NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 574 — beers & Packers
Bakhtiari és MVS out
Jaire játszik
alatriste
Bakht tényleg rejtély.
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 887 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Bakhtiari és MVS out
Jaire játszik

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 8 247
Faterom miatt ma hajra Packers! Megtettem, hogy Rodgers dob legalabb 3 TD-t, Adams es Jones szerez legalabb 1-et es legalabb 2 sack jön majd Gerappan. Ugyhogy kapjatok szet a 49ers D-t! 😀
Toto21
Mennyit adnak erre? 😀 Tetszik
pecsi92
13-odds volt azon az oldalon ahol jatszom. 😊
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 054
Mindenesetre sajnálatos. A funbase erős hányadát ő recruitolta.
alatriste
Szerintem hamarabb hallottam emiatt a mese miatt a Packers-ről, mint úgy általában az NFL-ről.
Aztán amikor megkaptam a Madden 06-ot és első indításnál megkérdezte a játék, hogy melyik a kedvenc csapatom, nem volt kétség.

Szerkesztette: Kampman

több mint 4 éve
pecsi92 Green Bay Packers 512
Faterom miatt ma hajra Packers! Megtettem, hogy Rodgers dob legalabb 3 TD-t, Adams es Jones szerez legalabb 1-et es legalabb 2 sack jön majd Gerappan. Ugyhogy kapjatok szet a 49ers D-t! 😀
Toto21
Mennyit adnak erre? 😀 Tetszik
több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 8 247
több mint 4 éve
Tapsi Hapsi San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 964
Bocsi fiúkák, hangosan gondolkodtam....

több mint 4 éve
Tapsi Hapsi San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 964
- és ha veszitünk!? Mi még akkor is győzhetünk! Jimmy el, Lance jön és úgy jártok vele mint az elöző futóbolond irányitónkkal! Tehát, ha győzünk lehet marad Garappa... és lesz esélyetek jövőre.... talán!

több mint 4 éve
Ikonikus, de ma meghalt Louie Anderson! 😕

24.hu/kulfold/2022/01/21/meghalt-louie-anderson-a-louie-elete-alkotoja/?fbclid=IwAR0PvVF0teqJCpFDKUXG-PswOpwBH7fYhoGcz1PVlx0ZeWLW1HUj7ktNVC8
alatriste
Gyanúm szerint Kampman azért tette fel, mert gamerkr belinkelte a gyászhírt.
nagylaza
Oh, teljesen átnéztem felette.
Mindenesetre sajnálatos. A funbase erős hányadosát ő recruitolta.
alatriste
Ami kicsit vicces, mert minnesotai és Vikings szurkoló volt 😊
Nyugodjék békében!
Peszinter Ferenc
Moldova György pedig Vasas-drukker, mégis megírta a Ferencvárosi koktélt.
több mint 4 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油

24.hu/kulfold/2022/01/21/meghalt-louie-anderson-a-louie-elete-alkotoja/?fbclid=IwAR0PvVF0teqJCpFDKUXG-PswOpwBH7fYhoGcz1PVlx0ZeWLW1HUj7ktNVC8
alatriste
nagylaza
Mindenesetre sajnálatos. A funbase erős hányadosát ő recruitolta.
alatriste
Ami kicsit vicces, mert minnesotai és Vikings szurkoló volt 😊
Nyugodjék békében!
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 606 — Csodabogár
Az volt már, hogy megrakjuk őket? 😀
Kicsit sok volt az óvatoskodó kommentből, miközben a 49ers fanok egyre magabiztosabbak. Nem véletlenül mi vagyunk az első kiemeltek, és igaz nem az ereje teljében lévő SF-t vertük idény közben, de ott a W a mi nevünk mellett. Plusz idáig csak olyantól kaptunk ki PO-ban (ráadásul a konderencia döntőben) az elmúlt 2 évben, akitől év közben is. Ilyet idén nem látok, szóval irány az SB!

GO PACK GO! 💚💛
Fontos_Vidra
Igazad van, túlbeszéltük. Győzünk, és kész!😊
nagylaza
dehogy 😀

😛

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 887 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

alatriste
nagylaza
Mindenesetre sajnálatos. A funbase erős hányadát ő recruitolta.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 4 éve

alatriste
több mint 4 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107

Kampman
Az oka, amiért anno Packers drukker lettem 😊 Talán holnap be is vetjük az Anderson-vezércselt, azzal biztosan meglepnénk a 49erst

Szerkesztette: Hurka
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 281 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 054

több mint 4 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 863 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
😕

deadline.com/2022/01/louie-anderson-dead-obituary-comedian-baskets-family-feud-emmy-winner-1234917040/

több mint 4 éve
Kicsit sok volt az óvatoskodó kommentből, miközben a 49ers fanok egyre magabiztosabbak. Nem véletlenül mi vagyunk az első kiemeltek, és igaz nem az ereje teljében lévő SF-t vertük idény közben, de ott a W a mi nevünk mellett. Plusz idáig csak olyantól kaptunk ki PO-ban (ráadásul a konderencia döntőben) az elmúlt 2 évben, akitől év közben is. Ilyet idén nem látok, szóval irány az SB!

GO PACK GO! 💚💛
Fontos_Vidra
Igazad van, túlbeszéltük. Győzünk, és kész!😊
több mint 4 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 630

GO PACK GO! 💚💛

Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 4 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 954
Keke kivágva?
Nem úgy volt, hogy ő a remenység?
jossbeaumont
😳😳
Valami biztos tortent, mert egyre tobbszor kezdo is volt. Biztos csinalt valamit.
casaubon
Reméljük minden rendben van / lesz vele, szokatlan időzítés és sérülése se volt.
gamerkr
Állítólag - USA fórum info - összebalhézott Lazarddal az öltözőben.
Lazard jól el is kente a száját. (Ez utóbbit azért fenntartásokkal kezelem..)
több mint 4 éve
gerappa Green Bay Packers 163
Nagyon egyszerű a képlet: 1-el több pontot kell szerezni, mint a 49ers.
Felőlem aztán potyázhat a D, kulloghat a Spec Team, meg akadozhat az Offense.

Győzni köll azt jóvan...

www.youtube.com/watch?v=YZucdBahsmI&ab_channel=LilWayne
több mint 4 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 392
Értem én, hogy rossz matchup nekünk ez a SF, de őszintén, kivel játszanátok szívesebben a hétvégén?
A szintén ritka rossz matchup Tampával?
Vagy a mostanra brutálisan feljavuló Rams-el?
Ebben a szakaszban ne keressünk már könnyű ellenfelet....a SF-nak legalább az irányítója nem annyira jó, örüljünk ennek, s próbáljuk kihasználni, mint ahogy a sebezhetőbb secondaryt is.
Ha nem tudunk nyerni, akkor mit akarunk idén? Még két, ennél nehezebb ellenfelet is meg kellene vernünk az áhított célért, szóval ne sajnálkozzunk, hanem bízzunk a fiúkban és GO PACKS!
több mint 4 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Én nem osztom ezt az itteni pesszimizmust, ez a mi évünk kell legyen, van miért visszavágni. Mindenki tudja, hogy nem jó matchup, ezért lebecsülni nem fogjuk őket. Biztos, hogy nyelni fogja a yardokat a védelem, de ezt el kell bírnia ennek a támadó sornak. Tavaly is mindenki a védelmet ekézte, King emlékezeteset szopott, aztán a végén mégis ott volt Aaron kezében a győzelem. Idén élesebbnek látom a támadókat és főleg Rodgerst, tavaly mvp cím ellenére sem éreztem így.
pecsi92
Csak Aaron-nak nem GB szintű védelmek ellen kell dobálnia, hanem sokkal jobbak ellen, ezt nem lehet mindig elbírni.
Pep71
Azért a 49ers Sec nem megoldhatatlan, a falban pedig bízom.
pecsi92
Azért az a lesajnált 49ers védelem a múlt héten a 3. negyed végéig, 7 ponton tartotta a dallas támadósorát.
Tarsi
Pont az volt ebben az egyik kulcselem, hogy a dallasi fal és playhivas kaka volt.
pecsi92
Drukkolok a Vikingeknek, hogy sikerüljön megállapodniuk Moore-ral.
több mint 4 éve
pecsi92 Green Bay Packers 512
Én nem osztom ezt az itteni pesszimizmust, ez a mi évünk kell legyen, van miért visszavágni. Mindenki tudja, hogy nem jó matchup, ezért lebecsülni nem fogjuk őket. Biztos, hogy nyelni fogja a yardokat a védelem, de ezt el kell bírnia ennek a támadó sornak. Tavaly is mindenki a védelmet ekézte, King emlékezeteset szopott, aztán a végén mégis ott volt Aaron kezében a győzelem. Idén élesebbnek látom a támadókat és főleg Rodgerst, tavaly mvp cím ellenére sem éreztem így.
pecsi92
Csak Aaron-nak nem GB szintű védelmek ellen kell dobálnia, hanem sokkal jobbak ellen, ezt nem lehet mindig elbírni.
Pep71
Azért a 49ers Sec nem megoldhatatlan, a falban pedig bízom.
pecsi92
Azért az a lesajnált 49ers védelem a múlt héten a 3. negyed végéig, 7 ponton tartotta a dallas támadósorát.
Tarsi
Pont az volt ebben az egyik kulcselem, hogy a dallasi fal és playhivas kaka volt.
több mint 4 éve
casaubon Green Bay Packers 3 917
Áron rossz hatással van Marcedesre...

iktriad
Az o koraban, ennyi fejet ert utes utan nem kell csodalkozni az Alzheimeren 😆