Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Clowney-nál azért szerintem a magánélet nyomni fog a latban, nemtudom Bobnál mennyit számít hogy valaki "balhés".
több mint 10 éve
...hogy tudunk kibírni ennyi időt nfl nélkül? lyenkor kellene téli álomba menni 😀sevarafaAlternatív megoldásként én ilyentájt NCAA meccseket nézek. Úgysem lehet szezon közben mindet látni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Nemrég még Von Miller, vagy épp Suh volt a 10 éventevanilyen tálentum. Bár akkor is ott volt 1/3 G. McCoy, és sorolhatnánk akiket nem tolt a média ennyire. Aztán JJ Watt a legjobb DL ember mégis a ligában.hát meglátjuk mi lesz 😊 nagyon várom a draftot...de a Free Agency-t is...hogy tudunk kibírni ennyi időt nfl nélkül? lyenkor kellene téli álomba menni 😀
Azért Clowney esetében ott van a (komoly) kérdőjel is. Meglátjuk, tavaly Te'o volt a nagy sztár, most Klón és Manci.ulpianus
több mint 10 éve
Nemrég még Von Miller, vagy épp Suh volt a 10 éventevanilyen tálentum. Bár akkor is ott volt 1/3 G. McCoy, és sorolhatnánk akiket nem tolt a média ennyire. Aztán JJ Watt a legjobb DL ember mégis a ligában.Azért Clowney esetében ott van a (komoly) kérdőjel is. Meglátjuk, tavaly Te'o volt a nagy sztár, most Klón és Manci.
több mint 10 éve
Én azért Clowney-ra se mondanám 100% hogy jó választás oké 10 évente 1 ilyen ember van a drafton de anno ezt mondták Mario Williams-re is és mégse tudta nálunk megmutatni miért lett ő 1/1. Van már egy elit DE a csapatba én fontosabbnak tartanám hogy szerezünk DT/NT posztra egy jó embert. Malletet sose láttam játszani így nem nagyon tudok mit mondani de megnéztem NFL statisztikáját 4 passza volt 3 év alatt 1INT oké hogy BOB ismeri de szerintem nekünk nem ilyen irányítóra van szükségünk max egy 6-7 körért esetleg...de akkor meg már ott van Keenum. Szóval én a QB draftolók mellet állok azt hogy ki ez név szerint mindegy.Tradelni is lehet irányítót. Másik évben valszeg én is QB-t húznék, de én idén olyan nagy tehetségnek ehetőségnek látom Jadeveont, hogy csak azért mert kell nekünk QB, nem húznám ki azt az egyet aki a "gyengébb " class-ban egyedül nevezhető NFL ready irányítónak. Mallett-et el lehet tradelni, pats biztos engedné, jövőre neki is új szerződést kellene adniuk, és konkrétan még semmit nem játszott...sevarafaSemmi garancia nincs rá hogy McArron a 2. körben még bent lesz. Kit húznak akkor? Garoppollot? Sajnos needre kell menni mert már van egy franchise DL a csapatban, ráadásul ha Clowney beválna, és a 2.-3. körben draftolt irányító is akkor egyszerre kéne majd nekik nagy összegű szerződést adni. Rohadt nagy elemzéseket futtatnak most is hogy melyik forgatókönyvet válasszák, de szerintem QB lesz az első.samu09Szerintem az egész drafton nincs olyan irányító, aki az elkövetkezendő években fel tudná venni a verseny Luck-kal bármilyen téren. éppen ezért választanám Clowney-t.. Értem, hogy Te azt az itányítót választanád, aki a legjobban NFL kész, és már egyből lehet mélyvízbe dobni. Idén ilyen irányítóból 1 van csak, az pedig Teddy. De csak ezért nem hoznám el őt, mert nekünk most a QB nagyon nagy need. Clowney-t nem lehet nem húzni. Irányítót akkor majd szerzünk a következő drafton, de Clowney szintű ember vélhetően nem lesz megint vagy 10 évig...sevarafaBortles nagyon szimpatikus srác, a nyilatkozataival is , meg azzal hogy dobott a combine-one, legyen Ő !!!LanceVanceBortles valóban nagyon szimpatikus srác, és tényleg elismerést érdemel, hogy minden feladatot bevállalt a combine-on. Tök jó, hogy karizmatikus egyénisége, prototípus alkata, és erős karja van (bár termetéhez képest, semmi extra). Azonban, lényegében miről is szól az irányítói poszt. Arról, hogy jó döntéseket hozva, minél pontosabban eljutassák a lasztit az elkapókhoz, és Bortlesnek pont ezzel vannak problémái. Úgy érzem, ha őt húzzuk, akkor aláírjuk, hogy jó pár évig gyengébb irányítónk lesz, mint a Coltsnak, ugyanis Luck a játék minden elemében felülmúlja.
Viszont Bridgewaternek, pont a pontosság, és a jó/gyors döntéshozatal az erőssége. Szerintem ő egy taktikus, rövid-közép passzos stílussal felvehetné a versenyt Luckkal (másképp fogalmazva, lent tarthatná őt a pályán). Ezért bízok benne, hogy őt draftoljuk, de persze aztán majd meglátjuk a csapat kit választ 😊DC
több mint 10 éve
Nagyon erős célpont lehetne a maga majd 2 méterével, főként BoB rendszerében.Abszolút egyetértek veled. De szerintem Daniels lesz aki menni fog. A kora és a sérülése miatt. tudom, felépül, de akkor is idén lesz 32... Ryan Griffin meg szerintem a következő Owen Daniels lesz a Texansnál 😊sevarafaHa jó pénzért esetleg sikerülne újra szerződtetnünk, akkor jó lenne. A jelenlegi cap helyzet miatt pedig a Daniels-Graham-Griffin trió megtartása igen nagy luxus lenne. A Daniels-Griffin vagy Graham-Griffin duó is igen ütős lenne, melléjük lehetne még valakit hozni a draftról 5-6-7 kör valamelyikéből.BondiÉn pont fordítva érzem 😛 Szerintem Daniels fog menni, és Graham marad 😛 fogadjunk egy na ugyéba!! 😊 😉sevarafaÁ, nem hinném. Már mint emiatt biztosan nem 😊Közben folytatódik a keretfeltöltés. Érkezett Zach Potter, korábbi Jax TE.BondiAkkor Daniels cut lesz?samu09
Graham-et szeretném ha maradni, de egyre inkább az az érzésem, hogy őt el fogjuk engedni.Bondi
több mint 10 éve
Abszolút egyetértek veled. De szerintem Daniels lesz aki menni fog. A kora és a sérülése miatt. tudom, felépül, de akkor is idén lesz 32... Ryan Griffin meg szerintem a következő Owen Daniels lesz a Texansnál 😊Ha jó pénzért esetleg sikerülne újra szerződtetnünk, akkor jó lenne. A jelenlegi cap helyzet miatt pedig a Daniels-Graham-Griffin trió megtartása igen nagy luxus lenne. A Daniels-Griffin vagy Graham-Griffin duó is igen ütős lenne, melléjük lehetne még valakit hozni a draftról 5-6-7 kör valamelyikéből.BondiÉn pont fordítva érzem 😛 Szerintem Daniels fog menni, és Graham marad 😛 fogadjunk egy na ugyéba!! 😊 😉sevarafaÁ, nem hinném. Már mint emiatt biztosan nem 😊Közben folytatódik a keretfeltöltés. Érkezett Zach Potter, korábbi Jax TE.BondiAkkor Daniels cut lesz?samu09
Graham-et szeretném ha maradni, de egyre inkább az az érzésem, hogy őt el fogjuk engedni.Bondi
több mint 10 éve
Ha jó pénzért esetleg sikerülne újra szerződtetnünk, akkor jó lenne. A jelenlegi cap helyzet miatt pedig a Daniels-Graham-Griffin trió megtartása igen nagy luxus lenne. A Daniels-Griffin vagy Graham-Griffin duó is igen ütős lenne, melléjük lehetne még valakit hozni a draftról 5-6-7 kör valamelyikéből.Én pont fordítva érzem 😛 Szerintem Daniels fog menni, és Graham marad 😛 fogadjunk egy na ugyéba!! 😊 😉sevarafaÁ, nem hinném. Már mint emiatt biztosan nem 😊Közben folytatódik a keretfeltöltés. Érkezett Zach Potter, korábbi Jax TE.BondiAkkor Daniels cut lesz?samu09
több mint 10 éve
Én pont fordítva érzem 😛 Szerintem Daniels fog menni, és Graham marad 😛 fogadjunk egy na ugyéba!! 😊 😉Á, nem hinném. Már mint emiatt biztosan nem 😊Közben folytatódik a keretfeltöltés. Érkezett Zach Potter, korábbi Jax TE.BondiAkkor Daniels cut lesz?samu09
több mint 10 éve
Á, nem hinném. Már mint emiatt biztosan nem 😊Közben folytatódik a keretfeltöltés. Érkezett Zach Potter, korábbi Jax TE.BondiAkkor Daniels cut lesz?samu09
Graham-et szeretném ha maradni, de egyre inkább az az érzésem, hogy őt el fogjuk engedni.
több mint 10 éve
Tradelni is lehet irányítót. Másik évben valszeg én is QB-t húznék, de én idén olyan nagy tehetségnek ehetőségnek látom Jadeveont, hogy csak azért mert kell nekünk QB, nem húznám ki azt az egyet aki a "gyengébb " class-ban egyedül nevezhető NFL ready irányítónak. Mallett-et el lehet tradelni, pats biztos engedné, jövőre neki is új szerződést kellene adniuk, és konkrétan még semmit nem játszott...Semmi garancia nincs rá hogy McArron a 2. körben még bent lesz. Kit húznak akkor? Garoppollot? Sajnos needre kell menni mert már van egy franchise DL a csapatban, ráadásul ha Clowney beválna, és a 2.-3. körben draftolt irányító is akkor egyszerre kéne majd nekik nagy összegű szerződést adni. Rohadt nagy elemzéseket futtatnak most is hogy melyik forgatókönyvet válasszák, de szerintem QB lesz az első.samu09Szerintem az egész drafton nincs olyan irányító, aki az elkövetkezendő években fel tudná venni a verseny Luck-kal bármilyen téren. éppen ezért választanám Clowney-t.. Értem, hogy Te azt az itányítót választanád, aki a legjobban NFL kész, és már egyből lehet mélyvízbe dobni. Idén ilyen irányítóból 1 van csak, az pedig Teddy. De csak ezért nem hoznám el őt, mert nekünk most a QB nagyon nagy need. Clowney-t nem lehet nem húzni. Irányítót akkor majd szerzünk a következő drafton, de Clowney szintű ember vélhetően nem lesz megint vagy 10 évig...sevarafaBortles nagyon szimpatikus srác, a nyilatkozataival is , meg azzal hogy dobott a combine-one, legyen Ő !!!LanceVanceBortles valóban nagyon szimpatikus srác, és tényleg elismerést érdemel, hogy minden feladatot bevállalt a combine-on. Tök jó, hogy karizmatikus egyénisége, prototípus alkata, és erős karja van (bár termetéhez képest, semmi extra). Azonban, lényegében miről is szól az irányítói poszt. Arról, hogy jó döntéseket hozva, minél pontosabban eljutassák a lasztit az elkapókhoz, és Bortlesnek pont ezzel vannak problémái. Úgy érzem, ha őt húzzuk, akkor aláírjuk, hogy jó pár évig gyengébb irányítónk lesz, mint a Coltsnak, ugyanis Luck a játék minden elemében felülmúlja.
Viszont Bridgewaternek, pont a pontosság, és a jó/gyors döntéshozatal az erőssége. Szerintem ő egy taktikus, rövid-közép passzos stílussal felvehetné a versenyt Luckkal (másképp fogalmazva, lent tarthatná őt a pályán). Ezért bízok benne, hogy őt draftoljuk, de persze aztán majd meglátjuk a csapat kit választ 😊DC
több mint 10 éve
Közben folytatódik a keretfeltöltés. Érkezett Zach Potter, korábbi Jax TE.BondiAkkor Daniels cut lesz?
több mint 10 éve
Semmi garancia nincs rá hogy McArron a 2. körben még bent lesz. Kit húznak akkor? Garoppollot? Sajnos needre kell menni mert már van egy franchise DL a csapatban, ráadásul ha Clowney beválna, és a 2.-3. körben draftolt irányító is akkor egyszerre kéne majd nekik nagy összegű szerződést adni. Rohadt nagy elemzéseket futtatnak most is hogy melyik forgatókönyvet válasszák, de szerintem QB lesz az első.Szerintem az egész drafton nincs olyan irányító, aki az elkövetkezendő években fel tudná venni a verseny Luck-kal bármilyen téren. éppen ezért választanám Clowney-t.. Értem, hogy Te azt az itányítót választanád, aki a legjobban NFL kész, és már egyből lehet mélyvízbe dobni. Idén ilyen irányítóból 1 van csak, az pedig Teddy. De csak ezért nem hoznám el őt, mert nekünk most a QB nagyon nagy need. Clowney-t nem lehet nem húzni. Irányítót akkor majd szerzünk a következő drafton, de Clowney szintű ember vélhetően nem lesz megint vagy 10 évig...sevarafaBortles nagyon szimpatikus srác, a nyilatkozataival is , meg azzal hogy dobott a combine-one, legyen Ő !!!LanceVanceBortles valóban nagyon szimpatikus srác, és tényleg elismerést érdemel, hogy minden feladatot bevállalt a combine-on. Tök jó, hogy karizmatikus egyénisége, prototípus alkata, és erős karja van (bár termetéhez képest, semmi extra). Azonban, lényegében miről is szól az irányítói poszt. Arról, hogy jó döntéseket hozva, minél pontosabban eljutassák a lasztit az elkapókhoz, és Bortlesnek pont ezzel vannak problémái. Úgy érzem, ha őt húzzuk, akkor aláírjuk, hogy jó pár évig gyengébb irányítónk lesz, mint a Coltsnak, ugyanis Luck a játék minden elemében felülmúlja.
több mint 10 éve
Közben folytatódik a keretfeltöltés. Érkezett Zach Potter, korábbi Jax TE.
több mint 10 éve
Szerintem az egész drafton nincs olyan irányító, aki az elkövetkezendő években fel tudná venni a verseny Luck-kal bármilyen téren. éppen ezért választanám Clowney-t.. Értem, hogy Te azt az itányítót választanád, aki a legjobban NFL kész, és már egyből lehet mélyvízbe dobni. Idén ilyen irányítóból 1 van csak, az pedig Teddy. De csak ezért nem hoznám el őt, mert nekünk most a QB nagyon nagy need. Clowney-t nem lehet nem húzni. Irányítót akkor majd szerzünk a következő drafton, de Clowney szintű ember vélhetően nem lesz megint vagy 10 évig...Bortles nagyon szimpatikus srác, a nyilatkozataival is , meg azzal hogy dobott a combine-one, legyen Ő !!!LanceVanceBortles valóban nagyon szimpatikus srác, és tényleg elismerést érdemel, hogy minden feladatot bevállalt a combine-on. Tök jó, hogy karizmatikus egyénisége, prototípus alkata, és erős karja van (bár termetéhez képest, semmi extra). Azonban, lényegében miről is szól az irányítói poszt. Arról, hogy jó döntéseket hozva, minél pontosabban eljutassák a lasztit az elkapókhoz, és Bortlesnek pont ezzel vannak problémái. Úgy érzem, ha őt húzzuk, akkor aláírjuk, hogy jó pár évig gyengébb irányítónk lesz, mint a Coltsnak, ugyanis Luck a játék minden elemében felülmúlja.
több mint 10 éve
Bortles nagyon szimpatikus srác, a nyilatkozataival is , meg azzal hogy dobott a combine-one, legyen Ő !!!LanceVanceBortles valóban nagyon szimpatikus srác, és tényleg elismerést érdemel, hogy minden feladatot bevállalt a combine-on. Tök jó, hogy karizmatikus egyénisége, prototípus alkata, és erős karja van (bár termetéhez képest, semmi extra). Azonban, lényegében miről is szól az irányítói poszt. Arról, hogy jó döntéseket hozva, minél pontosabban eljutassák a lasztit az elkapókhoz, és Bortlesnek pont ezzel vannak problémái. Úgy érzem, ha őt húzzuk, akkor aláírjuk, hogy jó pár évig gyengébb irányítónk lesz, mint a Coltsnak, ugyanis Luck a játék minden elemében felülmúlja.
Viszont Bridgewaternek, pont a pontosság, és a jó/gyors döntéshozatal az erőssége. Szerintem ő egy taktikus, rövid-közép passzos stílussal felvehetné a versenyt Luckkal (másképp fogalmazva, lent tarthatná őt a pályán). Ezért bízok benne, hogy őt draftoljuk, de persze aztán majd meglátjuk a csapat kit választ 😊
több mint 10 éve
Bortles nagyon szimpatikus srác, a nyilatkozataival is , meg azzal hogy dobott a combine-one, legyen Ő !!!LanceVanceNekem Clowney sokkal inkább kellene... 😕... oké, hogy a QB közül Bortles kellene, de ez a mezőny nem tartalmaz egy Luck-ot sem, hogy kőbe legyen vésve hogy QB-t kell hozni... Még mindig Mallett trade párti vagyok 😀 Szerintem túl nagy tehetség Clowney, hogy ne legyen 1/1... Mivel Bortles (elméletileg) nem NFL kész, ezért inkább kellene Clowney akiből 10-15 évente egy van a drafton...
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Bortles nagyon szimpatikus srác, a nyilatkozataival is , meg azzal hogy dobott a combine-one, legyen Ő !!!
több mint 10 éve
Clowney már lenyilatkozta hogy örülne ha a Falcons feltradelne érte, úgyhogy egyre közelebb kerülünk Bortles-höz.
több mint 10 éve
😛
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Paycut?peachigen, lesz pay is meg cut is. 😀
több mint 10 éve
Paycut?peachEddig nem volt róla szó, még egyeztetésekről sem.. meglátjuk mit hoz a jövő 😊
több mint 10 éve
Paycut?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Seva, akkor minek új irányìtó, erre schaub is tökéletes...peachSchaub szerződése jövőre 26 milliós...szerinted kifizeti azt McNair?