Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Àrulóhànemèrted 😛Mivel ott született, oda járt középsuliba és egyetemre annyira nem meglepő, hogy nekik szurkol.BaltimoreDefenseDenver jó, Atlanta meg nemtudom , én örülök neki. Amúgy nem az a gond hogy nem edz, hanem hogy a miaminak szurkol....LanceVanceOff:Hatalmasat csalódtam Johnsonban. Többiek izzadnak a 40 fokon, kiteszik a lelküket hogy az új edzőknél bizonyítsanak, ő meg Miamiban meccset néz, és a miaminak szurkol, úgy hogy texasi csapat van a döntőben. Ez nagyon gáz. Ja amúgy Go Spurs!!! xDLanceVanceSenkinek nem kötelező elmenni de érted...
Más: Mit szóltok hozzá hogy az atlantával és a denverrel fognak edzőtáborozni? van valami előnye?samu09

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Mivel ott született, oda járt középsuliba és egyetemre annyira nem meglepő, hogy nekik szurkol.Denver jó, Atlanta meg nemtudom , én örülök neki. Amúgy nem az a gond hogy nem edz, hanem hogy a miaminak szurkol....LanceVanceOff:Hatalmasat csalódtam Johnsonban. Többiek izzadnak a 40 fokon, kiteszik a lelküket hogy az új edzőknél bizonyítsanak, ő meg Miamiban meccset néz, és a miaminak szurkol, úgy hogy texasi csapat van a döntőben. Ez nagyon gáz. Ja amúgy Go Spurs!!! xDLanceVanceSenkinek nem kötelező elmenni de érted...
Más: Mit szóltok hozzá hogy az atlantával és a denverrel fognak edzőtáborozni? van valami előnye?samu09
több mint 12 éve
Denver jó, Atlanta meg nemtudom , én örülök neki. Amúgy nem az a gond hogy nem edz, hanem hogy a miaminak szurkol....Off:Hatalmasat csalódtam Johnsonban. Többiek izzadnak a 40 fokon, kiteszik a lelküket hogy az új edzőknél bizonyítsanak, ő meg Miamiban meccset néz, és a miaminak szurkol, úgy hogy texasi csapat van a döntőben. Ez nagyon gáz. Ja amúgy Go Spurs!!! xDLanceVanceSenkinek nem kötelező elmenni de érted...
több mint 12 éve
Off:Hatalmasat csalódtam Johnsonban. Többiek izzadnak a 40 fokon, kiteszik a lelküket hogy az új edzőknél bizonyítsanak, ő meg Miamiban meccset néz, és a miaminak szurkol, úgy hogy texasi csapat van a döntőben. Ez nagyon gáz. Ja amúgy Go Spurs!!! xDLanceVanceSenkinek nem kötelező elmenni de érted...
Más: Mit szóltok hozzá hogy az atlantával és a denverrel fognak edzőtáborozni? van valami előnye?
több mint 12 éve
Off:Hatalmasat csalódtam Johnsonban. Többiek izzadnak a 40 fokon, kiteszik a lelküket hogy az új edzőknél bizonyítsanak, ő meg Miamiban meccset néz, és a miaminak szurkol, úgy hogy texasi csapat van a döntőben. Ez nagyon gáz. Ja amúgy Go Spurs!!! xD
több mint 12 éve
Az kemény. 😕 Remélem le tudja győzni ezt a gyilkos kórt.
több mint 12 éve
Mielőbbi felépülést kívánok neki!adam8Marha jo hogy szerencsetlenre ennyire rajar rud. Sajnalom szegenyt
több mint 12 éve
pedig azt hittem már lesz egy rendes falemberünk 😕daganatok.hu/non-hodgkin-limfoma/Texans OT David Quessenberry will be placed on the NFL’s Non-Football Illness List after being diagnosed with lymphoma.metaxa17mi az a lymphoma?samu09
Nem egy egyszerű betegség...swatt99
több mint 12 éve
daganatok.hu/non-hodgkin-limfoma/Texans OT David Quessenberry will be placed on the NFL’s Non-Football Illness List after being diagnosed with lymphoma.metaxa17mi az a lymphoma?samu09
Nem egy egyszerű betegség...
több mint 12 éve
Texans OT David Quessenberry will be placed on the NFL’s Non-Football Illness List after being diagnosed with lymphoma.metaxa17mi az a lymphoma?
több mint 12 éve
Texans OT David Quessenberry will be placed on the NFL’s Non-Football Illness List after being diagnosed with lymphoma.
több mint 12 éve
a texans weboldalán lehoztak egy cikket BoB-al, aki azt nyilatkozta, hogy 4 qb nem fér el egy nfl-es csapat rosterén (kihitte volna). Az nfl network szerint Yates vagy Keenum lesz az akit kivágnak. Nem értem Fitzit miért ne lehetne kidobni. Viszont Keenumról azt írták hogy vagy week 1 starter vagy cut 😀 backup vagy backbackup nem is lehet 😀samu09A verseny nem árt, de akkor már inkább maradjon Keenum.
több mint 12 éve
a texans weboldalán lehoztak egy cikket BoB-al, aki azt nyilatkozta, hogy 4 qb nem fér el egy nfl-es csapat rosterén (kihitte volna). Az nfl network szerint Yates vagy Keenum lesz az akit kivágnak. Nem értem Fitzit miért ne lehetne kidobni. Viszont Keenumról azt írták hogy vagy week 1 starter vagy cut 😀 backup vagy backbackup nem is lehet 😀
több mint 12 éve
És reméljük nem a sérülései miatt!!!Igen, reméljük, hogy legenda lesz belőle...bár szerintem mindenképp emlékezni fog rá mindenki a jövőben is.BondiMindenki szántja a pályát, csak az ilyen önmagukat királlyá kinevezett játékosok nem. Nálam Cushing mentalitása a példa egy igazi játékosra... Mindig ott van mindenhol, akkor is ha épp járni sem tud mankó nélkül. Ilyen játékosokból lesznek igazi legendák...sevarafaDehogynem , Ő még fiatal, a fiatalok felszántják a pályát, ebbe kéne pl AJ-nek belegondolnia.LanceVanceMilliomos! megteheti 😀 😀sevarafaAláírt Clowney.Clowney gets $22.272 million guaranteed, including $14.518 mil signing bonus. 4 év 5 éves opcióval.swatt99mostantól ő se fog járni az önkéntes edzésekre 😀samu09
több mint 12 éve
Igen, reméljük, hogy legenda lesz belőle...bár szerintem mindenképp emlékezni fog rá mindenki a jövőben is.Mindenki szántja a pályát, csak az ilyen önmagukat királlyá kinevezett játékosok nem. Nálam Cushing mentalitása a példa egy igazi játékosra... Mindig ott van mindenhol, akkor is ha épp járni sem tud mankó nélkül. Ilyen játékosokból lesznek igazi legendák...sevarafaDehogynem , Ő még fiatal, a fiatalok felszántják a pályát, ebbe kéne pl AJ-nek belegondolnia.LanceVanceMilliomos! megteheti 😀 😀sevarafaAláírt Clowney.Clowney gets $22.272 million guaranteed, including $14.518 mil signing bonus. 4 év 5 éves opcióval.swatt99mostantól ő se fog járni az önkéntes edzésekre 😀samu09
több mint 12 éve
Mindenki szántja a pályát, csak az ilyen önmagukat királlyá kinevezett játékosok nem. Nálam Cushing mentalitása a példa egy igazi játékosra... Mindig ott van mindenhol, akkor is ha épp járni sem tud mankó nélkül. Ilyen játékosokból lesznek igazi legendák...Dehogynem , Ő még fiatal, a fiatalok felszántják a pályát, ebbe kéne pl AJ-nek belegondolnia.LanceVanceMilliomos! megteheti 😀 😀sevarafaAláírt Clowney.Clowney gets $22.272 million guaranteed, including $14.518 mil signing bonus. 4 év 5 éves opcióval.swatt99mostantól ő se fog járni az önkéntes edzésekre 😀samu09
több mint 12 éve
Dehogynem , Ő még fiatal, a fiatalok felszántják a pályát, ebbe kéne pl AJ-nek belegondolnia.Milliomos! megteheti 😀 😀sevarafaAláírt Clowney.Clowney gets $22.272 million guaranteed, including $14.518 mil signing bonus. 4 év 5 éves opcióval.swatt99mostantól ő se fog járni az önkéntes edzésekre 😀samu09
több mint 12 éve
Milliomos! megteheti 😀 😀Aláírt Clowney.Clowney gets $22.272 million guaranteed, including $14.518 mil signing bonus. 4 év 5 éves opcióval.swatt99mostantól ő se fog járni az önkéntes edzésekre 😀samu09
több mint 12 éve
Aláírt Clowney.Clowney gets $22.272 million guaranteed, including $14.518 mil signing bonus. 4 év 5 éves opcióval.swatt99mostantól ő se fog járni az önkéntes edzésekre 😀
több mint 12 éve
Aláírt Clowney.Clowney gets $22.272 million guaranteed, including $14.518 mil signing bonus. 4 év 5 éves opcióval.
több mint 12 éve
Ha belőlük nem is, de egy 53 fős keretből kinézem hogy a védelem egyik tagja nem ismer egy támadó játékost és fordítva 😀Vagy nem jelölte vissza arckönyvön.Bondiígy üzen az egyik milliomos a másiknak, mer nem adta meg neki a számát...sutianapwww.facebook.com/photo.php?v=659014014168960&fref=nfLanceVancekis üzenet 😀samu09