NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 707
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 7 éve
Többen leírtátok, hogy jobb ha a PO-ba se jutunk, mert esetleg maradna MM.Most, hogy nincs MM és esélyünk is vagy 10%, tegyük oda magunkat?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
• Lead NFL in throwawaysRodgers legmegbízhatóbb elkapója=bárki az oldalvonalon kívül. Picket se szedtek róla.
Pep71
Seattle elleni konferencia döntő után kellett volna már váltani.Így van.
Pep71
több mint 7 éve
Snapshot of #Packers stagnation under Mike McCarthy this year:• Lead NFL in pass rate on first down despite Aaron Jones' 6.5 YPC on 1D
• Lead NFL in passes outside the numbers
• Lead NFL in throwaways
• 7th-lowest play action rate
• 9th-lowest pre-snap motion rate
Elment mellette a liga, de voltak jó évei, Seattle elleni konferencia döntő után kellett volna már váltani.
több mint 7 éve
Amíg Hall of Fame-irányítókkal 16 és 11 év alatt egy-egy bajnoki címet szereztek, addig szerintem senki sem fogja sajnálni tőlük ezt 😊Akkor ránk gyújtja a franchise-t a többi csapat. 😀Akkor már csak - remélem jó pár sikeres év múlva - abban bízhatunk, hogy a váltás ugyanolyan sikeres lesz, Arod és Brett között volt.Attól azért tartok, hogy mert beszólt Aaronnak (jó, tudom, a csapatnak is) és ki is rúgták, nehogy azt vetítse előre ami Favre utolsó éveiben volt, hogy én a HOF playa fontosabb vagyok mint a franchise.Az elv maga valóban szomorú, de a tény az tény. ARod több jelenleg mint a Green Bay.
Gergőbácsi
alatriste
Gergőbácsi
alatriste

több mint 7 éve
King IRen2/2 szezont ott zár. Kár, bár most már tényleg inkább idén jöjjön ki minden rossz.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Esetleg Jim Harbaugh? Én örülnék neki..pletykálják, hogy leléphet Michiganből és 2 csapat van a kalapban: Packers és Browns.
metaxa17
több mint 7 éve
Akkor ránk gyújtja a franchise-t a többi csapat. 😀Akkor már csak - remélem jó pár sikeres év múlva - abban bízhatunk, hogy a váltás ugyanolyan sikeres lesz, Arod és Brett között volt.Attól azért tartok, hogy mert beszólt Aaronnak (jó, tudom, a csapatnak is) és ki is rúgták, nehogy azt vetítse előre ami Favre utolsó éveiben volt, hogy én a HOF playa fontosabb vagyok mint a franchise.Az elv maga valóban szomorú, de a tény az tény. ARod több jelenleg mint a Green Bay.
Gergőbácsi
alatriste
Gergőbácsi

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Akkor már csak - remélem jó pár sikeres év múlva - abban bízhatunk, hogy a váltás ugyanolyan sikeres lesz, Arod és Brett között volt.Attól azért tartok, hogy mert beszólt Aaronnak (jó, tudom, a csapatnak is) és ki is rúgták, nehogy azt vetítse előre ami Favre utolsó éveiben volt, hogy én a HOF playa fontosabb vagyok mint a franchise.Az elv maga valóban szomorú, de a tény az tény. ARod több jelenleg mint a Green Bay.
Gergőbácsi
alatriste
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Attól azért tartok, hogy mert beszólt Aaronnak (jó, tudom, a csapatnak is) és ki is rúgták, nehogy azt vetítse előre ami Favre utolsó éveiben volt, hogy én a HOF playa fontosabb vagyok mint a franchise.Az elv maga valóban szomorú, de a tény az tény. ARod több jelenleg mint a Green Bay.
Gergőbácsi

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Attól azért tartok, hogy mert beszólt Aaronnak (jó, tudom, a csapatnak is) és ki is rúgták, nehogy azt vetítse előre ami Favre utolsó éveiben volt, hogy én a HOF playa fontosabb vagyok mint a franchise.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000996295/article/packers-part-ways-with-assistant-coach-winston-mossMoss McC embere volt, amúgy elég vállalhatatlan figura volt, már ami a médiaszerepléseit illeti. Egy évtized alatt egy csomó magasabb állásba jelentkezett, pályázott más csapatoknál - sehová sem kellett.
newll
Most beszólt Arod-nak és a szervezetnek a Twitteren, 9 órára rá kitették.
Érdekes dolog, h állítólag a most aktivált OLB 7. körös Donerson-t vmiért mellőzte, talán nem véletlen az egybeesés Moss kirúgása és az ő 53-ba kerülése között | (összeesküvés elmélet!) |
több mint 7 éve
Sajnos nem kapott lehetőséget a bizonyításra....OH WAIT!!! (vagy ó Wyatt!!!)Ezt mondjuk egy előző évtizedben lévő 28 meccses minta alapján nem merném ilyen kategorikusan kijelenteni, inkább úgy mondanám, hogy HC-nak eddig még nem volt túl sikeres, de plusz 10 év tapasztalattal bőven lehet, hogy másodjára jobb lesz, nem ő lenne az első, akinél ez előfordulAz eddigi tapasztalatok alapjan neki is jobb lenne, mivel az az egyetlen pozicio amiben sikeres tud lenni.JMDnek amúgy mit kéne még csinálnia, hogy végre ne merüljön föl a neve mint HC?Szarul végeznie a munkáját
Black_Adder
Maradjon csak szépen a popsiján nálunk^^
Wyatt
Habzoszaju Jim-re kivancsi lennek ismet a ligaban amugy.
undisputedly
Wyatt
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Ezt mondjuk egy előző évtizedben lévő 28 meccses minta alapján nem merném ilyen kategorikusan kijelenteni, inkább úgy mondanám, hogy HC-nak eddig még nem volt túl sikeres, de plusz 10 év tapasztalattal bőven lehet, hogy másodjára jobb lesz, nem ő lenne az első, akinél ez előfordulAz eddigi tapasztalatok alapjan neki is jobb lenne, mivel az az egyetlen pozicio amiben sikeres tud lenni.JMDnek amúgy mit kéne még csinálnia, hogy végre ne merüljön föl a neve mint HC?Szarul végeznie a munkáját
Black_Adder
Wyatt
undisputedly
Szerkesztette: Wyatt

több mint 7 éve
Az eddigi tapasztalatok alapjan neki is jobb lenne, mivel az az egyetlen pozicio amiben sikeres tud lenni.JMDnek amúgy mit kéne még csinálnia, hogy végre ne merüljön föl a neve mint HC?Szarul végeznie a munkáját
Black_Adder
Wyatt
Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
több mint 7 éve
JMDnek amúgy mit kéne még csinálnia, hogy végre ne merüljön föl a neve mint HC?Szarul végeznie a munkáját
Black_Adder

több mint 7 éve
Esetleg Jim Harbaugh? Én örülnék neki..
több mint 7 éve
Magam megköszönöm MM munkáját a Packersnél.. Az utóbbi évek kivételével sokat tett a csapatér.Igazán szelektálhatunk majd a lehetséges utódok között.. Green Bay- be mindenki szívesen jönne..
több mint 7 éve
Washingtonba még jó lehetne.JMDnek amúgy mit kéne még csinálnia, hogy végre ne merüljön föl a neve mint HC?Kamerák előtt megverni egy nőt.
Black_Adder
Vagy kettőt.
SBL
több mint 7 éve
JMDnek amúgy mit kéne még csinálnia, hogy végre ne merüljön föl a neve mint HC?a) még egyszer draftolni TIm Tebow-t
Black_Adder
b) ezt már le sem írom
több mint 7 éve
Nem McCarthy-t kellett volna kirúgni, hanem ARod-ot eltradenlni, mondjuk BB-re! 😊Minek nekik Bortles 😊
steelwolf
több mint 7 éve
Nem McCarthy-t kellett volna kirúgni, hanem ARod-ot eltradenlni, mondjuk BB-re! 😊
több mint 7 éve
JMDnek amúgy mit kéne még csinálnia, hogy végre ne merüljön föl a neve mint HC?Kamerák előtt megverni egy nőt.
Black_Adder
Vagy kettőt.
több mint 7 éve
JMDnek amúgy mit kéne még csinálnia, hogy végre ne merüljön föl a neve mint HC?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
pbs.twimg.com/media/DsSvrm0UcAAUHki.jpgMinden világos így.
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!