Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Bortles 6'5" és 232 lbs. Érdekes, de ő magasabb, mint azt az eddigiek mutatták, szerintem ilyen is ritkán van.Johnny 5'11" 3/4 és 207 lbs.
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Én is titkon benne reménykedek. Ma volt már valami értelmes vagy csak mérlegelés?Köszi. Hát több mint a semmi, de kérdés, ha nem QB-t húzunk a drafton akkor is lesz küldve???LanceVanceSchaub az előző, bukott rezsim megtestesítője, nincs olyan scenario, amibe maradhatna
Bridgewater egyébként 6'2 214 fonttal mérlegelt, ami jobb mint, amit vártak tőle, és még mindig úgy érzem ő lesz az 1/1 (vagy legalábbis nagyon remélem)DC
több mint 10 éve
Köszi. Hát több mint a semmi, de kérdés, ha nem QB-t húzunk a drafton akkor is lesz küldve???LanceVanceSchaub az előző, bukott rezsim megtestesítője, nincs olyan scenario, amibe maradhatna
Bridgewater egyébként 6'2 214 fonttal mérlegelt, ami jobb mint, amit vártak tőle, és még mindig úgy érzem ő lesz az 1/1 (vagy legalábbis nagyon remélem)
több mint 10 éve
Én egyre jobbakat olvasok McCarron-ról is.. nem sokkal kisebb mint Bortles... róla mit gondoltok? 3-4. körben szerintem érdemes elhozni, és akkor lehet húzni 1/1 Clowney-t... nekem ő az 1/1... bár a combine eredményekre nagyon kíváncsi vagyok... (jó lenne Mallett-et eltradelni amúgy, csak msotanában nem hallok erről sem semmit...ti? )Sokkal jobb a helyzet a drafton qb-k területén idén mint tavaly. Mattenberger Carr és McArron küzül valamelyik szerintem 4. körig is csúszik, szóval simán lehet hátsó körben irányítót húzni.samu09Köszi. Hát több mint a semmi, de kérdés, ha nem QB-t húzunk a drafton akkor is lesz küldve???LanceVanceSchaub idei cap number-je 14.125M és a kivágása 10,5M dead money-t okozna, tehát olyan 3,6M cap space szabadulna fel. 😉Beki130 millióra emelik a capet ha igazak a hírek. Körülbelül 6 millió lesz így a cap space idén.swatt99ha meg elküldik Schaubot akkor 20samu09
több mint 10 éve
Sokkal jobb a helyzet a drafton qb-k területén idén mint tavaly. Mattenberger Carr és McArron küzül valamelyik szerintem 4. körig is csúszik, szóval simán lehet hátsó körben irányítót húzni.Köszi. Hát több mint a semmi, de kérdés, ha nem QB-t húzunk a drafton akkor is lesz küldve???LanceVanceSchaub idei cap number-je 14.125M és a kivágása 10,5M dead money-t okozna, tehát olyan 3,6M cap space szabadulna fel. 😉Beki130 millióra emelik a capet ha igazak a hírek. Körülbelül 6 millió lesz így a cap space idén.swatt99ha meg elküldik Schaubot akkor 20samu09
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Köszi. Hát több mint a semmi, de kérdés, ha nem QB-t húzunk a drafton akkor is lesz küldve???Schaub idei cap number-je 14.125M és a kivágása 10,5M dead money-t okozna, tehát olyan 3,6M cap space szabadulna fel. 😉Beki130 millióra emelik a capet ha igazak a hírek. Körülbelül 6 millió lesz így a cap space idén.swatt99ha meg elküldik Schaubot akkor 20samu09
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Schaub idei cap number-je 14.125M és a kivágása 10,5M dead money-t okozna, tehát olyan 3,6M cap space szabadulna fel. 😉130 millióra emelik a capet ha igazak a hírek. Körülbelül 6 millió lesz így a cap space idén.swatt99ha meg elküldik Schaubot akkor 20samu09
több mint 10 éve
130 millióra emelik a capet ha igazak a hírek. Körülbelül 6 millió lesz így a cap space idén.swatt99ha meg elküldik Schaubot akkor 20
több mint 10 éve
130 millióra emelik a capet ha igazak a hírek. Körülbelül 6 millió lesz így a cap space idén.
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
www.nfl.com/videos/nfl-draft/0ap2000000326505/Best-QB-fit-for-Texans én még mindíg Teddyt szeretném itt látni, valamiért nagyon szimpatikus a srác.
több mint 10 éve
Bortles fog dobálni combine-n, nagyon helyes, kíváncsian várom a teljesítményét.BondiValószínüleg megpróbál válaszolni JFM fenyegetőzésére. Okosabb megoldást választott az 1/1 elérésére mint focijani
több mint 10 éve
Megvan az új jelölt 1/1-reBondiCsodálkozom is hogy nem róla beszél az nfl.com
több mint 10 éve
Bortles fog dobálni combine-n, nagyon helyes, kíváncsian várom a teljesítményét.
több mint 10 éve
Safety-t inkább drafton kéne nézni, mert Manning már nem mai gyerek, idén még ellesz DJ-vel és a kölyök is profitál belőle, de mélységbe olyan ember kéne aki egyből át tudja majd venni Manning helyét.Olvastatok valahol valami FA kiszemeletetekről? Van valaki a képben?LanceVanceNem nagyon volt még semmi hír egyedül Paul Soliai nevét olvastam egy oldalon mint lehetséges célpont. Crennel szereti az óriás NT-ket. úgyhogy lehetséges hogy oda hozni fognak valakit. Safety se lenne rossz dolog sok FA lesz.swatt99
több mint 10 éve
Olvastatok valahol valami FA kiszemeletetekről? Van valaki a képben?LanceVanceNem nagyon volt még semmi hír egyedül Paul Soliai nevét olvastam egy oldalon mint lehetséges célpont. Crennel szereti az óriás NT-ket. úgyhogy lehetséges hogy oda hozni fognak valakit. Safety se lenne rossz dolog sok FA lesz.
több mint 10 éve
Nem igazán láttam senkit sem. Első körben biztosan felmérik a jelenlegi keretet. Túl nagy FA mozgásra én nem számítok.
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Olvastatok valahol valami FA kiszemeletetekről? Van valaki a képben?
több mint 10 éve
De állítólag Oher nem akar maradni Ravensben, ő is egy alternatíva.Ha nem sérült volna meg, akkor tuti kiszorította volna Newtont.BondiTexans OT Brennan Williams says his knee is finally healthy and he’ll be ready for spring workouts. Reméljük idén a tábor alatt megóvja magát.swatt99Reméljuk megmutatja hogy ő lesz a FRANCHISE RT Houstonban 😀samu09
több mint 10 éve
Ha nem sérült volna meg, akkor tuti kiszorította volna Newtont.Texans OT Brennan Williams says his knee is finally healthy and he’ll be ready for spring workouts. Reméljük idén a tábor alatt megóvja magát.swatt99Reméljuk megmutatja hogy ő lesz a FRANCHISE RT Houstonban 😀samu09
több mint 10 éve
Texans OT Brennan Williams says his knee is finally healthy and he’ll be ready for spring workouts. Reméljük idén a tábor alatt megóvja magát.swatt99Reméljuk megmutatja hogy ő lesz a FRANCHISE RT Houstonban 😀
több mint 10 éve
Texans OT Brennan Williams says his knee is finally healthy and he’ll be ready for spring workouts. Reméljük idén a tábor alatt megóvja magát.