NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
8
5
2:20, Arena4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Fosternek idén 4 meccs alatt már 103 carry-je volt nagyon remélem, hogy nem fogjuk túlerőltetni.
több mint 12 éve
LanceVance
1 387
Remélem idén végre védőjátékos lesz az MVP, a történelemben először.
több mint 12 éve
Gabriel
525
A Jets elvitte tőlünk Grimest. A PS-ben Meggett-el pótoltuk, aki a nyarat nálunk töltötte.
több mint 12 éve
Sajnos Lestar Jean megsérült a meccsen, Posey fog helyette játszani (vagyis nem pont helyette, mert Jean volt Andre mögött, most Keshawn lesz és ő meg K Walter mögött lesz).Egyébként így 2 nap után visszagondolva a meccsre talán a legnagyobb pozitívum Andre Johnson játéka volt. Látszik, hogy újra a sérülések előtti klasszis formájában van. Kicsit kételkettünk benne, hogy képes lesz e valaha is a régi top szintjén játszani, de szerintem teljesen rendben van, szuper volt ismét
több mint 12 éve
LanceVance
1 387
Tudtam, hogy még akartam valamit írni....Kicsit Kareem védelmébe kelve. 4 perccel a vége előtt befújtak ellene egy PI-t, enyhén szólva is nevetséges ítélet volt.BondiKezdem unni amúgy ezeket a gimis bírókat, szerencsére ellenünk még nem volt fontos tévedésük, de jó lenne ha így is maradna...
több mint 12 éve
Tudtam, hogy még akartam valamit írni....Kicsit Kareem védelmébe kelve. 4 perccel a vége előtt befújtak ellene egy PI-t, enyhén szólva is nevetséges ítélet volt.
több mint 12 éve
LanceVance
1 387
Schaub a füle egy darabját adta ezért a győzelemért 😀😀😀 , de amúgy tényleg nagyon jól játszott a csapat az utolsó 10 percet leszámítva.
több mint 12 éve
A végére tényleg izgulni kellett egy kicsit, de az első félidőben hatalmasat játszottunk. Schaub is nagyon elemében volt ma, ennyi nagy játékot egy meccsen szerintem sosem csinált még. Az O-ból nem igazán lehet senkit szidni, talán kicsit, ahogy már DC is említette Tate miatt, meg Derek Newton. Aki jól blokkolt, de csinált legalább 3-4 büntetést.
több mint 12 éve
Jó kis izgalmas meccs lett a végére a Broncos ellen. De igazából ehhez a meccshez köze nem lett volna a Csikóknak, ha Tate nem fumbleze el 31-11-nél 10 perccel a vége előtt. Kubiak ezért nem fogja megdicsérni. Egyébként se nagyon értem, amikor egy futónak tényleg annyi a dolga, hogy ne adja el, még ha nem megy egy centit se, akkor hogy tudja elvesziteni. Annyiszor látunk ilyet (pl múltkor a Rams - Redskins meccsen).
A másik: utálom, amikor a védelem nagy előnynél átmegy ebbe a soft zone coverbe. Azt értem, hogy a lényege, hogy megakadályozza az ellenfelet a gyors pontszerzésbe. De most tényleg jó egy Payton Manning szintű QB-nek 10 másodperceket adni, hogy dobjon. Ez még úgyse nagyon működik, hogy van egy hihetetlen jó JJ Wattunk a d lineba.
Egyébként olyan szempontból jó volt, hogy szoros lett a meccs, mert PM egyből utána ment a védelem gyengeségének: McCain és Kareem Jackson, sajnos elég sikeresen (5 perc alatt 2 TD). Remélem Wade kitalál valamit, mert a playoffba (ha eljutunk oda) biztos vagyok benne ezeket a játékosokat fogják támadni.
Ui: De az utolsó 10 percen kívül a csapat szuperul játszott. Run defense előtt le a kalappal, mindenki azt hitte a csapat gyenge lesz benne, erre itt is nagyon erősek vagyunk. A fiatal elkapók is nagyon jól szerepeltek ma.
több mint 12 éve
Csak érdekességképpen írom be hogy Bryant a Tampa, Fangupo pedig a Seattle PS-ben van már.GabrielSok szerencsét nekik. Bryantet érdemes lehet követni, hogy viszi e valamire.
több mint 12 éve
Gabriel
525
Csak érdekességképpen írom be hogy Bryant a Tampa, Fangupo pedig a Seattle PS-ben van már.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Na eddig jók vagyunk 😊 én is szorosabb meccsre számítottam, a múltkor jobban játszott Gabbert.
több mint 12 éve
Köszi a gratulációt, de tényleg szorosabbra számítottam. Rátok fogadtam +7,5 handicappel. Régen ilyen idegenbeli Jackosnville meccseken szenvedtünk.Ne szépítsük DC, Iktriad nem túlzott, még meg sem izzadtatok. Bűn szarok voltunk, ráadásul otthon. Grat Nektek!N-DrewGratula Texans! Ma csak 1 csapat volt a pályán. JJ Watt egy igazi szörnyeteg. Meg Foster és Tate. iktriadHát köszi, megmondom őszintén, szorosabb meccsre számítottam. Különösen a defensetek volt csalódás. Gabbert azért javult sokat tavaly óta.DC
De azt hiszem ezen a meccsen látszott, hogy tényleg felnőttünk nem csak offensebe, hanem defenseben is és jelenleg a többiek előtt járunk a csoportban.
több mint 12 éve
Annyira hogy FRANCHISE LOW total yardot hoztunk össze offenseben(117). A régi rekord 126 yard volt 8 éve otthon... a Houston ellen. Ne gyertek egy ideig felénk, jó?Ne szépítsük DC, Iktriad nem túlzott, még meg sem izzadtatok. Bűn szarok voltunk, ráadásul otthon. Grat Nektek!N-DrewGratula Texans! Ma csak 1 csapat volt a pályán. JJ Watt egy igazi szörnyeteg. Meg Foster és Tate. iktriadHát köszi, megmondom őszintén, szorosabb meccsre számítottam. Különösen a defensetek volt csalódás. Gabbert azért javult sokat tavaly óta.DC
több mint 12 éve
Ne szépítsük DC, Iktriad nem túlzott, még meg sem izzadtatok. Bűn szarok voltunk, ráadásul otthon. Grat Nektek!Gratula Texans! Ma csak 1 csapat volt a pályán. JJ Watt egy igazi szörnyeteg. Meg Foster és Tate. iktriadHát köszi, megmondom őszintén, szorosabb meccsre számítottam. Különösen a defensetek volt csalódás. Gabbert azért javult sokat tavaly óta.DC
több mint 12 éve
Gratula Texans! Ma csak 1 csapat volt a pályán. JJ Watt egy igazi szörnyeteg. Meg Foster és Tate. iktriadHát köszi, megmondom őszintén, szorosabb meccsre számítottam. Különösen a defensetek volt csalódás. Gabbert azért javult sokat tavaly óta.
több mint 12 éve
Gratula Texans! Ma csak 1 csapat volt a pályán. JJ Watt egy igazi szörnyeteg. Meg Foster és Tate.
több mint 12 éve
Eddig működik...😊
több mint 12 éve
DC jó az avatárod, de mi motiválta? 😀Höri
Egyébként lehet én hozom rá a balszerencsét. Ugye ő van az avataromban mióta ledraftoltuk. Anno szegény Steve Slatonnak se hozott szerencsét, mikor beraktam fórum képnek. Lehet le is cserélem Harrist. Csak ki legyen az új áldozat? DC
Azt hiszem megtaláltam az ideális jelöltet...DC
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Gabriel
525
És Jamison is hosszabbított 2 évvel.
több mint 12 éve
Schaub meghosszabbítva!: 4 years worth 62 million/24.750 guaranteediktriadRemek hír. Schaubnak megvannak a gyengeségei (nem túl atletikus, sérülékeny), de Top 10-es Qb-nek tartom. Igazából ő miatta kezdtem el követni a Texanst annó, úgyhogy én nagyon örülök a hosszabításnak