Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 013 — Axel Foley
Elkezdték a fiúk:

Broyles nem edzett:

Reiff és Moore:

Greenwood:

"Hammer" Lewis:

LB drills (Ronnie Sneed, Travis Lewis, Tahir Whitehead):

Jonte Green:

Dwight Bentley:

több mint 13 éve
Lions | Bill Bentley agrees to terms

The Detroit Lions have agreed to terms with third-round draft choice CB Bill Bentley. Terms of the contract were not disclosed.

-------------------------------------------------------------------------------------

Lions | Ryan Broyles not taking part in practice

Detroit Lions WR Ryan Broyles (knee) is not participating in practice Friday, May 11, because of his knee injury.

-------------------------------------------------------------------------------------

Lions | Mikel Leshoure unsure about possible suspension

Detroit Lions RB Mikel Leshoure said he is not sure if he will receive a suspension from the NFL for pleading guilty to a misdemeanor marijuana charge.

------------------------------------------------------------------------------------

Lions | Ronnell Lewis signs

The Detroit Lions signed DL Ronnell Lewis to a four-year deal worth $2.497 million Friday, May 11. The deal also includes a $397,000 signing bonus.

több mint 13 éve
Lions | Rob Sims adds weight this offseason

Detroit Lions offensive line coach George Yarno said OG Rob Sims added 20 pounds this offseason so he could be a little stronger and firmer in run and pass blocking. Sims weighed 300 pounds last season but Yarno would like to see him play at 315 pounds to 320 pounds.

---------------------------------------------------------------------------------------------
According to Aaron Wilson, Ryan Broyles' four-year contract is worth $3.678 million and has a $1.115 million signing bonus in it.

---------------------------------------------------------------------------------------------

The Detroit Lions begin their rookie minicamp on Friday, meaning we should get a look at the list of undrafted free agent signings in the next 24 hours. We should also get a look at the list of players being invited to the minicamp on a tryout. Two players expected to be on the tryout list are quarterback R.J. Archer and cornerback Gary Gray (per Dave Birkett).

Ryan Broyles szerződése:
https://twitter.com/#!/RyanBroyles/status/200671625165807616

Detroit Sooners
(Ronnel és Trawis Lewis,Sam Proctor és Broyles)
https://twitter.com/#!/SoonerSportscom/status/200668787157114880/photo/1

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 807 — Whoops, looks like something went wrong.
PUPon kezdi az idényt, így a szezon elején biztosan nem játszik.
Nekem már tavaly nagy kedvencem volt Broyles, de a sérülése nagyon betett neki, pont így draftra. Egyébként remek WR, nem csak slotban tudom elképzelni, azért a vonal mellett is használható lesz ám.
Ha a szakadása után teljesen rendbe tud jönni, akkor pokoli jó dolga lesz Staffordnak ezzel a WR állománnyal. De véleményem szerint ezzel eddig sem volt nagy probléma, a CB probléma így sincs közel sem megoldva, valamint ugye maki Avril jövőre azt hiszem borítékolható, hogy menni fog, mivel nem fog annyit kapni itt, mint amennyit akarna. Így hamarosan a pass rushra is gondolni kéne, a védelem turbózása mellett. Mondjuk nem lesz tavalyi védelem szerintem ettől függetlenül, ugyanis most teljes offseason áll rendelkezésére mindenkinek, hogy készüljön, edzzen és a lehető legjobbat hozza ki magából.

több mint 13 éve
Broyles nagy kedvencem volt a Soonersben. Ha a sérülések elkerülik az NFL-ben kiváló kiegészítője lesz sloton Megatronnak, mert mindent elkap amit felé dobnak. Nagyon jó kezei vannak, és sok yardot vett fel rövid passzokból.

Én szúrkolok neki, persze kivéve ellenünk 😀 😊Paulus
Azt írják, hogy már idén sokat lehet a pályán Burleson kárára.
Én nagyon bízok benne. 5.WR poszt kiadó még.

több mint 13 éve
jó, hát ha már a safety depthet akarjuk mélyíteni, akkor inkább Atogwét kellene hozni, ha aláír piti pénzért
mert Ő egyébként nem rossz S egyáltalán, inkább csak egyre törékenyebb, de akkor is Ő, mint Jones.. nálam legalábbis

több mint 13 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Broyles nagy kedvencem volt a Soonersben. Ha a sérülések elkerülik az NFL-ben kiváló kiegészítője lesz sloton Megatronnak, mert mindent elkap amit felé dobnak. Nagyon jó kezei vannak, és sok yardot vett fel rövid passzokból.

Én szúrkolok neki, persze kivéve ellenünk 😀 😊
több mint 13 éve
Sean Jones workouton.Stez
4 rosszabb safety volt nála azok közül akik legalább a meccsek 50%án játszottak.
57. a 61.ből... :/

több mint 13 éve
Most nézem hogy már 4en aláírtak a draftoltak közül!! Tamir Whitehead,Ryan broyles, Travis Lewis és Chris Greenwood is!!! Pénz összegeket nem tudok csak annyit hogy mindannyian 4 évre kötelezték el magukat hozzánk 😊mark0919
Ronnel Lewis is aláírt már.
Reiff és Bentley maradt.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most nézem hogy már 4en aláírtak a draftoltak közül!! Tamir Whitehead,Ryan broyles, Travis Lewis és Chris Greenwood is!!! Pénz összegeket nem tudok csak annyit hogy mindannyian 4 évre kötelezték el magukat hozzánk 😊mark0919
tekintve, hogy az új CBA alapján mindenki négy évre ír alá ez nem olyan meglepő 😛 és mivel a rookie fizetések is szabályozva vannak, az összegük se óriási 😊
több mint 13 éve
Tekintve, hogy az új CBA szerint 4 éves szerződést kapnak az újoncok, így ez valamiért nem lepett meg. 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most nézem hogy már 4en aláírtak a draftoltak közül!! Tamir Whitehead,Ryan broyles, Travis Lewis és Chris Greenwood is!!! Pénz összegeket nem tudok csak annyit hogy mindannyian 4 évre kötelezték el magukat hozzánk 😊
több mint 13 éve
Sean Jones workouton.

több mint 13 éve
Nagyon fontos információ: A Foxon indulni fog egy új műsor (The Choice), ami a The Voice tehetségkutató mintájára fog sztároknak randipartnert találni. Ami viszont a lényeg, hogy a sok sztár résztvevő közül (Warren Sapp és Gronk mellett) Suh is ott fog csajt szerezni 😂fetomy
Szerintem amúgy nincsenek neki ilyen gondjai. Híres, gazdag. 😀

Más:
Lions Agree To Deal With Draft Pick Travis Lewis
Total value of the Travis Lewis deal with the Lions is $2.16 million. Minimum bases: 12-$390K; 13-$480K; 14-$570K; 15-$660K.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nagyon fontos információ: A Foxon indulni fog egy új műsor (The Choice), ami a The Voice tehetségkutató mintájára fog sztároknak randipartnert találni. Ami viszont a lényeg, hogy a sok sztár résztvevő közül (Warren Sapp és Gronk mellett) Suh is ott fog csajt szerezni 😂
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
A Rotoworld tegnap, azt írta hogy Grant sose járt nálatok 😀

több mint 13 éve
Jah, gondolom jó sok kesst kér minden futó, elvégre ismerik a Lions RB átkát, így már jóelőre megkérik az árát valami vaskos sérülésnek. 😀

több mint 13 éve
Grant nem lesz oroszlán.
Kevés volt neki a money.
Remélem valami hülye csapat túlfizeti.

több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Hamár DB-kről beszéltünk:
Chris Crocker exBengals safety jön vizitre.Bazzani
ha szerencsétek van, akkor tovább is áll 😊

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Hamár DB-kről beszéltünk:
Chris Crocker exBengals safety jön vizitre.

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 308 — zászló zászló szív
Tampán kívül mindenhol nyilvánvaló, hogy Wright szar.szaba
Régen örültem annyira Tampa igazolásnak 😀 Mondjuk ők VJ-t is túlfizették, és azon sem lepődnék meg, ha Nicks sem hoznám azt, ami korábban. De Wright igazolása \o/Gyurma Pappa
Meglepne, ha Wright kitöltené egyáltalán ezt a szerződést, ehhez óriási formajavulás fog kelleni. Mondjuk Nicks itt se kerül rossz társaságba, sztem az teljesítményét Penn játéka fogja majd inkább fel/lehúzni, de középen elég jó lesz az az OL.

ONszaba
Wrightot fikázni igen csak ON itt szerintem 😊 A két Saints elleni meccsen is "brillírozott" tavaly is. Nem mondom, hogy minden csak az ő hibája volt, de vastagon benne volt több TD-ben is szerintem.

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 851
Ennek fényében mégjobban vicces Wright új szerződése. 😀Bazzani
Régen örültem annyira Tampa igazolásnak 😀 Mondjuk ők VJ-t is túlfizették, és azon sem lepődnék meg, ha Nicks sem hoznám azt, ami korábban. De Wright igazolása \o/Gyurma Pappa
Meglepne, ha Wright kitöltené egyáltalán ezt a szerződést, ehhez óriási formajavulás fog kelleni. Mondjuk Nicks itt se kerül rossz társaságba, sztem az teljesítményét Penn játéka fogja majd inkább fel/lehúzni, de középen elég jó lesz az az OL.

ON
több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 308 — zászló zászló szív
Régen örültem annyira Tampa igazolásnak 😀 Mondjuk ők VJ-t is túlfizették, és azon sem lepődnék meg, ha Nicks sem hoznám azt, ami korábban. De Wright igazolása \o/

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 851
Tampán kívül mindenhol nyilvánvaló, hogy Wright szar.
több mint 13 éve
Ennek fényében mégjobban vicces Wright új szerződése. 😀