Dennis Allen főedzőt kirúgta a Saints!

Houston Texans

21 feliratkozó

28 perce
fejes004 Houston Texans 94
Szerencsére a Colts meccs számunkra kedvezően alakult! 😊
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 259 — Kinek mit intézett a kormánya
Mix gyilkos banda...
ParadSEC
Amúgy én a legtöbb helyen pont, hogy Packers NY wint írtam

Kenyon Green fog kezdeni LG-ba, de ha megint bénázik lecserélik a másik Greenre.
Merlin85
Hát, az élet megoldotta, season ending Kenyon Green
2 napja
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 121 — Patriots fan
Mix gyilkos banda...

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 napja
Merlin85 Houston Texans 1 391
Milyen jó volt a régi szép időkben, mikor tavaly az egész kezdő OL lesérült, és a cserékkel le tudtak hozni egy sokkal jobban kinéző szezont mint most az 5. legjobban megfizetett O-linenal.

2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 259 — Kinek mit intézett a kormánya
Nagyon rendbe kell rakni ezt az O falat.
Nemes samu09
3 napja
Pitrenek mik az engedett számai? Mert nagyon az az érzésem, hogy égették, mint az atom
3 napja
Nemes samu09 Houston Texans 4 063 — I like the Texans, I like who we are
Mikor bealudtam még vezettünk 😃.
Nagyon rendbe kell rakni ezt az O falat.
3 napja
Ma nyerni kéne valahogy! 😊
fejes004
Gondolkozok hogy érdemes e fenn maradni.
Nemes samu09
Szerintem igen
3 napja
fejes004
Gondolkozok hogy érdemes e fenn maradni.
3 napja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 375
A hónap AFC védőjátékosa.
Még egy dolog eszembe jutott Diggssel kapcsolatban, sok nagy futásnál ő adta meg az utolsó fontos blokkot, remélem azért a többiek is lesznek annyira jók benne mint ő volt, pár plusz yardot biztos köszönhet neki Mixon.

Merlin85
Az tuti hogy innentől Tanktől is és Schultztól is sokkal de sokkal több kell. Nem fér bele az a rengeteg drop amit idén csinálnak...

4 napja
4 napja
A hónap AFC védőjátékosa.
Még egy dolog eszembe jutott Diggssel kapcsolatban, sok nagy futásnál ő adta meg az utolsó fontos blokkot, remélem azért a többiek is lesznek annyira jók benne mint ő volt, pár plusz yardot biztos köszönhet neki Mixon.

4 napja
Pierce megint lesérült, To'oTo'o játszani fog. Kenyon Green fog kezdeni LG-ba, de ha megint bénázik lecserélik a másik Greenre.

Merlin85
Collins?
LanceVance
IR
Nemes samu09
Jövő héten térhet vissza, ha egészséges már. A hírek eddig pozitívak voltak róla, aztán lehet hogy még a Detroit meccset is kihagyja majd. Ami fura, hogy Harrisről nem nagyon van hír, csak hogy javul az állapota, 4 meccs után visszatérhetett volna aztán már a fél szezont kihagyta...

4 napja
Pierce megint lesérült, To'oTo'o játszani fog. Kenyon Green fog kezdeni LG-ba, de ha megint bénázik lecserélik a másik Greenre.

Merlin85
Collins?
LanceVance
IR
4 napja

Merlin85
Collins?

4 napja

5 napja
Alapból fejvakaros volt, hogy miért is adunk egy 2. köröst egy 30 éves elkapóért.
Persze a sérülést senki sem tudhatta előre. Viszont emiatt elég olcsó lesz szerintem az offseasonban, még az is lehet hosszabbítjuk valami közel veterán minimumért.

Mixon viszont elképesztően kellemes csalódás. Nem tudom miért nem komálták a Bengalsnál (tudom voltak pályán kivüli ügyei), de nálunk most kb. az offense legjobb játékosa.
DC
Kellett a diversity. Diggs elég jó név volt ehhez. Mixon meg lutri volt, de nagyon bejött. És kellett is mert nem létezett a futó játék.
5 napja
DC Houston Texans 1 245 — Texans fan
Alapból fejvakaros volt, hogy miért is adunk egy 2. köröst egy 30 éves elkapóért.
Persze a sérülést senki sem tudhatta előre. Viszont emiatt elég olcsó lesz szerintem az offseasonban, még az is lehet hosszabbítjuk valami közel veterán minimumért.

Mixon viszont elképesztően kellemes csalódás. Nem tudom miért nem komálták a Bengalsnál (tudom voltak pályán kivüli ügyei), de nálunk most kb. az offense legjobb játékosa.
5 napja
A sérülések ebben a szezonban sem kímélik a csapatot 😕 . Még 1 hét van a cserehatáridőig, bár én nem cserélnék elkapóért, a fiatalokat kellene engedni játszani. Reménykedjünk, hogy Collins tényleg hamar vissza tud térni.
Merlin85
A PO-ba a tapasztalat kell. Jó hogy ott lesz Dell meg a többiek, de kellene még valaki aki többször volt rájátszásban.
5 napja
A sérülések ebben a szezonban sem kímélik a csapatot 😕 . Még 1 hét van a cserehatáridőig, bár én nem cserélnék elkapóért, a fiatalokat kellene engedni játszani. Reménykedjünk, hogy Collins tényleg hamar vissza tud térni.

6 napja
Dell time.
6 napja
Kurva életbe

6 napja
Bazsinho Buffalo Bills 993
Jobbulást Stef.
6 napja
A big loss: Texans WR Stefon Diggs suffered a season-ending knee injury Sunday vs. the Colts.
KeyG
fasza
6 napja
KeyG Baltimore Ravens 9 314
A big loss: Texans WR Stefon Diggs suffered a season-ending knee injury Sunday vs. the Colts.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers