Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Köszi srácok!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
Tavaly többször néztem mock draftokat és osztottam meg veletek. A viszonylag unalmas FA-nk miatt most 03.10-ig visszamenőleg 1 database segítségével átnéztem 100-at íme az eredmény:Úgy gondolom, mivel fontos játékosokat veszítettünk a FA alatt, ezért jelentősen változni fog a lista.
30: Kendall Wright Wr Baylor
21: Stephen Hill Wr Georgia Tech
10: Alshon Jeffrey Wr South Carolina
Rueben Randle Wr LSU
8: Peter Konz C Wisconsin
5: Michael Floyd Wr Notre Dame
3: Mohamed Sanu Wr Rutgers
2: Mike Adams Ot Ohio State
Nick Perry Olb USC
Dontari Poe Nt Memphis
1: Cordy Glenn Ot Georgia
Janoris Jenkins Cb North Alabama
Devon Still Nt Penn State
Mark Barron S Alabama
Jonathan Martin Ot Stanford
Majd véleményezitek, vagy nem 😀Gabriel
Nyilvánvalóan mostmár offensive falember(ek)re van a legnagyobb szükségünk, kell minőségi LB, és persze elkapó is. Szerintem ezekre a poziciókra fogunk húzni az első 3 körben, de hogy milyen leosztásban, azt nagyon nehéz megmondani, mert sok függ az előttünk draftoló csapatoktól, és mi eléggé hátul vagyunk.
Azt azért megjegyezhetjük, hogy a tavalyi draft nagyon jól sült el. Wattson fanyalogtunk kezdetben, de alaposan ránk cáfolt, és Reed is szuperül játszott, úgy érzem a többiekbe is van még potenciál. Reméljük idén is a legjobbakat, bár én személy szerint nem számítok ismét ilyen sikeres draftra (már csak a későbbi draft poziciónkból fakadóan sem)
több mint 12 éve
Sziasztok,Akárcsak Bondi én is nagyon sajnálom, hogy nem sikerült megtartanunk. Nálam ő volt a 2. legjobb CB a csapatnál, de az edzőink mindenképp játszatni akarták az első körös cornerünket, Kareem Jacksont, ezért rotációba játszottak. Viszont legnagyobb gyengesége a szerelés Allenek, ezért én szerintem jobb, ha megmarad CB, S helyett.
Jason Allen nálunk landolt. Elképzelhető, hogy safety-ben használjuk? Nálatok játszott esetleg középen? Előre is köszi a felvilágosítást.nasheem
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Sziasztok,College-ban safety is volt, mi nem emlékszem, hogy használtuk volna annak. Labdaérzéke van FS-nek jó lehet.
Jason Allen nálunk landolt. Elképzelhető, hogy safety-ben használjuk? Nálatok játszott esetleg középen? Előre is köszi a felvilágosítást.nasheem
több mint 12 éve
Sziasztok,Tudomásom szerint nálunk egyszer sem játszott S-t. Viszont CB-ként kezdő potenciával rendelkezik és mégsem siránkozik ha nem kezdő, úgyhogy nagy fogás volt. Én nagyon sajnálom hogy nem marasztalták Houstonban.
több mint 12 éve
Végre valami jó hír is érkezik.lecserélték a strong side-ot ami Fosternek 2 évig nyitott levédekezhetetlen folyosókat :S kíváncsi leszek a RB-k teljesítményére következő szezonban.
Az eddigi események alapján ez lehet eddig a kezdő
Brown-W.Smith-Myers-Caldwell-Butler
Depht
T-Derek Newton
G/T-Andrew Gardner
G-Thomas Austin
G-Shelley SmithBondi
több mint 12 éve
Sziasztok,Jason Allen nálunk landolt. Elképzelhető, hogy safety-ben használjuk? Nálatok játszott esetleg középen? Előre is köszi a felvilágosítást.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Ahogy sejtettem Myers marad 😊 jó hír, nagyon sokat fejlődött első éveitől mostanáig, és a liga (egyik) legjobb centereként is velünk tart. A kezdőfalban már szerintem csak Butlert kéne helyettesíteni valakivel, mert tavalyelőtt, amikor kezdett voltak nagyon rossz meccsei (3 engedett sack), de ezt majd az FO eldönti, 2.-3. körös draftot tippelek a helyére, vagy Winston visszajön olcsóbban.
több mint 12 éve
Végre valami jó hír is érkezik.Az eddigi események alapján ez lehet eddig a kezdő
Brown-W.Smith-Myers-Caldwell-Butler
Depht
T-Derek Newton
G/T-Andrew Gardner
G-Thomas Austin
G-Shelley Smith
több mint 12 éve
Chris Myers marad. 4 évre kap 25 milliót, 14 ebből garantált.
több mint 12 éve
Tavaly többször néztem mock draftokat és osztottam meg veletek. A viszonylag unalmas FA-nk miatt most 03.10-ig visszamenőleg 1 database segítségével átnéztem 100-at íme az eredmény:1-2 névtől igencsak felkaptam a fejem.
30: Kendall Wright Wr Baylor
Rueben Randle Wr LSU
Nick Perry Olb USC
Dontari Poe Nt Memphis
Mark Barron S Alabama
Majd véleményezitek, vagy nem 😀Gabriel
Ha első körről akkor nálam Jeffery, Sanu, Konz jöhet szóba. ( Vagy Wright, de ő már nem lesz bent, ahogy Konz sem, tehát Myers mindenképpen meg kell tartani.)
Valamint most már nálam nem kizárt egy OT sem az első körben
több mint 12 éve
DB edzőink beszéltek Shawntae Spencer 49ersből kirakott cornerrel, nem hinném hogy jönne, ha mégis akkor backupnak. Marionak pedig sok sikert 😊adam8mintha ő már korábban is szóba jött volna, Allen helyére kelleni fog valaki
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
DB edzőink beszéltek Shawntae Spencer 49ersből kirakott cornerrel, nem hinném hogy jönne, ha mégis akkor backupnak. Marionak pedig sok sikert 😊
több mint 12 éve
Srácok!Köszönöm a jókívánságaitokat,
Minden Bills fanatikus nevében! 😊
Üdv,
Helm
több mint 12 éve
Gabriel
525
Tavaly többször néztem mock draftokat és osztottam meg veletek. A viszonylag unalmas FA-nk miatt most 03.10-ig visszamenőleg 1 database segítségével átnéztem 100-at íme az eredmény:30: Kendall Wright Wr Baylor
Rueben Randle Wr LSU
Nick Perry Olb USC
Dontari Poe Nt Memphis
Mark Barron S Alabama
Majd véleményezitek, vagy nem 😀
több mint 12 éve
Gabriel
525
Sok sikert Marionak a Billsnél, a véleményem korábban kifejtettem ebben az ügyben. Sokakat meghökkentett a Winston-cut, engem nem. Ahogy tex is írta tavaly olyan szituációkban szedett össze false start büntetéseket mintha rookie lett volna, ehhez képest baromi sokat keresett, szerintem tavaly a támadófal leggyengébb embere volt, persze ez csak az én véleményem. Leinartnak egyértelmű volt hogy nem lesz maradása, a lyukaskezű Vickersről nem is beszélve. Nekik Yates és Casey túl magasra tette a lécet.
több mint 12 éve
tex
150
Sajnálom Mariot, sok sikert neki a Billsnél, az lett volna a meglepetés, ha sikerült volna megtartani.Szerintem Mario elvesztése nem akkora baj, ha lehet azt mondani egy ilyen képességű játékosról. Túl jól pótolták tavaly, és szerintem azért is ment a Billshez, mert egy kicsit az is benne volt a pakliban, hogy akár Reed vagy Barwin jobb statisztikát mutat fel jövőre (azt ne felejtsük, hogy 3-4-ben Mario mindössze 4 és egy negyed meccset játszott). Nekem ebben leginkább az a kijelentése "fáj", amikor úgy nyilatkozott, hogy bármi lehet, nem az a célja, hogy a legjobban fizetett védőjátékos legyen, hanem inkább nyerő csapatban szeretne játszani. Persze, mindenki nehezen hitte ezt, de csak most bizonyosodott be - bár lehet, hogy a Bills majd most éppen vele fog erőre kapni. Egyébként szerintem kicsit túl van sztárolva, ha nem 1/1-es lett volna, akkor nem kapott volna ekkora szerződést. Tényleg remek játékos, a posztján talán a legjobb, de ő is és több elemző kiemelte, hogy leginkább sack-ben erős. Ehhez képest Jared Allen vagy Demarcus Ware sokkal jobbak (legalábbis az évenkénti sack statisztikájuk alapján), mégsincs ilyen szerződésük... Aztán lehet, hogy majd a Billsnél megmutatja, hogy valójában mire képes.
Nekünk egyértelmű, hogy most nem ér ennyit (mégha lett volna is cap hely, de nem volt). Fizikai képességei alapján minden idők egyik legnagyobbja lehetne, de nála valahogy nem éreztem soha azt az akaratot, mint pl Cushingnál, és persze sok sérülése volt az utóbbi időben.
Mindenestre, ha egészséges tud maradni, akkor szerintem a Bills jól fog járni, nem az a típusú ember, aki leeresztene egy nagy szerződés után, ala Haynesworth.
Winston esete viszont továbbra is fejvakargatós. Vagy nagyon rosszul álltunk a cappel a határidő előtt (de akkor miért nem pl: Jacobyt raktuk ki) vagy van valami a háttérben, amiről senki nem beszél a nyilvánosság előtt. Mindenesetre, ha Myers miatt döntött így az FO, akkor ezt egy elkapkodott döntésnek érzem.DC
Winston elküldéséről volt egy jó cikk a Houston Chronicles honlapján, ahol azt írták, hogy túl sokszor hibázott kritikus szituációban, amiből büntetés lett, és annyira nem jó, amilyen drága, illetve amennyire jó a médiában. Azt írják még, hogy Butler vagy Caldwell jól tudja helyettesíteni. Jacobyt szerintem akkor küldik el, ha drafton sikerül jó WR-t húzni. Ráadásul visszahordásban elég jól teljesít - persze csak ha nem ejti el a labdát...
több mint 12 éve
Sajnálom Mariot, sok sikert neki a Billsnél, az lett volna a meglepetés, ha sikerült volna megtartani. Nekünk egyértelmű, hogy most nem ér ennyit (mégha lett volna is cap hely, de nem volt). Fizikai képességei alapján minden idők egyik legnagyobbja lehetne, de nála valahogy nem éreztem soha azt az akaratot, mint pl Cushingnál, és persze sok sérülése volt az utóbbi időben.
Mindenestre, ha egészséges tud maradni, akkor szerintem a Bills jól fog járni, nem az a típusú ember, aki leeresztene egy nagy szerződés után, ala Haynesworth.
Winston esete viszont továbbra is fejvakargatós. Vagy nagyon rosszul álltunk a cappel a határidő előtt (de akkor miért nem pl: Jacobyt raktuk ki) vagy van valami a háttérben, amiről senki nem beszél a nyilvánosság előtt. Mindenesetre, ha Myers miatt döntött így az FO, akkor ezt egy elkapkodott döntésnek érzem.
több mint 12 éve
az a baj, hogy ez tökre nem csak rajta múlott, bár nyílván a pénz diktál mindenkinél. ennyi erővel manning is maradhatott volna aprópénzért, ha annyira szereti indianapolist 😊 marionak az elmúlt 2-3 éve nem olyan volt mint kellett volna, tavaly nagyon is jól szerepelt nélküle a gárda, és hát várható volt hogy nem fog ittmaradni kevesebbért, és ide másra is kell a pénz, főleg ha nélküle is megy a szekér.Ennyit arról, hogy neki a győzelem fontosabb a pénznél. Én pont ezért voltam kiváncsi, hogy végül hol köt ki. Remélem Manning megy Miamiba és akkor az AFC East megint elég kegyetlen csoport lesz.😀 Ja, pont velük játszunk idén!😀 Majd egy jó nagy győzelemmel meg lehet mutatni Marionak, hogy ha győzni szeretett volna, nem kellett volna váltani! Azért persze sok sikert neki - de csak a többiek ellen.texA források szerint Mario aláírt a Bills-hez, 110 millió dolláros szerződésről írnak.Már nem kacsa azt írjákJanek
Bye bye Williams, sok sikert Buffalo-ban.Bondi
Twitter: azajoey
több mint 12 éve
tex
150
Ennyit arról, hogy neki a győzelem fontosabb a pénznél. Én pont ezért voltam kiváncsi, hogy végül hol köt ki. Remélem Manning megy Miamiba és akkor az AFC East megint elég kegyetlen csoport lesz.😀 Ja, pont velük játszunk idén!😀 Majd egy jó nagy győzelemmel meg lehet mutatni Marionak, hogy ha győzni szeretett volna, nem kellett volna váltani! Azért persze sok sikert neki - de csak a többiek ellen.A források szerint Mario aláírt a Bills-hez, 110 millió dolláros szerződésről írnak.Már nem kacsa azt írjákJanek
több mint 12 éve
A források szerint Mario aláírt a Bills-hez, 110 millió dolláros szerződésről írnak.Már nem kacsa azt írják
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Szerintem egyébként Wnstont azért rakták ki hogy megtudjuk tartani Myerst, fájlaltam Winston elvesztését, de azért bízom az FO-ban és épp emiatt Myers maradásában is. Dreessenben már nem vagyok ennyire biztos, tavaly kapott OD nagy szerződést és Casey is ígéretes szerintem (bár lehet hogy marad végleg FB), ezen kívül ott van Garrett Graham is akit 2 éve 4. körben draftoltunk. Brisiellel pedig ahogy mondtam, csak zone-blocking csapatok járnának jól, de meglátásom szerint Caldwell és Wade Smith is jobb nála, szóval nincs rá olyan nagy szükség, persze ha Myers távozik az sok mindenen változtathat, akkor Caldwell behúzódhatna centernek és megtarthatnánk Brisielt olcsón.
több mint 12 éve
Akkor bocsánat, bár ami késik nem múlik...A források szerint Mario aláírt a Bills-hez, 110 millió dolláros szerződésről írnak.ez valami fake infó lehetett ugyanis: Mario Williams to visit other teams http://espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/55223/mario-williams-to-visit-other-teamsJoeyB
Van három vizitálonk, Brisiel Oaklandben, Dressen New Orleans-ban jár, Myers pedig Teenessee-ben...
Ahhoz képest, hogy a szezon végén nem volt sok needünk vagyis igazán nagy need, de lassan lehet hogy több, mint egy fél O line-t elveszítünk?.... :mad: Eddig nagyon nem jó ez az offseason
több mint 12 éve
A források szerint Mario aláírt a Bills-hez, 110 millió dolláros szerződésről írnak.ez valami fake infó lehetett ugyanis: Mario Williams to visit other teams http://espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/55223/mario-williams-to-visit-other-teams
Twitter: azajoey