NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
120
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
56
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
54
13
22:25
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
GhostLead
295
Örülök, ha rendben van a háta akár Newtont is kiszoríthatja.adam8Úgy tudom hogy neki a térdével vannak problémái..ezért nem élte meg a Broncos 53-as rosterét.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Örülök, ha rendben van a háta akár Newtont is kiszoríthatja.
több mint 12 éve
Gabriel
525
Érkezett Ryan Harris OT.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Hát azért ha használsz egy FB-t, annak komolyabb értéke van, mint egy 5. számú, pályára sem kerülő CB-nek...returnerként nálunk kb. 5. lehetne... 😊Clutts csak a playek felében lesz fent szerintem, passing downoknál James Casey lesz a FB.
Sajna mi elkótyavetyéltük az egyik legpöpecebb FB-t...Bear
több mint 12 éve
Hát azért ha használsz egy FB-t, annak komolyabb értéke van, mint egy 5. számú, pályára sem kerülő CB-nek...returnerként nálunk kb. 5. lehetne... 😊Sajna mi elkótyavetyéltük az egyik legpöpecebb FB-t...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Texans traded CB Sherrick McManis to the Bears for FB Tyler Clutts.Főleg returnerként használtuk, hasonló értéke van mint Cluttsnak.
Erről a McManisról van vkinek érdemleges infója?tüsi91
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Texans traded CB Sherrick McManis to the Bears for FB Tyler Clutts.Erről a McManisról van vkinek érdemleges infója?
több mint 12 éve
Troy Nolan cut. Szerintem ez elég nagy meglepi. Itt a teljes cut lista:
TE Logan Brock, LB Keith Browner, LB D.J. Bryant, DT Hebron Fangupo, RB Jonathan Grimes, NT David Hunter, WR Juaquin Iglesias, WR Jerrell Jackson, LB Delano Johnson, QB Case Keenum, DT Mitch King, LB Shawn Loiseau, WR Jeff Maehl, OT Nathan Menkin, DB Troy Nolan, LB Rennie Moore, FB Moran Norris, DB Eddie Pleasant, TE Philip Supernaw, OL Cody Wallace, OT Cody White.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Rashad Butler tricpesze elszakadt 😕CollapoAkkor már csak Gardner maradt cserének, elég sovány...
több mint 12 éve
Rashad Butler tricpesze elszakadt 😕
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
WR Bryant Johnson, G Kasey Studdard, OL Nick Mondek, OG Thomas Austin, LB Omar Gaither, P Brett Hartmann, RB Davin Meggett, WR Mario Louis, FB Derrell Smith, CB Torri Williams, DL Jimmy Saddler-McQueen távoztak. Johnsonon meglepődtem, de ez jó jel mert bíznak a rookiekban Kubiakék. Mondeket furcsállom, hisz mégse szoktunk draftolt rookiet végső keretszűkítés előtt kivágni, Hartmannak nem tett jót a sérülés és eltiltás.adam8Johnson sorsa a draft napján megpecsédelődött. Semmi esélye nem volt, hogy megtartsuk egy 3. vagy 4. körössel szemben.
Egyébként az idei 5. körös draftunkat, Randy Bullockot IR-re tettük. A sérülésnek elég kamu szaga van. Nem rugott olyan jól a srác, hogy Kubiak egy rookie kickerre bíza a munkát. Idén így Sahyne Graham lesz a rugónk.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
WR Bryant Johnson, G Kasey Studdard, OL Nick Mondek, OG Thomas Austin, LB Omar Gaither, P Brett Hartmann, RB Davin Meggett, WR Mario Louis, FB Derrell Smith, CB Torri Williams, DL Jimmy Saddler-McQueen távoztak. Johnsonon meglepődtem, de ez jó jel mert bíznak a rookiekban Kubiakék. Mondeket furcsállom, hisz mégse szoktunk draftolt rookiet végső keretszűkítés előtt kivágni, Hartmannak nem tett jót a sérülés és eltiltás.
több mint 12 éve
Azt hiszem megtaláltam az ideális jelöltet...
több mint 12 éve
Csak ne Mercilus-t...csak őt ne... 😀BearMing the Merciless megfontolandó. Én úgyis Brooks Reedet csípem 😊
több mint 12 éve
Csak ne Mercilus-t...csak őt ne... 😀Draft előtt mondjuk ez általában fokozottan felértékelődik a játékosoknál. Ennek ellenére első körösnek tartotta mindenki. Lehet, hogy egyszerűen csak nehezen tud átváltani a magasabb szintre. Shawn84A játék intelligenciáját mindenki dicséri B-Moneynak (ez a beceneve a csapatnál), és ha jól tudom az apukája is DB coach, ezért nem hiszem, hogy ez lenne a probléma.
Egyébként lehet én hozom rá a balszerencsét. Ugye ő van az avataromban mióta ledraftoltuk. Anno szegény Steve Slatonnak se hozott szerencsét, mikor beraktam fórum képnek. Lehet le is cserélem Harrist. Csak ki legyen az új áldozat? 😊
DC
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
a gyúró.Draft előtt mondjuk ez általában fokozottan felértékelődik a játékosoknál. Ennek ellenére első körösnek tartotta mindenki. Lehet, hogy egyszerűen csak nehezen tud átváltani a magasabb szintre. Shawn84A játék intelligenciáját mindenki dicséri B-Moneynak (ez a beceneve a csapatnál), és ha jól tudom az apukája is DB coach, ezért nem hiszem, hogy ez lenne a probléma.
Egyébként lehet én hozom rá a balszerencsét. Ugye ő van az avataromban mióta ledraftoltuk. Anno szegény Steve Slatonnak se hozott szerencsét, mikor beraktam fórum képnek. Lehet le is cserélem Harrist. Csak ki legyen az új áldozat? 😊
DC
több mint 12 éve
Draft előtt mondjuk ez általában fokozottan felértékelődik a játékosoknál. Ennek ellenére első körösnek tartotta mindenki. Lehet, hogy egyszerűen csak nehezen tud átváltani a magasabb szintre. Shawn84A játék intelligenciáját mindenki dicséri B-Moneynak (ez a beceneve a csapatnál), és ha jól tudom az apukája is DB coach, ezért nem hiszem, hogy ez lenne a probléma.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Draft előtt mondjuk ez általában fokozottan felértékelődik a játékosoknál. Ennek ellenére első körösnek tartotta mindenki. Lehet, hogy egyszerűen csak nehezen tud átváltani a magasabb szintre.Elég faszán leküzdötte magát 1. körös értékéről 😀Nem hiszem, hogy hozzállás beli problémája lenne. Úgy tűnik fizikálisan limitált, amivel elboldogult college szinten, az lehet komoly korlát már az nfl-ben. De nem hiszem, hogy úgy megválnánk tőle, hogy esélyt sem adunk neki bizonyítani.DC
KösziWyatt
több mint 12 éve
Elég faszán leküzdötte magát 1. körös értékéről 😀Nem hiszem, hogy hozzállás beli problémája lenne. Úgy tűnik fizikálisan limitált, amivel elboldogult college szinten, az lehet komoly korlát már az nfl-ben. De nem hiszem, hogy úgy megválnánk tőle, hogy esélyt sem adunk neki bizonyítani.
KösziWyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Elég faszán leküzdötte magát 1. körös értékéről 😀Jelenleg a nickelback, Brice McCain, cseréje. Tudomásom szerint nincs sérülése, és az edzők dicsérték a training camp során. Persze preseasonban mindenki világbajnok. Korábban azt mondták a sebességével és a méretével vannak problémák. Gondolom az utolsó preseason meccsen játszani fog. Előbb utóbb tétmeccsen is lehetőséget fog kapni, ott bizonyítania kell, mert jelenleg elég mélyen van a rosteren.DC...DCHarris annyira gyenge, hogy PS-meccseken sem igen jut szóhoz, vagy sérült megint?Wyatt
Köszi
több mint 12 éve
Jelenleg a nickelback, Brice McCain, cseréje. Tudomásom szerint nincs sérülése, és az edzők dicsérték a training camp során. Persze preseasonban mindenki világbajnok. Korábban azt mondták a sebességével és a méretével vannak problémák. Gondolom az utolsó preseason meccsen játszani fog. Előbb utóbb tétmeccsen is lehetőséget fog kapni, ott bizonyítania kell, mert jelenleg elég mélyen van a rosteren....DCHarris annyira gyenge, hogy PS-meccseken sem igen jut szóhoz, vagy sérült megint?Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
...DCHarris annyira gyenge, hogy PS-meccseken sem igen jut szóhoz, vagy sérült megint?
több mint 12 éve
Tehát a pozitívumok, szerencsére ebből is akadt bőven:- Schaub végig szinte tökéletesen játszott. Igaz nyomás sem volt túl sok rajta - preseasonba mindenki az alapvédekezését játsza - de akkor is minden dicséretet megérdemel.
- Ben Tate valószínűleg kezdő lehetne egy másik csapatnál. A statisztika szerint 4 próbálkozásból csak 10 yardja volt, de nekem sokkal többnek tűnt. Vagy a statisztika rossz, vagy pedig ennyire sokat vesztett, amikor a Saints linebackere már a backfielden megállította. Mindenesetre nekem jónak tűnt. Ahogy a 3. számú futónk Forsett, valamint Grimes is (ő valószínűleg megy majd PS-re, de kifejezetten jól mozog ő is). Ez a pozíció az erősségünk.
- Cris Myers beteg volt, ezért a második vagy harmadik play után elhagyta a pályát és a helyét a rookie Ben Jones vette át. Olyan jól játszott, hogy szinte senki nem vette észre a cserét (többek közt én se).
- Glover Quinn volt a védelemben a meccs embere. Szerelt, passzt védekezett le, nagyokat ütközött, fumbelt okozott és szerzett és mindeközbe látszott, hogy élvezi a játékot.
- Garret Graham (TE) fantasztikusan játszott. Tiszta Owen Daniels, csak fiatalabb
Ezeket éreztem a meccs legnagyobb pozitívumainak 😊
+1: Míg az offensive fal jobb oldala szenvedett, addig a bal oldal jól játszott. Foster TD-jénél, Duane Brown futva blokkolt 2-3 embert, nagyon szép play volt tőle. Mindenképp többet kell majd futnunk a bal oldalt, mint a jobbon.