NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 13 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
A játékunk tényleg közel volt a tökéleteshez. Kiemelni is nehéz bárkit, olyan jól játszott az egész csapat. Persze Foster ismét extrát hozott, végre sült a futójátékunk. Szinte mindegy volt, hogy Tate vagy AF van a pályán.

Manning hatalmas veszteség, egyelőre fogalma sincs senkinek, hogy mennyi időre esik ki. Sajnos még az is felmerült, hogy vége van a szezonjának. Kubiak szavai pl. nem túl biztatóak (mintha az lenne a valószínű, hogy egész szezonra kiesett): "We’re going to have to make some decision in the next day or so. There is a chance, though, that he could still be back. There’s still a chance that he could be back this year."
http://www.houstontexans.com/news/article-2/Manning-fractures-leg-hopes-to-return-this-season/a604f6b8-92d3-4033-807f-2cea8c25bd1e
több mint 13 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Ez a győzelem és hogy 34 pontos különbséggel nyertünk azt jelenti, hogy új rekordot állítottunk fel. Az eddigi legnagyobb különbségű győzelem 29 pontos volt.

több mint 13 éve
Üröm az örömben, lesérült Manning, jobb esetben egy hónap, rosszabb esetben 2 is lehet.

több mint 13 éve
5*

több mint 13 éve
Gabriel Houston Texans 525
Azt hiszem ezen a héten nem fogunk arról beszélgetni hogy hol hibáztunk, vagy min kéne javítani. Tökéletes O és tökéletes D. Mondjuk annak örülök hogy hatalmasat kellett csalódnom a Titansben. Óriási nulla amit csináltak, CJ-vel az élen. A védelmük meg rosszabb mint a Dolphinsé, ellenük jobban megszenvedtünk. Dícséret a csapatnak, mert rájöttünk, hogy 1 meccs 2 félidőből áll.
több mint 13 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Így kell ezt. Csodaszép győzelem volt.
több mint 13 éve
Valóban, most látom én is amit írtál. Akkor bocsi a téves riasztásért

több mint 13 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Az a hír járja, hogy Cushing-nak volt valami kisebb autó balesete. Egy lámpánál állva mentek bele. Bár semmilyen hivatalos oldalon nem találok erről infót.Bondi
Kacsa 😊
A srác, aki a Texans Message Board-ra feltette a hírt írta, hogy egy Brian Cush... (nem Cushing) nevű csóka karambolozott, amire a média ráugrott, mint Floki a lábtörlőre, mert "elértették" a nevet. Szóval megnyugodhattok, nincs semmi baja a remek LB-nek, reméljük a ténylegesen balesetet szenvedett Brian-nek sem sok...

több mint 13 éve
Az a hír járja, hogy Cushing-nak volt valami kisebb autó balesete. Egy lámpánál állva mentek bele. Bár semmilyen hivatalos oldalon nem találok erről infót.

több mint 13 éve
Antonio Smith-re 7500 dolláros büntetést szabott ki a liga a Baltimore elleni meccs miatt.

több mint 13 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
AJ tuti nem játszik, Caseyről még nincs döntés.

Én is inkább azt mondom, hogy ez egy nagy lehetőség, ui. egy esetleges győzelemmel nagyot lépnék a PO felé, a vereséggel viszont messze nem szállunk el (még).

Szvsz a kulcs a futójáték lesz, mert az utóbbi két meccsen baromira kiszámíthatóak voltunk, ui. 1-2 hosszabb futást kivéve 1-2 yardot hoztunk max.
több mint 13 éve
tex 150
Jobban játszottunk mint múlt héten, de ha szopunk a Tenessee ellen is akkor ez a szezon is elment.adam8
Azért hosszú még a szezon és gyenge a csoportunk, egy esetleges vereséggel sincs még veszve a csoportgyőzelem, csak egy (nagy) lépéshátrányba kerülünkDC
Én is néztem már a hátralévő sorsolást, szerintem a Titansé nehezebb, legalábbis ha a jelenleg legalább 50%-os csapatok elleni hátralévő meccseket nézzük (5-3 a Titansnak az egymás elleni meccsektől eltekintve). Ráadásul a Titans az első fordulóban kikapott a Jaguarstól, ami még fontos lehet, hiszen ha az utolsó fordulóban, a visszavágón a Texans nyer, most pedig a Titans, a divízión belüli eredmények döntenek esetleges döntetlen esetén. Emiatt szerintem a Titans jobban készül, ráadásul bye weekről jön (azért a sorsolásnál figylhettek volna arra, hogy egy csapat ne sorozatban bye weekről jövő csapatok ellen játsszon...), ezért az ismert sérülések, és az offense idei bizonytalansága miatt én nem sok jóra számítok. Remélem rám cáfolnak a fiúk...
több mint 13 éve
Szegény Vickers 😊Bondi
Vickers múlt héten elrontott egy kulcs playnél egy blockolást is, aminek eredménye egy Suggs sack lett. Ezt el is felejtettem korábban megemlíteni.

AJ visszatérését a héten hivatalosan még egyébként nem zárták ki. Csak én következtetek erre a nyilatkozatokból.
több mint 13 éve
Fullback James Casey (chest/pectoral), who was injured against Oakland, also ran on a side field. Kubiak was asked Wednesday about the difference between playing with and without the converted tight end, and the coach said it was big, primarily because the offense was designed around his versatility and play-making ability.

Szegény Vickers 😊

több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d823131fb/Sound-FX-Kubiak-and-Schaub

Kubiak és Schaub az Oakland ellen

több mint 13 éve
AJ pedig nem fog játszani hétvégén. Schaub viszont igen, reméljük kicsit összeszoknak Masonnel.DC
Nagyon szomorú vagyok, hogy nem lép pályára, de így legalább meglátjuk mennyire erős is mentálisan a csapat.

Schaub és Mason Baltimore elleni teljesítménye rendkívül pozitív a számomra, innen már csak jobb lehet.

több mint 13 éve
Én meg, hogy Harris 😀 Hamár Kareemot ennyire savazzátok 😊Wyatt
Meg kell jegyezni, hogy az edzők állítása szerint, annál a nagy playnél, amiért mindenki szidta, nem az ő, hanem Manning embere maradt üresen. Ő már csak mentette a menthetőt a szereléssel. Ha ez igaz, bár vannak kételyeim (Manning elég messze volt a playtől), akkor visszavonnom az eheti szidalmazását.

AJ pedig nem fog játszani hétvégén. Schaub viszont igen, reméljük kicsit összeszoknak Masonnel.
több mint 13 éve
Dominique Barber helyett Shiloh Keo került fel a PS-ről.
A PS-be érkezett Javaris és Torri Williams, RB és S.

több mint 13 éve
Jobban játszottunk mint múlt héten, de ha szopunk a Tenessee ellen is akkor ez a szezon is elment.adam8
Azért hosszú még a szezon és gyenge a csoportunk, egy esetleges vereséggel sincs még veszve a csoportgyőzelem, csak egy (nagy) lépéshátrányba kerülünk
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A sajtó elkezdte piszkálni Kubiak-ot, a lényege egy szóval középszerűség, és, hogy sosem tudunk túljutni a saját árnyékunkon.

A sérültekről: Dominique Barber kidőlt egész évre, őt is műteni kell.
Brown és Manning-nek pihennie kell egy kicsit, de játszani fognak vasárnap.
Johnsosról és Caseyről viszont Kubiak nem nyilatkozott biztatóan. Azt mondta nem valószínű, hogy pályára lépnek vasárnap és előbb edzésbe kell állniuk. Ugyan már Kub erre most nincsen időnk!

A Tennessee ellen javulnia kell a futójátéknak, hogy megkönnyítsék Schaub dolgát is. Az elmúlt két meccsen 3.2-es átlagot hoztunk csak :/

Ja és még egy, Kubiak szerint Kareem jól játszott :o de szeretné ha Allen is többet tudna játszani.Bondi
Én meg, hogy Harris 😀 Hamár Kareemot ennyire savazzátok 😊

több mint 13 éve
Gabriel Houston Texans 525
Ogbonnayát elvitte a Browns.
több mint 13 éve
A sajtó elkezdte piszkálni Kubiak-ot, a lényege egy szóval középszerűség, és, hogy sosem tudunk túljutni a saját árnyékunkon.

A sérültekről: Dominique Barber kidőlt egész évre, őt is műteni kell.
Brown és Manning-nek pihennie kell egy kicsit, de játszani fognak vasárnap.
Johnsosról és Caseyről viszont Kubiak nem nyilatkozott biztatóan. Azt mondta nem valószínű, hogy pályára lépnek vasárnap és előbb edzésbe kell állniuk. Ugyan már Kub erre most nincsen időnk!

A Tennessee ellen javulnia kell a futójátéknak, hogy megkönnyítsék Schaub dolgát is. Az elmúlt két meccsen 3.2-es átlagot hoztunk csak :/

Ja és még egy, Kubiak szerint Kareem jól játszott :o de szeretné ha Allen is többet tudna játszani.

több mint 13 éve
Schaub ma reggel MRI vizsgálaton vett részt, inkább csak elővigyázatosságból, sokat kapott az elmúlt két meccsen. A múlthéten a válla miatt kellett kihagynia az edzést, ma a csípőjét vizsgálták.

több mint 13 éve
Játszott, volt is 3 tackle-je

több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 896
J.J. Watt-tal mi újság? Tegnap játszott? Nem rémlik, hogy láttam volna.

criminal lawyer or criminal lawyer?