Houston Texans
Mix gyilkos banda...Amúgy én a legtöbb helyen pont, hogy Packers NY wint írtam
ParadSEC
Kenyon Green fog kezdeni LG-ba, de ha megint bénázik lecserélik a másik Greenre.Hát, az élet megoldotta, season ending Kenyon Green
Merlin85
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
Nagyon rendbe kell rakni ezt az O falat.
Nemes samu09
No QB has been Pressured more than C.J. Stroud this season (136) ❌
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) November 1, 2024
Stroud has faced the 17th most Pressures any QB has seen in the first 9 Weeks of any season since 2000 https://t.co/GcRPxe5lFz pic.twitter.com/H6xICgBN9m
Nagyon rendbe kell rakni ezt az O falat.
Szerintem igenMa nyerni kéne valahogy! 😊Gondolkozok hogy érdemes e fenn maradni.
fejes004
Nemes samu09
Ma nyerni kéne valahogy! 😊Gondolkozok hogy érdemes e fenn maradni.
fejes004
A hónap AFC védőjátékosa.Az tuti hogy innentől Tanktől is és Schultztól is sokkal de sokkal több kell. Nem fér bele az a rengeteg drop amit idén csinálnak...
Még egy dolog eszembe jutott Diggssel kapcsolatban, sok nagy futásnál ő adta meg az utolsó fontos blokkot, remélem azért a többiek is lesznek annyira jók benne mint ő volt, pár plusz yardot biztos köszönhet neki Mixon.
HAVE A MONTH, @will_anderson28 😤
— Houston Texans (@HoustonTexans) October 31, 2024
Your AFC Defensive Player of the Month ‼️ pic.twitter.com/hghT3A2HML
Merlin85
Még egy dolog eszembe jutott Diggssel kapcsolatban, sok nagy futásnál ő adta meg az utolsó fontos blokkot, remélem azért a többiek is lesznek annyira jók benne mint ő volt, pár plusz yardot biztos köszönhet neki Mixon.
HAVE A MONTH, @will_anderson28 😤
— Houston Texans (@HoustonTexans) October 31, 2024
Your AFC Defensive Player of the Month ‼️ pic.twitter.com/hghT3A2HML
Jövő héten térhet vissza, ha egészséges már. A hírek eddig pozitívak voltak róla, aztán lehet hogy még a Detroit meccset is kihagyja majd. Ami fura, hogy Harrisről nem nagyon van hír, csak hogy javul az állapota, 4 meccs után visszatérhetett volna aztán már a fél szezont kihagyta...IRPierce megint lesérült, To'oTo'o játszani fog. Kenyon Green fog kezdeni LG-ba, de ha megint bénázik lecserélik a másik Greenre.Collins?
Houston #Texans Wednesday Injury Report for Week 9 at the New York Jets. The team conducted a walkthrough on Wednesday, October 30. The injury report is only an estimation of a player's participation if there was a full practice. pic.twitter.com/h1o3bkMMzU
— Houston Texans PR (@TexansPR) October 30, 2024
Merlin85
LanceVance
Nemes samu09
IRPierce megint lesérült, To'oTo'o játszani fog. Kenyon Green fog kezdeni LG-ba, de ha megint bénázik lecserélik a másik Greenre.Collins?
Houston #Texans Wednesday Injury Report for Week 9 at the New York Jets. The team conducted a walkthrough on Wednesday, October 30. The injury report is only an estimation of a player's participation if there was a full practice. pic.twitter.com/h1o3bkMMzU
Merlin85
LanceVance
Pierce megint lesérült, To'oTo'o játszani fog. Kenyon Green fog kezdeni LG-ba, de ha megint bénázik lecserélik a másik Greenre.Collins?
Merlin85
Alapból fejvakaros volt, hogy miért is adunk egy 2. köröst egy 30 éves elkapóért.Kellett a diversity. Diggs elég jó név volt ehhez. Mixon meg lutri volt, de nagyon bejött. És kellett is mert nem létezett a futó játék.
Persze a sérülést senki sem tudhatta előre. Viszont emiatt elég olcsó lesz szerintem az offseasonban, még az is lehet hosszabbítjuk valami közel veterán minimumért.
Mixon viszont elképesztően kellemes csalódás. Nem tudom miért nem komálták a Bengalsnál (tudom voltak pályán kivüli ügyei), de nálunk most kb. az offense legjobb játékosa.
DC
Persze a sérülést senki sem tudhatta előre. Viszont emiatt elég olcsó lesz szerintem az offseasonban, még az is lehet hosszabbítjuk valami közel veterán minimumért.
Mixon viszont elképesztően kellemes csalódás. Nem tudom miért nem komálták a Bengalsnál (tudom voltak pályán kivüli ügyei), de nálunk most kb. az offense legjobb játékosa.
A sérülések ebben a szezonban sem kímélik a csapatot 😕 . Még 1 hét van a cserehatáridőig, bár én nem cserélnék elkapóért, a fiatalokat kellene engedni játszani. Reménykedjünk, hogy Collins tényleg hamar vissza tud térni.A PO-ba a tapasztalat kell. Jó hogy ott lesz Dell meg a többiek, de kellene még valaki aki többször volt rájátszásban.
Merlin85
A big loss: Texans WR Stefon Diggs suffered a season-ending knee injury Sunday vs. the Colts.fasza
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers