NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
44
6
2:20, Arena4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
tex
151
Azért néhány éve (még Foster és amikor még ment neki, Slaton előtt) egész jó kis passzjátékot produkáltunk, ami miatt Schaub még pro-bowl meghívót is kapott (MVP is lett a meccsen). Akkor mutattak olyan statisztikát is, hogy pl. Schaub azon kevés irányítók egyike, aki két egymást követő évben is 4500 yard fölött passzolt. Nekem az a fura, hogy ha nem megy a futás, miért nem tudjuk ezt a jól passzoló játékot elővenni, mert mindig lehet olyan meccs, amikor valamiért nem tudunk futni. Ráadásul valószínűleg ellenünk inkább a futásra koncentrál az ellenfél, így talán passzolni is könnyebb. Egyébként szerintem azért kíméljük AJ-t, mert a passz játék mindig kockázatosabb, még akkor is ha egy jó formában lévő AJ nagy valószínűséggel megoldaná a dolgot. Ha lesz olyan meccs, amikor a vége felé az ellenfél nem sokkal vezet, biztosra veszem, hogy AJ lesz a fő célpont.A szezon első "harmada" alapján úgy gondoltam, hogy messze ti vagytok a legerősebb csapat. Brutális D#, és sztárok az O-ban, futásban és passzolásban egyaránt. És a QB se rossz (Schaub nem elit, de korrekt kis irányító)Kiváncsian hallgatjuk a gondolataidat, azért vagyunk itt, hogy szakbarbárkodjunk. 😊
Most kicsit másképp látom. Cushing tényleg ekkora tényező lett volna ott középen? Mert most úgy tűnik nekem, hogy Watt csinálja az összes nagy játékot, GOD módban tolja a szezont, és ez húzta fel az egész D-t.
Johnson fele pedig nem értem, mért nem megy több passz, mert hiába állítják rá a legjobb CB-ket álltalában, szinte mindel szemben óriási a fizikai fölénye, mégse tömik labdákkal, vagy futtatják mély routokon. Ha már mély routok, egy Randy Moss féle ember szerintem nagyon hiányzik tőletek, aki mélységben is állandó veszélyt tudna okozni, és így jobban széthúzná a pályát. Ami egy ilyen futóduó ellen óriási veszélyt teremt.
Mit gondoltok ezekről? Nagyon el vagyok tévedve? 😊
Bocsánat, egy kicsit hosszú lett, és sokat okoskodok, így Texans fórum újoncként 😊 flzoli
Azt hiszem egy fiatal Randy Moss, minden csapatba elférne 😊, de poénon kívül, tényleg nem ártana egy wr, aki vészélyes mélységben. Már évek óta sok mock draftban 1. körben WR-t húznak nekünk, de a FO eddig "olcsóbb" megoldásokkal próbálta megúszni (Posey, Keshawn 3.-4. körben és ugye az UDFA Lestar Jean). Egyenlőre túl sokat nem láttunk a fiatalokból, de Keshawnnak megvan a sebessége, kérdés mennyire tudja tisztára játszani magát és milyenek a kezei.
Ami Andret illeti, mostanában elég sok interceptiont láttam abból, amikor erőltettük feléje a labdát. Kiváló elkapó még mindig, de a 10 év, mióta a ligában játszik, nem múlt el nyomtalanul. Azért bízok benne, amikor majd kell (playoff), akkor villantani fog.
Amit meg tex írt, hogy nehézkesnek tűnik a támadásunk. Ez már évek óta így van, mert a támadásunk alapja a futás, amikor az megy, akkor működik a play action, bootleg stb., ilyenkor világverőknek tűnünk. Amikor viszont nem megy a futás, akkor lehet szenvedősnek érezni a játékunkat, és a Green Bay ellen nem ment (Foster valami nevetséges 29 yardot futott, 17 próbálkozásból). DC
több mint 12 éve
A szezon első "harmada" alapján úgy gondoltam, hogy messze ti vagytok a legerősebb csapat. Brutális D#, és sztárok az O-ban, futásban és passzolásban egyaránt. És a QB se rossz (Schaub nem elit, de korrekt kis irányító)Kiváncsian hallgatjuk a gondolataidat, azért vagyunk itt, hogy szakbarbárkodjunk. 😊
Most kicsit másképp látom. Cushing tényleg ekkora tényező lett volna ott középen? Mert most úgy tűnik nekem, hogy Watt csinálja az összes nagy játékot, GOD módban tolja a szezont, és ez húzta fel az egész D-t.
Johnson fele pedig nem értem, mért nem megy több passz, mert hiába állítják rá a legjobb CB-ket álltalában, szinte mindel szemben óriási a fizikai fölénye, mégse tömik labdákkal, vagy futtatják mély routokon. Ha már mély routok, egy Randy Moss féle ember szerintem nagyon hiányzik tőletek, aki mélységben is állandó veszélyt tudna okozni, és így jobban széthúzná a pályát. Ami egy ilyen futóduó ellen óriási veszélyt teremt.
Bocsánat, egy kicsit hosszú lett, és sokat okoskodok, így Texans fórum újoncként 😊 flzoli
Azt hiszem egy fiatal Randy Moss, minden csapatba elférne 😊, de poénon kívül, tényleg nem ártana egy wr, aki vészélyes mélységben. Már évek óta sok mock draftban 1. körben WR-t húznak nekünk, de a FO eddig "olcsóbb" megoldásokkal próbálta megúszni (Posey, Keshawn 3.-4. körben és ugye az UDFA Lestar Jean). Egyenlőre túl sokat nem láttunk a fiatalokból, de Keshawnnak megvan a sebessége, kérdés mennyire tudja tisztára játszani magát és milyenek a kezei.
Ami Andret illeti, mostanában elég sok interceptiont láttam abból, amikor erőltettük feléje a labdát. Kiváló elkapó még mindig, de a 10 év, mióta a ligában játszik, nem múlt el nyomtalanul. Azért bízok benne, amikor majd kell (playoff), akkor villantani fog.
Amit meg tex írt, hogy nehézkesnek tűnik a támadásunk. Ez már évek óta így van, mert a támadásunk alapja a futás, amikor az megy, akkor működik a play action, bootleg stb., ilyenkor világverőknek tűnünk. Amikor viszont nem megy a futás, akkor lehet szenvedősnek érezni a játékunkat, és a Green Bay ellen nem ment (Foster valami nevetséges 29 yardot futott, 17 próbálkozásból).
több mint 12 éve
A szezon első "harmada" alapján úgy gondoltam, hogy messze ti vagytok a legerősebb csapat. Brutális D#, és sztárok az O-ban, futásban és passzolásban egyaránt. És a QB se rossz (Schaub nem elit, de korrekt kis irányító) Most kicsit másképp látom. Cushing tényleg ekkora tényező lett volna ott középen? Mert most úgy tűnik nekem, hogy Watt csinálja az összes nagy játékot, GOD módban tolja a szezont, és ez húzta fel az egész D-t.
Bocsánat, egy kicsit hosszú lett, és sokat okoskodok, így Texans fórum újoncként 😊
több mint 12 éve
Gabriel
525
Jamison helyét David Hunter veszi át a PS-ből. Oda pedig a NT Lamar Divens kerül be. Barwin idei játéka eddig nekem óriási csalódás.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Na az pont jó lesz, ha olcsón megtarthatjuk, a stáb tud hatni a legtöbb játékosra mentálisan, fizikálisan meg nem hiszem, hogy gond lenne.
több mint 12 éve
Jamison is kiesett a szezon hátra lévő részére. Neki az Achilles-e sérült meg. Érdekes, hogy mi lesz Barwin-nal. Én nem tartom kizártnak, hogy Mercilus az ő helyére lett draftolva, mivel a szezon végén lejár a szerződése és a tavalyi után kinézhetett volna neki egy nagy szerződés és a sapkában nem sok szabad helyünk van, bár az idei teljesítménnyel nem biztos, hogy tud akkor pénzt kapni.
több mint 12 éve
LanceVance
1 387
texaz egyetlen igazi jó meccsünk a Broncos ellen volt.samu09Naja mondasz valamit.DC
több mint 12 éve
tex
151
Nekem ennyire nem volt egyértelmú az a dolog, én (persze elfogultan) úgy láttam, hogy felugrott blokkolni, egyik kezével a csapattársra támaszkodva, és utána felhúzta guggolásba a lábát, gondolom azért, hogy az alá beeső emberek ne kaszálják el - pechhére viszont így az egyik támadó hátát súrolta... Ettől függetlenül tragikomikus jelenet volt. Azt azért hozzátenném, hogy a Packers holdingokat kevésbé fújták be - Wattról egyszer megint érdekesen tépték le a sisakot, és Cobb nagy visszahordásánál is voltak bent érdekes visszahúzások.Az meg oké hogy Cush sérült de nem kéne mindent Wattra hagyni...2 sack jött össze egész meccsen mindkettő Wattól pedig volt hogy hárman álltak rá. Ha Smith vagy Barwin megerőltette volna magát elföldelték volna Rogerst a stadion alá.samu09Igen Smith és Barwin játéka csalódás volt nekem is. Barwin ráadásul többször is levihette volna Rogerst, de nem sikerült neki. Az meg egészen komikus volt amikor a csapattárs hátára ugorva akarta blokkolni a FG-t.DC
És mindezek ellenére teljesen megérdemelt a Packers győzelme, nagyon nem volt tűz a csapatban. Gondolom vasárnapra jól felhergelik egymást és lemossuk a hollókat!
Egyébként van egy fura kérdésem: nem érzitek, hogy idén támadásban valahogy nehezen megy a játék? Nekem egy kicsit úgy tűnik, hogy az eddigi sorsolás volt kedvező, és valójában ha nem megy a védelemnek, akkor a győzelem is nehezebben jön (tudom, ez a futball egyik lényege). A Dolphins elég jól tartotta magát amíg Tannehil nem kezdett el int-eket dobálni, a Titans ellen is akkor húztunk igazán el, amikor jöttek a labdaszerzések, a Jags idén elég gyenge, a Jetset a kick return TD-vel meccsben tartottuk (már itt kezdődtek a könnyelműsködések, amik most csúcsosodtak ki), az egyetlen igazi jó meccsünk a Broncos ellen volt.
több mint 12 éve
Az meg oké hogy Cush sérült de nem kéne mindent Wattra hagyni...2 sack jött össze egész meccsen mindkettő Wattól pedig volt hogy hárman álltak rá. Ha Smith vagy Barwin megerőltette volna magát elföldelték volna Rogerst a stadion alá.samu09Igen Smith és Barwin játéka csalódás volt nekem is. Barwin ráadásul többször is levihette volna Rogerst, de nem sikerült neki. Az meg egészen komikus volt amikor a csapattárs hátára ugorva akarta blokkolni a FG-t.
több mint 12 éve
Az meg oké hogy Cush sérült de nem kéne mindent Wattra hagyni...2 sack jött össze egész meccsen mindkettő Wattól pedig volt hogy hárman álltak rá. Ha Smith vagy Barwin megerőltette volna magát elföldelték volna Rogerst a stadion alá.
több mint 12 éve
Legalább már tudják mit várjanak a rájátszásban. A ravens-re jobban rá kell készülni már csak a battle red day miatt is és hiába nem lesz ott suggs és valószínüleg lewis sem akkor is kemény menet lesz.
több mint 12 éve
Mondhatnám végre kikaptunk, lehet szapulni egy kicsit a csapatot 😊 (de tényleg ilyenkor sokkal többet lehet írni)Először is gratu a Green Baynek, látszott rajtuk, hogy nagyon koncentráltan, feltüzelve jöttek ki a meccsre. Rodgerst nagyon nehéz megállítani, amikor a top játékát nyújtja.
Ezzel szemben nálunk, különösen a védelemben és spec teamben, páran aluszikáltak, néhányan pedig azt hitték a játszó téren vannak.
Barwin volt a legjobb, Green Bay FG-t úgy próbált meg hárítani, hogy felugrott a csapattárs hátára és úgy próbálta leütni a labdát. Kb. mintha fogadást kötött volna, hogy meg meri csinálni. Persze büntetés majd TD lett belőle, ilyenből volt még 2 (Manning pofonja - mondjuk őt meg fojtogatták -, és Posey offsideja Green Bay puntnál).
Joe Marciano (spec team coach) egyébként is kritikán aluli munkát végez idén, és nem mintha a korábbi években túl jók lettünk volna, nagy fordulat kell, hogy ne vesszítse el a munkáját az offseasonban.
Akiket meg lehet dicsérni a védelemből Watt (természetesen), Reed és Kareem (akkora kamu DPIt fújták rá, igaz mi is kaptunk egyet korábban) és talán Quinn. Többiek, főleg a veteránok (Smith, Manning, Jospeh), csalódást okoztak. Antonio Smith nevét nem is lehetett hallani, ahhoz képest, hogy Wattot sokszor double vagy triple teamezte a Green Bay, gondolom sok csapat hasonló taktikát fog követni. Smithnél évek óta azt érzem, nem éri meg amit fizetünk neki (35 millát kapott 5 évre), vannak fellángolásai, de ennyi.
Támadásban (amíg láttam, 4. negyed eleje) kb. hoztuk az idei visszafogott jó formánkat, csak most a védelem nem tudta megállítani az ellenfelet.
több mint 12 éve
Van igazság abban amit mondasz, a pre-season-ben tényleg jobban teljesített.Az oké, hogy Cushing-ot IR-re teszik és hoznak helyette valakit, de azt nem értem, hogy miért kellett hirtelen Cody White-t felhozni a PS-ből Holliday-t meg kibaszni. Vele kapcsolatban minden visszahordásnál azt éreztem, hogy bármikor eljöhet a pillanat mikor visszaviszi TD-ig. Nem csodálkoznék ha tele lenne a hócipője velünk. Az ő szerepét Martin veszi át.BondiHolliday egyetlen feladata a kick és punt return volt, ehhez képest egyetlen punt returnje se volt igazán jó és kick returnnél sokszor kapták el a 10-15 yardoson, ha csak faircatchel már az alapból jobb, 20 yard lett volna. Ráadásul sokszor dadogott a kezében a labda (Jets ellen is elejtette egyszer - igaz gyors felkapta -, meg majdnem mégegyszer). Kubiak régen elnézőbb volt, de az utóbbi 1-2 évben már keményebb.DC
Közben Holliday-t felkarolta a Denver, ki más is lehetett volna 😊
több mint 12 éve
Az oké, hogy Cushing-ot IR-re teszik és hoznak helyette valakit, de azt nem értem, hogy miért kellett hirtelen Cody White-t felhozni a PS-ből Holliday-t meg kibaszni. Vele kapcsolatban minden visszahordásnál azt éreztem, hogy bármikor eljöhet a pillanat mikor visszaviszi TD-ig. Nem csodálkoznék ha tele lenne a hócipője velünk. Az ő szerepét Martin veszi át.BondiHolliday egyetlen feladata a kick és punt return volt, ehhez képest egyetlen punt returnje se volt igazán jó és kick returnnél sokszor kapták el a 10-15 yardoson, ha csak faircatchel már az alapból jobb, 20 yard lett volna. Ráadásul sokszor dadogott a kezében a labda (Jets ellen is elejtette egyszer - igaz gyors felkapta -, meg majdnem mégegyszer). Kubiak régen elnézőbb volt, de az utóbbi 1-2 évben már keményebb.
több mint 12 éve
Na, meg van az indoka White felhozásánakQuote:
@NickScurfield Another team had expressed interest in signing practice squad G Cody White to its 53-man roster. #Texans didn't want to lose him
több mint 12 éve
Az oké, hogy Cushing-ot IR-re teszik és hoznak helyette valakit, de azt nem értem, hogy miért kellett hirtelen Cody White-t felhozni a PS-ből Holliday-t meg kibaszni. Vele kapcsolatban minden visszahordásnál azt éreztem, hogy bármikor eljöhet a pillanat mikor visszaviszi TD-ig. Nem csodálkoznék ha tele lenne a hócipője velünk. Az ő szerepét Martin veszi át.
több mint 12 éve
LanceVance
1 387
"Mi az, hogy Cushing megsérül? Ha levágnánk a lábát, nőne helyette kettő új." jóóó 😀
több mint 12 éve
az egész előszezonban holliday gyakorolta a visszahordásokat és elég magabiztos is volt. most kb jön jacoby 2.0 és fogjuk a fejünket majd 😕
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Trindon Holliday 😮, ő miért én mikor láttam játszani akkor jó volt!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Texans announced the following moves: Signed LB Barrett Ruud, waived KR Trindon Holliday, and placed LB Brian Cushing on IR.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Kár Cushingért nagyon, de nem tudom ki jön helyette, mielőtt jött Bradie James Sharptont mondták, a meccsen pedig ahogy láttam Alexander játszott helyette.
több mint 12 éve
Hát elég sportszerűtlen volt a Cushing térde alatti blokkolás Slausontól. Cush még csak nem is volt a játék közelébe.De ez az NFL, ma még sajnálkozhatunk, de holnap tovább kell lépnie a csapatnak. Cushingnak minnél gyorsabb felépülést kívánok.
több mint 12 éve
Fasza, nincs szezon out of season sérülés nélkül?Gondolom Tim Dobbins fog beugrani a helyére.
több mint 12 éve
tudom ő wlb de cushing is szélen kezdte és szerinte alexander nem fogja tudni helyettesíteni őt