NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
Pedig most milyen jó lenne. 😕Elfogynak a linebackerek. 😕 😕Johnny_XRyans-t vissza nem adunk 😀dande
Eagles-ben amúgy (kevés meccset láttam) mintha elfelejtett volna játszani... 😛 😛
"Today the enemy shall know fear!"
több mint 12 éve
nekem Reed nagyon out for season-nek tűnt.Azért remélem Daniels nem fog több meccset kihagyni, elég nagy érvágás lenne ő is.
A védelem meg már visszajöhetne a szabadságról, ahova watt kivételével mindenki ment...
Miért van az, hogy a pass rush-unk szart se ér.
Tavaly Reed Barwin szétszekkeltek mindenkit, idén meg nagy semmi.
Ha már itt tartunk, valaki aki jobban ért hozzá nálam, írhatna pár sort az újoncokról, mert nekem fura, hogy az első körösünk (Merciless)szinte percember (vagy csak észrevehetetlen???), (ő amúgy ilyen hosszú távú projektnek lett hozva?) Martin néha csinál valamit, de szerintem nem túl sokat(mondom nem értek hozzá) Forsett érthető módon háttérben van Foster miatt. Na de kik a többiek, és mit csinálnak? (mondom nem vagyok annyira képben mint itt egyesek. 😛)
több mint 12 éve
joseph, cody, cushing, reed, james, daniels, dobbins...ha a schaub foster johnson watt kvartettből vki még lesérül nemigazán nyerünk több meccset az idén :S
több mint 12 éve
de tényleg csak viccelek jó meccs lesz 😉nálam nincs gáz... csak valóban nem jött ki jól... A Detroit egyetlen igazán tökös emberét... mind1, spongyát rá! 😀
itt egy stream engesztelésnek 😀 : www.thefirstrow.eu/sport/american-football.htmlsamu09
Am. fasza kis meccs volt... franc se tudja... jó itt a védelem, de azért van, hogy valahogy kalandozik... 2x ~30 pont... remélem PO-ban egyszer még előjön... mondjuk ellenünk, de akkor mi nem 13 pontot dobunk 😀 😀
ez egy ilyen év... sajnost nagyon sok az afc-s sérülés... :S
Elfogynak a linebackerek. 😕 😕
Johnny_X
Nem kellene inkább a másodlagosból elsődlegest csinálni?😊😀 Raven 4 a life... nem tehetek ellene semmit... 😀
Lehet jobban járnál...
Amúgy a Bears-nak is el kell a hétvégén a biztatás a Vikingek ellen...Fafej80
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Elfogynak a linebackerek. 😕 😕Johnny_XRyans-t vissza nem adunk 😀
több mint 12 éve
Elfogynak a linebackerek. 😕 😕
több mint 12 éve
Kubiak lists Bradie James, Antoine Caldwell and Brooks Reed as big concerns injury-wise.
több mint 12 éve
Nem tudom eldönteni, hogy idén visszakaptok minden mákot, amit elszenvedtetek eddig vagy a jövő évi 10 év minden szerencséjét használjátok fel éppen?Reméljük előbbi. Nem semmi kis meccs volt, az biztos.
Asszem ezzel a Wvel meg is van hivatalosan a playoff szereplés is. iktriad
Watt és Andre Johnson azért elképesztően jó játékosok.
Egyébként szeretnék megkérni minden régi, új és jövőbeni Texans fant, hogy sportszerű kereteken belül szurkoljunk és támogassuk csapatunkat itt a Texans topicban, és az eredménykövetőben is. Köszi
több mint 12 éve
Nem tudom eldönteni, hogy idén visszakaptok minden mákot, amit elszenvedtetek eddig vagy a jövő évi 10 év minden szerencséjét használjátok fel éppen?Asszem ezzel a Wvel meg is van hivatalosan a playoff szereplés is.
több mint 12 éve
Fafej80
17
egy gyors jj sack...muhaha
több mint 12 éve
Megatront kiütni, Staffordot agyonverni...csak poénnak írtam bírom a lionst 😀 az nfl legjobb védelmének nem kell félnie senkitől, manninget azért írtam mert sikerült neki egy két kemény tackle mostanában :d wattról meg azt képzeltem el hogy a lt-vel úgy bánik el mint az avangersben hulk lokival 😀 de tényleg csak viccelek jó meccs lesz 😉
Nem nagyon voltam ráizgulva a meccsre, de most így beolvasva ide remélem elpicsázunk benneteket.
Még a legnagyobb riválisainknál sem szoktak ilyeneket írni.Bazzani
itt egy stream engesztelésnek 😀 : www.thefirstrow.eu/sport/american-football.html
több mint 12 éve
Fafej80
17
Azért sérülést "kérni" nem túl sportszerű...Nem kellene inkább a másodlagosból elsődlegest csinálni?😊
am. ha már, akkor azonos témában a sack és az int "várás" már az... az ugyanis inkább a saját csapat remeklését, mint a szándékos sérülésokozást jelenti...
Ettől még NFC-s Bears (másodlagos) szurkolóként, verjétek csak szépen el az oroszlányokat...Collapo
Lehet jobban járnál...
Amúgy a Bears-nak is el kell a hétvégén a biztatás a Vikingek ellen...
több mint 12 éve
Biztos vagyok benne, hogy ezt samu09 csak poénból írta, mégha ti nem is találjátok viccesnek. De rajta kívűl senki semmi ilyet nem írt, úgyhogy fölösleges ezt túl spilázni, meg általánosítani
több mint 12 éve
Azért sérülést "kérni" nem túl sportszerű... am. ha már, akkor azonos témában a sack és az int "várás" már az... az ugyanis inkább a saját csapat remeklését, mint a szándékos sérülésokozást jelenti...
Ettől még NFC-s Bears (másodlagos) szurkolóként, verjétek csak szépen el az oroszlányokat...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Fafej80
17
DC:Sajna nem én csináltam,találtam😊Bazzani: Olvasgasd a saját fórumotokat inkább😊
Ez a szezon elég kemény,minden meccs fontos szerintem.
Nem kell ráizgulni a meccsre nyugi.
JJ tovább növeli a sack-ek számát vagy 2-3-mal és Staff meg elad vagy 2-3 labdát.Ez a forgatókönyv😊
több mint 12 éve
Megatront kiütni, Staffordot agyonverni...Nem nagyon voltam ráizgulva a meccsre, de most így beolvasva ide remélem elpicsázunk benneteket.
Még a legnagyobb riválisainknál sem szoktak ilyeneket írni.
több mint 12 éve
Sziasztok.Hát nem túl sokat pihenhettek a fiúk, biztos kemény meccs lesz.
Szerintem ez sem lesz könnyebb meccs mint az előzö.
Baszarás idén az NFL😊Fafej80
Egyébként tetszik az avatarod. Te készítetted?
több mint 12 éve
Fafej80
17
Sziasztok.Szerintem ez sem lesz könnyebb meccs mint az előzö.
Baszarás idén az NFL😊
több mint 12 éve
Szerintem Kareem a legkiegyensúlyozottabb CB az idén. Sokat fejlődött..végre. Bár nem lennék meglepve ha McCain lenne Johnson-ra állítva ha Joseph nem tudna játszani.
több mint 12 éve
ha joseph nem játszik ma akkor manningnek nagyon gyorsan ki kell ütnie megatront mert kareem nem hiszem hogy le tudná védekezni :Sde legalább a lions lt-je sérült így watt az újonc beugróval fogja agyonverni staffordot 😀
több mint 12 éve
Pár adat tegnapról:Schaub 527 yard, 2. legtöbb az nfl történetében ! 5 TD és 2 INT
AJ 273 yard, karrier legjobbja
Viszont sajnos a secondary a két évvel ezelőtti borzalmakat idézte, Henne 354 yard 4 TD, Blackmon 237 yard. Talán a legnagyobb csalódás az volt, hogy milyen gyengén szereltünk, ezért kaptunk be 60 meg 80 yardos playeket.
Kedvenc idézetem a meccs után:
WIDE RECEIVER KESHAWN MARTIN
(on getting tackled during his punt return) “I was mad. I was mad the punter got me. That was the fastest punter I’ve ever seen in my life. As I was running I told myself I could not let the punter catch me, but he tripped me up. It’s over now. He made a good play so I’ll just move on.”
Tényleg komikus volt, hogy Anger, a jags puntere, utolérte és leszerelte az egyik leggyorsabb játékosunkat, ezzel megmentve csapatát egy biztos TD-től
több mint 12 éve
Túl vagyunk egy előzetesen könnyűnek ígérkező de végül egy kő kemény, eddig az egyik legjobb, legizgalmasabb meccs amit láttam a csapattól.Nagyon szoros a schedule. Jól látom, hogy csütörtökön fél 7-kor játszunk? ( Magyar idő szerint) Akkor azt sajnos nem tudom nézni.
több mint 12 éve
Nagy meccset játszottak a csapataink! Grat! Nekünk meg legalább a hitünket visszahozta egy kicsit. Messze van még, de drukkolok a Texans-nak a PO-ban, hogy összejöjjön a gyűrű. "Nálunk" már írtam, de ez a csapat legalább annyira egyben van, mint a '99-es Jaguars. Úgyhogy megérdemelné.
több mint 12 éve
Grat a Whez. Más csapat 6szor megroppant volna ti meg nem. Ez a csapat NAGYON sokra hívatott. SB szagot érzek. iktriadKöszi, nektek is nagy meccsetek volt a mai, és azt hiszem egy fontos kérdésre választ kaptattok ma...
A mai meccs pedig bizonyította nem nagyon kellene itt még SBről beszélni, addig amíg nem vagyunk ott. Mindig a következő meccsre kellene koncentrálnia a csapatnak.
több mint 12 éve
Grat a Whez. Más csapat 6szor megroppant volna ti meg nem. Ez a csapat NAGYON sokra hívatott. SB szagot érzek.