Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Bizony, egy linebackertől ráadásul. 😊Kihagytam valamit? Érdemes megnézni?LanceVancevolt egy 99 yardos pick-six, ilyet nem minden nap lát az ember 😊DC
több mint 12 éve
2-4-ről fel lehetne állni, bár ha egy csapat így kezd az nem sok jót jelent. Egy jó csapat, amelyik komolyan gondolja a PO szereplést az nem így áll 6 mérkőzés után. Ha belegondolunk a 2 győzelmünk is csak hajszál híján múlott.Vége a szezonnak....kíváncsi vagyok mi lesz a következmény...BondiGondolom ezt inkább a játék képe alapján mondod, mert 2-4-ről még fel lehetne állni.
Igazából az a fura, hogy ma Schaubbal semmi gond nem volt, a csapat többi része volt irtó gyenge: védelem, büntetések és eladott labdák.DC
több mint 12 éve
Igen érdekes, az elért yardok alapján az ember biztos, hogy valami fordított eredményre gondolna. Az biztos, hogy itt a fejekben vannak komoly gondok. Valamit kéne tenni, de nem tudom, hogy lesz e belőle kiút.
több mint 12 éve
tex
157
A D az engedett yardokat tekintve megint nem volt rossz. Azért az vicces, hogy a total net yards 420-216 volt ide... Hasonlóan a múlt hetihez...Fejben nagy bajok vannak.
Ja, volt kick-off return fumble is, amit szintén TD-re vitt vissza a Rams.
több mint 12 éve
tex
157
Következő drive-ban Yates INT a Rams end zone-ban...Amit nem Schaub dobott ezt azért hozzá kell tenni😊swatt99Kihagytam valamit? Érdemes megnézni?LanceVancevolt egy 99 yardos pick-six, ilyet nem minden nap lát az ember 😊DC
több mint 12 éve
Mazochistáknak kötelező... 😊
"Today the enemy shall know fear!"
több mint 12 éve
Amit nem Schaub dobott ezt azért hozzá kell tenni😊Kihagytam valamit? Érdemes megnézni?LanceVancevolt egy 99 yardos pick-six, ilyet nem minden nap lát az ember 😊DC
több mint 12 éve
Kihagytam valamit? Érdemes megnézni?LanceVancevolt egy 99 yardos pick-six, ilyet nem minden nap lát az ember 😊
több mint 12 éve
Egyre gyengébb ez a csapat...Mai meccsen a defense is egy nagy semmi volt. Úgy tűnik hogy Yates se jobb ,de legalább hagyomány őrző. Ezek után meg kellene próbálni Keenum-ot mert lehet a legjobb qb-nk keretbe se került eddig😊 A mai meccs után én már bravúrként fognám fel ha meglenne legalább a 8-8as mérleg.
több mint 12 éve
Vége a szezonnak....kíváncsi vagyok mi lesz a következmény...BondiGondolom ezt inkább a játék képe alapján mondod, mert 2-4-ről még fel lehetne állni.
Igazából az a fura, hogy ma Schaubbal semmi gond nem volt, a csapat többi része volt irtó gyenge: védelem, büntetések és eladott labdák.
több mint 12 éve
Vége a szezonnak....kíváncsi vagyok mi lesz a következmény...
több mint 12 éve
Eközben Vince Young felajánlkozott twitteren a Texansnak..."Let them know VY is in shape and ready to go! I always loved my birth place and everyone who lives in it IM READY"😊FearTomibirthplace az egy szó, no de sebaj
több mint 12 éve
Eközben Vince Young felajánlkozott twitteren a Texansnak..."Let them know VY is in shape and ready to go! I always loved my birth place and everyone who lives in it IM READY"😊
több mint 12 éve
Tippek mára?LanceVanceszoros győzelem talán hosszabításban 😕
több mint 12 éve
Az attól függ. Nem csak kereszt irányú hanem hosszanti törés is lehet és az is számít hogy hány helyen tört el.Owen Daniels szárkapocscsont törés 4-6 hét pihenő. Hétvégén Ryan Griffin bemutatkozhat.swatt99OFF: Leonardo (Fradi) szárkapocscsont törés 5-6 hónap pihenő. Ok, h arrafelé kicsit fejlettebb az orvoslás, de azért ez igen durva különbség...Shilkor
több mint 12 éve
Owen Daniels szárkapocscsont törés 4-6 hét pihenő. Hétvégén Ryan Griffin bemutatkozhat.swatt99OFF: Leonardo (Fradi) szárkapocscsont törés 5-6 hónap pihenő. Ok, h arrafelé kicsit fejlettebb az orvoslás, de azért ez igen durva különbség...
több mint 12 éve
Engem is dühít a "teljesítménye" de azért a családját nem kéne belekeverni, elég szar lehet neki így is. Ez nem normális dolog.LanceVancekicsit túlzásba viszik egyesek, ez azért mégis "csak2 egy sport. szomorú :/
több mint 12 éve
Engem is dühít a "teljesítménye" de azért a családját nem kéne belekeverni, elég szar lehet neki így is. Ez nem normális dolog.
több mint 12 éve
houston.cbslocal.com/2013/10/08/fans-accost-matt-schaub-at-his-home/
több mint 12 éve
Owen Daniels szárkapocscsont törés 4-6 hét pihenő. Hétvégén Ryan Griffin bemutatkozhat.
több mint 12 éve
Ha Schaubot el is küldenék jövőre, nem látom értelmét újabb tapasztalatlan játékos hozásának, akkor irányítson Yates vagy Keenum.