Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
szobi, mondom, Nealt, sőt Wynnt is elfelejtettem teljesen. Mondtam, sztem annyira nem lett jó, viszont azzal továbbra sem értek egyet, hogy Tramon jó lett volna tavaly...
több mint 13 éve
Igazából szerintem a legfontosabb dolog, még a draftnál is fontosabb...hogy az edzői kart együtt tartsuk. :rolleyes:MarioAnaÍgy igaz, bár Slocumhoz azért nem ragaszkodnék. 😛
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Igazából szerintem a legfontosabb dolog, még a draftnál is fontosabb...hogy az edzői kart együtt tartsuk. :rolleyes:
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
zsoltee
1 373
ha még valaki nem látta volna: http://www.nfl.com/videos/nfl-super-bowl/09000d5d81e417f9/Sound-FX-Super-Bowl-XLV-part-3majd jön egy PO pack hamarosan 😉
érdemes az első 2 részt is megnézni, de ebben vannak durva dolgok: ahogy CMIII a fumble előtt áthívja, mert érzi, hogy felé fognak futni, ahogy Jennings magyarázza, hogy a postot nem tudják levédekezni. csodálatos..
MaG1Xx, esetleg nem tudnád ezeket is fellőni valahova?Szobi22
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
ha még valaki nem látta volna: http://www.nfl.com/videos/nfl-super-bowl/09000d5d81e417f9/Sound-FX-Super-Bowl-XLV-part-3érdemes az első 2 részt is megnézni, de ebben vannak durva dolgok: ahogy CMIII a fumble előtt áthívja, mert érzi, hogy felé fognak futni, ahogy Jennings magyarázza, hogy a postot nem tudják levédekezni. csodálatos..
MaG1Xx, esetleg nem tudnád ezeket is fellőni valahova?
több mint 13 éve
Hm, nézelődtem kicsit, azt hiszem ez is beszédes adat (igaz a legtöbb meccset játszottuk a PO-ban...)Összesen 20 INT volt a 11 meccsen (mi ugye 4-en voltunk érdekeltek), ebből 8-at szerzett a csapat. Majdnem a felét.
több mint 13 éve
Packers.com-on van egy video, riport DD-vel, kérdezik, nevetve mondja, hogy nem vonul vissza 😊
több mint 13 éve
Hurka, ameddig eljutottam (WR) gyönyörű munka, de itt az első olyan dolog, amivel nagyon nem értek egyet, és ahogy a reakciókba beleolvastam, nem csak veled 😊. Jones jelenleg nem Packers-szintű WR. Igaz, hogy csinál nagy playeket, de ezen a szinten ezt a legtöbben tudják (a szint alatt az nfl-ben szaladgáló WR-eket értem). Viszont ilyen inkonzisztens játékkal egyszerűen luxus a pályán tartani. még mielőtt félreértenétek, semmi gondom nincs vele, kifejezetten szeretem, ha kiegyensúlyozottabbá tudna válni, maradjon. de mostani helyzetben nálam 2 fix WR van, és az Jennings és Nelson (Driver a lehetséges visszavonulás miatt nem). szóval 1 WR-t hozni szerintem kevés (UDFA-t is elég lehet egynek, és így elég egyet draftolni)majd még szerkesztgetem, ahogy haladok 😊
én is Zombot szeretném kezdőnek, fantasztikus tehetségnek tartom, a SB-n is nagyot játszott, ismét grat a stábnak
Tramonról nem hinném, hogy one year wonder. egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egész szezonban ilyen kiegyensúlyozottan top játékosként az lehessen. az én tippem inkább az, hogy még fejlődni fog. Shields: azon túl, hogy személyes kedvenc, mivel nálunk játszik, elég kritikus szemmel nézem. idén talán tényleg nickelként lett volna jobb, de valami hihetetlen fejlődést értek el nála, szvsz kevés játékosban van akkora potenciál, mint benne (gondoljunk bele, mióta játszik CB-t..), jövőre simán kezdő cornert csinálnak belőle. Pat Leere én is kíváncsi lennék végre. Ennek ellenére egy CB draftot én is el tudnék viselni, de akkor, ha jó returner is a választott. Ahhoz ragaszkodom, hogy Jordy a méretei és a sebessége/mozgása miatt nem igazán alkalmas returnernek.
Peprah nem a csak a SB-n volt zseniális, hanem egész szezonban. egy pillanatig nem éreztem azt, hogy hiányozna a kezdő SS, mindig odaért, amikor kellett, bőven benne van, hogy jövőre máshol folytatja (az mondjuk biztos, hogy vagy ő, vagy Bigby megy, 3 ilyen SS biztos nem marad)
ja, és DL-be nehogy húzzunk már, basszus, mert akkor nagyon ideges leszek 😛
bocsi, Hurka, nem előled akarom elvenni a dicsőséget, tényleg faszányos kis írás lett, csak így hirtelen ezek jutottak az eszembe. ha lesz időm, úgyis írok én is valamiféle kis összefoglalót 😊
több mint 13 éve
Annyiban nem értek egyet, hogy Jones igenis jó, csak fejben kell nála rendet tenni. Igazából Quarless a kérdés nálam jövőre, ha fejlődik, mind elkapásban, mind blokkolásban, többet segíthet, mint egy WR.Jones szerintem is jó (lehet), azért is írtam, hogy remélem kap új szerződést, de Rodgers is azt mondta róla, hogy "hihetetlen" képességei vannak. Csak azok a droppok (bár a SB-on 140yardja ellenére Nelson vitte a prímet 5-tel, míg neki csak egy volt)... :/
Ráadásul KR/PR játékost lehet fogni jót az 5. körben is szerintem.
Ami jobban aggaszt, az az OL. Clifton lehet, hogy szögre akasztja a cipőt. Gyűrű van, térde meg alig, 3-4 éve csak a baja van vele, de 35 évesen ez nem is csoda. Tauscher lába is kilóg némileg, Colledge meg FA lesz. Ha megtartjuk, akkor lehet egy Bulaga-Colledge-Wells-Sitton-Lang fal, a mostani keretből, és ebbe hozni egy későbbi kezdő RT-LG valamelyikét.
Valahol olvastam, hogy McDonald technikája jobb, mint Colledge-é, csak még tanulnia kell, de hogy ez igaz e... Newhouse-ról sem derült ki sok, IR-en végezte. Meg ott van Campbell, PS-en volt egész évben.
Matthews rajongóknak meg.. 😀 Casey, ha megéri az 5. kört, jöhet 😊LN
Cliftont csak a sérülés tarthatja vissza a köv. szezonban, nem tervez visszavonulást. Hála Neked az ideit megúszta. 😀
Newhouseról pedig annyi derült ki a TC után, hogy egyáltalán nem fekszik neki a G poszt, sokkal jobb LT-ként, viszont, hogy ez mennyire elég az NFL-ben azt nem lehet tudni. Szerintem ő is esélyes egy cutra.
több mint 13 éve
Van ennek a sok noname semmiből jövő remekül helytálló játékosnak a jövőben egy nagy árnyoldala is, a fizetésük illetve annak igénye. Idén is a cap felett lettünk volna és biztos vagyok benne hogy kevesebb pénzt senki nem akar majd, biztos hogy lesznek fájdalmas búcsúk 😕JayBBezony. Akikről itt cseverésztünk, hogy esetleg mennek:
Barnett: 2011: $5.5 million (+ $375,000 roster bonus + $150,000 workout bonus)
D. Lee: 2011: $2.2 million
Clifton: 2011: $5.75 million (+ $203,125 roster bonus)
J. Harrell: 2011: $650,000 (+ $575,000 roster bonus)
Tasucher: 2011: $4.1 million
Hawk-nál csak az teszi kérdésessé nekem, hogy 2011-re 10 milliót kap.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Van ennek a sok noname semmiből jövő remekül helytálló játékosnak a jövőben egy nagy árnyoldala is, a fizetésük illetve annak igénye. Idén is a cap felett lettünk volna és biztos vagyok benne hogy kevesebb pénzt senki nem akar majd, biztos hogy lesznek fájdalmas búcsúk 😕
több mint 13 éve
Ott a pont!DL: The Freezer (számomra BOOM, nem tudom miért 😀) megmutatta, hogy miért is draftoltuk top 10-ben. Hihetetlen domináns volt egész évben, középen kevés futás ment el mellette, nehéz fokozni, amit ő csinált. Na meg persze az INT return TD-t sosem lehet elfelejteni.És ráadásul kiáll egyedül a Steelers O ellen 😀
Hurka
I'LL TAKE YOU ALL ON!!!
Jó kis recap, Hurka.
DL: Ha visszajön Jolly, egy Raji-Pickett-Jenkins tag-Green-Wilson-Neal-Jolly-Wynn 8-asból Wynnt látom elmenni.
Szvsz (is) O-line (vmi ígéretes guard/center), aztán CB, WR kellene.
Spitz jó backup guardban és centerben is, egy rookie még oda, Lang RT, Bulaga LT lehetne.
A kiválasztás megvan, a coaching jó - azt hiszem ez a szezon az edzői stáb ékes dicsérete.
Végső soron bízzuk a dolgot TT-re, a liga legtöbbet utazó és értékelő GM-jére? Szerintem igen! 😉Gergőbácsi
Egyébként is, ha jól rémlik a sok IR miatt került vissza Wynn a keretbe. Amellett Harrell porcelánbabát lehagytad, szerintem előbb-utóbb neki is cut lesz.
több mint 13 éve
Sok mindent már nem tudnék írni, az előttem szólok már mindent elmondtak. Csupán egy kérdésem lenne; ha visszatérnek a sérültek, ki fog minket megállítani jövőre??? Igazából egy posztot leszámítva nem lesz gyenge pontunk. Az az egy poszt pedig a returner, amelyben őszintén szólva nullák vagyunk. Szerintem az első kört egy olyan wr-re kéne áldozni, amelyik az elkapásokban és returnökben is jó. Főleg hogy Driver és Jones szerintem nem az igazi, bár ha Finley egészséges marad, akkor az utóbbi dolog tökmindegy😊. Jó lenne kifogni egy olyasvalakit, mint Dez Bryant, ő is későn kelt el és valami ilyesmi figurát szeretnék ezen a poszton látni. A másik meg, hogy az utóbbi évek trendje alapján kevés wr fog kimenni az első kör végéig, így jó eséllyel tudnánk nagyot szakítani.zoltenAnnyiban nem értek egyet, hogy Jones igenis jó, csak fejben kell nála rendet tenni. Igazából Quarless a kérdés nálam jövőre, ha fejlődik, mind elkapásban, mind blokkolásban, többet segíthet, mint egy WR.
Ráadásul KR/PR játékost lehet fogni jót az 5. körben is szerintem.
Ami jobban aggaszt, az az OL. Clifton lehet, hogy szögre akasztja a cipőt. Gyűrű van, térde meg alig, 3-4 éve csak a baja van vele, de 35 évesen ez nem is csoda. Tauscher lába is kilóg némileg, Colledge meg FA lesz. Ha megtartjuk, akkor lehet egy Bulaga-Colledge-Wells-Sitton-Lang fal, a mostani keretből, és ebbe hozni egy későbbi kezdő RT-LG valamelyikét.
Valahol olvastam, hogy McDonald technikája jobb, mint Colledge-é, csak még tanulnia kell, de hogy ez igaz e... Newhouse-ról sem derült ki sok, IR-en végezte. Meg ott van Campbell, PS-en volt egész évben.
Matthews rajongóknak meg.. 😀 Casey, ha megéri az 5. kört, jöhet 😊
több mint 13 éve
DL: The Freezer (számomra BOOM, nem tudom miért 😀) megmutatta, hogy miért is draftoltuk top 10-ben. Hihetetlen domináns volt egész évben, középen kevés futás ment el mellette, nehéz fokozni, amit ő csinált. Na meg persze az INT return TD-t sosem lehet elfelejteni.És ráadásul kiáll egyedül a Steelers O ellen 😀
Hurka
I'LL TAKE YOU ALL ON!!!
Jó kis recap, Hurka.
DL: Ha visszajön Jolly, egy Raji-Pickett-Jenkins tag-Green-Wilson-Neal-Jolly-Wynn 8-asból Wynnt látom elmenni.
Szvsz (is) O-line (vmi ígéretes guard/center), aztán CB, WR kellene.
Spitz jó backup guardban és centerben is, egy rookie még oda, Lang RT, Bulaga LT lehetne.
A kiválasztás megvan, a coaching jó - azt hiszem ez a szezon az edzői stáb ékes dicsérete.
Végső soron bízzuk a dolgot TT-re, a liga legtöbbet utazó és értékelő GM-jére? Szerintem igen! 😉
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
zolten
230
Sok mindent már nem tudnék írni, az előttem szólok már mindent elmondtak. Csupán egy kérdésem lenne; ha visszatérnek a sérültek, ki fog minket megállítani jövőre??? Igazából egy posztot leszámítva nem lesz gyenge pontunk. Az az egy poszt pedig a returner, amelyben őszintén szólva nullák vagyunk. Szerintem az első kört egy olyan wr-re kéne áldozni, amelyik az elkapásokban és returnökben is jó. Főleg hogy Driver és Jones szerintem nem az igazi, bár ha Finley egészséges marad, akkor az utóbbi dolog tökmindegy😊. Jó lenne kifogni egy olyasvalakit, mint Dez Bryant, ő is későn kelt el és valami ilyesmi figurát szeretnék ezen a poszton látni. A másik meg, hogy az utóbbi évek trendje alapján kevés wr fog kimenni az első kör végéig, így jó eséllyel tudnánk nagyot szakítani.
több mint 13 éve
a Packers fanok látták,hogy szar volt,én is láttam,ezért nem marasztaltam 😊Azért ez így nem teljesen igaz. 😉 Voltak szar meccsei (Ravens 😀), de voltak kifejezetten jók is, plusz azt sem szabad elfelejteni, hogy Woodsonnak milyen éve volt (DPoY), tehát eleve többet támadták Tramont. Az viszont egyértelmű jel volt, - McCarthyék év végi dicséretei mellett - hogy 1.+3.körös tendert kapott, még a lehetőségét sem akarták megadni annak, hogy valaki elvigye.
Newman
@Hurka - Jenkinsszel még meg sem próbált tárgyalni senki, elvileg az ő pótlására jött Neal a 2.körben, de ott van még a visszatérő Jolly (aki 2009-ben jobb volt, mint Jenkins), valamint a sérülései sem túl biztatóak a jövőre nézve. Persze ez csak az én véleményem, lehet, hogy mégis taget, vagy szerződést fog kapni.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Playmaker képességei már tavaly is látszódtak de mellette iszonyat homály dolgokra is képes volt nemis túl ritkán. Al Harris sérülése utáni produkciója olyan "jó" volt hogy többet látni sem akartam. Persze a fejlődés minden játékos joga 😊
több mint 13 éve
Nézd, nem mondod, hogy mindenben egyetértek velük, de ők végignéznek minden meccset, playenként játékosokra lebontva, ennél jobb stat adat nem nagyon lesz. Ennél egyedül az lenne jobb, ha minden csapat minden meccsét megnézném, de hát erre nem vagyok felkészülve 😀tenorxa Packers fanok látták,hogy szar volt,én is láttam,ezért nem marasztaltam 😊
a pff meg amerikai oldal,a jenkik meg hülyék 😛
több mint 13 éve
Nézd, nem mondod, hogy mindenben egyetértek velük, de ők végignéznek minden meccset, playenként játékosokra lebontva, ennél jobb stat adat nem nagyon lesz. Ennél egyedül az lenne jobb, ha minden csapat minden meccsét megnézném, de hát erre nem vagyok felkészülve 😀
több mint 13 éve
a tavalyi szezon után a kutya se gondolta,hogy ilyen idényt tol,pff alapján behúzni valakit...egy kicsit vicces 😛Az élet téged igazolt. Oh wait 😕tenorxPffen top10es CB volt, szerinted mi az istenért húztam be? 😀 Nem tudok linket adni már rá, mert fizetős lett, de ott a kevesebb snap ellenére is magasan értékelték.tenorxpff,ott is van pár blődség...szerinted miért dobtam ki? 😉Newman
mákod volt,erre én nem verném magam annyira 😊
több mint 13 éve
Az élet téged igazolt. Oh wait 😕pff,ott is van pár blődség...szerinted miért dobtam ki? 😉NewmanTramon tavaly egyáltalán nem volt jó, ezt nem tudom honnan vetted...HurkaPffen top10es CB volt, szerinted mi az istenért húztam be? 😀 Nem tudok linket adni már rá, mert fizetős lett, de ott a kevesebb snap ellenére is magasan értékelték.tenorx
több mint 13 éve
pff,ott is van pár blődség...szerinted miért dobtam ki? 😉Pffen top10es CB volt, szerinted mi az istenért húztam be? 😀 Nem tudok linket adni már rá, mert fizetős lett, de ott a kevesebb snap ellenére is magasan értékelték.tenorxTramon tavaly is jó volt, nem szarba nyúlt 😀tenorxTramon tavaly egyáltalán nem volt jó, ezt nem tudom honnan vetted...Hurka
több mint 13 éve
Pffen top10es CB volt, szerinted mi az istenért húztam be? 😀 Nem tudok linket adni már rá, mert fizetős lett, de ott a kevesebb snap ellenére is magasan értékelték.Tramon tavaly is jó volt, nem szarba nyúlt 😀tenorxTramon tavaly egyáltalán nem volt jó, ezt nem tudom honnan vetted...Hurka
több mint 13 éve
Tramon tavaly is jó volt, nem szarba nyúlt 😀tenorxTramon tavaly egyáltalán nem volt jó, ezt nem tudom honnan vetted...
több mint 13 éve
Tramon tavaly is jó volt, nem szarba nyúlt 😀