Green Bay Packers
78 feliratkozó
10 órája
casaubon
2 543
Na vajon Jaire beöltözik végre?A mult heti eggyel rovidebb volt 😉
Ilyen rövid injury reportot évek óta nem láttam
gamerkr
Jaire: szerintem nem, inkabb pihentetik meg egy hetet. Vagy ha igen, akkor eros snap counttal. A Saintsnel eleve gyakorlatilag minden epkezlab elkapo serult.
13 órája
Na vajon Jaire beöltözik végre?Ilyen rövid injury reportot évek óta nem láttam
2 napja
nando89
3 931
Most olvasom vmi tweetben h a legtöbb blitz a mi falunk ellen jön 37 % , és így is a második legkevesebb sacket nyeljük be , nem gyenge , 7.körös Walker meg a 4. körös Tommal a fal két szélén , mondjuk ebben Love is benne van vastagon.Nézegetem az értékeléseiket pff-nél Walkernek konkrétan jobb pass block gradejei vannak mint Tomnak csak futás blokkban gyengébb sokkal , nem gyenge találatok ők .
3 napja
casaubon
2 543
Cooper lett a het vedoje az NFC-ben
4 napja
Pep71
2 618
Aaron Rodgers: Enigma című sorozat elérhető már a netflixen.Eddig is tudtam, h mennyire ellentétes figura AR, de ez csak rádob egy lapáttal 😀
El is mondja, h az NFL-ben a pályán kötelező, h nagy legyen az arc és kijöjjön az ego, viszont a magánéletében pont az ellenkezőjét próbálja megvalósítani.
Ő ilyen figura, így kell elfogadni, szerintem rosszindulat nincs benne, ő így próbálja kezelni azt a nagy hype-ot/nyomást ami azzal jár, h ő egy NFL MVP QB.
Sokan köpködik, h milyen szar arc, aztán mégis benne van az is a sorozatban, h milyen normális volt Love-val(pedig Brett apótól nem ezt látta 😀), pont azon okból, mert ő megtapasztalta, h milyen egy imádott QB után draftoltnak lenni és erről nem Love(vagy előtte AR) tehetett.
Covid téma is előkerül..kegyetlen, h mennyi free play-t tudott kiharcolni és mennyi könnyű játék/TD jött is belőle.
Hihetetlen, hogy mennyire kevés olyan dobása volt aminél azt mondhatta az ember, hogy, hát ez meg mégis kinek ment? 😀 meg persze milyen kevés int-je...
13 szezonja volt, amin minimum 15 meccset játszott és 3x dobott 10 INT felett(11,12,13 ezeken is). Volt 45TD/6INT,37TD/4INT,48TD/5INT, durva.
Ami durva, h a mostani szar szezonjában is 23TD/8INT.
Sajnálom, h nem jött össze itt GB-ben legalább még 1 SB, megérdemelte volna és ez leginkább a D# illetve az ST miatt van így.
Örülök, hogy szinte az összes meccsét láthattam a GB-ben, arra jó ez a sorozat, hogy jobban megismerhesse az ember AR-t.
Szerkesztette: Pep71
5 napja
Kampman
28 466
Végig volt bennem egy félelem, hogy visszatér a szépemlékű NFC-döntő és megint elchokerkedjük valahogy. Ahogy a 4. negyedes INT után jöttek az átlátszó rövid futások, az teljesen az volt megint.De összességében nagyon rendben volt az egész teljesítmény, ennél sokkal nehezebbre, de még inkább vereségre számítottam.
5 napja
James007
1 862
Nagyon tetszett a hajnali játék, 3 dolog kivételével.1. A félidő előtti time management. Attól tartottam, hogy a végén még hiányozni fog az a 4 pont, amit ott akkor fennhagytunk a pályán.
2. A második félidő végén total garbage time-ban a 2 yardos futás helyett miért kellett Watsont beküldeni a húsdarálóba? (Mondjuk a levonuláskor Watson már ugrálgatva pacsizott a szurkolókkal, de ijesztő volt, hogy megint megsérül, ráadásul teljesen indokolatlanul.)
3. Sanyinak igaza van, hiányzik a gyilkos ösztön ebből a csapatból. Bár, amikor kellett, akkor vissza tudtunk lépni a gázpedálra, de szerintem sokkal egyszerűbb sebességben maradni, mint újra beindulni.
Szerkesztette: James007
5 napja
Sebii
3 569
OFF Nem szeretnék villongást, de azért az eléggé jellemző, hogy az EK-ban egyetlen SEA hsz volt. És miről szólt? Természetesen arról, hogy kamu zászlót dobtak a GB-nek.🙂Én követtem el, nézd el a frusztráltságomat. Nem ezen múlott, egyértelmű volt az elejétől, hogy melyik a jobb csapat a pályán.
nagylaza, főpohárnok
5 napja
OFF Nem szeretnék villongást, de azért az eléggé jellemző, hogy az EK-ban egyetlen SEA hsz volt. És miről szólt? Természetesen arról, hogy kamu zászlót dobtak a GB-nek.🙂
6 napja
nando89
3 931
16 év után győzelem Seatlelben , az első félidő meggyöző volt támadó és védő oldalon is egyaránt , aztán kicsit belealudtunk második félidőben , jöttek a hülyeségek szépen...de amikor kellett megrázta magát mindkét oldal.A 7 sack jol mutat végre volt egy kis pass rush bár ebben nyilván benne van hawks gyenge fala , egyértelműen Coopert kell kiemelni a védelemből , reméljük egyre több időt harcol majd ki magának a pályán mert bőven több van benne mint bármelyik másik Lb-ben a csapatban .
Love meg talán kijelenthető h idézi ujra tavaly decembert , alig volt rossz megoldása ami rossz passz volt az is inkább elkapó hibája volt , letisztultabban játszik mint a szezon első felében , jol mozog zsebben nehéz sackelni ,eltüntek a hülye vállalások nagyjából .
Aaron utáni első 2 év egyaránt Po egy bitang csoportból , nem vagyunk közvetlen Sb esélyesek de sztm sokan cserélnének velünk h egy Hof irányitó utáni érát is playofokkal kezdünk 😊
6 napja
igen arra gondoltam természetesenMost SNF, jövőhéten MNF (viszont az legalább már Szenteste éjjelén lesz), szívatnak itt minket a schedule végén.Nem kötözködésnek írom, de az MNF inkább szenteste hajnalának mondanám. Felvétel beállítva és karácsonyfadíszítés közben mehet a foci 😊
Ha komoly szándékaink vannak a playoffban, akkor a 'Hawks skalpját el kell hozni valahogy.
gamerkr
gbol
6 napja
Igen, így pontos. De az még rosszabb. A karácsonyi menü nagy része az én reszortom: attól tartok, nem fogok aludni. Egyszer volt már ilyen. (Talán 6-7 évvel ezelőtt?)Most SNF, jövőhéten MNF (viszont az legalább már Szenteste éjjelén lesz), szívatnak itt minket a schedule végén.Nem kötözködésnek írom, de az MNF inkább szenteste hajnalának mondanám. Felvétel beállítva és karácsonyfadíszítés közben mehet a foci 😊
Ha komoly szándékaink vannak a playoffban, akkor a 'Hawks skalpját el kell hozni valahogy.
gamerkr
gbol
6 napja
gbol
396
Most SNF, jövőhéten MNF (viszont az legalább már Szenteste éjjelén lesz), szívatnak itt minket a schedule végén.Nem kötözködésnek írom, de az MNF inkább szenteste hajnalának mondanám. Felvétel beállítva és karácsonyfadíszítés közben mehet a foci 😊
gamerkr
6 napja
Most SNF, jövőhéten MNF (viszont az legalább már Szenteste éjjelén lesz), szívatnak itt minket a schedule végén.Csak most tudatosodik bennem. Ezt nem hiszem el...
gamerkr
6 napja
nando89
3 931
Most SNF, jövőhéten MNF (viszont az legalább már Szenteste éjjelén lesz), szívatnak itt minket a schedule végén.Főleg h igen jó esély van rá h playoffban ujra találkozhatunk velük , de ha így lesz inkább a mai menjen el mint az .
gamerkr
6 napja
Most SNF, jövőhéten MNF (viszont az legalább már Szenteste éjjelén lesz), szívatnak itt minket a schedule végén.Ha komoly szándékaink vannak a playoffban, akkor a 'Hawks skalpját el kell hozni valahogy.
8 napja
casaubon
2 543
MLF szerint nem akarjak azt a hibat elkovetni, mint Chicagoban, amikor raserultJaire outPedig kedden, szerdán FP volt a státusza.
gamerkr
James007
8 napja
Hot take: ha ez lesz, lesz nagy igazolás CB poszta piacon.Szezon utáni téma , de én kiraknám őt amint lehet , a játéka nem rossz de nem is elit , ellenben a pénze az és minden szezonban rengeteg sérült , sajnálom de ez így ennyit nem ér meg .Jaire outPedig kedden, szerdán FP volt a státusza.
gamerkr
James007
nando89
8 napja
Plusz lassacskán jön visssza Musgrave, dupla TE felállások YEAH
8 napja
Lesz majd akkor Tampa 😁😓Súlyos szavak...Szezon utáni téma , de én kiraknám őt amint lehet , a játéka nem rossz de nem is elit , ellenben a pénze az és minden szezonban rengeteg sérült , sajnálom de ez így ennyit nem ér meg .Jaire outPedig kedden, szerdán FP volt a státusza.
gamerkr
James007
nando89
Viszont: úgy néz ki, hogy a Friszkó nem jut a PO-ba, és nem hallom a pezsgődurrogást.🙂
nagylaza, főpohárnok
8 napja
Súlyos szavak...Szezon utáni téma , de én kiraknám őt amint lehet , a játéka nem rossz de nem is elit , ellenben a pénze az és minden szezonban rengeteg sérült , sajnálom de ez így ennyit nem ér meg .Jaire outPedig kedden, szerdán FP volt a státusza.
gamerkr
James007
nando89
Viszont: úgy néz ki, hogy a Friszkó nem jut a PO-ba, és nem hallom a pezsgődurrogást.🙂
8 napja
nando89
3 931
Szezon utáni téma , de én kiraknám őt amint lehet , a játéka nem rossz de nem is elit , ellenben a pénze az és minden szezonban rengeteg sérült , sajnálom de ez így ennyit nem ér meg .Jaire outPedig kedden, szerdán FP volt a státusza.
gamerkr
James007
8 napja
Jaire outViszont Romeo, Cooper, Ewan Williams lesznek 👍💪