NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 651
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 13 éve
Sharpton sérülésével Mister Alexander került fel a PS-ről, oda pedig érkezett Derrell Smith. Smith a Syracuse-ról került UDFA-ként a Tampa-hoz. Az egyetemen 2 évig volt kezdő LB, miután futóból áttették a védelembe.
több mint 13 éve
http://www.houstontexans.com/tv-media/videos/On-the-Nose-Halloween/cbb36b3a-d44f-4be4-8ee1-703bb68cc3bbEgy kis Halloween-i tréfálkozás a csapatnál, nagyon jó 😊
több mint 13 éve
Jó hamar összefutunk ismét, de nekünk sajnos lesz addig egy bye week, ami az utóbbi időben nem jelentett sok jótAddig is 4 hét múlva játszotok ellenünk még egyszer.iktriadAki ellenünk játszik, annak a defensee mindig lép előre pár helyet...iktriadNyilván, vagyis valószínű, hogy az év végén nem lesz dobogós a D, de azért jó látni, hogy a szezon felénél a 3. a védelemBondi
több mint 13 éve
Addig is 4 hét múlva játszotok ellenünk még egyszer.Aki ellenünk játszik, annak a defensee mindig lép előre pár helyet...iktriadNyilván, vagyis valószínű, hogy az év végén nem lesz dobogós a D, de azért jó látni, hogy a szezon felénél a 3. a védelemBondi
több mint 13 éve
Aki ellenünk játszik, annak a defensee mindig lép előre pár helyet...iktriadNyilván, vagyis valószínű, hogy az év végén nem lesz dobogós a D, de azért jó látni, hogy a szezon felénél a 3. a védelem
több mint 13 éve
Azt hiszem erre lehet azt mondani, hogy kommentár nélkül 😊Aki ellenünk játszik, annak a defensee mindig lép előre pár helyet...
Bondi
több mint 13 éve
Kubiak sajtótájékoztatót tartott a tegnapi meccsről.Pár lényegesebb dolog: Tim Dobbins lesz a backup ILB, Vickers egyre jobban játszik, kiemeli a special team-ben mutatott játékát.
Kitért a következő, Browns elleni meccsre. Nagyon jó D-vel rendelkeznek, van egy tehetséges fiatal irányítójuk és egy remek visszahordójuk is.
több mint 13 éve
Nálam jelen pillanatban Nick Toon lenne az, akit a legszívesebben látnék nálunk. 😊
több mint 13 éve
Gabriel
525
Ne csigázz! Mondd meg hogy ki!!!!!!!!!!! 😀
több mint 13 éve
Szerintem NT-t nem fogunk az első körben. Én is egyelőre a WR-t tartanám a legszükségesebbnek, de nálam más van az első helyen 😊
több mint 13 éve
Gabriel
525
Tudom hogy még ehhez iszonyú korán van, de még nem néztem idén mock draftokat, hát most megtettem. A tapasztalat pedig az hogy a NT és a WR poszt a mockírók sztárja nálunk. És a leggyakoribb nevek akiket e korai szakaszban a szerzők kiválasztanának nekünk:NT: Alameda Ta'amu
Josh Chapman
WR: Michael Floyd
Ryan Broyles
Jeff Fuller
S: T.J. McDonald
több mint 13 éve
Azt hiszem erre lehet azt mondani, hogy kommentár nélkül 😊 több mint 13 éve
Gabriel
525
Kicsit vegyes érzéseim vannak. A múlt heti mészárlás, és most a Schaub runTD drive után ennél kicsit többet, jobbat vártam offense részről. Tate-et nem akarom nagyon elmarasztalni, remélem majd belejön. Sokkal érdekesebb az az említett 2 hosszú passz. Jobban felidegeltek, mert Schaub hibája volt mindkettő, ennyire nem lassú Jacoby 😀 . Összesítve könnyebbet vártam mint amit kaptam,de a lényeg az újabb győzelem. A defensere sok szót nem pazarolnék, az jó volt ma is, örültem Reed jó játékának.
több mint 13 éve
Egy újabb adat, hogy a D mennyit fejlődött: az első alkalom, hogy a 200 yard alatt tartotta az ellenfél Offense-t két egymást követő meccsen. Titans 148 yard, Jax 174.Daniels pedig sorozatban a 61. meccsén volt elkapása.
több mint 13 éve
Schaub mérlege októberben 2008 óta, 11-4, hazai pályán 8-2. Jó eredmény 😊 Demeco nyilatkozott, egy mondat Wade-ről: "We're a totally different defense now because of Wade (Phillips)."
több mint 13 éve
szerintem ez belefért. számomra az volt a fura, hogy a hosszabb passzoknál nagyon bizonytalan volt. két "nagy helyzetben" is túl dobta a WR-t.Na jó, de... 😀de azért Schaub-tól is megkérdezném, hogy a fumble-nél mit akart volna.Gondolom eldobni a labdát 😀DC
Bondi
Előtte esett hasra a pass rusher majd mellette tápászkodik fel, lehet hogy azt gondolta, hogy azok után már nem foglalkozik vele.Bondi
több mint 13 éve
Na jó, de... 😀de azért Schaub-tól is megkérdezném, hogy a fumble-nél mit akart volna.Gondolom eldobni a labdát 😀DC
Bondi
Előtte esett hasra a pass rusher majd mellette tápászkodik fel, lehet hogy azt gondolta, hogy azok után már nem foglalkozik vele.
több mint 13 éve
de azért Schaub-tól is megkérdezném, hogy a fumble-nél mit akart volna.Gondolom eldobni a labdát 😀
Bondi
több mint 13 éve
Sharpton-nak remélem a körülményekhez képest nincsen komoly baja.BondiAha, hát ez nem jött be, ő is kiesett az egész szezonra.... 😕
több mint 13 éve
Na megvan a győzelem, tudtam, hogy nem lesz egyszerű meccs, de a lényeg, hogy meg van.Az O részéről Tate-tel egy kicsit biztosan el fognak beszélgetni, de azért Schaub-tól is megkérdezném, hogy a fumble-nél mit akart volna.
Védelem, Allen>>>>>Jackson, egyértelmű, hogy kinek kellene a kezdőnek lennie Joseph mellett.
Nolan pedig remekül játszott a meccsen, ennek örülök.
Sharpton-nak remélem a körülményekhez képest nincsen komoly baja.
több mint 13 éve
Azért Jason Allen ma is bebizonyította, hogy sokkal jobb Kareem J-nél. Előbbi egy INT és szép pass defensek (majd ebből TD drive), utóbbi feladott egy TDt. Tate meg számíthat a carry csökkenésre. Kubiak utálja a fumbelös backeket. Tatenek már így is volt pár idén, csak nem lett belőle baj (visszaszereztük őket - recovery), de ezt nem fogja megúszni komoly fejmosás nélkül.
több mint 13 éve
Két nagyon fontos győzelem volt ez. A védelem stabil és ez borzalmas fontos. Ráadásul most jön a szezon könnyebbik fele (elvileg) most jön, ezt már tényleg csak mi szúrhatjuk el.Bízom annyira a csapatban, hogy ha nem esik ki több kulcsemberünk, akkor meg lesz a PO. Most aztán tényleg nem szabad AJ visszatérését sürgetni.
Egyetlen fájdalmam, hogy Tate ismét elejtett egy labdát. Kicsit Slaton érzésem van. Bár ne lenne igazam. Még szerencse, hogy ott van Ward talonban.
több mint 13 éve
Azt. A Raiders akarta leigazolni, de a háta megakadályozta a Cincy legnagyobb örömére.Garrard 'IRen van' a hátával. Játék nélkül...iktriadKinek az IR-én? Bár azt hiszem csak azt akarod mondani, hogy sérült.
Nem tudom, az NFL doktorok csodákra képesek, lehet ő maga sem erőltetiDC
több mint 13 éve
Jogos az egy pont.Azért az O megtett mindent, hogy meccsben tartsa a Jags-et... 😀Johnny_XA Jags O meg tett róla, hogy ne nagyon legyen meccs egyátalán - szóval 1-1. 😊iktriad
Ha a ti offenseteken múlik akkor 0 a vége. A védelmetek viszont bivaly. A 10 szerzett pont mind őket dícséri. :
"Today the enemy shall know fear!"
több mint 13 éve
Garrard 'IRen van' a hátával. Játék nélkül...iktriadKinek az IR-én? Bár azt hiszem csak azt akarod mondani, hogy sérült.
Nem tudom, az NFL doktorok csodákra képesek, lehet ő maga sem erőlteti