Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
QB FA-kAzért McCown elég jól játszott a Bearsnél, őt akár még kezdőnek is el bírnám képzelni, amennyiben Clowneyt draftolnánk. Volt már rá példa, hogy egy QB idősebb korában tátosodik meg
blog.chron.com/ultimatetexans/2014/02/photos-nfl-quarterbacks-on-the-free-agent-market/
Egy kettőt el tudnék képzelni a csapatban mentornak.Bondi
több mint 10 éve
QB FA-knálam csak Tebow jöhetne szóba 😀😀
blog.chron.com/ultimatetexans/2014/02/photos-nfl-quarterbacks-on-the-free-agent-market/
Egy kettőt el tudnék képzelni a csapatban mentornak.Bondi
több mint 10 éve
QB FA-kblog.chron.com/ultimatetexans/2014/02/photos-nfl-quarterbacks-on-the-free-agent-market/
Egy kettőt el tudnék képzelni a csapatban mentornak.
több mint 10 éve
College játékosokat és free agent-eket térképez fel.Miami Dolphins assistant general manager Brian Gaine lett a director of pro personnel.és Gaine-nek mi a feladata pontosan?samu09
Daron Roberts pedig scout.swatt99
több mint 10 éve
Miami Dolphins assistant general manager Brian Gaine lett a director of pro personnel.és Gaine-nek mi a feladata pontosan?
Daron Roberts pedig scout.swatt99
több mint 10 éve
Miami Dolphins assistant general manager Brian Gaine lett a director of pro personnel.Daron Roberts pedig scout.
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Nem csak ott, van elég hülye ember texasban is...de akár fel is tradelhetnek 1/1-re, amennyire Manziel-buzik arra felé a népek.Amadeus91Készítettem Fanspeak's-el egy mock draftot:Most láttam hogy a Brownsnak 1/4 és 1/26on is választhat. 1/4en szerintem még bent lesz Bortles plusz 1/26ra jó OT is jöhet 😀 csak úgy mondom 😀samu09
1 QB JOHNNY MANZIEL TEXAS A&M😊
33 OLB TRENT MURPHY STANFORD
65 ILB CHRIS BORLAND WISCONSIN
97 RB CARLOS HYDE OHIO STATE
129 S TRE BOSTON NORTH CAROLINA
161 RB/WR/KR DRI ARCHER KENT STATE
193 DE AARON LYNCH USFswatt99
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
de akár fel is tradelhetnek 1/1-re, amennyire Manziel-buzik arra felé a népek.Készítettem Fanspeak's-el egy mock draftot:Most láttam hogy a Brownsnak 1/4 és 1/26on is választhat. 1/4en szerintem még bent lesz Bortles plusz 1/26ra jó OT is jöhet 😀 csak úgy mondom 😀samu09
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Készítettem Fanspeak's-el egy mock draftot:Most láttam hogy a Brownsnak 1/4 és 1/26on is választhat. 1/4en szerintem még bent lesz Bortles plusz 1/26ra jó OT is jöhet 😀 csak úgy mondom 😀
több mint 10 éve
Készítettem Fanspeak's-el egy mock draftot: 1 QB JOHNNY MANZIEL TEXAS A&M😊
193 DE AARON LYNCH USF
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Bízom O'brien-ben, és abban hogy nem kockáztatnak azzal a hülyegyerekkel.Na akkor tuti,hogy Focista Jancsit húzzátok😉ThundersNFLÉn már annak is örülnék ha 1/1re QB-t húznánk és az illető vagy Bridgewater vagy Bortles lenne. 😛LanceVanceMike Vrabel is csatlakozott az edzői stábhoz mint LB edző. Épül nálunk az új Pats ???LanceVanceCsak akkor 6/199-re QB-t húztok :-PThundersNFL
több mint 10 éve
Na akkor tuti,hogy Focista Jancsit húzzátok😉Én már annak is örülnék ha 1/1re QB-t húznánk és az illető vagy Bridgewater vagy Bortles lenne. 😛LanceVanceMike Vrabel is csatlakozott az edzői stábhoz mint LB edző. Épül nálunk az új Pats ???LanceVanceCsak akkor 6/199-re QB-t húztok :-PThundersNFL
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Én már annak is örülnék ha 1/1re QB-t húznánk és az illető vagy Bridgewater vagy Bortles lenne. 😛Mike Vrabel is csatlakozott az edzői stábhoz mint LB edző. Épül nálunk az új Pats ???LanceVanceCsak akkor 6/199-re QB-t húztok :-PThundersNFL
több mint 10 éve
Mike Vrabel is csatlakozott az edzői stábhoz mint LB edző. Épül nálunk az új Pats ???LanceVanceCsak akkor 6/199-re QB-t húztok :-P
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Mike Vrabel is csatlakozott az edzői stábhoz mint LB edző. Épül nálunk az új Pats ???
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
www.houstontexans.com/news/article-2/Texans-announce-coaching-staff/1c7f73f7-09f3-4c68-aee4-f854e4cc6749 így állunk most kb.
több mint 10 éve
Lassan kiosztják a kompenzációs pickeket is. 3 plusz választási lehetőséget jósolnak nekünk. 2 db 5. és egy 7. körös picket. Barwin, Quin és Jones-ért cserébe. Én már a kettővel is elégedett lennék.Bondia Két ötödik körös az nagyon tetszik 😊 Remélem kaphatunk 3-at...ránkfér az erősítés és a jó draft...
több mint 10 éve
Lassan kiosztják a kompenzációs pickeket is. 3 plusz választási lehetőséget jósolnak nekünk. 2 db 5. és egy 7. körös picket. Barwin, Quin és Jones-ért cserébe. Én már a kettővel is elégedett lennék.
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
fashionablygeek.com/hats/these-star-wars-football-helmets-are-perfect-for-the-gflrfl-championship/#!uDik2 innen vanJa nekem se tetszene meg ráadásul Lance vagány az avatarod 😀😀samu09Na ezaz, két év múlva kb az lenne mint a Washingtonnál. Persze legyen valaki mobilis, de futásra ott van Foster. Másik oldal hogy a csávó magánélete nagyon gázos, első fizu csekk után mi lesz? Én nagyon nem örülnék neki.LanceVanceNEM kell futó QB... nagyobb a sérülés veszélye, életveszély ebben a ligában, ezekkel a védőkkel... Lehet, hogy jó lesz Manziel, de nem hiszem, hogy hosszútvávon, vagy folyamatosan... a sérülések ezzel a stílussal nem fogják elkerülni őt sem...sevarafaÜgyes gyerek meg minden és tényleg élmény nézni a játékát, de nem...nem és nem 😊Ha már feljött Johnny Football téma belinkelem ezt a videót.Nekem egyik kedvencem😊 csak az a kérdés hogy amiket művel meneküléseket ezeket Nflbe is megtudja e csinálni...swatt99www.nfl.com/news/story/0ap2000000324177/article/wade-phillips-endorses-johnny-manziel-for-texansSugar611Hoppá, ez érdekes megvilágításba helyezi a dolgokat.Bondi
És még azt sem állítom, hogy nem fog beválni az nflben, de egy QBról nagyjából hasonló az álláspontom, mint BoBnak.Bondi
több mint 10 éve
Ja nekem se tetszene meg ráadásul Lance vagány az avatarod 😀😀Na ezaz, két év múlva kb az lenne mint a Washingtonnál. Persze legyen valaki mobilis, de futásra ott van Foster. Másik oldal hogy a csávó magánélete nagyon gázos, első fizu csekk után mi lesz? Én nagyon nem örülnék neki.LanceVanceNEM kell futó QB... nagyobb a sérülés veszélye, életveszély ebben a ligában, ezekkel a védőkkel... Lehet, hogy jó lesz Manziel, de nem hiszem, hogy hosszútvávon, vagy folyamatosan... a sérülések ezzel a stílussal nem fogják elkerülni őt sem...sevarafaÜgyes gyerek meg minden és tényleg élmény nézni a játékát, de nem...nem és nem 😊Ha már feljött Johnny Football téma belinkelem ezt a videót.Nekem egyik kedvencem😊 csak az a kérdés hogy amiket művel meneküléseket ezeket Nflbe is megtudja e csinálni...swatt99www.nfl.com/news/story/0ap2000000324177/article/wade-phillips-endorses-johnny-manziel-for-texansSugar611Hoppá, ez érdekes megvilágításba helyezi a dolgokat.Bondi
És még azt sem állítom, hogy nem fog beválni az nflben, de egy QBról nagyjából hasonló az álláspontom, mint BoBnak.Bondi
több mint 10 éve
Maximálisan egyetértek veled, minden szempontból.. nem örülnék neki ha Manziel jönne... szinte bárki más jöhet. Jadeveon (és akkor szerzünk máshogy QB-t, vagy 2/1 QB), Teddy, Blake... csak ne ManzielNa ezaz, két év múlva kb az lenne mint a Washingtonnál. Persze legyen valaki mobilis, de futásra ott van Foster. Másik oldal hogy a csávó magánélete nagyon gázos, első fizu csekk után mi lesz? Én nagyon nem örülnék neki.LanceVanceNEM kell futó QB... nagyobb a sérülés veszélye, életveszély ebben a ligában, ezekkel a védőkkel... Lehet, hogy jó lesz Manziel, de nem hiszem, hogy hosszútvávon, vagy folyamatosan... a sérülések ezzel a stílussal nem fogják elkerülni őt sem...sevarafaÜgyes gyerek meg minden és tényleg élmény nézni a játékát, de nem...nem és nem 😊Ha már feljött Johnny Football téma belinkelem ezt a videót.Nekem egyik kedvencem😊 csak az a kérdés hogy amiket művel meneküléseket ezeket Nflbe is megtudja e csinálni...swatt99www.nfl.com/news/story/0ap2000000324177/article/wade-phillips-endorses-johnny-manziel-for-texansSugar611Hoppá, ez érdekes megvilágításba helyezi a dolgokat.Bondi
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
thecrunchzone.com/teddy-bridgewater-is-the-anti-johnny-manziel/ bocs ez még lemaradt
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Na ezaz, két év múlva kb az lenne mint a Washingtonnál. Persze legyen valaki mobilis, de futásra ott van Foster. Másik oldal hogy a csávó magánélete nagyon gázos, első fizu csekk után mi lesz? Én nagyon nem örülnék neki.NEM kell futó QB... nagyobb a sérülés veszélye, életveszély ebben a ligában, ezekkel a védőkkel... Lehet, hogy jó lesz Manziel, de nem hiszem, hogy hosszútvávon, vagy folyamatosan... a sérülések ezzel a stílussal nem fogják elkerülni őt sem...sevarafaÜgyes gyerek meg minden és tényleg élmény nézni a játékát, de nem...nem és nem 😊Ha már feljött Johnny Football téma belinkelem ezt a videót.Nekem egyik kedvencem😊 csak az a kérdés hogy amiket művel meneküléseket ezeket Nflbe is megtudja e csinálni...swatt99www.nfl.com/news/story/0ap2000000324177/article/wade-phillips-endorses-johnny-manziel-for-texansSugar611Hoppá, ez érdekes megvilágításba helyezi a dolgokat.Bondi
több mint 10 éve
NEM kell futó QB... nagyobb a sérülés veszélye, életveszély ebben a ligában, ezekkel a védőkkel... Lehet, hogy jó lesz Manziel, de nem hiszem, hogy hosszútvávon, vagy folyamatosan... a sérülések ezzel a stílussal nem fogják elkerülni őt sem...Ügyes gyerek meg minden és tényleg élmény nézni a játékát, de nem...nem és nem 😊Ha már feljött Johnny Football téma belinkelem ezt a videót.Nekem egyik kedvencem😊 csak az a kérdés hogy amiket művel meneküléseket ezeket Nflbe is megtudja e csinálni...swatt99www.nfl.com/news/story/0ap2000000324177/article/wade-phillips-endorses-johnny-manziel-for-texansSugar611Hoppá, ez érdekes megvilágításba helyezi a dolgokat.Bondi