NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Sziasztok, melyik idősávban lesz a meccs vasárnap? aka mikor kezdődik? 😊
Eddigi szezon broáf, két necces win két nem túl erős csapat ellen, aztán egy égő zakó a ravenstől... kínos. Nekem ettől függetlenül tetszik, a korábbi évek bajnokcsapatai közül sok nem kezdte túl fényesen az évet. Nem szeptemberben kell meccseket nyerni, hanem november-decemberben... 😀

Nem is tudom egyébként, szerintem nincs még egy ilyen csapat a ligában aki előző + idei évben ennyiszer állt volna fel és fordít mint a texans. Ez mindenképp pozitív, még ha más nem is egyelőre... 😀Johnny_X
19:00

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Johnny_X Houston Texans 50 — Rotációs kapa
Sziasztok, melyik idősávban lesz a meccs vasárnap? aka mikor kezdődik? 😊
Eddigi szezon broáf, két necces win két nem túl erős csapat ellen, aztán egy égő zakó a ravenstől... kínos. Nekem ettől függetlenül tetszik, a korábbi évek bajnokcsapatai közül sok nem kezdte túl fényesen az évet. Nem szeptemberben kell meccseket nyerni, hanem november-decemberben... 😀

Nem is tudom egyébként, szerintem nincs még egy ilyen csapat a ligában aki előző + idei évben ennyiszer állt volna fel és fordít mint a texans. Ez mindenképp pozitív, még ha más nem is egyelőre... 😀

"Today the enemy shall know fear!"
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Coll, ... azèrt Te fogsz felelni! 😀Medvepapa
Hátttezvan 😀 én vagyok első keresztelő szent(etlen)Coll a po 😛 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
duane brown játszhat már vasárnap?braxa88
Egyéni edzéseket végez, bíznak benne hogy játszik .
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
duane brown játszhat már vasárnap?
több mint 12 éve
Texans OLB Sam Montgomery switching to DE and his number changes from 57 to 95.
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
nem sok jót, bár talán a mi oldalunkra írható, hogy hazai pályán játszunk. A két NFC west meccsből egyet jó lenne megnyerni.Bondi
Erre pedig most a 69ezők ellen van több esély... azért elkalapálhatnátok a vizicsibéket is... nem haragudnék! 😀Collapo
69ezők 😀😀😀 hát eddig tényleg arra hajaznak....a seattle ellen folyamatosan blitzelni kell és elérni hogy Wilsonnak ne legyen ideje rendesen dobnisamu09
Mivel nem vagy Hawks fan,gondolom nem láttad a maeccseket, ami teljesen érthető, szóval annyit segítek,hogy Wilsonnak sosincs ideje "rendesen dobni" 😀
Nagyon gyérül muzsikál a passprot.
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
nem sok jót, bár talán a mi oldalunkra írható, hogy hazai pályán játszunk. A két NFC west meccsből egyet jó lenne megnyerni.Bondi
Erre pedig most a 69ezők ellen van több esély... azért elkalapálhatnátok a vizicsibéket is... nem haragudnék! 😀Collapo
69ezők 😀😀😀 hát eddig tényleg arra hajaznak....a seattle ellen folyamatosan blitzelni kell és elérni hogy Wilsonnak ne legyen ideje rendesen dobnisamu09
sokkal inkább a futást kell megállìtanotok, lásd: Panthers, amire kèpesnek is tartom a Texans D-t. Ha menni fog a futás, menni fog a play action is, azt pedig nagyon jól csináljuk, ès akkor nem nagyon lesz ellenszeretek Wilson ellen.

Coll mi az hogy vizicsibe??!! Remèlem a niners fanok nem veszik át, azèrt Te fogsz felelni! 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 447 — I like the Texans, I like who we are
69ezők 😀😀😀 hát eddig tényleg arra hajaznak....a seattle ellen folyamatosan blitzelni kell és elérni hogy Wilsonnak ne legyen ideje rendesen dobni
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Erre pedig most a 69ezők ellen van több esély... azért elkalapálhatnátok a vizicsibéket is... nem haragudnék! 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
nem sok jót, bár talán a mi oldalunkra írható, hogy hazai pályán játszunk. A két NFC west meccsből egyet jó lenne megnyerni.

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Most nézem, hogy jövőhéten a Seahawks jön....Bondi
-ez a Ravens-Seahawks-49ers meccs nagyban meg fogja határozni a szezonunkat. Ha egyikőjüket se tudjuk megverni, még az AFC döntőről se nagyon álmodozhatunk.samu09
mit vártok a meccstől?
több mint 12 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 447 — I like the Texans, I like who we are
Most nézem, hogy jövőhéten a Seahawks jön....Bondi
-ez a Ravens-Seahawks-49ers meccs nagyban meg fogja határozni a szezonunkat. Ha egyikőjüket se tudjuk megverni, még az AFC döntőről se nagyon álmodozhatunk.
több mint 12 éve
Most nézem, hogy jövőhéten a Seahawks jön....

több mint 12 éve
Mit kéne tennie vagyis inkább nem tennie az ST-nek, hogy Marciano-t elküldjék? Évek óta borzasztó.
Kicsit félek ettől a szezontól. Az első két meccsünk is nagyon necces volt. Valami nem kerek.

több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 295 — Texans fan
Lehet itt szidni Schaubot, de a csapat többi része ugyanolyan gyenge volt.
Kezdve Kubiakkal, aki überelte hihetetlen konzervatív stílusát: amíg 17-6 ra nem húzott el a Ravens egy darab hosszú paszt nem hívott és mikor előtte kétszer voltunk red zoneba egyszer nem próbáltunk az end zoneba dobni.
Az o fal vajból volt, vagy inkább sajtból, mindenhol lyukas. Schaub folyamatosan az életéért futott és ezért nem tudom annyira hibáztatni a vereségért. Sose értem miért nem hoztunk vissza Eric Winstont az offseasonban, alig került volna valamibe, Newton egy jó back-up szintű játékos, de nem több.
ST szokásos borzadály, nem is tudok rá mit mondani.
Egyedül defense teljesített elfogadható szinten, bár a második félidő első driveját mindig beszívjuk és egy idő után pár embernél elszakadt a cérna.

Egyébként a meccs közel nézhetetlen volt: a két csapatnál 24 büntetés 200 yardért (ami több mint bármelyik irányító dobott yardja), nagyon szétdarabolt volt a játék és rengetegszer állt. Teljesen kiábrándító.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
A Ravenstől így kikapni...

több mint 12 éve
Ez nagy rakás szar volt. Ilyen jellegtelen semmitmondó impontens játékkal akarunk idén playoffba jutni??? Egyre rosszabbul játszunk, sűrgősen rendet kell tennie Kubiaknak, Schaub pedig kicsit megnézhetné a padot.LanceVance
Az a baj hogy én nem tudok olyat mondani amit ezen a csapaton rendbe lehetne rakni változtatás nélkül.Schaub-ba mindig benne van a hiba. ST évek óta gyenge.Lehet most pont egy ilyen meccs volt hogy minden egyszerre jött össze beleértve a zászló esőt(franchise record with 113 yards on 14 penalties).
több mint 12 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 667
Ez nagy rakás szar volt. Ilyen jellegtelen semmitmondó impontens játékkal akarunk idén playoffba jutni??? Egyre rosszabbul játszunk, sűrgősen rendet kell tennie Kubiaknak, Schaub pedig kicsit megnézhetné a padot.

több mint 12 éve
Gabriel Houston Texans 525
78 mérkőzés után nem fog játszani ma este Duane Brown. Ryan Harris lesz a kezdő LT. Ed Reed nagyon szeretne már jatszani, volt csapata ellen vissza akar térni a pályára, de az orvosok még nem döntötték el hogy játszhat-e. Ha nem, akkor továbbra is Keo a kezdő a helyén. Továbbá kérdéses Garrett Graham játéka, ami több szempontból érdekes. Egyrészt lehet hogy több snapnél a pályán lehet Griffin, vagy többször állunk fel esetleg 3 elkapóval. Remélem Brown és Graham kiesésével nem esik nagyon vissza a futójáték sem.
több mint 12 éve
 www.houstontexans.com/news/article-2/Andre-Johnson-practices-in-helmet-shoulder-pads/404d5a49-4986-41c9-9a42-64e85c551e93 végre egy jó hír

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Ravens ellen tippek?LanceVance
sima WON

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ravens ellen tippek?

több mint 12 éve
Gabriel Houston Texans 525
Átalakult kicst a Practice Squad.

Hétfőn 2 tight endet teszteltünk. Nathan Overbay be is került a PS-be Zach Boren helyett. Emmanuel Ogbuehi volt a másik, rá nem volt szükség.
Aztán szerdán a Philadelphia Eagles kihalászta tőlünk Roc Carmichaelt akit A.J. Bouye kiszorított az active rosterből.
A távozó CB helyére visszahívtuk Mike Mohamed ILB-t.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
De mennék, kár hogy messze van. :S