Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 8 éve
MM-t nem fogják kivágni, két SB győzelemből sokáig lehet élni. Bonyolultabb ez ennél. Ha SP-t nem vágták ki NOLAból, (s lám most alakul a történet), akkor MM-t végkép nem fogják. Szerintem. S nem is nyernétek vele feltétlenül, ha így történne.
több mint 8 éve
Azért ennél mindenképp több van a keretben. Az, hogy teljesen kilátástalan a játékunk azért túlzás. Capers fent ül és frankón minden meccsen ásítozik, az azért mi a fax? Nem tudnak offensben felépíteni egy normális game plant több, mint két hét alatt? Mi lett volna, ha Handleyt nem "építik fel" az évek alatt. Normális futónk mikor volt, tudunk blokkolni futáshoz? És a D ben sem idén merültek fel a gondok. Kérdem én még is mi a sz@rt csinálunk a háttérben?
több mint 8 éve
Ez a szezon tökéletes lesz arra hogy az illetékesek végre felébredjenek .Szépen mutatja mekkora zseni valójában is Arod , meg azt is mennyi kompetencia van az edzőkben meg úgy ám blokk a keretben , de legyen nyeljük ezt le most csak végre induljanak el a megfelelő változások .
Minimum Capersnek menni kell , neki akkor is ha mondjuk a maradék 8 meccsből nyerünk 4 et ( nem fogunk meg minek is 8-8al csak magunkat szivatnánk draft ügyben ).
Szóval Capers , de az igazság h nálam MM is lapát szép volt jó volt ,elég volt , elfáradt ez a dolog .
Szomorú h 15 nap alatt annyit sikerült kitalálni h Hundleyval a Los mögé dobáltatjuk a labdát , aztán majd Wr-ek megoldják , nyilván Hundley képességei limitáltak de ez akkor is kurva kevés volt .
Szóval fusson le gyorsan a szezon maradék része ( ilyet írni 😕 ) kerüljünk jo draft poziba , érkezzen mindenképp pass rusher...Hozzuk meg a megfelelő személyi változtatásokat ,aztán házat ökröt marhát dobjunk fel Arod utcso 3-4 premier évére mert utána már látjuk mi várhat ránk .
több mint 8 éve
ezért kár volt fent maradni...két hét alatt sem a D# sem az Offense nem tudott javulni semmi érdemlegeset...ezek a 3&10-16-ok folyamatosan benyelve, egy-egy jó játék után...A-Rod nélkül ennyit tud ez a csapat, ilyen edzők keze alatt, ez van, sajnos.
több mint 8 éve
Ettől azért szerintem mindenki többet várt. Lehet Hundley-t kritizálni, de nem volt puntja a Lionsnak és nyeltünk 360 yardot. Nyilván ez sem fog Capers parókájába kerülni.Pedig én már csak azt várom a szezontól, hogy a végén nyugdíjazzák az öreget. Ha így folytatódik (és erre jó esély van) akkor nagyon gyalázatos lesz a vége és MM-nak valakit be kell majd áldoznia, hogy mentse a seggét. És most nem lesz elég egy TE edző.
Tactful Cactus
több mint 8 éve
OUCH"Rookie" mistake. A meccs elején látszott rajta, hogy nagyon izgul. A második félidőben kicsit nyugodtabb volt. Akkor jobban is ment neki. Majd belejön!
twitter.com/NFLonFOX/status/927735398968594432
iktriad
több mint 8 éve
Ettől azért szerintem mindenki többet várt. Lehet Hundley-t kritizálni, de nem volt puntja a Lionsnak és nyeltünk 360 yardot. Nyilván ez sem fog Capers parókájába kerülni.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
A Bears elleni hazai MNF pocsék volt. A Lions elég sok passzolt yardot enged, a kérdés hogy MM mennyit fog?
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve

egyszerűbb, mint leírni...
++++ Kevin King ---- Questionable
több mint 8 éve
Spriggs az egyik, aki visszater IR-rol. Azaz, mar csak egyvalaki kerulhet onnan vissza a keretbe...
több mint 8 éve
elnézve mi történt eddig többek között a Packers vagy épp a Redskins támadófalembereivel, erre azért van esély.Csere OT/OG.Barclay --> LionsHalovány reménysugár a hétfői meccs előtt. Persze csak ha játszik.
gamerkr
SBL
Ha nem sérül meg két ember akkor nem lát pályát.
Bazzani
több mint 8 éve
Ehhh. Szegény embert még az ág is húzza.Csere OT/OG.Barclay --> LionsHalovány reménysugár a hétfői meccs előtt. Persze csak ha játszik.
gamerkr
SBL
Ha nem sérül meg két ember akkor nem lát pályát.
Bazzani
több mint 8 éve
Barclay --> LionsHalovány reménysugár a hétfői meccs előtt. Persze csak ha játszik.
gamerkr
több mint 8 éve
Barclay --> Lions
több mint 8 éve
Állítólag a Rams hajlandó lenne beáldozni a jövő évi,természetesen nekünk idegenben játszódó meccset!Azt hoznák át Londonba,mert a Packers hallani sem akar arról,hogy hazai meccset Londonban játszon!Ebben rengeteg még a találgatás,de legalább már szóba került!
[color=zöld][/color]Sajtfej!
több mint 8 éve
Szóba került egy esetleges 2018-as londoni Packers-meccs. Fogadjunk a GB SB győzelemére és egy hetet még maradhatunk is.In Hundley we trust!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Családi sértések alatt mit kell érteni?Nekem is úgy tűnt még AR-rel a fedélzeten is hogy fájdalmasan kevés labda megy felé, viszont ha felé ment azok se jöttek be nagyon, sztem hiányzott az összhang még. Szvsz a méretei miatt viszont Hundley dobálhatna rá, talán nehezebb eltéveszteni egy ekkora célpontot illetve nem is olyan fürge mint egy WR 😀
több mint 8 éve
Nem ártana, ha Bennett maradna, még a végén képesek leszünk a jövő évi drafton CB helyett TE-t húzni... Barrt és a hasonló gyökereket meg az ilyen gyönyörű gesztusok után minimum addig kellene eltiltani, ameddig a miattuk megsérült játékos vissza nem tér a pályára.
több mint 8 éve
PHC-s fórumtársunk talált egy videót, ami a Rodgers-Barr ütközés után történt. Áron elég zabos volt, amikor levitték és a bíróknak magyarázott. Miért is?instagram.com/p/Bazk-_jniZS/
Gyönyörű gesztus, ami azért pár kérdést felvet az esettel kapcsolatban.
több mint 8 éve
nekem is az fáj, hogy rohadtul nem használjuk/használtuk - A-Roddal sem - , főleg a vörös zónában.Egyelore mondjuk nem igazan hozza a penzehez illo teljesitmenyt... mert az OK, hogy a blokkolasban fontos szerepe van, javult is ebben a csapat, de egy tight end akkor kap ekkora fizetest, ha elkapasoknal ennel joval megbizhatobban teljesit.Bennett visszavonul az év végén.Fenntartásokkal kezelném még. Családi sértések érték őket az idei szezonban, és ki is fejezte Bennett, hogy csalódott. Azonban mivel 3évre írt ide alá, ha jövőre visszavonul vissza kell fizetnie pár dodot. Ez, illetve az, hogy jövőre nem Hundley dobálna neki szerintem még visszabillentheti. Csak egy picit pihenni kell a dolognak.
gamerkr
alatriste
casaubon
több mint 8 éve
Egyelore mondjuk nem igazan hozza a penzehez illo teljesitmenyt... mert az OK, hogy a blokkolasban fontos szerepe van, javult is ebben a csapat, de egy tight end akkor kap ekkora fizetest, ha elkapasoknal ennel joval megbizhatobban teljesit.Bennett visszavonul az év végén.Fenntartásokkal kezelném még. Családi sértések érték őket az idei szezonban, és ki is fejezte Bennett, hogy csalódott. Azonban mivel 3évre írt ide alá, ha jövőre visszavonul vissza kell fizetnie pár dodot. Ez, illetve az, hogy jövőre nem Hundley dobálna neki szerintem még visszabillentheti. Csak egy picit pihenni kell a dolognak.
gamerkr
alatriste
több mint 8 éve
Bennett visszavonul az év végén.Fenntartásokkal kezelném még. Családi sértések érték őket az idei szezonban, és ki is fejezte Bennett, hogy csalódott. Azonban mivel 3évre írt ide alá, ha jövőre visszavonul vissza kell fizetnie pár dodot. Ez, illetve az, hogy jövőre nem Hundley dobálna neki szerintem még visszabillentheti. Csak egy picit pihenni kell a dolognak.
gamerkr

Liverpool Fc