Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Na gratulálok, sikerült pár hét alatt a power rankingok éléről úgy bejutni a PO-ba, hogy az esélytelenek nyugalmával dőlhetünk hátra a székekben. Egyesek formáját elnézve az első meccsen ki fogunk kapni, vagy még szóba jöhet, hogy altatunk, de akkor kurva jól csináljuk...BondiEnnyire szarul direkt nem lehet játszani. Az a gáz hogy mostmár a defense is kritikán aluli volt, ami legalább eddig úgy ahogy működött. Fasza lesz, ha esetleg tovább jutunk, mehetünk vagy magaslati levegőt szívni, vagy összefagyni Bostonba. Egyik lehetőség jobb mint a másik. Így elbaszni a végére.
több mint 11 éve
Na gratulálok, sikerült pár hét alatt a power rankingok éléről úgy bejutni a PO-ba, hogy az esélytelenek nyugalmával dőlhetünk hátra a székekben. Egyesek formáját elnézve az első meccsen ki fogunk kapni, vagy még szóba jöhet, hogy altatunk, de akkor kurva jól csináljuk...
több mint 11 éve
10 év alatt ez a legjobb houston és sb-t is nyerhetnének de valami baj van. Vush kiesésével még elment volna de a fél D sérült 😕 mikor meglett a továbbjutás már csak egy meccsett kellett volna nyerni hogy a home field is meglegyen de egyszerűen nem hozták a szezon eleji formát. nagyon remélem hogy már a PO-ra pihennek ezért ilyen szarok és majd odacsapnak mindenkinek 40 pontot 😀
több mint 11 éve
Nagyon fontos hogy hazai pályán játszunk és ráadásul a saját kezünkben van a sorsunk, nem más csapatok eredményeitől függünk. Nem mindegy.Pro Bowl keret
Schaub, Foster, Johnson, Brown, Smith, Myers
Watt, JoJo
Jó sokan képviselik a csapatot, de remélem nem fognak tudni részt venni.
több mint 11 éve
szerintem már megelégedtek a wild card hellyel és inkább vigyáznak hogy ne sérüljenek le többen ill a sérülteket megjavítsák a PO-ig ergo simán kikapunk 😕samu09Fontos lenne, hogy a playoffban hazai pályán játszunk úgyhogy szerintem összeszedi magát a csapat, és behúzzák a fiúk.
több mint 11 éve
szerintem már megelégedtek a wild card hellyel és inkább vigyáznak hogy ne sérüljenek le többen ill a sérülteket megjavítsák a PO-ig ergo simán kikapunk 😕
több mint 11 éve
A következő estekben lesz meg az első hely az AFC-ben:1. Ha nyerünk a Colts ellen
2. Ha kikap a Denver
3. Ha kikap a Patriots
Ha nyer a Pats, de mi nem és a Denver is veszít, akkor a második hely a mienk
Sajnos, a mi hétvégi vereségünk és a többiek győzelme esetén, már a Wildcard körben játszanunk kell otthon és többi fordulóban pedig idegenben
Mivel a Denver és NE ellenfelei elég gyengék (KC és Miami), ezért valószínűleg győzni fognak, tehát nekünk is nyernünk kellene a hétvégén
több mint 11 éve
Boldog karácsonyt mindenkinek.BondiNeked is 😊
több mint 11 éve
Szerencsére vagy nem, de nem láttam a meccset más elfoglaltság miatt. Persze olvastam milyen rosszul játszottunk, főleg az offense, de különösebben nem aggódok. Számtalan példa van rá, hogy egy csapat botladozik, hogy aztán meneteljen a playoffban. És mégha ki is esünk az első körben, akkor is nagyszerű évet zárunk: legjobb alapszakasz mutató a csapat történetében, Andre 10 ezer yard fölött, talán egy DPOY cím Wattnak stb. A roster tele van fiatal sikerre éhes játékossal, nem kell aggódni a csapat jövője miatt.És persze én is mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok.
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Elég komoly szétesést mutatunk be a labda mindkét oldalán, mióta nincs Cushing, ennek ellenére szerintem a Colts ellen megrázzuk magunkat és nyerni fogunk, nem kell aggódni.Mindenkinek boldog karácsonyt és (Texans-)sikerekben gazdag újévet kívánok. 😊
több mint 11 éve
Én nem láttam teljesen a meccset, már az első félidő vége előtt el kellett mennem itthonról, így nem is akarok látatlanul ítélkezni a csapat felett, de az első félidei három pont és Foster kemény 15 yardja....hát érdekes.
több mint 11 éve
nem bírom felfogni és tuti h a játékosok tisztában vannak vele, hogy egy győzelem és otthon játszanak végig a PO-ban. erre td nélkül égnek otthon -_- jövő héten kikapunk a colts-tól és wild card körben jónagy zakóval mehetünk haza
több mint 11 éve
tex
151
Szerencsére csak a 3. negyedből láttam 10 percet, de az sajnos nem volt túl nagy élmény. Úgy tűnik, hogy az offense teljesen szétesett, a hab a tortán az volt amikor 1&goal a Vikings 1 yardosánál, amiből egy field goal lett. Félek, hogy már a Wild Card körben kell játszanunk, vagy újra a Coltssal, vagy tavalyhoz hasonlóan a Bengalssal, mert az elmúlt 3 hét játéka alapján nem hiszem, hogy jövő héten nyerünk (ne felejtsük el, hogy múlt héten volt egy blocked field goal TD-nk, anélkül nagyon nehéz lett volna a vége).
több mint 11 éve
én is szívesebben látnám Jones-t a pro bowl-ban de igazából azt remélem hogy senki nem megy el a csapatból 😉 am nyerünk hétvégén vagy nem akarunk otthon játszani a PO-ban?
több mint 11 éve
Gabriel
525
Kitettük a keretből Grimesot, akit rögtön leigazolt a Jaguars. Az ő helyére aktiváltuk a PS-ből Eddie Pleasant safetyt. Ben Jones nagyon pozitív meglepetés. Draftoltuk őt azért mert nem volt biztos hogy meg tudjuk tartani Myerst, de kilépett a cserecenter szerepkörből és kezdő guard lett kiszorítva Caldwellt, és feledésbe merítve az eddig összesen 4 meccsen játszó Brooksot. Abszolút megérdemli, ahogy Watt is.
több mint 11 éve
Köszi GyulusHatalmas meglepetésre Watt nyerte a házi MVP címet, míg a legjobb rookie Ben Jones lett. Érdekes amúgy, nem tudom néztétek e a Pro Bowl szavazást, de a Guard-ok között Smith-re és Caldwell-re lehetett szavazni, arra a Caldwellre, akit Jones kiszorított a 6. forduló után. Érdekes...
több mint 11 éve
In New England, Tom Brady’s wristband is used as more of a secondary guide.“It really is a means of backup communication in case the headsets go out,” Brady said. “You have all of the plays on there. If for some reason the coach-to-quarterback helmet system doesn’t work. It is pretty small, though I have decent eyesight.”
Ezen a téren McNabb a csúcs... amikor a Redskinsnél felvetették, hogy a playbook-beli hiányosságait esetleg egy "wristband"-dal orvosolhatná, kikérte magának, mondván "It’s bad for my image" 😀
több mint 11 éve
Brady esetében én szerintem az már csak inkább kabalade Bradyn minden meccsen van pl. vagy ők sokkal több játékot visznek egy meccsre?samu09Schaub csuklóján eddig egyik meccsen se volt odakötözve a playbook. Annyira ismeria a játékokat hogy nincs szüksége rá, vagy 5 játékból dolgoznak egész meccsen? 😀samu09Veterán irányítóknak általában már nincs erre szükségük, ez inkább csak a rookieknak és a tapasztalatlanabbaknak (huh ezt nem semmi leírni) kell a playhíváshoz.DC
Én nem hiszem hogy ne tudná oda vissza a playbookot álmából felkeltve. De ezt egy Patriots fan biztosan jobban tudja 😊
több mint 11 éve
de Bradyn minden meccsen van pl. vagy ők sokkal több játékot visznek egy meccsre?Schaub csuklóján eddig egyik meccsen se volt odakötözve a playbook. Annyira ismeria a játékokat hogy nincs szüksége rá, vagy 5 játékból dolgoznak egész meccsen? 😀samu09Veterán irányítóknak általában már nincs erre szükségük, ez inkább csak a rookieknak és a tapasztalatlanabbaknak (huh ezt nem semmi leírni) kell a playhíváshoz.DC
több mint 11 éve
Schaub csuklóján eddig egyik meccsen se volt odakötözve a playbook. Annyira ismeria a játékokat hogy nincs szüksége rá, vagy 5 játékból dolgoznak egész meccsen? 😀samu09Veterán irányítóknak általában már nincs erre szükségük, ez inkább csak a rookieknak és a tapasztalatlanabbaknak (huh ezt nem semmi leírni) kell a playhíváshoz.
több mint 11 éve
de ahoz csak kellenek a routok mert az oké hogy a teljes front sevent elküldik szotyiért de attól még a cornerek ott vannak 😀