokkal jobban kivitelezhető. végülis mindegy, bőven belefért 1 L.Mindegy volt kb.Campbell megint túlokoskodta magát az onside kickkel, kb az egész negyed ott volt még.Majd 50 kapott ponttal palyan nem levo defense-el ertheto hogy akart egyet csavarni, most nem jott be.
petey
Blevi
Innentől Aranycsapat üzemmód, ha többet tudunk szerezni mint a védelem beszopni akkor nyerünk.
Bazzani
petey
5 napja
oleewear
230
az a baj mar ezt nem birja, nagyjabol az utcarol beesett emberek fognak jatszani, es ami eddig ment a next man up az mar nem fog, rajatszasban elso korben bucsuzas aztan annyi lesz sajna ebben idenCampbell megint túlokoskodta magát az onside kickkel, kb az egész negyed ott volt még.Igen. Én is ezt éreztem. Oké, hogy fut a szekér valami állat módon, O téren minden IS ül, de azért lehet az embernek olyan érzése, hogy oké a heavy calling, de ami sok az sok, még ennek a Lionsnek is.
petey
Mindemellett gyógyulást a sérülteknek!
Nem tudom kit és milyen mértékben vigasztal, hogy ha van csapat a jelenlegi NFL-ben, aki ezt is elbírhatja, az a Lions egyedüliként.
PatrickSKOL
hacsak az ellenfel nem balfasz offensive oldalon mert akkor van sansz hogy tullojuk oket pontban
6 napja
azért egy egész pályás drive során bármi lehetett volna, így meg kaptak egy óriási előnyt. azért ez nem egy 4. kísérlet ami manapság sokkal jobban kivitelezhető. végülis mindegy, bőven belefért 1 L.Mindegy volt kb.Campbell megint túlokoskodta magát az onside kickkel, kb az egész negyed ott volt még.Majd 50 kapott ponttal palyan nem levo defense-el ertheto hogy akart egyet csavarni, most nem jott be.
petey
Blevi
Bazzani
6 napja
PatrickSKOL
413
Campbell megint túlokoskodta magát az onside kickkel, kb az egész negyed ott volt még.Igen. Én is ezt éreztem. Oké, hogy fut a szekér valami állat módon, O téren minden IS ül, de azért lehet az embernek olyan érzése, hogy oké a heavy calling, de ami sok az sok, még ennek a Lionsnek is.
petey
Mindemellett gyógyulást a sérülteknek!
Nem tudom kit és milyen mértékben vigasztal, hogy ha van csapat a jelenlegi NFL-ben, aki ezt is elbírhatja, az a Lions egyedüliként.
6 napja
Egyszer régen írtam, hogy ha egyszer super bowlba jutunk, tuti lezuhan a repülő odafelé. De arra, hogy nem marad a védelemből kb. senki, arra még én sem gondoltam.
6 napja
Mindegy volt kb.Campbell megint túlokoskodta magát az onside kickkel, kb az egész negyed ott volt még.Majd 50 kapott ponttal palyan nem levo defense-el ertheto hogy akart egyet csavarni, most nem jott be.
petey
Blevi
6 napja
Campbell megint túlokoskodta magát az onside kickkel, kb az egész negyed ott volt még.Majd 50 kapott ponttal palyan nem levo defense-el ertheto hogy akart egyet csavarni, most nem jott be.
petey
6 napja
Campbell megint túlokoskodta magát az onside kickkel, kb az egész negyed ott volt még.
6 napja
Megbassza az anyját az összes geci sérülés.borzasztó ez a balszerencse. öreganyád haverjai is kellenek lassan.
MacPhisto
6 napja
Megbassza az anyját az összes geci sérülés.
10 napja
Jó hírek:Alim McNeil, Josh Paschal, Levi Onwuzurike, Taylor Decker all back at Lions practice today. DJ Reader out there but doing some side work during individual drills
10 napja
A INSANE stat for the Detroit Lions:The Lions defense has committed a league high 17 pass interferences penalties…
While the Lions offense has gotten an NFL low, ONE Pass interference call ALL SEASON 🤯
But we’re told the refs FAVOR the Lions?
11 napja
Szerintem nem lesztek 6.ok.Nem éppen, mert csak akkor találkozunk Philly-vel, ha 5. vagy 7. helyen jutunk be. Egyelőre a 6. néz ki nekünk. Azt feltételezve, hogy a 2.PHI veri a 7.-et (most WAS) és az 5. MIN a 4.-et (most TB), mi pedig a 3.-at (most SEA), akkor az általam írt párosítás jön össze. Az 6.GB vs. 1.DET és és 5.MIN vs. 2.PHIHát ahhoz at kell mennetek idegenben a Philly-n. Sőt először az alapszakaszban nyerni Seattle-ben meg Minny-ben.Ha az NFC döntőre (oda még be is kell jutni!) össze tudna állni a Hutch -McNeill - Reader - Smith védőfal akkor elég nyugodt lennék.Ha minden úgy alakul, ahogy jelenleg kinéz (és ez persze egyáltalán nem biztos), akkor egy 1seed jelenti a PO második fordulójában a GB elleni meccset. (GB-DET, MIN-PHI)
A támadók jó napjukon bárki ellen fel tudnak rakni 30pontot.
Nagyon kellene a 1st seed, nem nagyon vágyik a szervezetem egy újabb GB elleni thrillerre.
Bazzani
gbol
Bazzani
gbol
11 napja
Azt a 6th seed-et el fogjuk vinni előletek.Nem éppen, mert csak akkor találkozunk Philly-vel, ha 5. vagy 7. helyen jutunk be. Egyelőre a 6. néz ki nekünk. Azt feltételezve, hogy a 2.PHI veri a 7.-et (most WAS) és az 5. MIN a 4.-et (most TB), mi pedig a 3.-at (most SEA), akkor az általam írt párosítás jön össze. Az 6.GB vs. 1.DET és és 5.MIN vs. 2.PHIHát ahhoz at kell mennetek idegenben a Philly-n. Sőt először az alapszakaszban nyerni Seattle-ben meg Minny-ben.Ha az NFC döntőre (oda még be is kell jutni!) össze tudna állni a Hutch -McNeill - Reader - Smith védőfal akkor elég nyugodt lennék.Ha minden úgy alakul, ahogy jelenleg kinéz (és ez persze egyáltalán nem biztos), akkor egy 1seed jelenti a PO második fordulójában a GB elleni meccset. (GB-DET, MIN-PHI)
A támadók jó napjukon bárki ellen fel tudnak rakni 30pontot.
Nagyon kellene a 1st seed, nem nagyon vágyik a szervezetem egy újabb GB elleni thrillerre.
Bazzani
gbol
Bazzani
gbol
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta