Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 12 éve
A források szerint Mario aláírt a Bills-hez, 110 millió dolláros szerződésről írnak.Bye bye Williams, sok sikert Buffalo-ban.
több mint 12 éve
Vickers is kivágva -> +1MfetomyÉn őt is sajnálom, de nem pótolhatatlan. Még azt is simán el tudom képzelni, hogy megoldjuk klasszikus FB nélkül (TE-t játszatunk).
több mint 12 éve
Vickers is kivágva -> +1M
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Godnolom Myers miatt.Egyébként Andre Johnson restrukturálta a szerződését, 5,2 milliót spóroltunk vele, Winstonnal 4,5-et, Leinarttal 1,75-öt azt hiszem.
több mint 12 éve
Azért szerintem Matty elférne még Szöszi előtt is bőven 1 évig. Van még baja a srácnak rendesen 😊Jelenleg túl erős a Texans jelenleg a divizióban, ezért úgy gondolták, hogy megnehezítik maguk számára a diviztócímvédést.Mi értelme volt kivágni Eric Winstont?WyattNa ennél meglepőbb move nem volt még idén szerintem...Bear
Leinart kivágvalolYatesnek korán jött idén a húsvéti nyuszi. Leinart meg mehet Hollywoodba vagy Vegasba Neo imitátornak. Vagy esetleg hozzánk csere kubénalk...iktriad
több mint 12 éve
Leinart kirakása nem volt meglepetés, Winstoné viszont óriási. Ezek után pár millával a cap alatt vagyunk. Kérdés megpróbáljuk e Myerst (Mario nem hiszem, hogy beleférne) vagy pár kisebb FAnkat (Briesel, Allen - ő kéne -, Dressen) újraszerződtetni. Mindenesetre 39 játékos van most szerződés alatt a csapatnál (Leinart és Winston kirakásával lehet mostmár csak 37 ), pár olcsóbb játékost biztos kell igazolnunk.
több mint 12 éve
tex
150
Várható volt, hogy Yates lesz a backup QB. Már csak az a kérdés, hogy visszahozzák-e Leinart-ot harmadiknak. Kubiaknak még egy-két hónapja volt egy olyan nyilatkozata, hogy Schaub a kezdő, és Leinart és Yates fog küzdeni a backup pozícióért.Jelenleg túl erős a Texans jelenleg a divizióban, ezért úgy gondolták, hogy megnehezítik maguk számára a diviztócímvédést.Mi értelme volt kivágni Eric Winstont?WyattNa ennél meglepőbb move nem volt még idén szerintem...Bear
Reméltem, hogy jobb hírre ébredek...
Sajnálnám, ha nem sikerülne vele új szerződést kötni, Winston nyilatkozatából azért azt látom, hogy ezt szeretné a vezetés. Akkor is, ez most egy kicsit érdekes húzás volt. Nekem úgy tűnik, hogy túlságosan is Mario megtartása a cél. Csak nehogy a csapat kárára menjen az egész.
Leinart kivágvalolYatesnek korán jött idén a húsvéti nyuszi. Leinart meg mehet Hollywoodba vagy Vegasba Neo imitátornak. Vagy esetleg hozzánk csere kubénalk...iktriad
több mint 12 éve
Jelenleg túl erős a Texans jelenleg a divizióban, ezért úgy gondolták, hogy megnehezítik maguk számára a diviztócímvédést.Mi értelme volt kivágni Eric Winstont?WyattNa ennél meglepőbb move nem volt még idén szerintem...Bear
Leinart kivágvalolYatesnek korán jött idén a húsvéti nyuszi. Leinart meg mehet Hollywoodba vagy Vegasba Neo imitátornak. Vagy esetleg hozzánk csere kubénalk...
több mint 12 éve
Leinart kivágva
több mint 12 éve
Mi értelme volt kivágni Eric Winstont?WyattNa ennél meglepőbb move nem volt még idén szerintem...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Engem sokkal jobban érdekelne az, hogy mindjárt nyit az FA és még nem hosszabítottunk Myers-szel.BondiKorábban nyilatkozta, hogy körülnéz a piacon, de szeretne Houstonban maradni.
több mint 12 éve
Még korábban olvastam, hogy ha rámennénk Manningre akkor nagyon nagy esélyünk lenne, sőt mi lennénk a fő esélyesek. Most elkezdtek szálingózni a hírek (Denver Post) arról, hogy ez megtörténikzolika260.0000001 % az esélye, ahogy kb majdnem az összes csapat elmondhatná magáról, hogy Manning minőségi változást hozna a csapathoz.
Engem sokkal jobban érdekelne az, hogy mindjárt nyit az FA és még nem hosszabítottunk Myers-szel.
több mint 12 éve
Még korábban olvastam, hogy ha rámennénk Manningre akkor nagyon nagy esélyünk lenne, sőt mi lennénk a fő esélyesek. Most elkezdtek szálingózni a hírek (Denver Post) arról, hogy ez megtörténik
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
walterfoci pre-FA power rankingból:The Texans would have been the overwhelming favorites to win the Super Bowl if they had Matt Schaub for the playoffs last year. Even without him, they almost beat the team that almost beat the team that almost beat the team that won it all. 😊
több mint 12 éve
Foster szerződésehttp://profootballbusiness.blogspot.com/2012/03/manning-dontes-ii-es-arian-foster.html
több mint 12 éve
KC?biztos nem
MarionakJanek
olb-ben hali alap és szezon végére houston is kezdte beváltani a vele szemben elvártakat
több mint 12 éve
tex
150
A cikkből én arra következtetek, hogy egy hosszú távú szerződéssel szeretnék megtartani Mario-t. Ahogy írtátok, az ügynöke biztos a nagy pénzre hajt, de Mario a nyilatkozatai alapján inkább győzni szeretne (persze nyilván a pénz is számít neki). Ha a csapatot sikerül egyben tartani, erre jó esélye van, vagyis egy hosszú távú szerződéssel kaphatna az évek alatt akkora összeget, hogy neki is megérje és a cap-be is beférjen. De ez hétfőig ugyis kiderül...A cikk második fele pont erről szól:tipp: ryans cut->mario tagbraxa88Én most már biztosra veszem, hogy Mario tesztelni fogja a piacot. Foster szerződésével kb már a capnél vagyunk és még Myerst is meg kell valahogy tartanunk.
Mario tagje 22 millio lenne, veterán játékosok sorát kellene cutolni és szerződéseket módosítani, hogy ez beleférjen. Ráadásul, ahogy korábban is írtuk, jövőre is sok fontos játékost kell újraigazolnunk.
Mario talán minden idők legjobban fizetett defensive playere lesz hamarosan...egy másik csapatnálDC
http://blog.chron.com/ultimatetexans/2012/03/texans-reach-contract-agreement-with-arian-foster/
(az elején pedig Fosterről)kalasnikov
több mint 12 éve
KC?Ki tudja? Gondolom oda megy, ahol a legtöbbet kínálják. Bár lenyilatkozta korábban, hogy szeretne egy jó védelmben és egy bajnok esélyes csapatban játszani, a pénz annyira nem fontos számára. Igaz azt is mondta, hogy az ügynökére hadja a tárgyalásokat, aki pedig biztos a lehető legtöbb lovéra hajt majd.
MarionakJanek
Közben Foster nyilatkozatot adott az új szerződésével kapcsolatban, érdemes megnézni, van pár igen érzelmes rész benne
http://www.houstontexans.com/tv-media/videos/Foster-press-conference/6062d00b-20be-47a2-8b38-6a56098459fd
(nem csodálkoznék ha egyszer Foster életéből egy hollywoodi filmet készítenének, főleg ha megnyerjük vele a Super Bowlt 😀 )