BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 7 éve
Rubens Green Bay Packers 913
Karácsonyi ajándék megérkezett 😊
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Jobb később mint soha! A végén így bukjuk a top10-es picket 😊 😀

Liverpool Fc
több mint 7 éve
casaubon Green Bay Packers 3 587
Es most komolyan Joe Philbin?
több mint 7 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 822 — twitch@citromail.hu
Yeeeeh!!! Végre valami! (Bár tobb, mint egy evet késett a dolog)
több mint 7 éve
hegedusggergo Green Bay Packers 105
MM kuka

Szerkesztette: hegedusggergo

On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 7 éve
SBL Green Bay Packers 2 617
Szégyen .
Ha MM még holnap is az edzőnk akkor nagyobb a baj mint gondolom ..
Ezek után én leültetném Aaront , mostmár menjünk rá a Top10 pickre , más célunk nem lehet .
nando89
Szerintem ez a taktika. Ha már a Saints teljesen elcseszi a másik elsőkörös picket.
SBL
Én bízom benne, hogy nem ez a taktika! Profi játékosok nem mehetnek ki úgy pályára, hogy nem a győzelem a cél! Hiszem, hogy a keret jelentős része önerőből ekkora fos!
twitch(4thline)
Én sem hiszem. Ez egy szarkasztikus hsz lett volna, de úgy látom nem sikerült úgy megírnom, hogy átmenjen. A frusztráltságom számlájára írom.
több mint 7 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 149
'Wayne Larrivee and Larry McCarren (Packers radio), just now: "This is enough to make you sick."'

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 822 — twitch@citromail.hu
Szégyen .
Ezek után én leültetném Aaront , mostmár menjünk rá a Top10 pickre , más célunk nem lehet .
nando89
Szerintem ez a taktika. Ha már a Saints teljesen elcseszi a másik elsőkörös picket.
SBL
Én bízom benne, hogy nem ez a taktika! Profi játékosok nem mehetnek ki úgy pályára, hogy nem a győzelem a cél! Hiszem, hogy a keret jelentős része önerőből ekkora fos!
több mint 7 éve
remélem valami bug van a playoff machine-ban mert 8-7-1-gyel van olyan opció, hogy bent vagyunk
ha nincs esély minek várni MM kirúgásával
ha van esély akkor meg minél előbb rúgjuk ki

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 364
Maradék 4 meccs
Atlanta -Jetts -Lions mindett bukni kéne akkor akár még top 5 is lehet.
Bearst megverhetnénk csak úgy 😀
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
4 Dolgot remélek a szezon hátra lévő részére:
- McCarthy kivágását
- Adams, Bakhtiari, Clark, Martinez, (Alexander) pro bowl-ba szavazását
- top 10 picket
- a macikat oda-vissza!

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Kicsit késik majd MM sajtótájékoztatója, mert a playoff masinát még végigpörgeti.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 564 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Kínszenvedés volt, végre vége a számolgatásoknak, mehetünk a top10 pick-re!

több mint 7 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 199
Ugyan a 100 evbol en meg csak a Favre-era ota szurkolok a GB-nek, de ilyen lelketlen es erthetetlen jatekot nem lattam. Nem, hogy hazai palyan, de sehol.
Az, h MM holnap, v januarban repul, azon mulik, h szabad-e a kiszemelt utod.
Es nagytakaritasnak kell jonni, es csapatepitesnek.
Jovo ev sem lesz moka, sztem.
több mint 7 éve
Szégyen .
nando89
Amíg itt van MM még csak le se kell ültetni

Liverpool Fc
több mint 7 éve
SBL Green Bay Packers 2 617
Szégyen .
nando89
több mint 7 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 364
Szégyen .
több mint 7 éve
Remélem MM már Pittsburgh felé repül, vagy honnan is szalajtották.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
JéBé Green Bay Packers 7 754
A vegen oszinten orultem a kimaradt field goalnak..
több mint 7 éve
Fire all
| except Pettine |

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Nem is tudom mikor szerzett utoljára labdát a védelem,
alatriste
Nem volt az olyan regen: Seahawks elleni meccs elso jateka, fumble.
több mint 7 éve
Otthon egy 1/1 aspiráns csapatot legalább 10-el kellene verni. Jó volna, ha az idei nem túl szép szezon ellenére a Lambeau továbbra is egy félt hely volna.
Havazik, a telt ház nem lehet kérdés.
Nyomást kell helyezni Rosenre és akkor nem kellene, hogy gond legyen. Rosen pocsék nyomás alatt, pedig kb 40%ban van rajta nyomás.
1-4 a TD-INT mutatója és 33%-os a passzainak sikerességi rátája.

Szóval Fackrell, Matthews, Clark nagy este kell!
Továbbá remélem Pettine összeállított egy csinos kis blitz csomagot, és megy majd bőven blitz.

Nem is tudom mikor szerzett utoljára labdát a védelem, remélem ma hoznak legalább kettőt, és akkor egy nyugodt esténk lehet.

PO-tól függetlenül szeretném megnézni ezt a meccset. Ha nyerünk sem gondolnám, hogy el kell kezdeni túlzottan reménykedni. Viszont, ha kikapunk akkor december 3.-a kell, hogy legyen az idei black monday MM számára.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.
Havazik!
hegedusggergo
Itt a Becsi uton tiszta az eg, sehol semmi ho.

több mint 7 éve
hegedusggergo Green Bay Packers 105
Havazik!

On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 7 éve
Daniels nekem nagy kedvencem, sajnalom h nem latjuk iden tobbet, de iden Pettine rendszereben a szerepe sokkal kisebb, es ugy latom potolhatobb. Legalabbis ugy tunik tuleljuk Wilkerson es Daniels kieseset is.
jossbeaumont
Nem feltetlenul kisebb, en inkabb masnak mondanam. O vegzi el a “piszkos munkat”, emiatt a statjai rosszabbak, ugyanakkor neki is nagyon komoly szerepe van a sok sackben, es futas ellen is a jobbak koze tartozik. Kivancsi vagyok, Adams es Lancester mennyire tudja potolni.