NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
37
6
2:20, Arena4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Aktiváltuk a PUP listáról Sharptont. Nolan cuttal csináltunk helyet neki a rosteren.GabrielHa még nem lett volna elég bajunk... Kuharsky szerint Sharpton elég jó MLB. Azért remélem, ha játszik, egy kicsit még rozsdás lesz.
több mint 12 éve
Gabriel
525
Aktiváltuk a PUP listáról Sharptont. Nolan cuttal csináltunk helyet neki a rosteren.
több mint 12 éve
Flacco és Ryan vezetett, és mire mentek velük 😛[/quote]de azért ryan idén odateszi magát a ravenst viszont mindig a D vitte. mondjuk azt láttam schaubon hogy érezte mekkora jelentősége van a bears elleni meccsnek. 3rd és gól elindítja a játékot de nincs célpont addig keres amíg védi a fal majd kimozog és kidobja oldalra. meg is indulhatott volna de nem érte volna el a gólvonalat feleslegesen meg ne sérüljön meg és nem is akarta mindenáron passzolni mert ha csak azért is módon eldobja tuti eladja. 1-2 éve tuti hogy mindenáron passzolt volna de most télleg érezte hogy nagy a tét.
több mint 12 éve
LanceVance
1 387
Flacco és Ryan vezetett, és mire mentek velük 😛nem akarok magam ellen beszélni de most jöttem rá hogy schaub még nem vezetett po-ba csapatot. ott már minden döntése számít és én olyan meccsekre számítok mint a bears elleni volt ahol nem lehet hibáznisamu09hétvégén mikor néztem a meccset, pont azon gondolkoztam bár még nem néztem utánna, hogy van vagy volt e olyan franchise amia megalakulását követő 10 éven belül sb-t nyert. de szerintem nem a rutin vagy annak hiánya fog itt dönteni hnem hogy mennyire kerülik el a sérüléseket. schaubot eddig jól megvédték a fülén kívül más nem hiányzik johnson is vigyázott eddig magára, viszont ha a foster schaub johnson watt jackson manning gerincből egy is kiesik már nem lesz bajnoki cím....samu09Én egyedül Schaub kiesésénél gondolnám, hogy nincs reális esély a bajnoki címre. Johnson vagy Watt kiesése nagy érvágás lenne, de Johnson már azért nem olyan domináns, mint régen, és vannak más playmakerek a támadó egységben. Wade Phillips pedig fantasztikusan oldja meg az ilyen kellemetlen helyzeteket a védelemben.
Nem akarok kliséket durrogtatni, de rájátszás egyébként is egy új szezon szinte. A 12 ből legalább 8 csapatnak komoly esélye lesz megnyerni. Például arra nem is emlékszem mikor volt utoljára az alapszakasz legjobbja Super Bowl győztes...DC
több mint 12 éve
nem akarok magam ellen beszélni de most jöttem rá hogy schaub még nem vezetett po-ba csapatot. ott már minden döntése számít és én olyan meccsekre számítok mint a bears elleni volt ahol nem lehet hibáznihétvégén mikor néztem a meccset, pont azon gondolkoztam bár még nem néztem utánna, hogy van vagy volt e olyan franchise amia megalakulását követő 10 éven belül sb-t nyert. de szerintem nem a rutin vagy annak hiánya fog itt dönteni hnem hogy mennyire kerülik el a sérüléseket. schaubot eddig jól megvédték a fülén kívül más nem hiányzik johnson is vigyázott eddig magára, viszont ha a foster schaub johnson watt jackson manning gerincből egy is kiesik már nem lesz bajnoki cím....samu09Én egyedül Schaub kiesésénél gondolnám, hogy nincs reális esély a bajnoki címre. Johnson vagy Watt kiesése nagy érvágás lenne, de Johnson már azért nem olyan domináns, mint régen, és vannak más playmakerek a támadó egységben. Wade Phillips pedig fantasztikusan oldja meg az ilyen kellemetlen helyzeteket a védelemben.
Nem akarok kliséket durrogtatni, de rájátszás egyébként is egy új szezon szinte. A 12 ből legalább 8 csapatnak komoly esélye lesz megnyerni. Például arra nem is emlékszem mikor volt utoljára az alapszakasz legjobbja Super Bowl győztes...DC
több mint 12 éve
hétvégén mikor néztem a meccset, pont azon gondolkoztam bár még nem néztem utánna, hogy van vagy volt e olyan franchise amia megalakulását követő 10 éven belül sb-t nyert. de szerintem nem a rutin vagy annak hiánya fog itt dönteni hnem hogy mennyire kerülik el a sérüléseket. schaubot eddig jól megvédték a fülén kívül más nem hiányzik johnson is vigyázott eddig magára, viszont ha a foster schaub johnson watt jackson manning gerincből egy is kiesik már nem lesz bajnoki cím....samu09Én egyedül Schaub kiesésénél gondolnám, hogy nincs reális esély a bajnoki címre. Johnson vagy Watt kiesése nagy érvágás lenne, de Johnson már azért nem olyan domináns, mint régen, és vannak más playmakerek a támadó egységben. Wade Phillips pedig fantasztikusan oldja meg az ilyen kellemetlen helyzeteket a védelemben.
Nem akarok kliséket durrogtatni, de rájátszás egyébként is egy új szezon szinte. A 12 ből legalább 8 csapatnak komoly esélye lesz megnyerni. Például arra nem is emlékszem mikor volt utoljára az alapszakasz legjobbja Super Bowl győztes...
több mint 12 éve
hétvégén mikor néztem a meccset, pont azon gondolkoztam bár még nem néztem utánna, hogy van vagy volt e olyan franchise amia megalakulását követő 10 éven belül sb-t nyert. de szerintem nem a rutin vagy annak hiánya fog itt dönteni hnem hogy mennyire kerülik el a sérüléseket. schaubot eddig jól megvédték a fülén kívül más nem hiányzik johnson is vigyázott eddig magára, viszont ha a foster schaub johnson watt jackson manning gerincből egy is kiesik már nem lesz bajnoki cím....
több mint 12 éve
nfl.comos pr-en a houston az első és azt írták most már ők a legnagyobb esélyesek sb győzelemre 😀samu09ez jelenleg igaz is, egyetlen egy dolog szólhat közbe a SB-ba hogy nincs nagy rutinotok a PO-ban sem mint csapat, sem egyénenként. Drukkolok nektek (főleg ha kiesne a Pats), érdekes lenne látni egy fiatal franchise első SB-ját látni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
nfl.comos pr-en a houston az első és azt írták most már ők a legnagyobb esélyesek sb győzelemre 😀
több mint 12 éve
LanceVance
1 387
Most sikerűlt megnéznem a meccset az ESPN-en. Küzdős kis összecsapás volt, igazi védelmek harca, secondaryból mindenki nagyon odatette magát. Offenseből Fostert lehet kiemelni, nem semmi, hogy több, mint 100 yardot futott ez ellen a Bears védelem ellen, gyötörték is rendesen, lassan ideje lesz pihentetni kicsit a rájátszásra, meg jó lenne, ha ez elkövetkező évekre is maradna belőle valami...DCSzerencsére olyan a sorsolás, hogy lehet majd pihentetni kicsit. Meg szerencsére eddig hoztuk a kötelezőt.
több mint 12 éve
Most sikerűlt megnéznem a meccset az ESPN-en. Küzdős kis összecsapás volt, igazi védelmek harca, secondaryból mindenki nagyon odatette magát. Offenseből Fostert lehet kiemelni, nem semmi, hogy több, mint 100 yardot futott ez ellen a Bears védelem ellen, gyötörték is rendesen, lassan ideje lesz pihentetni kicsit a rájátszásra, meg jó lenne, ha ez elkövetkező évekre is maradna belőle valami...
több mint 12 éve
hát ezt nehezen de megszültük 😀 jó adag szerencse is kellett és hiányzott deniels is. Wattot egész meccsen duplázták és így nehezen tudtak futni meg a dobásra is kevesebb idejük volt de ezt 3 falemberrel egy csapat se tudta volna megoldani. Manning kifejelte Cutlert a meccsből azóta biztos meg is kapta a bouty bónuszt 😀 de végülis ez volt a bears vége meg persze az is hogy telibe verték a kapufát (amiért én 5 pontot adnék mert csak nehezebb eltalálni mint belőni😀) na de jövő héten levezetik a fezültséget a jaxen és találkozunk a super bowlon 😀
több mint 12 éve
Csak adtak, elvenni nem vettek.és ennek van valami jelentősége vagy valakitől elvették egbyen? Myersről azt hittem már rég az Watt meg nem is volt kérdéssamu09tud valaki valamit denielsről? felépül a meccsig? samu09Nem edzett egész héten, de Kubiak azt mondta, hogy ha kell tud játszani vasárnap, akkor fognak dönteni.
Lett három új CSK-ja a csapatnak. Offense: Myers, D#: Watt és speckó team-ben KeoBondi
Cody Out vasárnapra. Mitchell ezzel első NFL meccsén lehet kezdő.
több mint 12 éve
és ennek van valami jelentősége vagy valakitől elvették egbyen? Myersről azt hittem már rég az Watt meg nem is volt kérdéstud valaki valamit denielsről? felépül a meccsig? samu09Nem edzett egész héten, de Kubiak azt mondta, hogy ha kell tud játszani vasárnap, akkor fognak dönteni.
Lett három új CSK-ja a csapatnak. Offense: Myers, D#: Watt és speckó team-ben KeoBondi
több mint 12 éve
tud valaki valamit denielsről? felépül a meccsig? samu09Nem edzett egész héten, de Kubiak azt mondta, hogy ha kell tud játszani vasárnap, akkor fognak dönteni.
Lett három új CSK-ja a csapatnak. Offense: Myers, D#: Watt és speckó team-ben Keo
több mint 12 éve
tud valaki valamit denielsről? felépül a meccsig?
több mint 12 éve
Ezzel a rövid írással szeretnék köszönetet mondani mindenkineksteelers.hu/the-pink-month-completion/
több mint 12 éve
LanceVance
1 387
Ja, tudom a győzelmet soha nem kell magyarázni, csak a mutatott játékkal voltak gondjaim.Az igazi nagy próbatétel a Chicago meccs lesz, ott kiderül a csapat igazi ereje.Hááááát lényeg a WIN.LanceVance21-9-es eredménynél nem hiszem, hogy húzhatjuk a szánkat. Mivel letettek volna elégedettek, 45-0? 😊DC
több mint 12 éve
Hááááát lényeg a WIN.LanceVance21-9-es eredménynél nem hiszem, hogy húzhatjuk a szánkat. Mivel letettek volna elégedettek, 45-0? 😊
több mint 12 éve
tartalékoltak a bears ellen 😉
több mint 12 éve
úgy kéne ezt a hétvégét lejátszani hogy ne nagyon erőltessék meg magukat mert jövő héten a bears kemény menet lesz bár még nem láttam őket játszani. azt viszont már várom hogy megmutassák williamsnek hogy egy SB esélyes csapatból ment el kicsivel több pénzért 😀