NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
146
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
72
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
58
13
22:25
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Lejátszottuk tegnap a 3. preseason meccsünket a Saints ellen. 34-27-re kikaptunk. Én a 3. negyed közepéig néztem, aztán elaludtam, de mivel a kezdők az első félidőben játszottak csak mindkét oldalt, ezért azt hiszem láttam a lényeget. A meccsel kapcsolatos észrevételeim.A rossz, sajnos volt belőle bőven:
- Holliday kick return fumbelje, amiből a Saints TD-t ért el. Legyen bármilyen veszélyes visszahordó, ezt senki nem akarja látni a pályán. Később egy punt is felpattant a kezéből, de aztán megfogta valahogy. Volt egy 60 yardos returnje, ami viszont szép volt. Mivel egész offseasonba ő hordott vissza, nem hiszem, hogy emiatt leírnák, de az utolsó meccsen bizonyítania kell, hogy meg tudja tartani a labdát, különben nem fog bekerülni az 53ba. Azt hiszem senki nem akarja a Jacoby féle bizonytalankodásokat újra látni.
- Keshawn Martin 2 ! fumbelje. Igazából a másodikról annyira nem tehetett, az ellenfél játékosa teljes erőből sisakkal belefejelt a labdába, testel jobban kell fedeznie, de azért ez belefért. Az első labdavesztésnél viszont egyszerűen csak nem figyelt eléggé a lasztira és hátulról kiütötték a kezéből. A 2 fumbelje előtt szerzett egy TD-t és végig jól mozgott. Kiváló elkapó lehet belőle, de dolgoznia kell a labda megtartásán az edzőkkel.
- Az RT pozicíó, ahogy sejtettük, nem lesz az erőségünk. Newton kezdett, passzvédekezésben szolid volt, futásblokkolásban már kevésbé. Egyszer rögtön a snap után vagy két yarddal visszanyomták, Foster pont bele is futott. A second levelre se láttam sokszor eljutni. Butler még nála is rosszabbnak tűnt, egy-egy-be megverte egy Saints játékos és még holdinggal se tudta megakadályozni, hogy lesackelje Schaubot. Newton lesz a kezdő valószínűleg.
- Kareem Jacksont egész offseasonben mindenki agyba-főbe dicsérte. Ahogy nézem a battleredblog-on most is azt írják a szurkolók, hogy nem játszott rosszul. Én nem tudom milyen meccset néztek, de nekem úgy tűnt, amikor a Saints yardokat akart, akkor Kareem után mentek. Szorosabban követi az elkapókat, de látszik rajta, hogy néha fogalma sincs hol a labda, mert nem figyeli, legtöbbször háttal van a QB-nek. Én továbbra is úgy látom ő gyenge láncszem a védelemben, amelyik csapatnak van egy kis sütni valója az rá fog játszani. Cáfoljon rám, kívánom cáfoljon rám.
- Andre Johnson nem volt az igazi. A saints CB-k playeket csináltak meg rajta, nem is tudott tőlük nagyon elszakadni vagy elakapás utáni yardokat csinálni. Egy nagy Schaub átadásnál nem tudta megtartani a lasztit, amikor a földre érkezett, és meg is sérült közben, igaz nem komoly, csak a levegő szorult ki belőle. Túl a csúcson? Reméljük nem
Ezeket láttam a legnagyobb negatívumoknak. Elég regényesre sikeredett, úgyhogy a pozítivumokat egy külön hozzászálásban írom meg inkább.
több mint 12 éve
A hétvégén lejátszottuk második preseason meccsünket a 49ers ellen. Nyertünk 20-9-re (mellékes).A meccsel kapcsolatos poztívumok:
-Andre Johnson újra játszik, és 100%osnak tűnik. Volt is egy gyönyörű 43 yardos elkapása double coverageben.
-Lester Jean megszerezte első TD elkapását (4 elkapása volt, 42 yard, 1 TD)
-K. Martin is jó volt ismét (3 elkapás 38 yard)
-T. Holliday ismét punt return TD szerzett, 87 yardosat. Jó eséllyel bekerül majd az 53as keretbe
negatívumok:
-Gyengélkedtünk a futásvédekezésben
-Csere Oline gyengén blokkolt
-Pár 49ers játékos megsérült
Külön megemlíteném Kareem Jacksont, akit általában szidunk, de ahogy beugrott Brandson Jacobs alá, hogy szerelje, hát ahhoz komoly bátorság kell. Sajnálatos, hogy Jacobs térde megsérült, de az is csoda, hogy Kareem fejének vagy a nyakának nem lett baja.
Következő preseason meccsen akár 3 negyedet is játszhat az első csapat. Lehet érdemes lesz megnézni, mert az utolsó preseason meccsen már nem nagyon fognak játszani.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Van igazság abban amit mondasz, szerintem az lehet a háttérben, hogy Winstont jobban tudjuk pótolni, mint Smith-t.Megérdemli, más részről sokkot is kaptam volna, ha Winston utén jövőre őt is elengedtük volna.adam8Egyetértek. Őszintén a Winstonos dolog nekem még mindig fejvakargatós, évekig nagyon jól teljesített nálunk, sokat tett a közösségért, erre cutoljuk, és ahogy olvasom a KC-ben továbbra is kiválóan blokkol.
Ha már valami nagy fizus játékost kellett kirakni, akkor én inkább Antonio Smithre szavaztam volna. Szerintem ő gyengébb a posztján, mint Winston a sajátján, és mindig a legrosszabkor szed össze unnecessary roughness büntetést.
Vagy valaminek kellett történnie a háttérben a Winston cutnál, amiről mi nem tudunk, vagy csak egyszerűen az FO úgy gondolta, hogy nem fér bele a capbe, ha minden fal embert megőrzünk, és még mindig jobb, ha Winson megy, mintha Myers vagy Brown.
DC
több mint 12 éve
Megérdemli, más részről sokkot is kaptam volna, ha Winston utén jövőre őt is elengedtük volna.adam8Egyetértek. Őszintén a Winstonos dolog nekem még mindig fejvakargatós, évekig nagyon jól teljesített nálunk, sokat tett a közösségért, erre cutoljuk, és ahogy olvasom a KC-ben továbbra is kiválóan blokkol.
Ha már valami nagy fizus játékost kellett kirakni, akkor én inkább Antonio Smithre szavaztam volna. Szerintem ő gyengébb a posztján, mint Winston a sajátján, és mindig a legrosszabkor szed össze unnecessary roughness büntetést.
Vagy valaminek kellett történnie a háttérben a Winston cutnál, amiről mi nem tudunk, vagy csak egyszerűen az FO úgy gondolta, hogy nem fér bele a capbe, ha minden fal embert megőrzünk, és még mindig jobb, ha Winson megy, mintha Myers vagy Brown.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Meghosszabítottuk Duane Brown, a kezdő offensive left tackle-ünk szerződését, ami idén lejárt volna. 6 évre kap 53.4 milliót 22 millió garantáltal. Nem olcsó, de ennyibe kerül egy franchise left tackle.DCMegérdemli, más részről sokkot is kaptam volna, ha Winston utén jövőre őt is elengedtük volna.
több mint 12 éve
Meghosszabítottuk Duane Brown, a kezdő offensive left tackle-ünk szerződését, ami idén lejárt volna. 6 évre kap 53.4 milliót 22 millió garantáltal. Nem olcsó, de ennyibe kerül egy franchise left tackle.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Derek Newton kezd RT-ben a következő meccsen, megelpődtem amikor olvastam, de végülis jogos, hiszen ugyanannyit bizonyított eddig mint Butler 😛
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Köszi, de ezt már megnéztem, a 7 sack szép, még akkor is ha kb a felét a cserék ellen érték el.Jellemző, hogy megint csak a mi meccsünk nincs fent sehol...😀adam8Itt az nfl.com-os highlight: http://www.nfl.com/gamecenter/2012081151/2012/PRE1/texans@panthers#menu=highlights&tab=recap, talán ez egy kis gyógyír.
Preseason meccsek egyébként se olyan érdekesek.
Ami nagyon brutális statisztika, hogy 7 sackünk volt (texans honlapján 8at írnak). Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki idén még jobb lehet a védelem (mondjuk jobb irányítók ellen fogunk játszani, mint tavaly)DC
több mint 12 éve
Jellemző, hogy megint csak a mi meccsünk nincs fent sehol...😀adam8Itt az nfl.com-os highlight: http://www.nfl.com/gamecenter/2012081151/2012/PRE1/texans@panthers#menu=highlights&tab=recap, talán ez egy kis gyógyír.
Preseason meccsek egyébként se olyan érdekesek.
Ami nagyon brutális statisztika, hogy 7 sackünk volt (texans honlapján 8at írnak). Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki idén még jobb lehet a védelem (mondjuk jobb irányítók ellen fogunk játszani, mint tavaly)
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Jellemző, hogy megint csak a mi meccsünk nincs fent sehol...😀
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Brisiel Oaklandben van 😀 (gondolom Caldwellt akartál írni)RataxesŐt 😀, ez a megszokás... köszi a javítást. 😊
több mint 12 éve
Brisiel Oaklandben van 😀 (gondolom Caldwellt akartál írni)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Na akkor a hivatalos dc alapján egy rostertipp:QB: Schaub, Yates, Keenum
RB: Foster, Tate, Forsett
FB: Casey
WR: Johnson, Walter, Martin, Posey, Jean, Johnson
TE: Daniels, Graham, Brock
T: Brown, Butler, Newton, Gardner
G: Smith, Caldwell, Brooks
C: Myers, Jones
DE: Smith, Watt, Crick, King, Jamison
NT: Cody, Mitchell
OLB: Barwin, Reed, Mercilus, Braman
ILB: Cushing, James, Sharpton, Alexander
CB: Joseph, Jackson, McCain, Harris, Carmichael
FS: Quin, Nolan
SS: Manning, Demps, Keo
K: Bullock
P: Jones
LS: Weeks
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Crickről milyen hírek érkeznek?
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Az elmúlt napokban érkezett Keyaron Fox LB, Mitch King DE és Kasey Studdard vissza, ment viszont Tracy Robertson (DT).
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Most hogy nézne ki a fornt seven? Főleg gondolom LB sorban vannak kérdőjelek.Shawn84Ha mindenki egészséges:
Smith-Cody-Watt
Reed-James-Cushing-Barwin
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Sajnos Watt is megserult, a konyokevel van valami, es ugy nezz ki eleg komoly is, lehet TCt ki fogja hagyni.Schefter pedig pont azt írta, hogy nem kell sokat kihagynia a könyökficama után, meg mintha mástól is azt láttam volna, hogy nem vészes.
Brandon Brooks meg nem birta a meleget az edzok vittek le a palyarol.DC
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Most hogy nézne ki a fornt seven? Főleg gondolom LB sorban vannak kérdőjelek.
több mint 12 éve
Sajnos Watt is megserult, a konyokevel van valami, es ugy nezz ki eleg komoly is, lehet TCt ki fogja hagyni.Brandon Brooks meg nem birta a meleget az edzok vittek le a palyarol.
több mint 12 éve
Nem jó hírek a sérülések, de én nagyon sok reményt fűzök Bradie Jameshez, WR battle-ről tudsz valamit? 😊adam8Posey sokkal jobb formában van fizikálisan, mint az OTA alatt, extra munkát is végez az edzések után. De egyenlőre a két rookie közül Keshawn Martinnal elégedettebb Kubiak, ő most az első számú offenssel is edz.
Lestar Jeanről sokat nem hallani, OTA alatt dicsérték az edzők, de most nem sok hír van róla. Úgy általában nincs túl sok szurkolói beszámoló, pedig ez a hét az open camp és állítólag rekord mennyiségű szurkoló látogatott ki.
Kubiak egyébként azt nyilatkozta, hogy azt szeretné, ha valamelyik fiatal WR el tudná határolni magát a többiektől, ahogy ő fogalmozott, nem céltábla dobással akarja eldönteni, hogy ki kezdjen, erre meglepő módon eddig Martinnak van a legtöbb esélye, de hosszú még a camp.
Amit mindenki mond, hogy a defense jóval az offense előtt van, de ez minden évben így van a TC ezen időszakában. Különösen Brooks Reedet dicsérik sokan.
Sérülteknél nem említetettem Karrem Jacksont, gondolom senki se fog könnyeket ejteni érte, most Brice McCain játszik helyette.
Duane Brownnak nem tört el semmije csak zúzodása van. AJ meg jövő héten újra játszik.
Bondi: reméljük ez csak egy balszerencse sorozat, ami megszakad hamarosan
több mint 12 éve
Nem tetszik nekem Johnson állandó sérülései. Tartok tőle, hogy már sosem lesz az a játékos, mint az első sérülése előtt.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Megkezdődött pàr napja a csapat training campje.Nem jó hírek a sérülések, de én nagyon sok reményt fűzök Bradie Jameshez, WR battle-ről tudsz valamit? 😊
Sajnos Andre Johnson az első nap komolyabban meghúzodott, csak jövő héten térhet vissza. Duane Brownak a bokàja sérült meg ma.
Sharpton még nem épült fel, most csípő problémài vannak, mostmàr szinte biztos, hogy Bradie James fog Cushing mellett kezdeni, sőt àllítólag àt is veszi a karmesteri pàlcàt, hogy Cush csak a sajàt jàtékàval foglalkozhasson, és minnél több playet csinàlhasson meg.DC
több mint 12 éve
Megkezdődött pàr napja a csapat training campje.Sajnos Andre Johnson az első nap komolyabban meghúzodott, csak jövő héten térhet vissza. Duane Brownak a bokàja sérült meg ma.
Sharpton még nem épült fel, most csípő problémài vannak, mostmàr szinte biztos, hogy Bradie James fog Cushing mellett kezdeni, sőt àllítólag àt is veszi a karmesteri pàlcàt, hogy Cush csak a sajàt jàtékàval foglalkozhasson, és minnél több playet csinàlhasson meg.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Former Cowboys WR Roy Williams gets tryout with Texans:Szerintem jól jönne.
sportsblogs.star-telegram.com/cowboys/2012/07/terrell-owens-is-not-getting-interest-but-former-cowboys-wr-roy-williams-has-a-tryout-with-the-texan.html#storylink=cpytenorx