NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Jó pick, tetszik.
Csak kérdés, hogy akkor hogyan képzelik majd a felállást.Bondi
3as rotáció tökéletes lesz, hidd el.
több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Jó pick, tetszik.
Csak kérdés, hogy akkor hogyan képzelik majd a felállást.

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Mercilus. 😛 Hello, Brooks Reed. 😀
több mint 12 éve
10 percek vannak a pickek között? Ejj, eddig úgy voltam vele, hogy megnézem, de így eléggé elhúzódhat, és ha még ki is tradelnénk...

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
De boldog lennék, ha így alakulna 😊 De nem fog Hightowert sztem még előttünk berántja a Steelers 1/24-re.

több mint 12 éve
Gabriel Houston Texans 525
Reggel meló úgyhogy nem fogok ébren maradni, mielőtt elindulok megnézem hol jár a börze.
Ami nekem első pickre tetszene:
1. Martin
2. Jeffrey
3. Hightower
4. letrade a 2. körbe, és 1 late pick.
több mint 12 éve
tex 150
Minosegi pussrusherbol sosem eleg a csapatnal, foleg hogy jovore Kareem lesz a full time 2. cb. Es mi van ha Barwin vagy Reed megserul jovore? Megha nem is, kell valaki, akivel rotaljanak. Nem mondom, hogy tuti olb lesz az elso koros, de nem lepne meg.
Azt meg ketlem, hogy a kesoi 1. korosunkert kapnank ket 2. korost (egyaltalan melyik csapatnak van ket 2. korose?). De szerintem egyebkent is jobb, ha a minoseget preferaljuk a mennyiseggel szemben.DC
Rick Smith nyilatkozta, hogy szívesen trade-el le az elején: http://blog.houstontexans.com/2012/04/24/rick-smith-texans-open-to-trading-down-in-first-round/
Szeintem cserébe a 2. körös mellé talán egy 3. köröst, de inkább 4. vagy 5. köröst adnának. Meglátjuk, néhány óra múlva kiderül. Egyébként, én azt olvastam, hogy 2-kor kezdődik a draft, és csapatonként 10 perc van a választásra. Azt nem tudom, hogy mi történik, ha valaki nem használja ki a 10 percet, de gyanítom, hogy az előző csapat választása után indul az óra. Gondolom az elején pörögni fog a dolog, és nem használják ki a 10 perceket, úgyhogy szerintem fél 6 körül lesz az első Houston pick - persze csak ha nem lesz első körös trade. Viszont ha szigorúan tartják a 10 perces intervallumokat, és ha jól számoltam, akkor 6.20-ra várható a választás bejelentése.
több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Minosegi pussrusherbol sosem eleg a csapatnal, foleg hogy jovore Kareem lesz a full time 2. cb. Es mi van ha Barwin vagy Reed megserul jovore? Megha nem is, kell valaki, akivel rotaljanak. Nem mondom, hogy tuti olb lesz az elso koros, de nem lepne meg.
Azt meg ketlem, hogy a kesoi 1. korosunkert kapnank ket 2. korost (egyaltalan melyik csapatnak van ket 2. korose?). De szerintem egyebkent is jobb, ha a minoseget preferaljuk a mennyiseggel szemben.
több mint 12 éve
Holnap hajnalba nfl draft, tippem a Texans 1. körösre:

1. Jonathan Martin, ha elérhető
2. Nick Perry
3. Alshon Jeffery (bár ez inkább saját kivánság, ha a választás elkapó lenne. Nála azért el tudok képzelni egy nagy csúszást, ha a csapatok problémásnak találják. Emlékszem pár éve, hogy oda voltunk Jonathan Dwyerért (RB), aztán a 6. körbe kötött ki)
4. Valaki számunkra tök ismeretlen. Csapatunk vezetése nem egyszer lep minket az első körös választásukkal: Duane Brown, Kareem Jackson, JJ. Watt, nem sokan tippeltünk rájuk annó.

Remélem nézni tudom majd hajnalban. Valaki esetleg be tudja lőni, hogy kb. mikor kerülhet sor a Houstonra?DC
Perry miért? Én bízok Barwinban és Reedben, igaz Barwinnak lejár a szerződése jövőre, az tény de van nagyobb needünk is most.

A letradenek örülnék.

több mint 12 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
Egyre több helyről hallani, hogy komoly esély van arra, hogy lefele cserélünk (két második körösért).
több mint 12 éve
Holnap hajnalba nfl draft, tippem a Texans 1. körösre:

1. Jonathan Martin, ha elérhető
2. Nick Perry
3. Alshon Jeffery (bár ez inkább saját kivánság, ha a választás elkapó lenne. Nála azért el tudok képzelni egy nagy csúszást, ha a csapatok problémásnak találják. Emlékszem pár éve, hogy oda voltunk Jonathan Dwyerért (RB), aztán a 6. körbe kötött ki)
4. Valaki számunkra tök ismeretlen. Csapatunk vezetése nem egyszer lep minket az első körös választásukkal: Duane Brown, Kareem Jackson, JJ. Watt, nem sokan tippeltünk rájuk annó.

Remélem nézni tudom majd hajnalban. Valaki esetleg be tudja lőni, hogy kb. mikor kerülhet sor a Houstonra?
több mint 12 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
Kijött a jövő évi menetrendünk:

Hálaadás napján mi játszunk a Lions ellen!DC
Azért javul az ázsiónk. Lesz két MNF + 2 vasárnap esti meccsünk.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Számomra is ugyan ez jött ki elsőre, aztán majd meglátjuk mi lesz a valóságbanBondi
11-5 és AFC döntő.

több mint 12 éve
Fleener minek, inkább valami ILB-t kellett volna odarakni szerintem.

több mint 12 éve
bowl.hu 48
a Texans jön
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=2351
több mint 12 éve
Számomra is ugyan ez jött ki elsőre, aztán majd meglátjuk mi lesz a valóságban

több mint 12 éve
Egy 9-7-et tippelnék első ránézésre.

több mint 12 éve
Kijött a jövő évi menetrendünk:

HOUSTON TEXANS 2012 SCHEDULE

PRESEASON
Day Date Opponent TV Network Kickoff Time
Saturday Aug. 11 at Carolina Panthers KTRK 6:00 p.m.
Saturday Aug. 18 SAN FRANCISCO 49ERS KTRK 7:00 p.m.
Saturday Aug. 25 at New Orleans Saints # CBS 7:00 p.m.
Thursday Aug. 30 MINNESOTA VIKINGS KTRK 6:00 p.m.

REGULAR SEASONDay Date Opponent TV Network Kickoff Time
Sunday Sept. 9 MIAMI DOLPHINS CBS Noon
Sunday Sept. 16 at Jacksonville Jaguars CBS Noon
Sunday Sept. 23 at Denver Broncos CBS 3:15 p.m.
Sunday Sept. 30 TENNESSEE TITANS CBS Noon
Monday Oct. 8 at New York Jets # ESPN 7:30 p.m.
Sunday Oct. 14 GREEN BAY PACKERS # NBC 7:20 p.m.
Sunday Oct. 21 BALTIMORE RAVENS CBS Noon
Sunday Oct. 28 BYE WEEK
Sunday Nov. 4 BUFFALO BILLS CBS Noon
Sunday Nov. 11 at Chicago Bears # NBC 7:20 p.m.
Sunday Nov. 18 JACKSONVILLE JAGUARS CBS Noon
Thursday Nov. 22 at Detroit Lions # CBS 11:30 a,m.
Sunday Dec. 2 at Tennessee Titans CBS Noon
Monday Dec. 10 at New England Patriots ESPN 7:30 p.m.
Sunday Dec. 16 INDIANAPOLIS COLTS CBS Noon
Sunday Dec. 23 MINNESOTA VIKINGS FOX Noon
Sunday Dec. 30 at Indianapolis Colts CBS Noon

Hálaadás napján mi játszunk a Lions ellen!
több mint 12 éve
csak Jefferyhez fűznék hozzá: én is nagyon jó WR-nek tartom, sajnos a csapata utolsó éve miatt csökkent a morálja és a statjai is, viszont nálunk remek helye lenne, örülnék ha őt húznánk. viszont a "jól blokkol"-al vitatkoznék, pocsékul blokkolt az idei szezonban, ahogy én láttam róla meccseket és elemzéseket is 😕JoeyB
Scouting Jeffreyről, forrás walterfootball:
Strengths:
Big target; presents a size mismatch
Leaping ability
Good blocker
Physical with defensive backs
Attacks the football
Adept at finding soft spots in zone
Red-zone weapon
Reputation as a good locker-room presence
Good body control
Route-running
Experienced; battle-tested
Tough; played with a broken hand
Nice fit in a West Coast offense

Weaknesses:
Playing speed
Ability to get separation
Training habits
Work ethic?
több mint 12 éve
Gabriel Houston Texans 525
Bradie James Wade embere. A tavalyi szezonja elég pocsék volt. Már eléggé be van lassulva. Kíváncsi vagyok az Öreg kihoz-e még belőle valamit, mert a rendszert nem kell neki bemutatni.
több mint 12 éve
Leigazoltuk tegnap Bradie Jamest, rutinos ILB eddig a Cowboysban játszott, Sharptonnal fog küzdenni a kezdő posztért, sztem le fogja nyomni, örülök ennek az igazolásnak. Valamint visszaigazoltuk Tim Dobbinst, szintén ILB főleg a ST-ben fontos.

több mint 12 éve
JoeyB Houston Texans California Golden Bears 347 — Texans fan
A mock draft game-en ezt alkottam:

1/26 Alshon Jeffery, WR (South Carolina)
2/58 Kelechi Osemele, OL (Iowa State)
3/76 Audie Cole, ILB (North Carolina State)
4/99 Kheeston Randall, DT (Texas)
4/121 Cliff Harris, CB (Oregon)
5/161 Cory Harkey, TE, (UCLA)
6/195 Markus Zusevics, OT, (Iowa)
7/233 LaVon Brazill, WR, (Ohio)

Vélemények?roniadi
Kicsit nehéz értékelni úgy, hogy nem lehet látni ki volt még bent, de azért megpróbálom.
Az első körös tetszik. Én Blackmoon után Jefferyt tartom a legjobb WRnek a classból (nagy test, brutál jó kezek, jól blokkol, tapasztalt, jó teljesítmény a fősulin, pro dayen jól is futott) engem nem zavar, hogy nem sok mindent csinált a combinenon, viszont lehet, hogy ez valakinél red flag. DC
csak Jefferyhez fűznék hozzá: én is nagyon jó WR-nek tartom, sajnos a csapata utolsó éve miatt csökkent a morálja és a statjai is, viszont nálunk remek helye lenne, örülnék ha őt húznánk. viszont a "jól blokkol"-al vitatkoznék, pocsékul blokkolt az idei szezonban, ahogy én láttam róla meccseket és elemzéseket is 😕

Twitter: azajoey
több mint 12 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 080 — I like the Texans, I like who we are
akkor viszon kell egy jó WR és sokkal nagyobb teher lesz Schaubon mert Fosternek és Tate-nek nem fognak akkora folyosókat nyitni mint eddig :S
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Kelechi Osemele-ról nem sokat tudok egyből kezdő lehet houstonban vagy kell neki 1-2 év padozás?samu09
Osemele soha az életben nem lenne Houstonban kezdő; 1, túl nagy G-nek; 2, túl lassú G-nek 3, RT-ként az összes speed rusher szétszopatná, és mintha a Colts és Titans sokat építene erre. Egyszerűen nem ZBS kompatibilis.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nem biztos, hogy el fog kelni, semmi se biztos 😀
Osemelét én olyan kalibernek tartom, hogy szerintem rögtön bevethető lenne.