NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
164
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
80
9
RedZone week 12
75
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
51
9
Houston Texans - Tennessee Titans
23
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
22
9
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Sztem simán jó itt, draftace is 3. kör közepére tette, nem rossz játékos, talán csak Marvin Jones tetszett volna jobban az ott bent lévő WR-ek közül, Sanut nem szeretem.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Posey A-???nyilván kellett WR, de ordas nagy reach, ráadásul Sanu is bent volt még, na ő lett volna A. (és sztem Brooks is az)
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Eddig így értékelem:Whitney Mercilus A
DeVier Posey A-
Brandon Brooks B
eddig tetszik a draft, a trade is jó, na de mostmár a 4/4-gyel be kell húzni Massiet különben ideges leszek 😛
több mint 12 éve
Mikor elcseréltük a 2. körösünket akkor már tudtam, hogy WR-t fogunk húzni. Nem nagyon ismertem előtte Posey-t, de csak jókat hallottam róla. Brooks már érdekesebb, a majd 160 kg-val a ZBS-ben, kissé szkeptikus vagyok vele kapcsolatban.
több mint 12 éve
Annyira ismeretlen név, hogy tavaly késő 1. körre is várták. Csak ő is beszívta amit Adams, Brewster és Herron is. eltiltási botrány és hátracsúszott. Később is bent lett volna, ettől vicces pick, de a képességei miatt egyáltalán nem kell aggódnotok, szvsz nem nagyon volt bent -egyértelműen- jobb WR. 😊fetomyKöszi neked is az extra infót, reméljük a legjobbakat
Közbe draftoltunk egy 340 fontos guardot a ZBSbe, Brandon Brooksot, érdekes
több mint 12 éve
Annyira ismeretlen név, hogy tavaly késő 1. körre is várták. Csak ő is beszívta amit Adams, Brewster és Herron is. eltiltási botrány és hátracsúszott. Később is bent lett volna, ettől vicces pick, de a képességei miatt egyáltalán nem kell aggódnotok, szvsz nem nagyon volt bent -egyértelműen- jobb WR. 😊tavaly eltiltott volt, mert benne volt ő is az Ohio STate botrányban. Bár azt hittem többet csúszik, de nagyon értékes prospect. A potenciál egyértelműen benne van. Örülnék neki a helyetekbe.tüsi91Köszi az infót. Csak azért fejvakargatós, mert még rengeteg jó elkapó bent volt és valószínü ő később is elérhető lett volna. De őszintén nem lepődtem meg túlzottan. FOnk sokszor draftolja a saját emberét az "ismert név" helyett.DC
több mint 12 éve
tavaly eltiltott volt, mert benne volt ő is az Ohio STate botrányban. Bár azt hittem többet csúszik, de nagyon értékes prospect. A potenciál egyértelműen benne van. Örülnék neki a helyetekbe.tüsi91Köszi az infót. Csak azért fejvakargatós, mert még rengeteg jó elkapó bent volt és valószínü ő később is elérhető lett volna. De őszintén nem lepődtem meg túlzottan. FOnk sokszor draftolja a saját emberét az "ismert név" helyett.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Első 3. körösünk Devier Posey, elkapó. Elég ismeretlen név.DCtavaly eltiltott volt, mert benne volt ő is az Ohio STate botrányban. Bár azt hittem többet csúszik, de nagyon értékes prospect. A potenciál egyértelműen benne van. Örülnék neki a helyetekbe.
több mint 12 éve
Első 3. körösünk Devier Posey, elkapó. Elég ismeretlen név.
több mint 12 éve
Kitradeltünk a 2. körből: Tampa megkapta a 2. és 7. körösünket, mi cserébe megkaptuk a 3. és 4. körösüket. Most van két 3. körösünk és három! 4. körösünk
több mint 12 éve
Ma este a 3. körben szivesen látnám Jared Crick(defensive lineman), Marvin McNutt (elkapó), vagy Mitchell Schwartz és Jeff Allen (fal emberek) közül valamelyiket. A 2. kör a trükkösebb, ugyanis nincs messze a 3. körösünktől - utóbbi elég magasan van a Demeco Ryans csere miatt, a 2. körös pedig a majdnem legvégén - szóval valaki olyat kell választani, aki a 3. körben már nem lenne elérhető. Talán Sanu vagy Adams, esetleg én nem bánnék egy feltradet Martinért vagy Jeffreyért, ha tovább csúsznának (úgyis két 4. körösünk van)
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Adamsért ne menjünk fel, nekem 2/26-on se kéne, Poenak örülök hogy kiment előttünk, Hightowert meg ha annyira akartuk volna bemegyünk a Steelers elé Browns vevő lett volna sztem.
több mint 12 éve
Gabriel
525
Bár elkapót vagy tackle-t vártam, nagyon jó kis pick ez. Olvastam egy számomra nem túl hihető dolgot: Állítólag a listánkon 3 védő és 3 támadó neve volt rajta.
Poe, Hightower kimentek, maradt Mercilus. Illetve Martin, Adams, Jeffery. Ők benn is maradtak szépen mind a hárman, így elképzelhető hogy hamarabb választunk a 2. körben, mert felmegyünk valamelyikért.
Nekem ez azért nem hihető, mert nem tudom elképzelni hogy 1 riporter kezébe jusson egy ilyen lista.
több mint 12 éve
Úgy néz ki, hogy nem csak duma volt a "pass rusherből sose elég" szöveg. Persze én azért óvatos vagyok, mert várjuk meg, hogy mire lesz képes Mercilus az NFL-ben. Úgy néz ki, hogy még mindig elsődleges prioritás a védelmen van, és ezt Wade személye tovább erősíti.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Én is nagyon szeretem Barwint, de 3 ilyen kaliberű OLB megtartása már-már pazarlás lenne, persze ha van rá cap, akkor nagyon jó lenne 😊
több mint 12 éve
Valamint azt is, hogy könnyen elképzelhetőnek tartja, hogy mind a hárman (Reed,Barwin,Mercilus) egyszerre a pályán lesznek, különösen 3rd. down szituációkban:Kiegészülve Watt-tal és Cushing-gal, kegyetlen lesz 😀
DC
több mint 12 éve
Még bent maradt Martin, Glenn, Adams, ők ha jól tudom a legtöbb mock-ban első körben szerepelt. Talán nem is kell feltradelni Messie-ért, de én Schwartz miatt sem sajnálkoznék.
több mint 12 éve
Wade Phillips azt nyilatkozta, hogy gondolkoztak a feltraden Mercilusért:"Actually, we had the chance to move up to get him because we thought he was that valuable, but we decided to hold our ground, and it turned out good for us and good for our team"
Valamint azt is, hogy könnyen elképzelhetőnek tartja, hogy mind a hárman (Reed,Barwin,Mercilus) egyszerre a pályán lesznek, különösen 3rd. down szituációkban:
(on where he fits with Connor Barwin and Brooks Reed in a rotation) “Yeah, he certainly fits right in there. I think he’s a pass rusher, and I think we’d utilize him more in the pass rush rather than over the tight end. We’ll see, but I’ve played them all before. We had (Steve) Foley, and Shaun Phillips, and (Shawne) Merriman, and we played them all on third down. Just put your best people in, and we can come up with something. If they’re good enough, we’ll put them in there and let them rush.”
Teljes sajtótájékoztató: http://www.houstontexans.com/news/article-2/Quotes-Mercilus-and-Phillips-/cfc93317-17d9-452c-a97c-690d79b93b8a
Remélhetőleg Merclius segít méltó módon üdvözölni Luckot a ligában 😀
több mint 12 éve
Kedvenc prospectem 😊, bár az OLB nem need nálunk de én megbocsátom a vezetőknek, jövőre úgyis az lesz Barwin távozása miatt... :/. GM-ben is őt húztam.Nem hiszem, hogy elengednénk Barwint, legrosszabb esetben is franchise taget fogunk rá rakni.
adam8
több mint 12 éve
Akik nem ismerik Mercilus-t:http://www.youtube.com/watch?v=OnXcbn51rpg
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Kedvenc prospectem 😊, bár az OLB nem need nálunk de én megbocsátom a vezetőknek, jövőre úgyis az lesz Barwin távozása miatt... :/. GM-ben is őt húztam.Tuti hogy Barwin elmegy? én nem akarom 😀 ő hozta a legtöbb sacket idén
2. körben jöhet Bobby Massie T - igen őt is behúztam 😀 - de lehet hogy érte fel kell trade-elni, mindenesetre eddig tetszik a draft 😊adam8
több mint 12 éve
Nagyon jó helyre került Mercilus....örülök, h behúzta a Texans....tuti vaddisznó rusher....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Kedvenc prospectem 😊, bár az OLB nem need nálunk de én megbocsátom a vezetőknek, jövőre úgyis az lesz Barwin távozása miatt... :/. GM-ben is őt húztam.2. körben jöhet Bobby Massie T - igen őt is behúztam 😀 - de lehet hogy érte fel kell trade-elni, mindenesetre eddig tetszik a draft 😊
több mint 12 éve
Vagy lehet, hogy a 2. körben akarnak RT-tBár egy WR is kéne, vagy abban bíznak, hogy nem fog egyszerre megsérülni Schaub és Johnson?
több mint 12 éve
Whitney Mercilus, OLB. Ahogy írtam is a délután, minőségi pass-rusherből sosem elég. Viszont Martin még bent volt, úgy látszik Kubiakék bíznak Butlerben.