NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 12 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 080 — I like the Texans, I like who we are
Kandle Wright biztos el fog kelni 1/26-ig? Kelechi Osemele-ról nem sokat tudok egyből kezdő lehet houstonban vagy kell neki 1-2 év padozás?
több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
A mock draft game-en ezt alkottam:

1/26 Alshon Jeffery, WR (South Carolina)
2/58 Kelechi Osemele, OL (Iowa State)
3/76 Audie Cole, ILB (North Carolina State)
4/99 Kheeston Randall, DT (Texas)
4/121 Cliff Harris, CB (Oregon)
5/161 Cory Harkey, TE, (UCLA)
6/195 Markus Zusevics, OT, (Iowa)
7/233 LaVon Brazill, WR, (Ohio)

Vélemények?roniadi
Kicsit nehéz értékelni úgy, hogy nem lehet látni ki volt még bent, de azért megpróbálom.
Az első körös tetszik. Én Blackmoon után Jefferyt tartom a legjobb WRnek a classból (nagy test, brutál jó kezek, jól blokkol, tapasztalt, jó teljesítmény a fősulin, pro dayen jól is futott) engem nem zavar, hogy nem sok mindent csinált a combinenon, viszont lehet, hogy ez valakinél red flag. A legtöbb mock draftba Wrightot szokták húzni (tudom, hogy itt már korábban kiment), de én kétlem, hogy őt draftolnánk, mégha bent is lenne.
Osemele powerblock sémába való, a mi rendszerünkbe nem illik.
Cole, abból amit láttam nem a kedvencem, elég sok misstackleje van, könnyen fennakad a blokkokon és 4.7 40, 3. köröst mindenképp reachnek érzem érte
Randall meh
Harris karakter problémák, mi nem szoktunk ilyen tipusú játékosokat draftolni
tight endből tényleg minden drafton begyüjtünk 1-2 😊

Többiekről sokat nem tudok, szerintem mindenképp fogunk OLBt draftolni a későbbi körökben, nagyon kell a mélység a poszton

Esetleg te is megirhatod kit miért választottál, és köszi egyébként, hogy elvállaltad a draftunkat 😉
több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Az első négy kör tetszik, utána lehetett volna még egy OLB meg szerintem egy K-t húzni, nem hiszem, hogy Rackers-t újra igazoljuk

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Sztem ezek a játékosok decemberben mind előrébb voltak rangsorolva, csak azóta csúsztak lefelé. Ami nem baj, lehet ez a siker titka.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
A mock draft game-en ezt alkottam:

1/26 Alshon Jeffery, WR (South Carolina)
2/58 Kelechi Osemele, OL (Iowa State)
3/76 Audie Cole, ILB (North Carolina State)
4/99 Kheeston Randall, DT (Texas)
4/121 Cliff Harris, CB (Oregon)
5/161 Cory Harkey, TE, (UCLA)
6/195 Markus Zusevics, OT, (Iowa)
7/233 LaVon Brazill, WR, (Ohio)

Vélemények?

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Azzal hogy Leinart elment ki lett a 3. számú QB? Ha követjük a hagyományt jövőre szükség lesz rá :S 😀samu09
FA/Draft
több mint 12 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 080 — I like the Texans, I like who we are
Azzal hogy Leinart elment ki lett a 3. számú QB? Ha követjük a hagyományt jövőre szükség lesz rá :S 😀
több mint 12 éve
Az új mezről pár kép

http://www.houstontexans.com/tv-media/photo-gallery/2012-Houston-Texans-NIKE-uniforms/ac3930ea-fb25-453e-aad7-d5e08f636c36#start

Szerencsére nem nagyon van változás

több mint 12 éve
Sajnos nem tudom vállalni a jövő hét vasárnapi mock draftot, nem tudná valamelyikőtök átvállalni?

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Meg ACL szakadást is szenvedett idény végén, szóval nem hiszem hogy 100%-os lesz szezonkezdetre, talán pupra rakjuk majd.

több mint 12 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
Leigazoltuk Donnie Jones ex-Rams puntert, remek kis húzás. Érdekes lesz, hogy melyik punter marad majd a rosteren, engem Hartmann meggyőzött, de most olvastam, hogy 3 meccse eltiltást kapott, valaki tudja miért?Bondi
Egész pontosan négyre, de abból egyet már letöltött.

http://blog.chron.com/ultimatetexans/2012/03/punter-brett-hartmann-suspended-four-games-for-violating-substance-abuse-policy/
több mint 12 éve
Leigazoltuk Donnie Jones ex-Rams puntert, remek kis húzás. Érdekes lesz, hogy melyik punter marad majd a rosteren, engem Hartmann meggyőzött, de most olvastam, hogy 3 meccse eltiltást kapott, valaki tudja miért?

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 669 — Így remélem megfelelek nektek.....
Meglepetésre Foster megverte Tebowt a madden borító szavazásán az elsö körben.
A következő fordulóban Calvin Johnson az ellenfél.
http://espn.go.com/sportsnation/feature/madden2013cover

Már csak az a kérdés kire szavazzak? 😊DC
Hála istennek! Legalább attól nem kell rettegni, hogy a Madden bortón megjelenik TT... 😊SmAsH
Pedig ő biztos megtörte volna az átkot 😀 (bocsánat nem bírtam kihagyni 😛 )
több mint 12 éve
SmAsH Indianapolis Colts 98 — Reggie Wayne fan

Hála istennek! Legalább attól nem kell rettegni, hogy a Madden bortón megjelenik TT... 😊

több mint 12 éve

Calvinre ha jót akarsz a csapatodnak 😊
több mint 12 éve

Már csak az a kérdés kire szavazzak? 😊
több mint 12 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
Hatodikok vagyunk az ESPN ranglistáján
http://espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/56065/espn-coms-nfl-pre-draft-power-rankings
több mint 12 éve
Sajnos ezen nincsen semmi meglepő, remélem kezdő tud ott lenni. És azt is remélem, hogy azért Casey most már többször kap szerepet a passz játékban.

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Dreessen elment Denverbe sok sikert neki, Manninggel jól járt.

több mint 12 éve
Hátha itt is érdekel pár embert. DeMeco Ryans tegnap esti Philadelphia-i intejújának fordítása:
http://philly.blog.hu/2012/03/22/interju_demeco_ryans_by_eazzy
több mint 12 éve
Gabriel Houston Texans 525
Nagyon sajnálom Ryans-t az egyik kedvenc játékosom volt a csapatban. Egy szerződésmódosítás talán jobb ötlet lett volna, de amit DC írt róla azzal teljesen egyetértek. Sharptonnal kapcsolatban elég szkeptikus vagyok. Ő is IR-listáról jön, és még nem láttam jól játszani. Első körben kell Jeffrey, másodikban feltrade és Hightower. Bár abban sem vagyok biztos hogyha lesz egy jó elérhető tackle /csúszik Martin, vagy még benn van Adams/ akkor nem-e oda lesz húzás 1. körben, mert ha Schaub vagy Foster összetörik.....
több mint 12 éve
Ha ez a csere lett volna az offseason első lépése az FOtól, akkor kevésbé lenne meglepő, mint most. Azt hiszem Winston elbocsátása után legtöbbünk azt hitte, hogy nem lesz több komolyabb áldozatibárány.

De az FO is nyilván tisztában van vele, amiről már mi is beszéltünk. Jövőre meg kell újitani a franchise LTnk , QBnk és legjobb pass rusherünk szerződését. A cap pedig ismét nem sokat fog emelkedni. Próbálják megelőzni a bajt.
Talán páran keveslik azt, amit kaptunk az Eaglestől, de a nagy szerződéssel rendelkező, korosodó veteránokat, nem éppen könnyü elcserélni. Ráadásul Demeco komoly sérülési múlttal is rendelkezik, és ha a másik csapat vezetése arra a következtetésre jut, hogy a játékos hamarosan egyébként is el lesz bocsátva, akkor nem fognak érte adni semmit. A 89 helyről feljebb lépünk a 77re és kaptunk egy 4/4 et, nem olyan rossz ez, tekintve a körülményeket.

Ami Demecot illeti, tavaly 16 meccsen kezdett és mindösszesen csak 64 szerelése volt, 0 sack 0 int és 1 FF. Persze a statok nem árulnak el mindent, főleg Demeco esetén nem, aki évek óta a vezetője a védelemnek. Csak ez most már inkább vokális vezetés volt, nem pedig tettekben nyilvánult meg, ami nem nem biztos, hogy megér nekünk évi 6 milliót.

Mindenesetre megnéztem az Eagles oldalán a nyilatkozatát: nem dobálta a sarat, csak elismerően nyilatkozott a Texans szurkolóiról és a csapatról, nem tudom, mennyien tudtank volna ilyen nyugodtan és mosolyogva nyilatkozni a történtek után, igazi profi, sok sikert neki Philadelphiában.

Ami a pótlását illeti, szerintem a vezetés Darryl Sharptont szánja kezdőnek, nem hiszem, hogy az első két körben draftolnánk ILBt idén (későbbi körökben, mélységnek, viszont biztosan). Kivéve persze, ha lecsúszik valami nagy név, a vezetés nagyon szeret(ne) olyan játékost draftolni, aki BPA és need is egyben.
több mint 12 éve
Kikli meg Zach Brown is előrébb van, sőt Upshaw is előbb kimegy, bár kérdés, hogy minek viszik. Első körben meg szerintem más LB nem fog kimenni. Bár az igazolások függvényében majd később még változhatnak a dolgok, de jelenleg szerintem csak 2. kör.Shawn84
Kuechly alap, Zach Brown inkább 4-3-as LB, Upshaw OLB, vagy 4-3-as DE-nek is elviheti valaki. Az ILB needes csapatok között - a teljesség igénye nélkül - ott vagyunk pl. mi, a Ravens, a Giants, a Texans is ide vehető már. Persze, Lofton és Hawthorne szerződése még sok mindent átírhat, de Hightower szerintem gazdára fog találni az első körben. Akárhogy is, a harmadik kör kizárt.vassadi
Arra én se adnék 5%-nál több esélyt. Viszont szerintem a Ravensbe jól illene.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Kikli meg Zach Brown is előrébb van, sőt Upshaw is előbb kimegy, bár kérdés, hogy minek viszik. Első körben meg szerintem más LB nem fog kimenni. Bár az igazolások függvényében majd később még változhatnak a dolgok, de jelenleg szerintem csak 2. kör.Shawn84
Kuechly alap, Zach Brown inkább 4-3-as LB, Upshaw OLB, vagy 4-3-as DE-nek is elviheti valaki. Az ILB needes csapatok között - a teljesség igénye nélkül - ott vagyunk pl. mi, a Ravens, a Giants, a Texans is ide vehető már. Persze, Lofton és Hawthorne szerződése még sok mindent átírhat, de Hightower szerintem gazdára fog találni az első körben. Akárhogy is, a harmadik kör kizárt.
több mint 12 éve
Ő maximum 2. kör, esetleg csúszik 3.-ba. Bár arra kicsi az esély.Shawn84
Hightower szerintem biztos 1. körös, de legkésőbb a második elején kimegy.vassadi
Kikli meg Zach Brown is előrébb van, sőt Upshaw is előbb kimegy, bár kérdés, hogy minek viszik. Első körben meg szerintem más LB nem fog kimenni. Bár az igazolások függvényében majd később még változhatnak a dolgok, de jelenleg szerintem csak 2. kör.