BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 7 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 149
Többen leírtátok, hogy jobb ha a PO-ba se jutunk, mert esetleg maradna MM.
Most, hogy nincs MM és esélyünk is vagy 10%, tegyük oda magunkat?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
• Lead NFL in throwaways
Pep71
Rodgers legmegbízhatóbb elkapója=bárki az oldalvonalon kívül. Picket se szedtek róla.

Seattle elleni konferencia döntő után kellett volna már váltani.
Pep71
Így van.
több mint 7 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 383
Snapshot of #Packers stagnation under Mike McCarthy this year:

• Lead NFL in pass rate on first down despite Aaron Jones' 6.5 YPC on 1D
• Lead NFL in passes outside the numbers
• Lead NFL in throwaways
• 7th-lowest play action rate
• 9th-lowest pre-snap motion rate

Elment mellette a liga, de voltak jó évei, Seattle elleni konferencia döntő után kellett volna már váltani.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Attól azért tartok, hogy mert beszólt Aaronnak (jó, tudom, a csapatnak is) és ki is rúgták, nehogy azt vetítse előre ami Favre utolsó éveiben volt, hogy én a HOF playa fontosabb vagyok mint a franchise.
Gergőbácsi
Az elv maga valóban szomorú, de a tény az tény. ARod több jelenleg mint a Green Bay.
alatriste
Akkor már csak - remélem jó pár sikeres év múlva - abban bízhatunk, hogy a váltás ugyanolyan sikeres lesz, Arod és Brett között volt.
Gergőbácsi
Akkor ránk gyújtja a franchise-t a többi csapat. 😀
alatriste
Amíg Hall of Fame-irányítókkal 16 és 11 év alatt egy-egy bajnoki címet szereztek, addig szerintem senki sem fogja sajnálni tőlük ezt 😊

több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
King IRen
2/2 szezont ott zár. Kár, bár most már tényleg inkább idén jöjjön ki minden rossz.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230
Esetleg Jim Harbaugh? Én örülnék neki..
metaxa17
pletykálják, hogy leléphet Michiganből és 2 csapat van a kalapban: Packers és Browns.
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Attól azért tartok, hogy mert beszólt Aaronnak (jó, tudom, a csapatnak is) és ki is rúgták, nehogy azt vetítse előre ami Favre utolsó éveiben volt, hogy én a HOF playa fontosabb vagyok mint a franchise.
Gergőbácsi
Az elv maga valóban szomorú, de a tény az tény. ARod több jelenleg mint a Green Bay.
alatriste
Akkor már csak - remélem jó pár sikeres év múlva - abban bízhatunk, hogy a váltás ugyanolyan sikeres lesz, Arod és Brett között volt.
Gergőbácsi
Akkor ránk gyújtja a franchise-t a többi csapat. 😀

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 357 — Packers Suicide Squad
Gergőbácsi
alatriste

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Gergőbácsi

Liverpool Fc
több mint 7 éve

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 199
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000996295/article/packers-part-ways-with-assistant-coach-winston-moss
newll
Moss McC embere volt, amúgy elég vállalhatatlan figura volt, már ami a médiaszerepléseit illeti. Egy évtized alatt egy csomó magasabb állásba jelentkezett, pályázott más csapatoknál - sehová sem kellett.
Most beszólt Arod-nak és a szervezetnek a Twitteren, 9 órára rá kitették.
Érdekes dolog, h állítólag a most aktivált OLB 7. körös Donerson-t vmiért mellőzte, talán nem véletlen az egybeesés Moss kirúgása és az ő 53-ba kerülése között | (összeesküvés elmélet!) |
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 955
JMDnek amúgy mit kéne még csinálnia, hogy végre ne merüljön föl a neve mint HC?
Black_Adder
Szarul végeznie a munkáját
Maradjon csak szépen a popsiján nálunk^^
Wyatt
Az eddigi tapasztalatok alapjan neki is jobb lenne, mivel az az egyetlen pozicio amiben sikeres tud lenni.

Habzoszaju Jim-re kivancsi lennek ismet a ligaban amugy.
undisputedly
Ezt mondjuk egy előző évtizedben lévő 28 meccses minta alapján nem merném ilyen kategorikusan kijelenteni, inkább úgy mondanám, hogy HC-nak eddig még nem volt túl sikeres, de plusz 10 év tapasztalattal bőven lehet, hogy másodjára jobb lesz, nem ő lenne az első, akinél ez előfordul
Wyatt
Sajnos nem kapott lehetőséget a bizonyításra....OH WAIT!!! (vagy ó Wyatt!!!)

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Black_Adder
Wyatt
Az eddigi tapasztalatok alapjan neki is jobb lenne, mivel az az egyetlen pozicio amiben sikeres tud lenni.

undisputedly
Ezt mondjuk egy előző évtizedben lévő 28 meccses minta alapján nem merném ilyen kategorikusan kijelenteni, inkább úgy mondanám, hogy HC-nak eddig még nem volt túl sikeres, de plusz 10 év tapasztalattal bőven lehet, hogy másodjára jobb lesz, nem ő lenne az első, akinél ez előfordul

Szerkesztette: Wyatt

több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Black_Adder
Wyatt

Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
newll Green Bay Packers 13
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/amvtha1qps6vegwmontz
Packers part ways with assistant coach Winston Moss
Two days after parting ways with head coach Mike McCarthy, the Packers have decided to let one of his longtime assistants go as well. Winston Moss is out in Green Bay.
több mint 7 éve
Black_Adder

több mint 7 éve
metaxa17 Green Bay Packers 306
Esetleg Jim Harbaugh? Én örülnék neki..
több mint 7 éve
ilaris Green Bay Packers 215
Magam megköszönöm MM munkáját a Packersnél.. Az utóbbi évek kivételével sokat tett a csapatér.
Igazán szelektálhatunk majd a lehetséges utódok között.. Green Bay- be mindenki szívesen jönne..

több mint 7 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 822 — twitch@citromail.hu
Black_Adder
Kamerák előtt megverni egy nőt.
Vagy kettőt.
SBL
Washingtonba még jó lehetne.
több mint 7 éve
Black_Adder
a) még egyszer draftolni TIm Tebow-t
b) ezt már le sem írom

több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 330 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nem McCarthy-t kellett volna kirúgni, hanem ARod-ot eltradenlni, mondjuk BB-re! 😊
steelwolf
Minek nekik Bortles 😊

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 399 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nem McCarthy-t kellett volna kirúgni, hanem ARod-ot eltradenlni, mondjuk BB-re! 😊
több mint 7 éve
SBL Green Bay Packers 2 617
Black_Adder
Kamerák előtt megverni egy nőt.
Vagy kettőt.
több mint 7 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 329 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 149
 pbs.twimg.com/media/DsSvrm0UcAAUHki.jpg

Minden világos így.

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!