NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
na most kiderül mennyire volt jó húzás marcelus draftolása...😕samu09Mercilus? Igencsak meglepne, ha őt akarnátok ILB-be tenni
több mint 12 éve
na most kiderül mennyire volt jó húzás marcelus draftolása...😕
több mint 12 éve
Most néztem vissza a meccset. Cushing saját lábán jött le a pályáról. Tudni hogy teljes vagy "csak" részleges szakadás?LanceVanceBrian Cushing of Houston Texans out for season with torn ACL
"An MRI on the left knee of Houston Texans linebacker Brian Cushing has revealed a torn anterior cruciate ligament, a source that spoke with Cushing told NFL.com and NFL Network's Ian Rapoport.
Coach Gary Kubiak confirmed the diagnosis, saying Cushing will miss the rest of the season. Cushing will undergo surgery when the swelling in his knee goes down."
Ez bizony nem tűnik részlegesnek...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
LanceVance
1 387
Most néztem vissza a meccset. Cushing saját lábán jött le a pályáról. Tudni hogy teljes vagy "csak" részleges szakadás?
több mint 12 éve
Szegény Cushing...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ilyen egy szerencsétlen csapatot...Azt hittem este jobban megszórjátok a jesteket, aztán kis híján ráfáztatok, JoJo bűnszar volt, ilyen szintű égést Cromartie-tól vártam a túloldalon, erre lekapta Andrét, furcsa volt na
Mondjuk Cushing kiesése szerintem sokkal nagyobb baj, mint tavaly Marióé volt pl, de ettől függetlenül nem tudom elképzelni, hogy 12-13 W alatt zárnátok
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Texans doctors fear Brian Cushing has torn ACL, per league source. MRI today.
több mint 12 éve
Ha ez nem egy sorozat kezdete akkor szerintem is versenyben kell maradni. Tavaly pedig pont a QB esett ki ugyebár (többek mellett)zolika26Igen, szerintem Schaub-bal a Ravens meglett volna. Úgy is kétesélyes AFCCG meccs lett volna.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Ha ez nem egy sorozat kezdete akkor szerintem is versenyben kell maradni. Tavaly pedig pont a QB esett ki ugyebár (többek mellett)Ez egyrészt igaz. Másrészről viszont, ha X évig nem jött össze a PO (szerencsétlenül, "jogtalanul" ), akkor mi a biztosíték, hogy a SB-lal nem fogtok ugyanígy szenvedni X évig? (Én még akkor is a Texans-nak szurkolnék, ha előtte Pats-t vernék ki, rendkívül komplett, ezért egyedi csapat lett belőle.)Azért a korábbi években inkább a playoff volt a max potenciál, az akkor nem jött össze, most ebben a két évben már mászolika26Arról cikkeznek, hogy vége Cushing szezonjának...tényleg lehet ilyen szerencsétlennek lenni egymást követő két szezonban?zolika26A Texans karmája nem lányregény. Egymást követő hány szezon?tomi-tomi
Harmadrészt egy valódi SB esélyes csapatnak a QB kiesésén kívül bárkinek a hiányát el kell tudnia viselni. Azt hiszem.tomi-tomi
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Ez egyrészt igaz. Másrészről viszont, ha X évig nem jött össze a PO (szerencsétlenül, "jogtalanul" ), akkor mi a biztosíték, hogy a SB-lal nem fogtok ugyanígy szenvedni X évig? (Én még akkor is a Texans-nak szurkolnék, ha előtte Pats-t vernék ki, rendkívül komplett, ezért egyedi csapat lett belőle.)Azért a korábbi években inkább a playoff volt a max potenciál, az akkor nem jött össze, most ebben a két évben már mászolika26Arról cikkeznek, hogy vége Cushing szezonjának...tényleg lehet ilyen szerencsétlennek lenni egymást követő két szezonban?zolika26A Texans karmája nem lányregény. Egymást követő hány szezon?tomi-tomi
Harmadrészt egy valódi SB esélyes csapatnak a QB kiesésén kívül bárkinek a hiányát el kell tudnia viselni. Azt hiszem.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Azért a korábbi években inkább a playoff volt a max potenciál, az akkor nem jött össze, most ebben a két évben már másArról cikkeznek, hogy vége Cushing szezonjának...tényleg lehet ilyen szerencsétlennek lenni egymást követő két szezonban?zolika26A Texans karmája nem lányregény. Egymást követő hány szezon?tomi-tomi
több mint 12 éve
Arról cikkeznek, hogy vége Cushing szezonjának...tényleg lehet ilyen szerencsétlennek lenni egymást követő két szezonban?zolika26A Texans karmája nem lányregény. Egymást követő hány szezon?
Jé, most látom, hogy Texans szurkoló is vagy! Akkor valószínűleg feleslegesen írtam. 😀
több mint 12 éve
Arról cikkeznek, hogy vége Cushing szezonjának...tényleg lehet ilyen szerencsétlennek lenni egymást követő két szezonban?
több mint 12 éve
Nyögve nyelősen de meg van a győzelem. A Jets talán jobban fel volt tüzelve, de behúztuk. A csapat az első félidőben jól játszott, a másodikban már kevésbé. A meccs embere ismét Mega(S)Watt, számolni sem tudtam hány labdát ütött el. Ellenben JoJo eddigi leggyengébb meccsét produkálhatta nálunk. KJackson pedig lassan kezd úgy játszani ahogy egy első körös kezdő CB-nek kellene.
több mint 12 éve
Nálunk a koliban szintbuli van 2 ajtóval mellettünk szóval az álmossággal nem lesz gond, de kicsit én is félek Rexytől, na meg ott van Tebow 😀LanceVancea 2010-es super bowl-nál volt olyan, hogy nagy buli volt, de természetesen első a super bowl! 😀
természetesen hajrá houston!
több mint 12 éve
A múlt heti MNF-en is elaludtam, úgyhogy ki kell találni valamit. Lehet egy kis kávé a segítségemre lesz majd.
több mint 12 éve
LanceVance
1 387
Nálunk a koliban szintbuli van 2 ajtóval mellettünk szóval az álmossággal nem lesz gond, de kicsit én is félek Rexytől, na meg ott van Tebow 😀
több mint 12 éve
Kegyetlen időpontban van ez a Monday Night Football, de azért megpróbálom nézni a meccset, legalább az elejét.Papíron simán nyernünk kellene, de biztos vagyok benne, hogy a Jets megpróbál mindent a múlt heti égés után. Rex Ryan pedig igen csak jó coach, nem szabad felvállról vennünk őket.
több mint 12 éve
JJ Watt lett a hónap legjobb védője az AFCben. Teljesen megérdemelten.
több mint 12 éve
Most sikerült megnéznem a hétvégi meccset, mert sajnos gondok voltak (vannak) a netemmel. Ami legjobban meglepett, hogy Kareem Jackson nemhogy rosszul nem játszott, hanem nagyon jó volt. Az edzőink tényleg csodát tesznek.Őszintén szerintem Ray Lewis sem szomorú, hogy van mellette egy Ngata meg egy Ed Reed a Ravens védelmében... 😊
Watt meg egy állat, nem nagyon lehet mit hozzátenni. Azért kiváncsi vagyok Cushing most mit gondol. 1-2 évig ő volt a defensive front 7 fiatal sztár játékosa, most kezd háttérbe szorulni. Remélem csak motiválja.DC
több mint 12 éve
Most sikerült megnéznem a hétvégi meccset, mert sajnos gondok voltak (vannak) a netemmel. Ami legjobban meglepett, hogy Kareem Jackson nemhogy rosszul nem játszott, hanem nagyon jó volt. Az edzőink tényleg csodát tesznek.Watt meg egy állat, nem nagyon lehet mit hozzátenni. Azért kiváncsi vagyok Cushing most mit gondol. 1-2 évig ő volt a defensive front 7 fiatal sztár játékosa, most kezd háttérbe szorulni. Remélem csak motiválja.
több mint 12 éve
Gabriel
525
És Beck lett cutolva.
több mint 12 éve
Tate-nél jobb csere RB-nk nem nagyon lehetne, nem hiszem, hogy elkövetnék ezt a hibát.Troy Nolan-t újraszerződtettük a megsérült Demps helyére