Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Chris Myers: “I don’t know what was going on. I’m just like anyone else reading that type of stuff, but it is what it is. In the long run, I want to be here in Houston, so that’s what I’ve been telling everybody when everyone asks me stuff, and that’s what it sums up to be. I want to be here. I want to see things through, and that’s the way it is. So that’s kind of the bottom line of my thinking.”http://www.houstontexans.com/news/article-3/Myers-I-want-to-remain-a-Texan/4407eef0-a746-43c0-9d82-f0199adb9c2a
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Zone blocking csapatokat esetleg érdekelhet.Mert nem volt jó?és Brisiellel mi a helyzet?StezSzeretne visszatérni, nem hiszem hogy sokan érdeklődnének iránta.adam8
Szerintem elég jól tolta, bár nem nagyon fújják fel, kicsit fű alatt maradt.Stez
több mint 12 éve
tenorx szerint indianapolisba jönMario-ról nincs semmi infótok?JoeyBjön seattlebebraxa88
több mint 12 éve
Mario-ról nincs semmi infótok?JoeyB"Mario (Wiliams) is a great player and we want him to be a part of our football team and our organization, so we’re working hard to figure out a way to get that done.” - Texans GM/Executive VP Rick Smith
több mint 12 éve
Mert nem volt jó?és Brisiellel mi a helyzet?StezSzeretne visszatérni, nem hiszem hogy sokan érdeklődnének iránta.adam8
Szerintem elég jól tolta, bár nem nagyon fújják fel, kicsit fű alatt maradt.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
és Brisiellel mi a helyzet?StezSzeretne visszatérni, nem hiszem hogy sokan érdeklődnének iránta.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Mario-ról nincs semmi infótok?JoeyBJohn McClain szerint dolgozik rajta a vezetőség, hogy olyan ajánlatot tudjunk adni Marionak, amit nehezen utasít vissza.
több mint 12 éve
Elkezdtünk nézelődni FA piacon, méghozzá elsőként CB poszton. Az Oakland védőjét Stanford Routt-t fogjuk megnézni, persze nem vagyunk egyedül ezzel, Buffalo, Kansas, Dallas és a Tennessee listáján is rajta van.
több mint 12 éve
Szerintem ha első kör WR, akkor két ember jöhet szóba, Sanu vagy Jeffery. Addigra már Floyd sem lesz bent.Köszi Gabriel az írást, jöhet még több ilyen 😉
több mint 12 éve
szerintem is esélytelen, hogy Desean Jackson ide jöjjön, már csak azért is, mert az idén mutatott hozzáállása szerintem nem illene ide. Mario szerződése tényleg érdekes kérdés, nem is játszott sokat ebben a rendszerben, amikor igen, akkor hol jó-hol rosszabb teljesítményt mutatott. sajnálni mindenki sajnálná persze ha elmenne, de hülye húzásnak se lenne nevezhető. Top WR-t szerintem semmiképp se hozunk FA-ról, rá kéne menni Michael Floydra szvsz 😊 Mark Barron tényleg nem lenne rossz húzás, de nem ez fog történni
Twitter: azajoey
több mint 12 éve
Idén bustesélyesek a WR-ek? Valamennyire mindig azok, de az utóbbi idők legerősebb WR classa jön, na meg nagy pénzért, az első kör vége felé nem túl nagy pénz az.
több mint 12 éve
Olyan 95% esély van arra, hogy DeSean megkapja a franchise taget.
több mint 12 éve
Gabriel
525
Egyik ismerősöm kint lakik az USA-ban, a hétvégén beszélgettünk és egész érdekes dolgot mondott. Mivel a védelmünk Mario nélkül is tökéletesen működött nem kell annyira ragaszkodnunk hozzá, hiszen OLB poszton megtaláltuk a 2 kezdő játékosunkat, akik együtt nem keresnek annyit, mint Mario /Barwin, Reed/. Ha nem tartjuk meg, a fizujából már bizonyított top WR-t szerezhetünk, aki a returner feladatokat is ellátja: DeSean Jackson. Ezzel újabb magas fizetéstől szabadulunk meg: Jacoby cut. Wade azt mondta tökéletesen elégedett a NT poszton a Cody-Mitchell duóval, felülmúlták a várakozásait. Ez feltételezi hogy nem húzunk az 1. pickre NT-t. Valamint azt is nyilatkozta hogy a felmerült nevek közül egyedül Fletcher Cox az aki 1. kört ér, de ő Project player és rendszeridegen. Mivel a támadófalat egyben tudnánk így tartani/ marad Myers és Brisiel/, ide sem kell az első kör. Nem kell CB sem azon a poszton van 1 csomó fiatal + JoJo + meg tudnánk tartani Allen-t. Nem kéne nagy fizetésű 1. körös WR,aki még nem mutatott semmit/ráadásul a TopWR-ek szerintem idén mind feltűnően bustesélyesek/, ha megvan Jackson. Természetesen marad Foster. Így érkezünk a draft első köréhez ahol a kiválasztott játékos egy olyan ember aki azonnal kezdő és még veretesebbé teszi a védelmet.
Emberünk Mark Barron safety, aki posztjánál fogva sem fogja kifosztani a fizetési sapkát. 2. körtől kezdve meg végig lehet BPA-zni az egész draftot.
több mint 12 éve
Meg van az új QB coach-unk, Karl Dorrell személyében. Miami-ból hoztuk el, de természetesen Kubiak régi cimborája 😊
több mint 12 éve
Csak egy kicsit 😀Arian Foster at the Playboy PartyEgyik kommentelő azt irja, hogy szerinte Foster egy kicsit be van csípve. Egyetértek vele 😊DC
http://www.youtube.com/watch?v=e0thAr-kS7gkalasnikov
több mint 12 éve
Arian Foster at the Playboy PartyEgyik kommentelő azt irja, hogy szerinte Foster egy kicsit be van csípve. Egyetértek vele 😊
http://www.youtube.com/watch?v=e0thAr-kS7gkalasnikov
több mint 12 éve
Foster maradnahttp://blog.houstontexans.com/2012/02/02/foster-says-he-wants-to-stay-in-houston/
több mint 12 éve
Greg Knapp pedig elfogadta a Raiders OC állását. Nagyon sajnálom, sok sikert neki Oakland-ben.BondiFrank Pollack követi OL edzőnek...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Greg Knapp pedig elfogadta a Raiders OC állását. Nagyon sajnálom, sok sikert neki Oakland-ben.
több mint 12 éve
Viszont Dwight Jones nem nagyon brillírozott a Senior Bowl hete alatt.Még egy két prospect akikt nézegetünksajnos nem tudtam nézni az edzéseket és a senior bowlt se, de ahogy olvastam, Marvin Jones az egyik olyan játékos, akinek nagyot ugrott az értéke a SB alatt!JoeyB
Mitchell Schwartz, OT, California
Marvin Jones, WR, California
Keenan Robinson, LB, Texas
Roonie Cameron, DT/DE, Old Dominion ( Őt jó pár csapat figyelte, pedig én még a CBS listáján sem találtam)Bondi