NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 973 — Apu ökölbeszorított keze
mármint a Houston részéről....

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
John Beck 4 Starter!Höri
ennek mi értelme?Janek
Próbált vicces lenni.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 973 — Apu ökölbeszorított keze
John Beck 4 Starter!Höri
ennek mi értelme?

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
😀

Troy Nolannel paycutot kötöttünk, így több signing bonust kap kicsivel, de veteránminimum lett a abase salaryja.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
John Beck 4 Starter!

több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Már dolgoznak a vezetők Kubiak és Smith szerződésének hosszabbításán.

McCoy pedig még akkor sem kéne ha a Browns adna egy 7. kört.

több mint 12 éve
Graham nem rossz, bár Longwellnek jobban örültem volna, McCoyért 7. körösnél többet nem adnék, kedvelem, de nincs rá szükségünk, szerintem.

több mint 12 éve
Gabriel Houston Texans 525
Ezt olvastátok?
http://www.stateofthetexans.com/?p=4545
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Shayne Graham fog Randy Bullockkal versenyezni a rosterre kerülésért.
több mint 12 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
Újabb draft elemzés:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d828d74db/article/afc-south-draft-grades-texans-get-richer-colts-lay-foundation?campaign=Facebook_writers_brooks

B-t kaptunk, végig dicsértek az elemzők, egyértelműen azt mondták, hogy a csoport esélyesei vagyunk. Sőt, olyan is elhangzott, hogy Schaub (és AJ) visszatérésével akár conteder státuszba is léphetünk. Az összes választásról pozitívan nyilatkoztak.

Igaz, hogy a csoport többi draftját is jónak értékelték, de szerintük egy darabig behozhatatlan előnyünk lesz a csoportban.

A próféta szóljon belőlük. 😉
több mint 12 éve
Köszönjük FO 😊

több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Jacoby Jones cutolva 😕 😕 Mindig emlékezetes marad a tavaly előtti Ravens elleni meccs 2. félidejében nyújtott produkciója 😊

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Posey összesen vitt vissza 6 puntot és 1 kickoff-ot egyetemi pályája alatt. Szerintem keveri a szezont a fazonnal, lehet, hogy Martinra gondolt.Bondi
Hozzátéve hogy az a 7 return is 2008-2009ben történt 😀
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ez egy vicc 😀 Jegyezd meg a nevét, és ha tőle látsz valamit akkor gyorsan zárd be a tabot.
több mint 12 éve
Posey összesen vitt vissza 6 puntot és 1 kickoff-ot egyetemi pályája alatt. Szerintem keveri a szezont a fazonnal, lehet, hogy Martinra gondolt.
Ben Jones meg szerintem egy pár évig inkább G pozícióban fog szerepet kapni.

több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Nézegetem a draft értékeléseket legtöbb helyen B és C értékelést kaptunk, legtöbb "elemzőnek" különösen a Posey pick nem tetszik.
Ez a kedvencem az összes közül (yahooról, író nevére nem emlékszem nem is érdekes):

"Picks: DE Whitney Mercilus, WR DeVier Posey, G Brandon Brooks, C Ben Jones, WR Keshawn Martin, DE Jared Crick, K Randy Bullock, T Nick Mondek.
Grade: C

Analysis: There's nothing wrong with the Mercilus pick, but I keep coming back to the idea that if the Texans needed a pass rusher, why didn't they just spend the money and keep Mario Williams? That would have freed the team to use its first-round pick on another need or do something more creative. Williams was expensive, but there are times in the building of a team that you spend big to get big results. The Texans are finally at the point of making a big run and they made a move that screamed of remaining middle of the pack. Posey is an intriguing athlete with return ability and Brooks and Jones could be starters in fairly short order if the team wants to push them."

Szóval ez a totál hozzá nem értés. A cikkíró szerint Mercilus draftolása helyett Marionak kellett volna új szerződést adnunk, miközben a fizetési sapka miatt a kezdő centerünket és Fostert csak a kezdő jobb oldali falemberünk cutolásával tudtuk csak megtartani, és ők ketten együtt véve nem keresnek annyit, mint Mario egymaga. Arról nem is beszélve, hogy Mario játéka nélkül lett top 5 ös a védelmünk és ugye jövőre kell újraigazolnunk a kezdő irányítónkat, LTnket és legjobb pussrusherünket.
Továbbá állítja, hogy Posey micsoda returner miközben erről sehol máshol nem hallottam és Jones szerinte rövidesen kezdő lehet, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy most igazoltuk újra a kezdő probowler centerünket. (persze a Crick picket, amit mindenki draftunk legnagyobb stealjének tart, nem is említi). És ez az ember nfl "szakértő és ebből él...
több mint 12 éve
Kis olvasgatnivaló az UDFA játékosainkról: http://www.stateofthetexans.com/?p=4314
több mint 12 éve
Még 1 UDFA érkező: Greg Williams ILB Pittsburgh.

Remélem harcban lesz a végső rosterhelyért Fangupo és Loiseau a védők közül.
A támadóknál Jones ugye Yates kedvence volt egyetemen, így ő azért szerintem esélyes. Keenum helyi srác, és van esélye hogy 3. számú QB legyen. Valamint 1 RB szerintem marad szintén 3. számúnak Ward helyére.
több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Nick Mondek, na itt az OT 😊 Nem tudom, hogy meg fog e tudni ragadni a rosteren. És ezzel le is zárult számunkra a draft

Annyit találtam róla, hogy 3 évig a DL-ben játszott, majd onnan tért át a másik oldalra. Gyors, 4.86-ot futott 40 yardon, ha jól látom a leggyorsabb az OT-k közül és e mellé 30-at nyomott fekve.Bondi
A pro day-e a hírek szerint imresszív volt:
Nick Mondek, OT (6-foot-5 3/4, 304 pounds) — Mondek’s speed was the most impressive aspect of the lineman’s workout. Mondek ran the 40-yard dash in 4.84 and 4.87 seconds. More importantly, his 10-yard split time was 1.59 seconds, which is basically unheard of for that size athlete. Mondek had a 28 1/2-inch vertical jump, 9-foot-2 broad jump, 4.55-second short shuttle, 7.30 three-cone drill, and performed 30 strength lifts of 225 pounds. Mondek has 33 3/8-inch arms and a 80 1/4-inch wingspan. Mondek is a potential sixth- or seventh-round draft pick.
A gyorsasága miatt kapott egy esélyt a ZBS falatokba. Ilyen 10 yard splitet a gyorsabb pass rusherek produkálnak :o . Mondjuk ezek csak számok, én nem láttam játszani.

Fangupóhoz meg sok sikert. Remélem király lesz és bebizonyítja, h 27 évesen is megért volna egy draft picket (tőlünk 😛 ).

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Keenum, Meggett, Jones és Fangupo jó választás, többieket nem ismerem. 😊

több mint 12 éve
Remélem Keenum rosterre kerül 😊

Most nézem, hogy Dwight Jones-t is megszereztük, szerintem ő is meg fog tudni ragadni

több mint 12 éve
Gyors update, mert nagyon belehúztunk:

Offense: Jason Ford RB Illinois
Jonathan Grimes RB Will and Mary
Dwight Jones WR North Carolina
Philip Supernaw TE Ouachita Baptist
Cody White OT Illinois State
Defense: Loni Fangupo NT BYU
David Hunter NT Houston
Tracy Robertson DE Baylor
Rennie Moore DE Clemson
Delano Johnson OLB Bowie State
Eddie Pleasant S Oregon
több mint 12 éve
UDFA embereink eddig:

Offense: Case Keenum QB Houston
Davin Meggett RB Maryland
Mario Louis WR Grambling State
Jerrell Jackson WR Missouri
Logan Brock TE TCU
Nate Menkin OT Mary Hardin-Baylor
Defense: D.J. Bryant OLB James Madison
Shawn Loiseau ILB Merrimack
Desmond Marrow S Toledo
több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Battleredblogon azt olvastam volt privát edzése a Texanssal. Ha az edzők úgy gondolják ki tudják nevelni nfl szintü játékossá, akkor bízunk benne úgyis lesz
több mint 12 éve
Nick Mondek, na itt az OT 😊 Nem tudom, hogy meg fog e tudni ragadni a rosteren. És ezzel le is zárult számunkra a draft

Annyit találtam róla, hogy 3 évig a DL-ben játszott, majd onnan tért át a másik oldalra. Gyors, 4.86-ot futott 40 yardon, ha jól látom a leggyorsabb az OT-k közül és e mellé 30-at nyomott fekve.